Domnule, Geoană, ajunge!

„Vom fi în favoarea amendamentelor care au bun simţ şi, dacă ar fi un pic mai multă deschidere şi, pînă la urmă, mai multa inteligenţă politică din partea guvernanţilor, ar înţelege că o parte din amendamentele noastre sînt şi în interesul lor, pentru că nu cred că este normal ca cineva să-şi dorească ca în Romania să înceapă un adevărat război civil, cu pensionarii în grevă, cu salariaţii bugetari în grevă, cu sectorul privat şi-aşa înnebunit de taxe şi de impozite.”

Pe-aia cu bunul simţ a luat-o. Pe-aia cu inteligenţa politică a luat-o. Pe-aia cu pensionarii în grevă luptînd în războiul civil a luat-o. Nici măcar pe-aia cu sectorul privat care a luat-o pe ulei nu mi-a lăsat-o nenorocitul dracului! Am încercat să găsesc o fisură oricît de mică, ceva, orice, să pot să fac o glumiţă pe seama lui. Nu, nu şi nu! Mi-a fost cu neputinţă, vă rog să mă credeţi. Io îmi storc creierii ore întregi să scot o glumă mai de Doamne-ajută, iar el le scoate pe bandă, aşa, că s-a nimerit să treacă doi ziarişti prin faţa lui! Vino, bă, şi scrie la Blogary în locul meu dacă te crezi deştept!

Later edit: Hmmm… văd că nu vă place… deci chiar că ar trebui să  scrie Geoană în locul meu…

Facebook Comments

14 Comments Domnule, Geoană, ajunge!

 1. Yeba

  1. De ce l-ati moderat pe Zexe de la jumate? sau aia a fost automoderare prin varsarea cafelei pe tastatura?

  2. Geoana nu scrie pe Blogary daca nu primeste drepturi pecuniare si nu-i prezinta Dinescu articolele, ca nu-l lasa ele. Plus ca daca a apucat sa invete gestica de la americani, la Mme B in salon n-are loc sa exerseze. (Recitalul de gestica il ratarati?) Pe deasupra, ar fi si nepatriotic, el trebuie sa stea unde e si sa mai dea cite o sintagma pe goarna, ca sa stim cum stam.

  Adica o sa-si asume suspendarea lui Tiranu ca sa impiedice razboiul civil si acum ne obisnuieste, subtil, cu ideea. Pai nu vine de se leaga?

  Reply
 2. Pingback: Tweets that mention Domnule, Geoană, ajunge! | Madame Blogary -- Topsy.com

 3. Turnofftheglory

  Domnule Geoana? Nedo' manca-si stricat? Domnul? Pioneza asta absoluta, acest zambet de panda la mana a doua? Geoana nu ajunge niciodata, el e etern. A intrat in foclor, l-a detronat pe bula la bancuri, e pedeapsa de bibani in armata. Geoana e o forta a naturii. 🙂

  Reply
 4. Octavian

  Pasarea malai viseaza. Adicatelea, prostovanului nu i-ar displace un /razboi civil/ , numa` sa fie el in capul mesei. Geoana: un bou pe seama caruia n-ai voie sa glumesti daca tii sa nu te ia in coarne ticalosia prostului resentimentar.

  Reply
 5. Pataphyl

  Nemo, cred în continuare că prostia în stare pură, severă aș zice, e totuși un handicap, iar unde-i handicap acolo-i stau picioarele!

  Reply
 6. Nemo

  @mece, Geoana face parte din umorul…tragic, e umorist fara sa realizeze ca este.

  [umor tragic (categorie ad hoc): nu stii daca sa razi de personaj sau sa-ti fie mila; mila de Gioana nu poa' sa-ti fie, ca nu e handicapat…deci…]

  Reply
 7. Viq

  Ba da.

  Mie mi-a plăcut.

  Numa' că zbârnâiala stupului virtual are perioada lui de hibernare.

  E criză, monşer…

  inclusiv de comenturi 😀

  Reply
 8. Zexe

  Tema unui razboi civil este agreata de neocomunisti, iar daca privim spre istoria sovietelor bolsevice, avem si imaginea din care se inspira social-democratia romaneasca. Dupa toate probabilitatile, Geoana nu s-a intors de la Moscova cu mana goala. Liderul social-democrat a venit cu intructiuni precise, cu o strategie inspirata, probabil, din razboiul civil din Rusia anilor 1918-1923.

  Intr-o Romanie membra a UE, membra a NATO, "inteligentul" Geoana gafeaza la foc automat. Are Geoana informatii care privesc un nou tratat intre Rusia si Germania? E posibil sa fi fost informat despre acesta in repetatele sale vizite la Moscova?

  Din acest moment, adica dupa manifestarea vointei populare in sensul orientarii acesteia spre Vest, prin optiunea pentru un presedinte reformator, singura forma de intoarcere a Romaniei din drumul ei spre civilizatia Occidentala este o interventie de forta sau o lovitura de "palat". Stiut fiind faptul ca singurele institutii care ar putea facilita aceasta interventie sunt Politia si Armata, ar fi bine sa privim cu atentie spre sefii acestora. Cristian Preda stie bine ce spune, stie bine ce vrea, si e bine ca vrea, numai ca s-a grabit si n-a gasit canalul potrivit de comunicare. Tot asa si Geoana, de dragul imaginii, se grabeste sa dea pe goarna tot ce are in gusa. Daca privim doar cadrul strans al luptei politice din Parlamentul Romaniei si ignoram factorii si influentele externe, pecum si raceala cu care ne privesc multe din tarile membre UE, avem sansa sa emitem rationamente gresite.

  ….

  Hai ca am glumit! 🙂

  Singurul element de surpriza care

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *