Despre ce discutăm aici?

„Vreau sa utilizam resursele pe care companiile din subordinea Ministerului Economiei le au. Si aici as vrea sa fac o mentiune expresa: impreuna cu Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), sa continuam procesul de electrificare, utilizand resursele pe care Electrica le are in momentul de fata, sa extindem procesul de electrificare, astfel incat, in 2012, intreaga Romanie sa fie electrificata”, a precizat Videanu pentru NewsIn.

Vă daţi seama, noi ne plângem că nu merge netul sau că n-avem destui pixeli sau destui kilometri de autostradă, şi Videanu are probleme mult mai mari, săracul.

Şi România are probleme mai mari. Cum ar fi că sunt încă sate, şi în unele zone din Moldova şi Bucureşti, orase care nu au curent. Uneori sunt oameni care nu există şi locuiesc în case care nu sunt pe hartă.

Dar, probabil că dacă citiţi asta, nu vă pasă.

Facebook Comments

14 Comments Despre ce discutăm aici?

 1. mece

  Preocuparea pentru pixeli şi cea petru autostrăzi nu fac parte din categorii diferite?

  Cred că şi problema electrificării şi cea a autostrazilor tin, ambele, de scenariul fimului "Stiu ce ar fi trebui să facem în secolul trecut" , diferenta fiind data de faptul că electrificarea ar fi trebuit sa fie subiectul unui episod de la inceputul secolului 20, în timp ce problema autostrazilor ar fi trebuit rezolvata într-unul dintre episoadele ce ar fi trebui turnate spre sfrarsitul secolului trecut. Problema ambelor probleme e ca după ce paşoptiştii şi junimiştii au facut episodul pilot "Modernizarea României", faţă de reacţia slabă a publicului s-a decis suspendarea proiectului.

  Reply
 2. parafaragaramus

  Electrificarea e o problema pentru mine. Am inceput sa-mi construiesc casa, si nu am retea de electricitate. Pe bune.

  Iar in parcul din fata blocului meu s-aduna o data pe an niste oameni in carute cu coviltir, care bag mana-n foc ca nu au buletin.

  Despre ce discutam aici?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *