Emil Boc

Boc, după 3 ani de prim ministeriat, după ce a fost inamicul public nr 1 sau 2 (alternativ), după ce a primit în plină față un milion de tone de lături, are puterea să candideze la Primăria Cluj și să-și facă campanie, ceea ce nu putem spune și despre ceilalți lideri ai PDL. Boc e slab, Boc e moale, Boc e laș, Boc e așa și pe dincolo, zic ”prietenii” lui din PDL. Cu toate astea, văd că Boc are forța și curajul de a ieși în față, de a lupta, deși altul în locul lui ar fi fost demult terminat de oboseală și psihic. E de necrezut că omul ăsta încă mai are energie și chef de bătaie. Nu același lucru îl putem spune despre liderii PDL care îl contestă și care își confirmă lașitatea și trădările din ultimii trei ani în care au stat ascunși sub pat și au ieșit doar cît să-l arate pe Boc cu degetul și să le facă zîmbre useliștilor. Să sperăm că după locale respectivii vor fi scuipați afară din PDL.

Știu că printre liderii PDL a devenit o modă să te ascunzi sub pat și să lovești în Emil Boc însă trebuie s-o spunem cît se poate de clar că PDL doar lui Traian Băsescu îi datorează mai mult  și că Emil Boc, alături de Traian Băsescu, este cel mai important om politic pe care l-a dat PDL în ultimii 12 ani.

Emil Boc a fost aproape singur la primit flegme după măsurile de austeritate, a rămas acum aproape singur, în lupta împotriva USL. Toți ceilalți lideri ai PDL, mai mult sau mai puțin grei, mai mult sau mai puțin fioroși, au stat ascunși sub pat iar acum sînt blat cu USL-ul, în frunte cu greii.

Îmi pare rău că nu sînt clujean, ca să am și eu cine vota, fără să-mi vină să vomit în momentul în care pun ștampila. Sau măcar brașovean, ploieștean, mureșean, arădean sau nemțean. Din păcate sînt bucureștean.

Victoria lui Emil Boc la Cluj-Napoca este principala miză a dreptei la aceste alegeri locale.

Emil Boc, pagina de Facebook

UDPATE

nedormitul

ai uitat să spui că boc are curajul să candideze sub sigla şi culorile pdl. că nu îi e ruşine cu ce a făcut, dimpotrivă.

Facebook Comments

273 Comments Emil Boc

 1. Pingback: Blogary va ureaza un an mai bun decit 2012! | Blogary

  1. Florina

    @cristihan 
    
   Adică să rămînă din statuie doar căţaua? Aşa, a nimănui, maidaneză? Ăştia nu sînt oameni, zău! 

   Reply
 2. cristihan

  Cine i-a dezlegat lantu’ lu’ vanghele?? Astia sunt pe cai prea mari si nu mai au nevoie de unpr, il ataca pe ontanu…

  Reply
 3. Bleen

  De ce cred eu că Liviu Negoiță a făcut blat la sectorul 3.
   
  Deși Liviu Negoiță a cîștigat la pas mandatele, deși sectorul 3 avea un potențial mare pentru PDL, Negoiță nu a știut (nu a vrut, nu a avut chef, nu l-a interesat) niciodată să mobilizeze electoratul la alegerile parlamentare și prezidențiale. Sectorul 3 a avut cea mai scăzută prezență la vot și în 2008, și în 2009 și nu a ajutat cine știe ce PDL-ul și pe Băsescu la nivel național.
   
  Ei bine, cred că acum Liviu Negoiță a decis să se retragă, în condițiile în care e epuizat ca primar încă din 2008 și terminat politic încă de cînd a intrat în politică și să-l lase să cîștige sectorul pe Robert Negoiță, prostul clasei cu puțica ieșită din șliț, această bombă cu efect întîrziat care va exploda penal, politic, administrativ și porno în fața USL-ului. Astfel, aceasta va galvaniza votanții dreptei la alegerile parlamentare din 2012 și la cele prezidențiale din 2014, dînd o importantă mînă de ajutor dreptei și lui MRU.
   
  Drept pentru care eu cred că ar trebui să-i mulțumim lui Liviu Negoiță.
   
  PS. Sectorul 3 are parte numai de primari care flutură ștromeleagul printre tinere cetățene (Liviu și-a început cariera politic-mediatică în chiloții Laurei Andreșan) Bleen

  Reply
  1. victor_vb2

    @Bleen
    Asa sa fie – dar tare mi-e teama ca avem un talent al dracu’ sa gasim o posibilitate de castig si acolo unde nu este decat pierdere pe toata linia! Pai atunci, de ce n-am face blat peste tot? In felul asta in toamna vom avea 100% localitati cu cetateni nemultumiti de alesii Usl, care o sa voteze in masa pentru Pdl, sau ICCD, sau NR sau oricum, impotriva Usl!
   La dracu’ Bleen, e prea „adanca” n-are cum sa fie adevarata…

   Reply
 4. Bleen

  În 2008 am votat cu Vasile Blaga la Senat și cu Sulfina Barbu la Cameră. Sînt profund dezamăgit și nemulțumit de aleșii mei și sper din tot sufletul ca PDL să nu mai vină cu ei și anul ăsta. Nu de altceva, dar eu pe Blaga și Sulfina nu pun ștampila nici mort.

  Reply
   1. bilbofil

     @Bleen Și apropos, toată săptîmîna, doar asta mi-a umblat prin cap:
     
    Unde plecași, Mirele? Pe mîinile cui lăsași Ministerul Muncii și POSDRU? Ce să ne facem, Mirele, că te duseși și ne lăsași noi să suferim și să plîngem după tine? Că e chiar de plîns, pe bune, cu lacrimi de sînge…

    Reply
  1. meioza

    @Bleen Acum nu că vreau să o vorbesc de rău pe Sulfina, dar mi-a zis o păsărică că, pe cînd era la Mediu, avea blatul făcut cu Felix pentru cîteva institute cercetare (că deh, terenul e mai valoros decît cercetarea)…

   Reply
    1. uitaroh

      @cocosila  @Bleen … mai ales ca nu fusese niciun alt eveniment care sa prevesteasca aceasta miscare. 🙂

     Reply
    2. morris

      @cocosila  @Bleen  Voi ca voi, dar Crin care acum s-a trezit si  somnoros a dat cu nasul direct in stire?

     Reply
 5. Bleen

  Pensionari matematicieni voluntari în serviciile primăriei pentru conforul lor psihologic. Așa a vrăjit-o ăsta pe Moni?

  Reply
 6. Bleen

  Pentru Nicușor Dan:
   
  Legea 255/2010 reglementează exproprierea pentru cauza de utilitate publică, necesara realizării unor obiective de interes național, judetean și local.
   
  Legea 422/2001 spune că monumentele istorice nu pot fi expropriate pentru cauza de utilitate publică decît cu avizul ministerului culturii, adică invers decît zice el.
   
  Deci, să repetăm: legea 422 nu spune că monumentele pot fi expropriate pentru neîntreținere, ci că nu pot fi expropriate pentru cauza de utilitate publică decît cu avizul ministerului culturii.

  Reply
 7. Bleen

  Primăria Generală e acuzată de Nicușor Dan că n-a expopriat Moara lui Asan și că n-a făcut-o centru cultural de cartier.
   
  Irinel: ”Eu nu am mai auzit cuvîntul expropriere decît cu 10 ani înainte să mă nasc.”

  Reply
  1. Bleen

   În legea 422 scrie că clădirile monument nu pot fi expropriate decît cu avizul ministerului culturii, nu că trebuie expropriate dacă se degradează.

   Reply
 8. DumitruBranisteanu

  S-ar putea ca Bocul sa fie un edil bun, iar aparitia lui de animalut de casa harnicut in stil Bumbesti-Livezeni, cu accent ardelenesc, ma binedispune si pe mine. Numai ca Emile l-a sustinut pe Apostu. Oare sa fi fost prea credul si inocent Mic Ministrul de atunci? Iar acum ma intreb cine o sa mai pompeze fonduri in Cluj, daca se schimba macazul central?

  Reply
  1. nedormitul

    @DumitruBranisteanu
   domnule cocalar monarhist, din cîte știu, boc nu a pichetat vreun sediu de prefectură, primărie, poliție și altele care încep cu pî ca să îl scoată pe apostu din arest. în schimb, de pesediști care și-au susținut penalii, vezi cazul nicolescu de la argeș.
   trăiască măria sa, prințul duda de hohenzolern al româniei!

   Reply
  2. rezon

    @DumitruBranisteanu De ce nu treci la pompă, dacă ești așa binedispus? Trăiască Regele!

   Reply
 9. victor_vb2

  Nu cred sa fie blat.
  E pur si simplu prostie, mare cat roata carului, dusa la extrem.
  Blat ar fi doar daca intr-adevar ce spune Negoita – Robert Negoita – despre Negoita – Liviu Negoita – ca a furat, a facut si a dres, ar fi adevarat. Si pana la urma, dracu’ mai stie? oare sa fi stat doar in salariul ala de primar? Asadar daca astia il au la mana cu ceva, atunci da, s-ar putea sa fie blat.

  Reply
 10. cocosila

  Victor Ponta si a lui sleahta de tradatori si bicisnici uneltesc sa schimbe sisatemul politic din Romania fara a schimba constitutia. Acest individ cu gandire de procuror bolsevic uita ca este prim ministru in urma unei lovituri de Parlament si conducand o banda de incompetenti vrea sa-si vare nasul si in problemele de politica internationala.
  http://conco.ro/un-neica-nimeni-ajuns-prim-ministru-la-apelul-bocancilor-si-prin-tradare-vrea-sa-ne-reprezinte-in-europa/
   

  Reply
  1. rezon

    @Bleen MM e un exemplu. Asa necarismatica si ciufuta cum e , a ramas printre foarte putinii care se bat.

   Reply
   1. cocosila

     @rezon  @Bleen Printre atatia morti din PDL bine ca au mai ramas cativa mai activi. Dupa alegeri cred ca vom auzin de multe mismasuri. M-am convins. Cum pot fi atat de inactivi tocmai acum?

    Reply
 11. Florina

  Blaga:
  „Uitati-va la Sectorul 3: USL si Victor Ponta il sprijina pe Robert Negoita, falsul Negoita, dator statului cu 45 de milioane de euro. El nu poate sustine ca va avea grija de Sectorul 3, atat timp cat are propria avere sub sechestru. Aceasta este diferenta dintre PDL si USL, dintre Robert Negoita si falsul Negoita”
   
  Lu’ ăsta deja nu-i mai e clar cine e falsul. 

  Reply
    1. rezon

      @Florina  @SimonaM Ii arde lui Blaga de campanie cum imi arde mie de un blat cu falsul Negoita.

     Reply
    2. SimonaM

      @Florina Aha! Și asta. 😀
      
     Vreau bold și emoticoane!!!
     De ce nu vine? Eu vreau să vie!

     Reply
  1. adina

    @Florina i-a incurcat de tot Negoita, mai bine ar scrie in palma stanga Robert si in aia dreapta Liviu si asa stie clar: stanga e fals dreapta e bun

   Reply
 12. cristihan

  Cineva i-a soptit lui ponta ca PM inseamna si project manager, nu doar prim ministru: „Nu am inteles niciodata de ce in Romania, cand se construieste o autostrada, se incepe o bucata la mijloc, una in dreapta. In alte tari se incepe dintr-un loc si se termina in capatul celalalt”. PMsii de competenta…

  Reply
   1. cristihan

     @SimonaM Pentru afirmatia asta ar trebui tratat cu c… de orice om care a lucrat in viata lui intr-un proiect! Cum dracu sa-i dai astuia resursele tarii pe mana cand el nu intelege de ce se lucreaza in acelasi timp pe mai multe tronsoane?!

    Reply
    1. SimonaM

      @cristihan Și … cam câți din țara asta chiar ȘTIU cum se lucrează un proiect? 
     Vorbesc foarte serios, la noi e o lăutăreală maximă când vine vorba de muncit.

     Reply
    2. cristihan

      @SimonaM Bai, n-am nevoie de mai mult de 30 sec sa explic si unuia cu IQ 50 de ce se face asa. Asta insa este prim-ministru, da-o-n ceapa masii

     Reply
 13. Florina

  Liviu Negoiţă:
  „Nu se poate sa vezi un premier cum este Ponta, impreuna cu domnul Antonescu, pozat de gat pe panouri prin Sectorul 3, cu candidatul lor care a incercat sa-mi fure identitatea. Nu pot sa inteleg de ce USL ii sustine pe evazionisti.”
   
  Sînt şocată. Sînt realmente şocată. Nu poate înţelege de ce USL îi susţine pe evazionişti??? Iar un premier ca Ponta, adică cinstit, înţeleg, başca împreună cu domnul Antonescu, un model de politician, bag de seamă, să se pozeze cu Robert Negoiţă??? Pfuuu, inacceptabil! 
   
  Domnule Negoiţă, foarte serios, unde aţi fost în ultimii 23 de ani? 
   
  http://www.ziare.com/liviu-negoita/pdl/liviu-negoita-ponta-s-a-pozat-de-gat-cu-cel-care-vrea-sa-mi-fure-identitatea-1171635

  Reply
  1. Bleen

    @Florina Asta cu furtul de identitate e o prostie imensă.  Liviu Negoiță ori e blat , ori e prost și e încojurat de boi. Din cîte am înțeles eu și din cîte se discută inclusiv în interiorul PDL, varianta cu blatul e cea reală.

   Reply
  2. Bleen

    @Florina ”Un premier ca Ponta”???? Adică? Cine plm e Ponta? Gizăs? L-a văzut Liviu pe Gizăs de gît cu un evazionist (tare asta, evazionist e cea mai dură acuzație, e termenul cel mai detestat de români), cu unul care vrea să-i ia identitatea lui Liviulică. 

   Reply
 14. Bleen

  Ha ha! Sondajul de la Ploiești aparține lui CSCI. Adică infopolitic. Adică casa de consultanță politică a USL. 

  Reply
 15. Bleen

  De unde mai vine traficul Blogary (2012):
   
  direct: 23.44%
  google search 22.29%
  feed 17.69%
  facebook 16.41%
  patrasconiu.ro 1.52%
  bleen.ro 1.10%
  contributors.ro 1.09%
  inliniedreapta.net 1.02%
  cristianpreda.ro 0.89%
  hotnews.ro 0.79%

  Reply
 16. cristihan

  Unii ca asta ma intristeaza cel mai tare… http://www.comanescu.ro/de-data-asta-votez-ghici-cu-cine.html
  Daca nici de alegerea din 2004 nu e sigur, ce naiba sa mai spui… Nici macar nu e unul care sa aiba scuza lipsei accesului la informatie sau a unei viziuni socialiste pur si simplu (pentru ca tot el spune „ştiu pe propria-mi piele că nu există un factor frenator mai mare, pentru România, decât acei mizerabili care se proptesc în calea liberei iniţiative, îngraşă bugetarii şi pensionarii, direcţionează toate resursele ţării către diferiţi clienţi mai gângavi şi lipsiţi de competenţe decât ei.”).
  Ignoranta si prostie, ce s-o mai dam atata in diverse…

  Reply
  1. Bleen

    @cristihan  Puteai să bagi un articol din Bușcu, Tolo, Bogdan Teodorescu, Șuțu, Tache, Alin Ionescu sau Stelian Tănase, tot aia era. 

   Reply
   1. cristihan

     @Bleen Comanescu parca nu prea era implicat in politica, se limita la ale lui, cu comunicarea & stuff. Dar poate ma insel. Oricum insa, nobody beats buscu, sa fim seriosi

    Reply
    1. cristihan

      @Bleen Ce sa zic… Eu ziceam de niste Great Expectations from the innocent yuppies. Mai am si eu momente de deruta 🙂

     Reply
  2. Bleen

    @cristihan Eu nu m-aș întrista în locul tău. De data asta, crede-mă, nu e absolut deloc cazul să te întristezi.

   Reply
 17. morris

  Recurs Vantu- Ghita azi. deci 6 luni parnaie vantu, daca se confirma.   Pai cu toata poliomelita lui, le face intru’ picior!

  Reply
 18. Florina

  Stînga şi dreapta. O mînă spală pe alta. În politică se verifică perfect zicerea. Atunci Nicuşor Dan ce e? Gîndiţi-vă bine, dacă e capul, atunci cum se descurcă fără mîini?

  Reply
 19. SimonaM

  Tot de campanie
   
  Tocmai am descoperit cine-i creativul cu mesh-ul de la Obor…
  Tipul a cărui agenţie ”a creionat strategia pentru campania Cosmote, Time to listen. Vă mai amintiţi, probabil, spotul „Fluture”, cu un bâtrân şi fiul său, stând pe o bancă. Omul în vârstă întreba insistent: „Ce-i asta? Iar tânărul răspundea: E un fluture. Ce nu înţelegi?”.”
   
  Numai că acel clip a plagiat un clip grecesc. Singura diferență e că în clipul grecesc era o vrabie, nu un fluture. Binențeles, noi suntem tâmpiți că nu pricepem mesajul corect.
   
  http://www.tvrinfo.ro/autorul-mesh-ului-controversat-pro-nicusor-dan-nu-are-nicio-legatura-cu-oamenii-morti-in-tiananmen_16751.html

  Reply
  1. Bleen

    @SimonaM 
    
   Imbecilul care a făcut mesh-ul lui Nicușor cu Tank Man: ”Eu cred că cei care au murit la Tiananmen nu au legătură directă cu poza. Aceasta este o fotografie celebră, care arată un om, care nu se dă la o parte.”
    
   Cît de prost poți să fii?
    
   E ca și cum ai spune că celebra poză de la Iwo Jima, cu drapelul american, este despre cinci băieți care pun un steag, nu despre război și sutele de mii de soldați americani care au murit pe cîmpul de luptă (6800 numai la Iwo Jima).

   Reply
    1. Yeba

      @SimonaM , mă gândesc că e şi cam nesimţit, genul care, dacă nu e vorba de mama lui, admiră estitca, simbolistica şi metanoia şi metafizica oricăror creieri înşiraţi pe asfalt, pe care nu mai are cine să-i apere. Poza de high-life, acceptarea ăsteia de acum, ţarcurile pt câini de lângă blocuri ar trebui să le spună ceva susţinătorilor cât de cât cugetători.   

     Reply
    2. Yeba

     Mă gândesc că e şi cam nesimţit, genul care, dacă nu e vorba de mama lui, admiră estitca, simbolistica, metanoia şi metafizica oricăror creieri înşiraţi pe asfalt, pe care nu mai are cine să-i apere. Poza de high-life, acceptarea ăsteia de acum, ţarcurile pt câini de lângă blocuri ar trebui să le spună ceva susţinătorilor cât de cât cugetători.   

     Reply
    3. Bleen

      @Yeba Nicușor nu are susținători care să cugete. Are ori amici, ori închipuiți care își susțin propriile iluizii de statut, nu pe Nicușor.

     Reply
    4. Yeba

     Mă gândesc că e şi cam nesimţit, genul care, dacă nu e vorba de mama lui, admiră estetica, simbolistica, metanoia şi metafizica oricăror creieri înşiraţi pe asfalt, pe care nu mai are cine să-i apere. Poza de high-life, acceptarea ăsteia de acum, ţarcurile pt câini de lângă blocuri ar trebui să le spună ceva susţinătorilor cât de cât cugetători

     Reply
    1. cristihan

      @SimonaM  @Bleen Nu le da idei, ca maine-poimaine baga un mesh cu WTC in flacari si cu textul „Nicusor Dan – datorita lui asa ceva nu va fi niciodata posibil in Bucuresti”

     Reply
    2. IonescuLatul

      @cristihan  @SimonaM  @Bleen Ba nu! „Nicusor Dan le-ar daramat pe amandoua cu un singur avion.”

     Reply
    3. SimonaM

      @cristihan  @Bleen  @IonescuLatul Mvaaaiiii.. Așa ceva în țară civilizată? Nu există. E ca girafa. Fotoșop.

     Reply
 20. Bleen

  Văd mulți șocați că Robert îl bate pe Liviu. Cum să bată un proxenet un primar capabil?
   
  Înseamnă că n-ați văzut campania electorală din sectorul 3. Robert are o campanie excelentă, una dintre cele mai bune văzute, Liviu are o caricatură de campanie făcută în bătaie de joc. Liviu Negoiță este unul dintre principalii beneficiari ai mentalității ”să fure dar să și facă”.
   
  Ei bine, în ultimul mandat n-a făcut nimic. A rămas doar cu prima parte. Și aici l-a atacat extrem de agresiv Robert. Agresiv și credibil. Cu cifre, sume, prețuri, scheme cu rețele mafiote, cu nume și prenume, cu date, cu tot ce trebuie. Acuzații punctuale. Cît de reale, nu știu. Dar foarte credibile. Liviu Negoiță n-a avut niciodată imaginea unui primar curat nefurăcios și departe de mafie stătătoriu. Ba dimpotrivă. Ăsta e deja un lucru acceptat în opinia publică de ani de zile. ”Dar a și făcut, dă-l în pizda mă-sii!” au zis oamenii pînă să vină Robert cu campania asta agresivă. Liviu i-a răspuns timid (cînd i-a răspuns) cu pliante cu realizări din 2005 și 2008 (cred că nici nu s-a obosit să schimbe pliantele, probabil sînt tot alea de acum 4 ani) și cu ”Adevăratul primar. Liviu. Liviu Negoiță.” Atenție! Campania lui Robert nu l-a acuzat o secundă pe Liviu că ar fi incompetent. L-a acuzat doar că ar fi mafiot, că ar fi plătit înzecit pe panseluțe, că ar avea 10 case, unele luate cu sute de mii de euro banii jos, că ar fi făcut afaceri cu terenuri în zona de…, suprafața de…, la prețul de…, că ar face parte din mafia lui Videanu, Udrea etc….
   
   
  Campania lui Liviu nu l-a acuzat de nimic pe Robert, nu l-a atacat absolut deloc. S-a rezumat să zică: continuăm împreună. Continuăm ce? Ce zice în pliantele băgate de echipa lui Robert în în toate cutiile poștale din toate casele și toate blocurile din sector?

  Reply
  1. adrirus

    @Bleen In consecinta, acceptind ca Liviu (si PDL) si-a cam batut joc de alegatorii sai din 2004 si 2008, pe cine votezi/votam in 2012 la sectorul 3 ?

   Reply
 21. BarbuMateescu

  Estimări:
   
  1. Scorul la preşedinţii de CJ: USL 28; PDL 10 (adică 9 + Diacomatu, independent susţinut de PDL şi PPDD la Brăila); UDMR: 2, UNPR: 1 (Neamţ).
   
  2. PDL va câştiga un sector la Bucureşti.
   
  3. Boc va câştiga la Cluj şi Scripcaru va câştiga la Braşov.
   
  4. Târgovişte şi Craiova nu trec la USL, dar Ploieşti şi Timişoara da.
   
  5. Nicuşor Dan 3,3% (15 mii de voturi din 450 de mii). Prigoană mai bine decât în orice sondaj (peste 20%).
   
  6. USL – 55% la voturile pentru CJ la nivel naţional. PDL – 26%.
   
  7. Tulcea se împarte pe din două: primăria municipiului – PDL, preşedinţia CJ – USL. Vor fi 5 astfel de judeţe „divizate”.
   
  Premiza fundamentală: oamenii care îl susţin pe Traian Băsescu dar nu au o părere bună despre PDL vor veni la vot pentru a contracara USL. Dacă estimările de mai sus se dovedesc greşite, acest lucru se va fi datorat unei premize false.

  Reply
  1. cristihan

    @BarbuMateescu In mod clar estimarile sunt gresite. Imi dau seama dupa numarul de voturi pentru NicuNicusorDaaan, NicuNicusorDaaan. Aia 53.000 care au semnat pentru el sunt garantati, nu poti sa vii sa spui ca va avea doar 15.000 de voturi! 😛

   Reply
   1. Bleen

     @cristihan Așa se face. Oamenii semnează din rușine, cînd sînt luați repede, din milă, din politețe, din exasperare, ca să scape de ăla care îi aleargă cu pixul, din jenă față de puștiul care stă în picioare de juma de zi și strînge semnături, ca să-i facă ochi dulci puștoaicei semi-minore cu fața lui Nicușor mulîndu-se pe țîțele tricoului șamd.

    Reply
    1. cristihan

      @Bleen Check (varianta cu pustiul amarat… n-am avut parte de aia cu ochii lui ND iesiti din orbite datorita tricoului mulat)

     Reply
    2. Nea

      @gupi  @Bleen  @cristihan Şi noi le îmbrăţişăm prin reprezentanţii noştri aleşi, de exemplu prin Ponta.

     Reply
    1. morris

     Bleen,,,cu parere de rau, iti spun ca va castiga Badescu.  Stiu sigur ce e la Ploiesti. Sunt bucurestean, dar locuiesc aici- motiv sotie.

     Reply
  2. Nea

    @BarbuMateescu Mai e o premisă: dacă te întreabă cineva pe stradă dacă votezi cu PDL, poate nu-ţi vine la îndemnână să spui da. Aşa că sondajele pot fi deformate în favoarea usl.

   Reply
   1. BarbuMateescu

     @Nea De ce să nu-ţi vină la îndemână să spui da? De ce pentru USL nu e nici o ruşine să spui că votezi?
     
    (Nu fac pe prostul, dar chiar vreau să aflu părerea ta).

    Reply
    1. Nea

      @BarbuMateescu 1. Chiar dacă pdl ar fi fost absolut impecabil în mandatul ăsta, a spune că ţii cu cei de la putere e uşor câh, pentru anumiţi inşi cu fasoane.
     2. Dacă cel care te întreabă cu cine ţii are fălcile mult mai late ca fruntea, asta e un mesaj subliminal că poate i-ar plăcea să te audă că spui „cu usl”.
     3. Dacă eşti pe stradă lângă vecinul rămas şomer şi cu pensia nevestei reduse de Boc, empatia îţi cere să nu-ţi afişezi entuzaismul pentru pdl.N-o să te apuci să-i ţii un curs scurt de istorie a fraudelor şi spolierilor usl, că nu va înţelege.
     Or mai fi şi alte situaţii.
     De exemplu, eu am fost întrebat aşa, la telefon: Sunteţi de acord ca ţărişoara noastră să fie condusă de un alcoolic afemeiat? Am răspuns: Da, categoric. Ăla a tras aer ca să respire şi eu i-am închis telefonul

     Reply
 22. Bleen

  Kill Scott Walker fiindcă ”The bill would require additional contributions by state and local government workers to their health care plans and pensions, amounting to roughly an 8% decrease in the average government worker’s take home pay. The bill also would eliminate, for government workers, most collective bargaining rights except for wages. Unions would be unable to seek pay increases, for government workers, above the rate of inflation, unless approved by a voter referendum. Under the bill, unions would have to win yearly votes to continue representing government workers, and could no longer have dues automatically deducted from government workers’ paychecks.”
   
  Scott Walker a luat măsuri identice cu cele ale guvernului Boc. Doar că mai tîrziu decît guvernul Boc, ceva mai blînde și la un nivel mai mic. Democrații și sindicatele au reușit să provoace alegeri anticipate pentru postul de guvernator. Pe care Scott Walker le-a cîștigat la diferență chiar mai mare decît alegerile inițiale (53 la 46).
   
  Reacția sindicatelor și a democraților? A fost amenințat cu suspendarea și chiar cu moartea. Sună familiar, nu?
   
  Scott, Aldo Moro scrie pe tine, exploatatorule! Deși chiar și împușcatul ar fi prea puțin pentru tine.
   
  http://twitchy.com/2012/06/06/kill-scott-walker-angry-libs-flood-twitter-with-death-threats-after-wisconsin-recall-defeat/

  Reply
  1. cristihan

    @Bleen Eu trag o singura concluzie: in sfarsit ne-am aliniat cu americanii in definirea liberalilor -commies.

   Reply
 23. bilbofil

  Dacă Boc cîștigă la Cluj se va fi dovedit a fi mai puțin carismatic decît Băsescu, mai puțin vizionar decît Stoica, mai puțin principial decît …, dar mai eficace decît toți la un loc. În politică, perseverența este cheia succesului; ai pierdut cînd ai lăsat brațele jos.
   
  Dacă…

  Reply
  1. Florina

    @bilbofil 
    
   Dacă Boc cîştigă la Cluj, înseamnă, în primul rînd – după mine – că în ţara asta se apreciază munca, modestia şi corectitudinea, nu vorbele deşarte, promisiunile fără acoperire, incompetenţa şi vedetismul. Înseamnă, pe scurt, că sîntem pe drumul bun. 

   Reply
 24. Bleen

  Istoria medicinei:
  2000 i.Hr. – Ia si mananca radacina asta .
  1000 d.Hr. – Radacina asta e pagana, mai bine spune rugaciunea asta.
  1850 d.Hr. – Rugaciunea e superstitie, mai bine bea potiunea asta
  1940 d.Hr. – Potiunea asta e facuta din untura de sarpe, mai bine ia pastila asta.
  1985 d.Hr. – Pastila asta nu e eficienta, mai bine ia antibioticul asta 
  2000 d.Hr. – Antibioticul e artificial. Ia si mananca radacina asta.

  Reply
 25. Bleen

  Sindicaliștii și democrații reacționează urît la victoria lui Scott Walker. 
   
  Amenințări cu moartea: http://www.foxnews.com/politics/2012/06/06/wisconsin-authorities-investigating-death-threats-tweeted-to-governor-scott/

  Reply
  1. cristihan

    @Bleen „Under the bill, unions (…) could no longer have dues automatically deducted from government workers’ paychecks” – si asta sounds familiar…

   Reply
  2. Florina

    @Bleen 
   În timp ce sindicalistul şi democratul şef…
   @Andrew Malcolm
    
   POTUS Fundraiser Wrapup: Obama celebrates D-Day with 4 California fundraisers–2 in San Francisco and 2 in LA, where he overnights before Vegas Thursday.

   Reply
  1. Nea

    @Bleen Avea exact aceeaşi privire sincer îndurerată ca şi camerista aia violată contra cost de Strauss-Kahn. Cred că îi e frate.
   +

   Reply
  1. Bleen

   Pentru cine nu știe, Scott Walker e guvernatorul Wisconsinului, cel care a introdus măsurile de austeritate printre bugetarii lor. Stînga democrată împeună cu sindicatele și toată crema progresistă, de la Sean Penn la Michael Moore, a făcut un scandal monstru și a reușit să-l aducă pe Walker la anticipate. 

   Reply
  1. Yeba

   Aha, The Nicoară. Și de ce l-ai pus în spam? Nu ți-a plăcut filmululețul pe care voia bietul om să ni-l împărtășescă? Deci i-au găsit 1) lui Boc, 2) la Cluj, un contracandidat categoria pornache. Chiar că n-au alții.

   Reply
  2. Yeba

   Aha, THE Nicoară. Și de ce l-ai pus în spam? Nu ți-a plăcut filmululețul pe care voia bietul om să ni-l împărtășescă? Deci i-au găsit 1) lui Boc, 2) la Cluj, un contracandidat categoria pornache. Chiar că n-au alții.

   Reply
  3. morris

    @Bleen Asta e periculos; trimite spamuri cu clipuri dupa asianporn sau parlamentporn.  Ai grija!

   Reply
  4. Yeba

   Aha, THE Nicoară. Și de ce l-ai pus în spam? Nu ți-a plăcut filmulețul pe care voia bietul om să ni-l împărtășescă? Deci i-au găsit 1) lui Boc, 2) la Cluj, un contracandidat categoria pornache. Chiar că n-au alții.

   Reply
   1. rezon

     @Bleen Enervant individ. Cu toata semiadormirea lui, plutea o tensiune mocnita in studio. MM era la punctul de rupere, mai avea un pic si-i dadea un cap in gura

    Reply
 26. Bleen

  ”Credeam că investigăm opoziția” (Tăriceanu cînd era prim ministru și Copos, unul dintre miniștri, era anchetat). Monica Macovei, la interviurile Gândul.

  Reply
 27. Bleen

  MM tocmai zise într-un interviu că Tatăl Albei ca Zăpada a scos- o prea repede la produs și că juna ar fi mușcat prea repede din măr. 

  Reply
   1. Yeba

    @rezon, păi vezi?! De-aia îl place lumea pe @cristihan, el n-ar fi niciodată de acord cu un asemenea dezinteres civic…

    Reply
    1. rezon

      @Yeba Pentru mine e mai simplu. Nu apar la TV, iar la alegeri ma uit dupa sigla. Votez partidul. 

     Reply
 28. Nea

  Iubesc feseneul, pesedeul, pedesereul şi pedeleul dacă a fost nevoie de ele ca să apară un om ca Boc în politica românească

  Reply
 29. grigs1981

  Bravo!Emil Boc merita admiratie,respect,recunoastere.Pentru clujeni alegerea ar trebui sa fie usoara…Din pacate Bucurestiul meu e rosu de patru ani si va ramane in seama fiului unui general de Securitate…

  Reply
  1. cristihan

    @Bleen Wow, sunt devastat de onoare! Il felicit si pe Maritul dictator 🙂 (verifica din nou clasamentul :P) 
   Le multumesc lui victor ponta in mod deosebit, apoi lui serban nicolae, lui catalin voicu si intregii faune inconjuratoare, fara ei n-as fi reusit aceasta performanta! Nu-mi trimiteti statueta, plantati-o in porcul… pardon, parcul Ioanid, stiti voi unde 😉

   Reply
   1. cristihan

     @Bleen Si evident, ii felicit pe @SimonaM si pe @morris, care l-a reluare s-au dovedit mai buni :))

    Reply
    1. cristihan

      @meioza  @Bleen Iertare, asa e… Nu stiu de ce mi-a iesit asa (ca sa iasa rima, probabil 🙂 )

     Reply
 30. Bleen

  USL a numit un nou director la Romgaz. Este vorba de Corin Emil Cindrea, urmărit penal pentru complot și subminarea economiei naționale, în afacerea InterAgro.

  Reply
  1. SimonaM

    @Bleen Ăștia sunt completamente idioți, sau pur și simplu se consideră intangibili?
    

   Reply
   1. morris

     @SimonaM  @Bleen Afacerile pe primul loc; n-au timp de pierdut, sa puna oameni de paie.  E nevoie de bani, s-a cheltuit mult cu localele, urmeaza parlamentarele.  In posturi cheie, au nevoie de oameni ce vin cu ordinele in buzunar- cui sa dea contractele- sa-si faca treaba cat mai repede. Mafiotii micuti, fac si greseli; nu se mai risca nimic.  Oricum, cine sa tipe, sa-i demaste, TRU cu Videanu in banalele conferinte de la ora 13?  Asistam la o extindere de tip mafiot pe intreg cuprinsul tarii, o caracatita ce revine in pas alergator, dupa guvernarea nastase- tot ei sunt, dar mai versati, mai inversunati si mai cinici ca niciodata- aceiasi oameni, dar cu tactici noi, cu acoperire guvernalentala, interese financiare comune si mai ales fara teama de puscarie ( lipsa unui exemplu concret ).  La toate astea, ajutati si uniunea psd/pnl, dubland forta si siguranta lor mafiota.  Si nu imi spuneti ca exagerez, va rog.

    Reply
    1. Luminita

      @morris  @SimonaM  @Bleen  de acord cu faptul ca PDL-ul nu are capacitatea de a duce (mediatic) un razboi pe doua fronturi concomitent (localele si guvernarea Ponta) dar la fel de adevarat este ca, din nefericire, societatea civila (media y compris) este paralizata precum un soricel in fatza unei cobre.
     Non-combatul PDL-ului poate fi blamat, mai grava este insa predarea tuturor armelor de catre „cainele de paza” al democratiei, mai lasa, dezolanta si mai daunatoare este insa tacerea asurzitoare a strazii.

     Reply
 31. LunguVictorEugenMihai

  Din pacate s-a amanat pe 13. Sper sa-i fie cu „noroc”. Altfel ii las modelul de cerere, poate-i ajuta:
  Scrisoare deschisă domnului Președinte Traian Băsescu:
  Domnule Președinte, subsemnatul Adrian Năstase, va rog, cu lacrimi în ochi, ca în termen de o lună să va dați demisia, astfel ca, în ultima zi de mandat, să îl puteți grația pe cetățeanul Andrian Năstase, pe nedrept condamnat la 2 ani de închisoare.

  Reply
  1. meioza

    @LunguVictorEugenMihai Pe 13 iunie nu ar fi rău să ieșim în Piața Universității… (pretextul ar fi banal: comemorarea a 22 de ani de la mineriadă)…Dacă intră Bombonel la pîrnaie ne putem bucura, dacă cumva îl fac scăpat, ne putem manifesta 🙂

   Reply
 32. morris

  Parere personala la care vor adera si altii dupa 10 ani:: Boc a fost cel mai bun prim ministru al Romaniei dupa revolutie!!!  Fapt cunoscut si apreciat doar la nivel international. Tara romaneasca iubeste pomana, furtul, lenea, prostia, jmecheria,  ipocrizia = iliescu, vacaroiu, nastase, ponta, crin.   Reforma, munca, cinstea, respectul, educatia, progresul= Basescu, Boc, MRU, Macovei, oameni care merita sprijiniti si apreciati.  Istoria imi va da dreptate.

  Reply
  1. Nea

    @morris O mică rectificare: cel mai bun prim ministru al României de prin anii 1930 încoace. 

   Reply
 33. rezon

  Cel mai inexplicabil non-combat mi se pare cel al lui Liviu Negoita, la sectorul 3. Practic, LN a refuzat sa-si faca vreo campanie si se lasa batut de un golan.

  Reply
   1. rezon

     @Bleen Nu mi se pare cinstit fata de alegatorii lui. Putea sa se retraga si sa lase un alt candidat PDL

    Reply
   2. Yeba

    @Bleen, un creier mic, de sector. Conteaza cu cine faci blatul, USL l-a scuipat în față și el – nu și nu, că merge și un blat Chelsea – Voința Mizil 0-1, ce-are, dom’le, dacă Slobozia își dorește mai mult victoria?!

    Reply
   3. Yeba

    @Bleen, un creier mic, de sector. Conteaza cu cine faci blatul, USL l-a scuipat în față și el – nu și nu, că merge și un blat Chelsea – Voința Mizil 0-1, ce-are, dom’le, dacă Mizilul își dorește mai mult victoria?!

    Reply
    1. Bleen

      @cocosila  @Yeba Astea sînt singurele sondaje. PDL nu face publice sondajele sale. Ceea ce mă face să cred că așa stau lucrurile, cum spune la CURS. Dacă nici CURS nu e de încredere, atunci nicio casă de sondare nu e de încredere.

     Reply
    2. Luminita

      @Bleen  @cocosila  @Yeba acum doua seri, la Turcescu, a intervenit seful de campanie al PDL pt. sectorul 3 care a „desconspirat” sondajul lor de acum o saptamana, L.Negoita cu 12 procente inaintea proxenetului jegos.

     Reply
    3. Bleen

      @Luminita  @cocosila  @Yeba Păi PDL să facă bine și să iasă cu sondajul la vedere (rezultate, întrebări, metodologie, casă de sondare, eșantion, marjă de eroare), așa se face.

     Reply
    4. Bleen

      @cocosila  @Yeba N-o fi charismatic dar e tătic acolo, bate tot, și nu de ieri de azi (e fost PNL, plecat cu aripa Stoica).

     Reply
    5. Luminita

      @Bleen  @cocosila  @Yeba sondajul era CSOB, singurul care in 2008 si 2009 a indicat corect nu doar intentiile de vot dar si exit-poll-ul.
     Pedelistul cu pricina a mai „desconspirat”  faptul ca si la nivel national CSOB-ul face in draci sondaje saptamanale pentru ei si ca s-a decis, inca de la inceputul campaniei electorale sa nu se „bata” in sondaje cu slugile uselistilor. Este insa posibil sa iasa pe ultima suta de metrii cu cel mai recent sondaj al lor, pentru regivorarea propriului electorat „la cald”

     Reply
    6. Bleen

      @Luminita  @cocosila  @Yeba La parlamentarele din 2008, CSOP a dat cîștigător PDL însă alegerile au fost cîștigate de PSD-PC. Oricum, totul a fost în marja de eroare.

     Reply
    7. Luminita

      @Bleen  @cocosila  @Yeba  nu marja de eroare este de apreciat la CSOP ci faptul ca a fost singurul care, pe intreg parcursul campaniilor electorale, „le-a nimerit”.

     Reply
    8. Bleen

      @Luminita   Sondaj 2008
      
     CSOP: PDL 34, PSD 31, PNL 21.
     CURS PDL 32, PSD 31, PNL 18.
     Rezultate: PSD 33, PDL 32, PNL 18.
      
     CURS a dat exact scorurile PDL și PNL și cu 2 procente mai puțin PSD.
     CSOP a dat PDL cu 2 procente mai sus, PSD cu 2 procente mai jos, PNL cu 3 procente mai sus.

     Reply
    9. BarbuMateescu

      @Luminita  @Bleen  @cocosila  @Yeba CSOP e bun, dar nu e cel mai bun.
      
     Alegeri prezidenţiale 2009, turul 1 (http://ro.wikipedia.org/wiki/Alegeri_preziden%C8%9Biale_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia,_2009)
      
     1. Cu 4 zile înainte de turul unu, CSOP îl dă pe Traian Băsescu 37%. TB a luat 32,8%. Este cea mai mare disproporţie dintre scorul real al lui TB şi rezultatul dintr-un sondaj, şi asta dacă ne uităm la toate sondajele făcute până la cu şase luni înainte de alegeri.
      
     2. Cu Geoană au dat-o în bară (27% au zis ei, 31,7% a luat el), dar acolo a dat-o în bară toată lumea mai puţin Insomar.
      
     3. Scorul lui Crin: prins OK, 20%, în realitate 22%.
      
     CSOP a fost singurul institut care l-a dat pe Traian Băsescu drept câştigătorul alegerilor din ţară, ceea ce era greşit, dar scuzabil având în vedere diferenţele foarte foarte mici.
      
     În concluzie: nu este un institut de ignorat, fac o treabă bună. O posibilă tendinţă de a trage întotdeauna în jos PSD/candidaţii PSD şi de a urca PDL/candidaţii PDL, dar asta poate veni şi de la eşantion.

     Reply
    10. Bleen

      @BarbuMateescu  Să înțeleg că casele de sondare își aleg eșantionul dintre clienți? CCSB îl întreabă pe Voiculescu cu cine ar vota și CSOP pe Videanu?

     Reply
    11. Luminita

      @Bleen  @cocosila la ordinul cui ?? ca PDL-ul nu a facut publice rezultatele este o dovada ca CSOP-ul le face o radiografie „pe bune”, nu o gogoasa menita a intimida adversarul, asa cum fac celelalate case de sondare.
     P.S. Ultimul CURS este de toata jena, sau sondajul a fost corect si umflat ulterior de beneficiar, recte Gusa, sau cei de la CURS au schimbat cursul si vor sa il compromita pe Gusa

     Reply
    12. Luminita

      @Bleen  @cocosila Primarul Negoita 35% si proxenetul Negoita 55% este de departe o intimidare in stil stalinist, Nicusor 3% este neverosimil si scorul final USL per total tara 65-70% o fantasmagorie.

     Reply
    13. BarbuMateescu

      @Bleen Nu prea cred. E voba de altceva: noi, sociologii, avem o problemă MARE legată de estimarea compoziţiei populaţiei. Şi asta pentru că, când pleci din ţară la muncă, nu se iau în evidenţă datele personale. Mai clar, nu ştim exact cât reprezintă moldovenii rămaşi în ţară din populaţia totală, care mai e distribuţia pe vârste a celor aflaţi în ţară, etc etc. Şi se bâjbâie când vine vorba de construirea eşantionului, adică imaginea reprezentativă pentru ţară ca atare. Unele institute fac într-un fel, unele în alt fel.

     Reply
    14. Bleen

      @Luminita  Dacă cei de la CURS dau rezultate aiurea, nu-l compromit pe Gușă, ci se compromit pe ei. Dacă cei de la CURS îi permit lui Gușă să schimbe rezultatele unui sondaj făcut de ei, astfel încît să fie aiuristice și departe de rezultatul final, se compromit ei, nu Gușă, și nu pot permite asta. E un sondaj cu nume și prenume, cu casă de sondare, cu tot. Dacă era un sondaj pe surse, nerevendicat oficial de nimeni sau făcut de o casă obscură, făcută doar pentru sondajul respectiv, mai ziceam. CURS nu-și permite să iasă de pe piață din cauză de incompetență crasă. 
      
     Pe ce te bazezi cînd zici neverosimil, fantasmagorie, intimidare de tip stalinist? Există niște argumente logice, niște dovezi fizice, ceva care ți-ar putea susține afirmațiile?

     Reply
    15. cocosila

      @Bleen  @Luminita Ciudat. Trebuie intrebat un sociolog, para avem pe aici, daca e posibil ca un candidat ca Robert Negoita sa urce atat de mult si intr-un timp atat de scurt. A se face comparatie cu sectorul lui Poteras.

     Reply
    16. Luminita

      @Bleen  discrepanta uriasa dintre procentele publicate de toate sondajele anterioare intr-un interval de timp relativ mic (10-15 zile), o cadere a PDL-ului, pe toate fronturile cu 10-12% procente in nici 6-7 zile, in contextul in care se afla in opozitie (deci pulimea si-a mai ostoit mania proletara) si guvernul lui Ponta calca in strachini zi de zi ….. hmmm, chiar pute de la o posta chestia

     Reply
    17. Bleen

      @cocosila  @Luminita Barbu Mateescu e sociolog. Întrebați-l pe el. Dacă mă întrebați pe mine, vă zic că breaking news-ul din PDL e că Blaga și Udrea vor fi executați cu sînge pe pereți și că Liviu Negoiță și-a negociat retragerea din politică și de la primărie. Dacă mă întrebați pe mine ca locuitor al sectorului 3, vă zic că Robert Negoiță a avut o campanie extrem de activă și agresivă, încă de un an încoace, în timp ce Liviu Negoiță a pus cîteva bannere plus un mesh pe magazinul Titan. Atît.

     Reply
    18. BarbuMateescu

      @cocosila  @Bleen  @Luminita Negoiţii: nu avem toate datele la dispoziţie. Din câte ştiu, în martie 54% votau Liviu Negoiţă şi 40% Robert, ultimii strict pe vot politic anti-PDL/pro-USL. În două luni procentele practic s-au inversat, atât conform CURS cât şi conform CCSB (dau scoruri aproape identice). Sunt mai multe explicaţii posibile, nu numai cea cu „15% şi-au schimbat părerea”.
      
     Luminiţa: PDL e în creştere, conform CURS. Candidaţii nu prea. Oricum, sondajele nu contează. Voturile contează.

     Reply
    19. Luminita

      @Bleen  @cocosila cu scuzele de rigoare, am invatat sa i-au cu titlu de inventar (cu oaresce prudenta) breaking news-urile tale referitoare la maruntaiele PDL-ului, ai fost cateva rateuri pe aceste teme

     Reply
    20. Luminita

      @BarbuMateescu  @cocosila  @Bleen de acord, voturile vor „vorbi” din acest motiv am opinat ca nu voi mai comenta rezultate, m-a provocat Bleen (are un talent special )

     Reply
    21. Bleen

     @Luminita 
      
     CURS București, 2 sondaje, publicate în 14 mai și 6 iunie
      
      
     PG Oprescu 64-65, Prigoană 17-18, Nicușor 3-3.
     S1: Chiliman 75-74, Paleologu 14-15
     S2: Onțanu 58-66, Frumosu 27-17, Iliescu 7-10
     S3: Robert 44-55, Liviu 47-35
     S4: Piedone 78-79, Sulfina 8-10
     S5: Vanghelie 60-63, Atănăsoaie 12-12
     S6: Mănescu 38-39, Poteraș 38-34
      
     CL 1: PDL 10-15
     CL 2: PDL 13-19
     CL 3: PDL 24-24
     CL 4: PDL 10-13
     CL 5: PDL 11-17
     CL 6: PDL 27-24
      
     PDL a crescut, nu a scăzut dramatic. În rest, rezultatele nu au mari diferențe, în condițiile în care primul sondaj era făcut chiar la debutul campaniei electorale iar al doilea după o lună de campanie. Mănescu și Robert au avut campanii extrem de agresive. Tot efortul USL s-a concentrat pe cîștigarea acestor 2 sectoare. O strategie cîștigătoare.

     Reply
  1. meioza

    @rezon Eu locuiesc în sectorul 3 și din punct de vedere uman îl înțeleg (aș fi procedat ca el). La cît de bine arată sectorul, nu ar avea sens să se coboare la nivelul cercopitecului… Oricum, Liviu Negoiță e cel mai bun candidat de la PDL, iar Robert Negoiță cel mai jalnic de la USL. Dacă bate pedofilul, ne merităm soarta!
    
   P.S. Apropo de non-combat, don’ Prigoană (care s-ar fi putut coborî la nivelul lui Oprescu) nu a făcut nimic din gălăgia pe care ar fi trebuit să o facă (precum o face Robert Negoiță, care nu e susținut de fapte)

   Reply
   1. meioza

     @turanga leela  @rezon Păi în mandatele sale, prin realizările vizibile din sector. (Ca să fie clar: nu sînt naiv să cred că Liviu Negoiță ar fi vreun sfînt care nu a dirijat banii și către cine trebuie, însă important e cum arată sectorul acum. Și o spun ca locuitor al sectorului…)

    Reply
    1. turanga leela

      @meioza  @rezon  Eu nu am fost sarcastica la adresa lui Liviu Negoita. Sint din sect 3 si daca imi aduc bine aminte, LN nu s’a falit prea tare in nici o campanie. Acuzatia de non-combat este nemeritata.

     Reply
    2. turanga leela

      @meioza  @rezon Daca luam in calcul si obstinatia cu care a refuzat sa candideze la capitala, mi se pare putin fortat sa spui ca acum ar vrea sa se retraga printr’un blat. si nu asa cu oricine, taman cu gretosul de robert negoita fata de care livache este un model de decenta

     Reply
 34. andrei_p

  In primul rand, nu cred ca lui Boc ar trebui sa ii fie rusine cu masurile de austeritate pe care le-a sustinut (nu am retinut ca le-ar fi decis). In al doilea rand, mie mi se pare ca schimbarea culorilor si siglei in aceasta campanie electorala ar fi sinucidere politica pentru Boc, pentru ca daca e cineva care nu se poate distanta de ele, acela este tocmai Boc. Asa ca nu-i trebuie lui Boc curaj sa defileze cu ele, ci lipsa de prostie. 
  Poate ca timpul va confirma ca romanii au de ce sa-i multumeasca lui Boc, dar PDL-ul ca entitate politica mai putin. Cred ca pozitia lui Emil Boc in PDL a fost intotdeauna mai degraba mentinuta prin increderea mare (si justificata) a PDL-istilor in protectorul lui, Traian Basescu. Emil Boc nu a reusit sa se impuna ca un bona fide lider politic (fie din lipsa de timp, fie din lipsa de calitati in aceasta directie – ultimul motiv il cred eu) si asta a alimentat cauza opozantilor lui in partid. Mai mult, s-ar putea ca nereusita lui Boc in acest sens sa fi determinat indirect si scaderea sanselor lui MRU de a fi acceptat cu mai multa usurinta ca lider al PDL recomandat de Basescu. 

  Reply
 35. Bleen

  Dacă instanța a respins probele noi, asta nu înseamnă pușcărie pentru Adrian? O nouă campanie umanitară de ajutorare a românilor: ”Pușcărie pentru Adrian”

  Reply
  1. meioza

    @Bleen În mod logic nu are cum scăpa de pușcărie… Mai ales că nu mai este nici Voicu liber să facă aranjamente prin spate (dar ar putea existaun înlocuitor al său…)

   Reply
 36. cristihan

  http://www.youtube.com/watch?v=cMdIMwbpi4s
   
  Liderii PDL: Hey, what are you doing?
  Boc: Uncle Boc’s got a game for you.
  Liderii PDL: Hey, get your finger out of there.
  Boc: Tickle, Tickle. Tickle.
  Boc: [Liderii PDL try to run] You running from Uncle Boc?
  Boc: Heres a balloon aminal. Dada… dada… dada.
  Liderii PDL: Aaaahhhh.

  Reply
   1. meioza

     @cocosila Și important e că are șanse reale, în condițiile în care are toate i-ar fi împotrivă:
    – l-au erodat la guvernare;
    – a fost legat de scandalul Apostu;
    – candidează împotriva USL (nu mai tre’ să detaliez aici)…
     
    Dacă iese șnapanul de Oprescu în București și Boc la Cluj, cred că tre’ să mutăm capitala de la București, că înseamnă că prea mulți idioți s-au mutat aici…

    Reply
  1. nedormitul

   nu ştiu dacă programul lui boc, luat la puricat, este neapărat de dreapta. dacă îl iei la puricat, găseşti cîteva idei sau proiecte de stînga strecurate acolo. însă lucrul cel mai important la boc este asumarea faptului că locul lui este pe dreapta şi, dacă moare, moare cu partidul în braţe.

   Reply
   1. Luminita

     @nedormitul eu nu cred ca programul lui Boc trebuie judecat in termeni de dreapta-stanga. A fost un program fatalmente pliat pe o situatie economico-financiara (interna si internationala) data, unica in ultima jumatate de secol, ca atare nu s-a putut aplica patul lui Procust ci ajusta, din mers, masuri economico-legislative. In acesti ultimi 4 ani, financiar si macro economic, datele/paramentrii s-au schimbat cu rapiditate, a fost practic imposibil sa adopti  si sa implementezi masuri (de drepata sau de stanga) pentru simplu motiv ca nu a existat ragazul /timpul necesar aparitiei efectelor.
    Bref, Boc a trebuit sa perfuzeze/resusciteze permanent un comatos primit in brate, drept cadou, la inceputul guvernarii sale.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *