De pe bloguri

Costi Rogozanu se întreabă de ce tinerii noştri sînt atît de moralişti şi de speriaţi de pornografie, criza valorilor, blabla?

Uuuufff… şi tineretul din ziua de azi… sînt de nestăpînit! Pe vremea mea ne îmbătam ca porcii în cămin, făceam cîte o bagaboantă poştă, vandalizam tot ce întîlneam în cale, eram nişte adevăraţi, nene!

Zoso oferă răspunsul la întrebarea „cine va plăti pentru deszăpezire” şi postează fotografia cu prima pagină a unui ziar britanic: „Tax raises to pay for snow chaos”. În mod normal, da, ca să se facă deszăpezirea trebuie plătiţi bani din buzunar. Din păcate, tentaţia reacţiei isterice este mare. Unul din comentatorii lui Zoso face o comparaţie cu Canada. Ar trebui să meargă mai departe atunci cînd compară Bucureştiul (şi toate oraşele mari de pe la noi) cu imaginile de pe blogul Trafic de Bucureşti. Totuşi, în Canada maşinile nu se înghesuie ca stridiile pe trotuar.

Pe de altă parte, pînă să ajungem la discuţia despre sifonarea fondurilor, ca să ai serviciile şi utilităţile din occident, trebuie să plăteşti impozitele din occident. Iar pentru asta trebuie să şi cîştigi nişte bani. Cam cît cîştigă bucureştenii, în medie? Cu Ferentari cu tot. 200-300 de euro pe cap de familie furajată? 400? 500? 1000?

Iulian Comănescu a descoperit cum Facebook-ul te trădează atunci cînd iei o identitate falsă cu o adresă de mail „serioasă”. Dacă ai, să zicem, un anumit statut, unii prieteni, colegi, parteneri, etc. te pot găsi. Hai, asta n-ar fi o dramă, dar cine ştie ce ar putea afla despre tine. Ia să căutăm: comănescu@…

Reporter Virtual publică comunicatul unei campanii, Salvaţi presa. Cîteva pretenţii tolerabile, dar şi mult abur. Guvernul ar trebui să respecte Constituţia, în speţă, dreptul la liberă exprimare, subvenţionînd presa. E drept, în lipsa unor corectori calificaţi, majoritatea ziariştilor români vor ajunge, în curînd, să se exprime liber numai prin onomatopee.

Facebook Comments

9 Comments De pe bloguri

  1. gabhry_el

    orice căţel ştie că Laika n-a ajuns pe Lună: decît a dat puţin din coadă pe orbita Pămîntului, da' n-a pus labele pe Lună

    aşa că n-a putut să zică "un pas mic pentru cîine, un salt uriaş pentru rasa canină"

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *