Geniul sinuciderii ratate

Adrian Năstase a reuşit din nou. Nu e nimic nobil, nimic onorabil în sinuciderea lui eşuată. Fostul premier şi aproape preşedinte al României nu e un martir al unei cauze imaculate, e un puşcăriaş care refuză puşcăria. Nu e un luptător pentru libertate, care nu mai suportă chinurile înfiorătoare ale torţionarilor şi îşi pune capăt zilelor, în celula lui mizeră. Este un deţinut de drept comun, cu o sentinţă legală şi definitivă. Dar unul care a reuşit să deturneze, încă odată, atenţia de la esenţial.

Sărmanul om, în ce hal l-a adus Băsescu, prin justiţia lui ticăloasă. Cum a zis premierul? “Mă întreb dacă Băsescu e fericit acum… Nu mă întrebaţi de justiţie, nu am voie să comentez”. Deci, comentariu fără comentariu explicit. Truc grosolan, dar ce vreţi? Să admiteţi că justiţia funcţionează? Că şi un mare nabab poate ajunge la închisoare pentru faptele lui ilegale? Că premierul, un plagiator dovedit, adică un hoţ al ideilor altora, nu ezită să speculeze politic sinuciderea ratată a fostului sau conducător de doctorat, Adrian Năstase, care a girat plagiatul?

Dificil. Mult mai comodă e capitularea în faţa emoţiilor ieftine. Bietul Năstase, cum să ajungă la puşcarie? Cum să-şi lase ditamai blocul ridicat pe Zambaccian, colecţia de artă, conacul, pentru ţambalul de la Rahova. Se cade? Lasă, că blocul a fost epicentrul altui scandal. Lasă, că opulenţa fostului premier n-a fost justificată, convingător, niciodată, ci doar prin şmecherii penibile, gen mătuşa Tamara. E un martir. Deci foaia trebuie ştearsă.

Prin emoţie populară indusă audiovizual. Uitaţi de premierul plagiator. Să rămînă în funcţie, să ne reprezinte doar el la întîlnirile cu liderii europeni. Care citesc ziare şi reviste. Care mai şi pricep ce citesc. “Aţi vrut să aveţi ştaif academic, CV bogat, şi aţi plagiat teza de doctorat. Felicitări. Aşa e: cei care nu fură sînt nişte idioţi. Hoţia e drumul spre respectabilitate. Perfect. Ce doreaţi? Să fim parteneri? Să vă dăm şi nişte împrumuturi? Spuneţi, însă: ce credibilitate aveţi? A hoţului? Interesant.”

Totodată, conducătorul de doctorat al hoţului intelectual să fie iertat. E bolnav. Intoxicaţie cu plumb, autoindusă. Convalescenţă complicată, după operaţie. Dacă n-ar avea inimă de cîine, dictatorul Băsescu l-ar graţia. Să se întoarcă la blocul lui de pe Zambaccian, la conac, la colecţia de artă, la opulenţa neexplicată, niciodată, satisfăcător. Merită. Ce, Năstase n-a fost cel mai bun premier, iar guvernarea lui cea mai de succes?

Da, pentru el şi ai lui, succesul a fost fenomenal. A fixat standardul pentru toate guvernările corupte, pentru toţi îmbogăţiţii pe cîrca bugetului. Adică, pe cîrca noastră. Dacă n-aţi fost în comă în anii aceia, încercaţi să vă amintiţi. Consultaţi arhivele, articolele sînt pe net. Dar, sigur, asta ar însemna un efort. Mai bine jos Băsescu şi justiţia lui ticăloasă! Într-un alt sistem de valori, sinuciderea este considerată o laşitate. În religia creştină, a ţării fostului premier Năstase, e un mare păcat. Totuşi, iată că, mediatic, tentativa de sinucidere e considerată o virtute. Un buton de resetare a agendei publice. Genial. Însănătoşire grabnică!

KAMIKAZE

Facebook Comments

404 Comments Geniul sinuciderii ratate

 1. Pingback: Geniul sinuciderii ratate | Blogary | #revolutie - 2012

 2. Hongse

  oryon La asta mă tot întreb de dimineaţa, dar dacă nimeni n-a pomenit de asta am zis că e stângaci, nu doar de stânga şi nu ştiam eu.

  Reply
 3. Never G

  FlorinaSe zice ca fiecare sa raspunda pentru faptele lui si sa nu fie judecati copii pentru faptele parintilor.  De aceea  ma  intreb de ce se baga acest baiat in telelacrimogena lui Adrian Nastase? Orice ar face, tatal lui va fi pentru toata lumea un fost prim ministru corupt care incearca sa se sustraga de la pedeapsa.

  Reply
 4. Boghy

  Ma scuzati ca ma uit la OTV dar acolo sunt niste discutii interesante, la emisiunea lui Barbu. Un armurier spunea ce orificiu mare face la iesire un astfel de proiectil, iar altul vorbeste de arsurile pe care le-ar fi provocat focul de la gura tevii pe fata lui Bombo.

  Reply
 5. Amelia New

  Un comentariu de pe contributors:  “medicii lucreaza de trei ore la rana lui Nastase si tot n-au reusit s-o faca sa semene cu o plaga impuscata!”

  Reply
 6. rezon

  Ponta e un mincinos compulsiv. Dar nu un mincinos elaborat, cu sistem. E
  mincinos la modul infantil, precum copiii obraznici care coc pe loc o
  minciunică, pentru a amâna momentul când primesc palma peste ochi. Dacă asta n-ar fi de ajuns, Ponta are o toleranță incredibilă față de incompetență. Fie nu o poate detecta, fiind el însuși un incompetent, fie nu are oameni care să o detecteze pentru el. La fel de grav. Aflăm cp scrisoarea către ”Nature” este plină de greșeli. Mai aflăm că e trimisă o scrisoare la Comisia Europeană în loc de Consiliul Eurioean. Sunt erori grosolane, care ne fac de râs ca țară. 

  Reply
 7. Rheia

  Iar Blaga a zis, aproximativ, că vrea să readucă PDL la starea în care era atunci cînd îl avea în frunte pe Traian Băsescu. Mie-mi sună a zombism. Cu tot respectul pentru Traian Băsescu (am și simpatie pentru el, dar aici vorbim de chestii mentale, totuși).

  Reply
 8. rezon

  (Bucuresti, 21.06.2012) Declaratie de presaAm decis astazi sa nu depunem o motiune in aceasta etapa a competitiei interne din PDL.Cu motiunile in fata, am constatat ca acestea sunt compatibile, ambele urmaresc modernizarea si unitatea partidului, precum si unitatea dreptei in fata USL.Consideram ca nu este momentul crearii unor tensiuni interne inaintea alegerilor generale, cand toata energia trebuie folosita pentru campania electorala si pentru oprirea socialismului anacronic si abuziv practicat de USL.Multumim sutelor de membri si simpatizanti care ne-au transmis mesaje de incurajare si solidaritate in aceasta perioada si ii asiguram ca ramanem credinciosi principiilor si actiunilor pe care le-am promovat intotdeauna.Cristian PredaMonica MacoveiSever VoinescuTheodor Paleologu

  Reply
 9. Rheia

  Florina Da, am citit și eu pe Hotnews. Motivul invocat era, aproximativ, că și ei, și aripa blăgistă vor același lucru. 

  Reply
 10. Beavix

  Florina Cineva ar trebui să-i explice lui Preda că, dacă vor să mai conteze cât de cât la alegerile din toamnă, celebrul organizator Blaga nu le va mai fi de niciun folos. La tipul ăla de „organizare” pe care știe s-o facă Blaga, PSD-ul le dă ceață.

  Reply
 11. morris

  SOV: ma vedeti pe mine luand caruciorul si fugind peste granita? Pai nu Sorinele, dar intr-un audi A8 negru, da!

  Reply
 12. Amelia New

  morris La asa ocazie mai trecem cu vederea. Si mie-mi spui; m-am sculat pe la 2:00 ca sa lucrez ceva si am zis ca intru numai putin, putin pe blogary si sareau comment-urile din poate partile  (asa ca floricele la prajit); bref, m-am apucat de lucru de-abia pe la 5:00.

  Reply
 13. morris

  Amelia New Mi-am facut azinoapte. 🙂 Am ras mult, dar mai avea un pic si exploda laptopul; a fost record de comenturi pe minut!

  Reply
 14. Bleen

  Amelia New Nu vorbi de cuști, că ne citește și Năstase, și dacă aude de cuști, își trage iar un foc de avertisment în cap.

  Reply
 15. Amelia New

  morris Mie nu-mi apari ca intrand la moderare (esti mai vechi), dar asta nu-nseamna ca poti sa-ti faci de cap 😆 

  Reply
 16. morris

  Amelia New Buna. Acum am ajuns acasa dupa servici si nedormit din cauza noptii furtunoase. Vreau doar sa verific daca sunt pe lista alba sau astept pe la moderare.E ok noul livefyre 3 dar imi trebuie ochelari sa va citesc. E f mic…uff.

  Reply
 17. Ze Phsyco

  Florina Hai sa zicem ca privim partea vesela a pharului si consideram ca platforma are emoticoane dar emoticoanele au si ele niste bug-uri.  🙂

  Reply
 18. Amelia New

  Florina Sincera sa fiu dupa vreo 12 ore de munca numai de privilegiul testarii n-aveam chef.

  Reply
 19. SimonaM

  Pataphyl Merge dacă dai refresh la pagină. Și doar de 3-4 ori, pe urmă se sperie și nu mai vrea.

  Reply
 20. Florina

  Amelia New Adică are nişte bug-uri, nu funcţionează una, alta sau funcţionează cum vor ele şi nu noi, dar sîntem unul dintre cele 19 site-uri privilegiate să le testăm. Aşa-i că te bucuri? 😀 A, şi emoticoane tot n-are. 🙁

  Reply
 21. rezon

  Ponta face parte din aceea;i specie de fătălăi labili ca și mentorul său condamnat automutilat.

  Reply
 22. rezon

  Enough said:”Cam asta e partea cea mai ingrijoratoare: omul e un impostor incontrolabil si impulsiv…”

  Reply
 23. Ze Phsyco

  Florina  Vezi, asta este „defectul” oamenilor cu bun simt. Chiar si atunci cand iti vine sa injuri mai rau ca la usa cortului nu poti sa o faci. Si pentru ei asta este un semn de slabiciune. Cum draq sa reactionezi la marlaniile de azi ale lui Ponta sau la mascarada asta lacrimoasa ? Cum ? Uite cum se face pe aici. Cu cat sunt ei mai lacrimogeni cu atat trebuie sa fim noi  mai ironici cu ei.

  Reply
 24. Florina

  @Dan Alexe, pe Facebook:Partea cea mai ingrijoratoare in circul facut de dropia cu ochelari in legatura cu mersul lui la Bruxelles si blocarea lui Basescu nu e aceea ca „strica imaginea tarii”…Europenii sint obisnuiti cu asemenea psihodrame. Au mai fost situatii grotesti, cum s-a intamplat in urma cu doi ani, cind premierul polonez Donald Tusk a incercat sa-l impiedice pe raposatul stanjenitor presedinte Lech Kaczynski sa-l insoteasca la un asemenea summit european la Bruxelles. Tusk nu i-a permis lui Kaczynski sa urce in avionul oficial, insa presedintele a venit la Bruxelles cu o cursa de pasageri, neputand fi dat afara din reuniunea sefilor de stat si de guvern si punand pe toata lumea in mare incurcatura.Precedente asadar exista… Ce e ingrijorator, insa, este ca premierul ignora functionarea elementara a institutiilor europene. Trimite scrisori de acreditare unde nu trebuie (la Comisie in loc de Consiliu) si minte in permanenta in tara in legatura cu pretinsa atentia care i se da „afarã”, ca atunci cind spune, ca un pîrîcios: ” I-am informat pe premierii europeni ca Basescu mi-a inscenat un dosar de plagiat, si nimeni nu a fost uimit”…Pe cine a informat el, si pe cale, si ce treaba ar avea aia cu certurile lui cu Basescu, certuri pe care trebuie sa si le rezolva acasa, lasand lumea sa salveze economia mondiala si euro…Pe cine zice el ca a „informat”? A trimis la cancelaria lui Merkel o scrisoare plina de greseli de engleza ca aia din protestul dat prin email la Nature?Cam asta e partea cea mai ingrijoratoare: omul e un impostor incontrolabil si impulsiv…–––

  Reply
 25. Amelia New

  Bleen Cand apas pe ‘show more comments’ nu-mi arata niciun comment in plus!!! Ce mai e si asta?

  Reply
 26. Boghy

  M-am dus pe FB pe cele doua evenimente, de sustinere al lui Bombo si promenada cu fulare. Promenada are mai multi invitati si participanti. Plus postarile inteligente si haioase. La ailalti e tristete absoluta. Atmosefra de inmormantare. I-am intrebat de ce se asociaza cu infractorul pentru a impiedica punerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti si m-au blocat. N-au simtul umorului. Asta e democratia ce ne-o pregatesc.

  Reply
 27. rezon

  Florina    Dezgustător. Ăștia îmi aduc aminte de țiganul ăla care se tăia cu lama pe burdihan în fața judecătorului.

  Reply
 28. Florina

  ‎”Voi citi maine, de ziua tatalui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lasata de dansul….«un fel de testament public»… Doresc sa mi se alature toti cei care, trecand peste ratiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, inainte, tatal si nu politicianul Adrian Nastase. Cred ca tata are acum, mai mult ca niciodata, nevoia sa stie ca nu este singur. Sa simta de aceasta zi a lui cand, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea implini 62 de ani de viata ca inca sunt oameni care-l privesc ca noi…” – Andrei Nastase, Facebook.Dincolo de faptul că mă dezgustă din ce în ce mai tare modul absolut ţigănesc, şi nu telenovelistic, în care se manifestă, cerşind compătimire, ţin să-i spun lu’ băiatu’ ăsta că nici eu şi nici multe alte milioane de cetăţeni români nu-l vom putea privi vreodată pe ta-su cum îl privesc ei. Din simplul motiv că taţii noştri ori n-au furat niciodată, ori, dacă sînt şi din aceia care au făcut-o, au plătit pentru asta. Şi că înainte de a scrie prostia asta, poate trebuia să se gîndească dacă chiar vrea să aibă la aniversarea lu’ ta-su, lîngă ei, copiii ălora de se automutilează, de înghit cuie, de-şi bat piroane-n cap.

  Reply
 29. rezon

  Boghy Nu îl admir, e doar o observație factuală, fără judecăți de valoare. Mafioții adevărați au un cod propriu al onoarei. Vezi ”ori suntem golani, ori nu suntem”. 

  Reply
 30. Amelia New

  Ze Phsyco Sorry, eu acum am intrat si ti-am aprobat tot ce-am gasit (nu stiu pe unde umbla Bleen si Florina!). Cred ca mai dureaza putin pana ajungi ‘white listed’ si atunci nu mai intri la moderare (nu stiu exact toata bucataria platformei, eu sunt un simplu si mediocru moderator). 

  Reply
 31. Hongse

  Ze Phsyco Hmm, ar trebui să le vadă toată lumea… Tu ai 18 comments 7 likes given 8 likes received. Dă click pe orice avatar.

  Reply
 32. SimonaM

  Andrei Nastase va citi vineri la spitalul Floreasca scrisoarea lasata de tatal sau, Adrian Nastase. Nastase-fiul a postat pe Facebook o poezie de Adrian Paunescuhttp://www.hotnews.ro/stiri-esential-12584590-andrei-nastase-citi-vineri-spitalul-floreasca-scrisoarea-lasata-tatal-sau-adrian-nastase.htm

  Reply
 33. Amelia New

  Daniel Francesco Ca ce chestie sa raspunda guvernul Romaniei pentru o chestiune care-l priveste strict personal? Asta-i abordarea bolsevica de-a dreptul: dai in mine,  dai in tine, dai in fabrici si uzine!

  Reply
 34. Ze Phsyco

  Ok. stiu ca sunt nou pe aici si ca poate n-ar trebui sa  ma plang dar am mai multe comentarii la moderare si sunt acolo cam de multisor. Sunt eu de vina sau platforma noua ? Multumesc 

  Reply
 35. rezon

  Alex D Asta e tot ce poate Ponta: minciuni și glumițe de 2 lei. Superficialitatea e doar a lui. Aroganța și-a desăvârsit-o sub coordonarea Marelui Împușcat în Gusă.

  Reply
 36. Hongse

  Alex D Nu cred că a vrut să mintă. Nu că dacă ar fi ştiut n-ar fi minţit, nu mă-nţelegeţi greşit, dar în perioada lui de premier nu cred să fi fost o ocazie în care Ponta a deschis gura fără să facă o boacănă.

  Reply
 37. Alex D

  rezon Atunci cât poate să mintă Ponta? E într-adevăr ceva să mă uimească în continuare. Dar iată că se poate.Da, domle, Băsescu trebuia să își ceară scuze pentru că Voiculescu are un ziar mizerabil. Aștept și eu scuze de la președinte pentru că mi-am lovit mașina.

  Reply
 38. rezon

  Alex D Asa e, procesul a fost intre Vosganian si trupa Felix ( Marius Tucă, Liviu Turcu şi Editura Intact). http://www.evenimentul.ro/articol/vosganian-reabilitat-de-justitie-in-scandalul-comisarul-european.html

  Reply
 39. SimonaM

  Presedintele Traian Basescu nu va participa la reuniunea Partidului Popular European care precede Consiliul Europeanhttp://www.hotnews.ro/stiri-politic-12584700-presedintele-traian-basescu-nu-participa-reuniunea-partidului-popular-european-care-precede-consiliul-european.htm

  Reply
 40. Hongse

  SimonaM Bună idee asta. Că bug-urile semnalate mai acum 100 mesaje oricum nu le mai accesează nimeni, că ‘show more comments’ nu funcţionează.

  Reply
 41. Hongse

  rezon Hahaha, da, a fost chiar mişto asta! :D(pentru cei care nu s-au uitat la B1, după declaraţia lui Blaga a urmat calum publicitar cu animăluţele Ice Age)

  Reply
 42. SimonaM

  Hongse Glook Foarte beta.În cel vechi, dacă dădeam reply pe craca asta, apărea toată lumea menționată. Aici a trebuit să adaug Glook  :PBleen , ar trebui să menționăm din bubele beta în engleză? Adică dăm și feedback la băieții ăia, sau doar butonăm și se prind ei cum stă treaba?

  Reply
 43. Alex D

  Victor Ponta a comparat cazul sau cu cel al lui Varujan Vosganian din anul 2007.’Reteta folosita in cazul meu este identica, este aceeasi reteta folosita in cazul domnului Varujan Vosganian. In 2007, cand trebuia sa ocupe o functie de comisar european, daca nu ma insel, la fel s-a construit de catre aceeasi persoana si de catre aceleasi retele un caz impotriva domnului Vosganian. N-a mai ajuns comisar european si a castigat ultimul proces in urma cu doua luni, la cinci ani dupa. Nu imi aduc aminte ca domnul Basescu sa ii fi cerut iertare lui Varujan Vosganian sau sa-i fi facut cineva dreptate pentru chestia asta’, a mai spus premierul.Cineva să mă corecteze, dar nu Jurnalul Național a publicat „dezvăluirile” alea despre Vosganian?

  Reply
 44. Hongse

  Glook E intuitiv, e chiar mişto, dar e doar ‘beta’ şi un pic cam departe de material ‘final release’.

  Reply
 45. rezon

  Da, e adevarat. Declaratie de presă via Mihai Polițeanu (FB):(Bucuresti, 21.06.2012) Declaratie de presaAm decis astazi sa nu depunem o motiune in aceasta etapa a competitiei interne din PDL.Cu motiunile in fata, am constatat ca acestea sunt compatibile, ambele urmaresc modernizarea si unitatea partidului, precum si unitatea dreptei in fata USL.Consideram ca nu este momentul crearii unor tensiuni interne inaintea alegerilor generale, cand toata energia trebuie folosita pentru campania electorala si pentru oprirea socialismului anacronic si abuziv practicat de USL.Multumim sutelor de membri si simpatizanti care ne-au transmis mesaje de incurajare si solidaritate in aceasta perioada si ii asiguram ca ramanem credinciosi principiilor si actiunilor pe care le-am promovat intotdeauna.Cristian PredaMonica MacoveiSever VoinescuTheodor Paleologu

  Reply
 46. Boghy

  rezon Oricum nu au sustinere. i daca castiga Blaga vor fi marginalizati din nou. Mai bine ar face altceva.

  Reply
 47. rezon

  Pe Facebook circulă informația că Macovei, Preda și Paleologu nu mai depun moțiune la congres. E adevărat?

  Reply
 48. Hongse

  Nea Da, dar nu vezi care-s noi (nu le mai albăstreşte) iar ‘show new comments’ nu funcţionează decât foarte rar…

  Reply
 49. Ze Phsyco

  Hongse Am si eu o intrebare respectuasa-neplagiata : de ce unii le vede si altii nu le vede ? Sunt ele partial vizibile sau sunt doar partial invizibile ? Va multumesc frumos pentru atentia acordata   ….. Auuuu, laringea meaaaa !

  Reply
 50. rezon

  Ponta – culmea tupeului nesimțit: ”Băsescu, principalul generator de ură și șantaj. Am informat premierii europeni că mi-a înscenat un dosar de plagiat”http://www.b1.ro/stiri/politica/ponta-basescu-principalul-generator-de-ura-i-antaj-am-informat-premierii-europeni-ca-mi-a-inscenat-un-dosar-de-plagiat-31322.html 

  Reply
 51. Alex D

  GeorgianaMocanu Bine că n-a ieșit Năstase în palton aseară. Atunci să fi văzut distracție 😀

  Reply
 52. Giana

  Alex D da, da! am văzut și-am și pus mai jos și link-ul ăsta! jos papioanele. e timpul fularelor! :))

  Reply
 53. Hongse

  Pataphyl Dă click pe „don’t thread on me” şi te duce la profil. Şi le numără, acum ai 363.

  Reply
 54. Nea

  Hongse Ba deloc, e mai bine aşa. Pe sistemul vechi trebuia să mai ceri cu ţârâita câte 50 comentarii mai vechi, că poate  te-a întrebat cineva ceva şi nu se face să nu răspunzi. Aşa le ai cam laolaltă.

  Reply
 55. Boghy

  Doamne, ce de bancuri cu fularul si impuscatu’n gat vor iesi. Tara vesela, monser ! Si Antonescu era suparat ca pe Facebook face lumea misto de dramoleta lui Bombo. Ma mir ca nu s-a intrebat :”Da’ Facebook-ul asta mai functioneaza inca ?”

  Reply
 56. Ze Phsyco

  GeorgianaMocanu Daaaa… leapsa pe holuri ! Sa vezi cum o sa-i alerge pe holurile justitiei pe astia trei… numa-numa.  Ca daca-i trage Kovesi o palma de baschetbalista ii sare picioru din umar lu’ Spintecatoru’ de Racheti  

  Reply
 57. rezon

  Institutul pentru Politici Publice (IPP) deplânge modul cum fostul Premier Adrian Năstase a ales să se sustragă de la executarea unei pedepse privative de libertatehttp://www.ipp.ro/pagini/ipp-deplange-modul-nefericit-in-care-fos.php

  Reply
 58. sanantonio

  poweraxxel tre să pun mîna pe softul ăla anti-plagiat că cu voi nu mai ține. Mîine-poimîine mă trezesc că vă faceți teza de doctorat cu citate nemenționate de pe blogary.

  Reply
 59. sanantonio

  mishulake Ha! Nici măcar p-aia de stat n-au avut cum s-o fenteze, a plătit mardeiași. Păi ăștia i-or fi tras-o, că doar după ce-au ajuns ei acolo s-a-ntîmplat tărășenia.

  Reply
 60. poweraxxel

  Procesul de insolvență al Realitatea Media vine cu noi surprize. Astfel, GMG Media Box, companie în care sunt majoritari Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru (prin PSV) devine principalul creditor al Realitatea Media.

  Reply
 61. Ze Phsyco

  Hongse Sa vezi ca asta nu mai vrea sa se joace de-a ministrul culturii ca nu-l lasa mamitica … ne strica draqu joaca acilea !!!!

  Reply
 62. mishulake

  sanantonio scria pe ea, pe ambulanță, BGS, firma aia de pază la meciuri și mall-uri, cu badigarzi lați în spete.

  Reply
 63. sanantonio

  Hongse S-a fript cu ciorbă, suflă și-n iaurt! O declarație pe proprie răspundere e act juridic? Amelia? Elenina?

  Reply
 64. Pingback: Elogiul sinuciderii sau cum se urmareste tampirea unora dintre semenii nostri » conco.ro

 65. florentin

  Giana se va duce la batranul caine impuscat a lui vantu cu crantanele si-si face si intrarea la spa.Pe el il stie si nu-l latra sau musca. Deh, prieteni vechi

  Reply
 66. DanCanada

  Iaca d-aia in tari de Doamne-ajuta omu’ e luat drept din sala de judecata si dus drept la pirnaie. Daca boli si rani etc, il duci la spitalul inchisorii. Si nu ajungi la vodeviluri de prost gust.

  Reply
 67. rezon

  Marilena Stancu (FB):”Doar
  atat: am mers astazi destul de mult cu masina si am avut timp sa ascult
  posturi de radio. La unul, oamenii erau invitati sa spuna ce cred
  despre condamnarea si gestul lui Nastase. Am ascultat mai mult de
  jumatate de ora oameni din multe orase. Toti, inclusiv cei care
  sustineau ca sunt convinsi ca e dosar politic, aveau aceeasi opinie cand
  comentau gestul lui, exprimata simplu cu un singur cuvant- lasitate.
  Daca pareau dispusi sa treaca peste sentinta si coruptie, nu acceptau
  gestul de lasitate. Interesant cum si-a intors si sustinatorii impotriva
  lui.”

  Reply
 68. sanantonio

  Mistral Au trimis Salvarea, nu Smurdul. N-au avut cum să-i implice p-ăia, deși era de domeniul lor.

  Reply
 69. LunguVictorEugenMihai

  acum astept sinuciderea lui Vantu. pentru diseara. @Bleen, tu du-te la o bere – noua, ca vad ca numai asa le iese…

  Reply
 70. Rheia

  LunguVictorEugenMihai Uf, în sfîrșit m-am prins și eu din prima, că credeam că m-a tîmpit căldura.

  Reply
 71. Hongse

  SimonaM Ewww.Ponta probabil se gândeşte „da măcar i-am blestemat pe Băsiştii ăia, lasă-i să se chinuie, să nu se mai râdă de mine bagabonţii ăia”

  Reply
 72. Hongse

  SimonaM Dai refresh, repede până nu scrie altcineva scoll jos la „show more comments”, că dup-aia nu mai merge, şi încerci să vezi unde a scris Yeba… Nasoală beta asta zilele-astea! 😀

  Reply
 73. mishulake

  Pataphyl e dă sanchi, a fost doar unu, bumerang ! Apropo, nu desenează careva arma suicidului?

  Reply
 74. Yeba

  GeorgianaMocanu pai si nu e haioasa? Unde mai gasesti abonamet tv cu circul si distractia incluse, cand moare lumea de foame si nu are bani sa plece in Grecia?

  Reply
 75. Yeba

  Asa, fiindca nu pot urmari, scriu cu riscul de a repeta _ Ioan Rus a trimis salvarea fiindca si-a dat seama ca vrea sa se sinucida.

  Reply
 76. Florina

  Bleen  =)))))))))))))KAKA MIZE:Ba, ce umilire publica! La fularul burberii mergea un TV Bang&Olufssen sau un tablou (ceva impresionisti englezi, Constable, Turner, aso), nu cacatu’ ala de televizor pa lampi care i l-au pus la cap, plus ca l-au trintit p-o musama portocalie. Rusine, ba, smurdule!

  Reply
 77. Hongse

  Bleen, poţi băga o postare nouă cu vechil livefyre? Că prevăd că şi aici ajungem la 1100 comentarii în următoarele 8 ore şi e absolut imposibil de urmărit mesajele noi…

  Reply
 78. Yeba

  SimonaM formulare proasta. Nu merge de mila, pe tichetul ălora la Consiliu. E o reuniune a partidelor europene înainte de Consiliu. Se duce si Ponta la PES-socialiști.

  Reply
 79. Yeba

  Hancu are in KMKZ ceva super. Băse e invitat la reuniunea PPE in ajun. Confirm din 3 surse că funcționarii UE/BG se amuză de UE/RO.Dă-ne și nouă un trol. 

  Reply
 80. sanantonio

  SimonaM A făcut deja vreo 3 luni, mai are 9 din care va face vreo 2. Ca mîine iese, că mai are vreo cîteva procese la care trebuie să fie prezent.

  Reply
 81. Bleen

  Luni 18 iunie: Victor Ponta este prins cu plagiatulMarți 19 iunie: Mircea Diaconu este declarat incompatibil și trimis acasă de JustițieMiercuri 20 iunie: Adrian Năstase este condamnat la 2 ani cu executareJoi 21 iunie: SOV este condamnat la 1 an cu executare

  Reply
 82. rezon

  Costel Constantin – claustrofobie;Petrişor Duduianu – deviaţie de septDănuţ Udilă – atrofierea testiculelorAdrian Năstase – automutilare în gușa lui Ahile

  Reply
 83. sanantonio

  Bleen s-a devorat subiectul ceva mai devreme, probabil că victima primei încercări e ori în grădină, ori în fundația vreunei anexe nou construite, ori hrană la găini.

  Reply
 84. Bleen

  S-a mai găsit un glonț în cameră, tras acum cîteva zile. Vezi Doamne și alți telespectatori, că omul avea tendințe suicidale zilele astea. Nu înțeleg însă cum a decurs prima tentativă de suicid dacă omu nostru nu n-a rănit deloc. S-a împușcat în oglindă?

  Reply
 85. sanantonio

  gupi uneori merge, alteori ba. de data aia fuse ba. si io la vulpe nu renunț decît dacă tre să văd meciuri cu Sopcast

  Reply
 86. Ze Phsyco

  murfi  Trebuie sa va fie mila de el… Asta e ala care a facut imprumuturi la banci ca sa poata plati fetitele lu’ Negoita.  Putina umanitate, ce draq !

  Reply
 87. murfi

  „Romania nu are sef de stat, si-a impuscat singurul sef de stat pe care l-a avut si a modificat Constitutia”, a spus Ioan Ghisepe astia i-a plagiat cineva unu dupa altu; altfel nu-mi explic

  Reply
 88. SimonaM

  Oameni buni, alllooooo… Năstase, chestii, împușcat în gât, suferință, familie distrusă, om de stat, onoare…Ce Vîntu? Se-mpușcă omu’ și n-are nici o zi întreagă de glorie?

  Reply
 89. sanantonio

  SimonaM A plecat deja, e pe drum, că mașinuța aia electrică a lui merge mai încet și face opriri mai multe. Nu se încarcă de la brichetă, ca telefonul.

  Reply
 90. Bleen

  Să-l sune Ioan Rus și să stabilească detaliile: cînd îi trimite Salvarea, cînd fularul, cînd borcănașul cu ketchup, cînd ziariștii, cînd pistolul cu capse, cînd glonțul pentru operație, cînd plicul cu 4 milioane de parai pentru Brădișteanu.

  Reply
 91. rezon

  Taticu Sunt de râsul curcilor. Ăștia încearcă acum să corecteze scăpările și piesele lipsă de aseară. Rus și-a ratat diversiunea. 

  Reply
 92. Ze Phsyco

  Florina  Adevarul adevarat e ca la ora la care Rus a dat telefonul in cauza Adi si cu Dana erau la masuta de tabinet la o partida de ruleta ruseasca…. Asa ca bietul Rus ce mai putea face ? Ha ?

  Reply
 93. sanantonio

  Florina Cît de proști sînt. Tot scenariul ăsta pregătit de luni de zile, pus în scenă de profesioniști incontestabili, se duce de rîpă din cauza amatorismului unora ca Rus (destăinuiea cu Salvarea) și a anchetelor Procuraturii (încă un glonț tras în cameră).

  Reply
 94. Hongse

  sanantonio Ooofff, şi-abia suntem la prânz. Altă zi lungă pentru cea mai cinstită şi competentă guvernare.

  Reply
 95. Taticu

  Rus a trimis doar Salvarea, n-a avut timp si de un telefon la politisti… Ce mai, cazul FK e fix-pix

  Reply
 96. SimonaM

  Florina Dădea mai bine la surpriză. În plus doamna Dana era ocupată cu chiftelele.Că n-am văzut-o isterică pe lângă targă la soțul suicidar…

  Reply
 97. sanantonio

  Taticu Aha, deci Rus a fost cel care a trimis Salvarea. Păi bă, boule, erau oamenii tăi acolo veniți să-l salte, nu le puteai da ordin să-i confiște armele care oricum trebuia luate de cînd a început procesul îmotriva lui? Specie de cretin!

  Reply
 98. Florina

  Taticu Da’ nevesti-sii i-a zis? În situaţii de potenţial act suicidal se anunţă, pe lîngă Salvarea, şi orice persoană care ar putea împiedica gestul. 

  Reply
 99. sanantonio

  poweraxxel O replică scrisă în grabă, la disperare, fără o a doua lectură. Nu spune nimic decît că Nature nu e în măsură să judece un plagiat, deci nu e credibilă. Nature nici măcar n-a judecat plagiatul, ea doar l-a făcut public. Ăștia nu contenesc să fie ridicoli, mă bucur pentru ei.

  Reply
 100. Taticu

  Ministrul de Interne, Ioan Rus, a vorbit miercuri seara cu Adrian Năstase în legătură cu ducerea sa la arest, iar din conversaţie şi-a dat seama că fostul premier intenţionează să se sinucidă, informează România TV.Conversaţia a avut loc în jurul orei 21.30. Ioan Rus l-a întrebat pe Năstase dacă se va prezenta singur la Direcţia Cercetări Penale sau este nevoiesă vină un echipaj de poliţie. Rus încerca astfel să găsească cea mai bună metodă de a evita ca presă să-l filmeze pe fostul premier când este dus la închisoare.Discuţia a durat ceva mai mult, iar din modul în care a decurs, ministrul a dedus că Năstase intenţionează să facă un gest radical. „Am trimis imediat o Salvare. Mi-am dat seama că o să se sinucidă”, a declarat Rus.Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/ministrul-ioan-rus-am-vorbit-aseara-cu-nastase-mi-am-dat-seama-ca-vrea-sa-se-sinucida_33315.html#ixzz1yQdNAnIc

  Reply
 101. Hongse

  Revin. Show more comments merge, doar dacă tocmai ai încărcat pagina. Dacă apar mesaje noi nu mai merge.PS: În IE 9 nu merge deloc.

  Reply
 102. Florina

  A, uitai să vă zic. Azi de dimineaţă am luat pulsul (da, sînt şi eu medic, chirurg, ce-i drept, habar n-aveţi cîte plăgi am curăţat la viaţa mea)   prin două locuri unde lucrează bărbaţi adevăraţi, adică şantiere. Rîd cu… rîd în hohote şi fac mişto de Năstase, aşa că aici n-a prins. În schimb, la birouri, la doamnele (cîteva, nu toate) sensibile cu duhul, mergea chiar şi o lacrimă în colţul ochiului, nu pentru el neapărat, cît pentru doamna Dana. 

  Reply
 103. Ze Phsyco

  poweraxxel  Ponta :  „N-a fost nicio greseala ! Unde vedeti voi greseli ? Aia de la revista Natura nici nu stiu limba englezeasca, ei vorbeste numa’ limba fluturilor !!!!! „

  Reply
 104. rezon

  Bleen Daca nici Daniel Constantin n-a aflat de schimbarea guvernului, ce poti cere de la pitpalacii astia?

  Reply
 105. sanantonio

  SimonaM Pe cine o fi făcut teste? Vreun cadavru îngropat prin curte? Vreo anexă la casă construită de curînd?

  Reply
 106. rezon

  poweraxxel Asta e ca-n bancul ăla cu nevasta surprinsă în pat cu amantul. După ce e prinsă, incepe să țipe la bărbat-su:  ”Bine, bă, boule, tu crezi ce vezi sau crezi ce-ți spune eu?!?” 

  Reply
 107. rezon

  Florina Lipsă de profesionalism generalizată. După ce te faci o dată de râs, du-te, nene, undeva sub o piatră și hibernează 

  Reply
 108. Florina

  S-a mai găsit un glonţ la Năstase-n camera de suicid. Vă daţi seama cît s-a luptat omul ăsta cu el însuşi? http://www.rtv.net/surpriza-un-al-doilea-glont-a-fost-gasit-in-camera-in-care-s-a-impuscat-adrian-nastase_33292.html

  Reply
 109. Ze Phsyco

  Florina  Asta e deja masochist ! Sa te manjesti de kko in fiecare zi…. da’ chiar in fiecare zi ?

  Reply
 110. SimonaM

  Florina Merită văzute greșelile din text. Brrr. Oameni care scriu în numele Guvernului României.DEMISIA TOȚI!!!

  Reply
 111. GeorgianaMocanu

  SimonaM tot încerc să dau like la link-ul de l-o postat Bleen și nu merge. la restul merge. 

  Reply
 112. Bleen

  Bucurați-vă! Sînt printre puținii și fericiții aleși pentru a testa varianta beta a LiveFyre Comments 3. Doar 19 site-uri au primit din toată lumea au primit varianta asta. Veseliți-vă!

  Reply
 113. rezon

  După revenirea din ocolul pricinuit de premierul emo, să revenim la problemele importante ale momentului. Alexandru Hâncu are câteva întrebări ușoare, de antrenament, pentru premierul indigo:”- Aţi zis că faceţi cel mai cinstit guvern? Aţi zis. Păi, plagiatul e cinstit?- Aţi dat nişte oameni afară din guvern pentru plagiat, fiindcă plagiatul nu e cinstit? Aţi dat. E cinstit să mai rămîneţi?”[,,,] – Ce e valabil în cazul altora, în cazul dumneavoastră nu e valabil? Exemplul personal, chestii?”http://www.contributors.ro/editorial/in-atentia-domnului-premier-test-de-aptitudini-generale-pentru-demisie/

  Reply
 114. Ze Phsyco

  Florina  nastase are inima de vanator… nu se sperie ea de un glonte ratacit in gat ! Ce draq…  🙂

  Reply
 115. Rheia

  Bleen Mie nu-mi intră Realitatea în ochi, ca să zic așa. Chrome. Ba nu, văd că a intrat. Greu de tot, credeam că-mi dă Timed Out.

  Reply
 116. rezon

  Ummagumma Eu sunt un intelectual sensibil (și inteligibil) care îi dorește lui Adrian Năstase refacere grabnică, pentru a-și ispăși pedeapsa primită în justiție. În altă ordine de idei, sunt șocat că am fost conduși de un individ complet lipsit de demnitate. Pe scurt, nu vreau ca Năstase să moară, ci să facă lunile alea de pușcărie. C-așa-i în justiție.

  Reply
 117. SimonaM

  Yeba Putea să-l facă de la bun început, dar nuuu.. trebuia să se facă de râs în mod plenar 😀

  Reply
 118. Ummagumma

  Lilick: ”Televiziunile arata locuinta lui Nastase. Chiar si Antena3. Ce avizi de imagini cu el in catuse, ce animale flamande…” No problem, Năstase știe ce trebuie să le facă animalelor flămânde.

  Reply
 119. Ummagumma

  Cum suferă peneliștii: ”Acei sensibili intelectuali cu papion care plangeau pe umarul lui Horia Roman Patapievici se bucură de ce i se intamplă lui Adrian Năstase si sunt chiar suparati ca nu a murit. E plin facebook-ul de comentariile lor. Niciodata nu am vazut ceva mai odios”. Preluat de pe Facebook.

  Reply
 120. poweraxxel

  va inselati cu totii … Dupa discutia cu psihologul, acesta a ajuns la concluzia ca de fapt, Nastase s-a impuscat pe sine confundandu-se cu proiectia lui Basescu asupra sa … Un fel de umbra lui Traian la cornu …

  Reply
 121. Alex D

  Yeba Nu, de fapt, s-a stabilit că Băse era în bibliotecă la momentul incidentului. Tocmai desfăcea o sticlă de șampanie, iar dopul i-a trecut lui Năstase prin gât.

  Reply
 122. Hongse

  Yeba Comisia încă deliberează. Probabil că diseară la sinteza zilei o să aflăm ce-au hotărât.

  Reply
 123. Yeba

  S-au hotărât? S-a sinucis, a fost împuşcat de ficusul din bibliotecă? A tras cu un pistol cu gaze în care montase Băse glonţ?

  Reply
 124. sanantonio

  Ce de floricele și brizbrizuri are beta ăsta! Mi se-nvîrt literele prin creier ca titirezul

  Reply
 125. Yeba

  Să testăm, e un reply inocent, filosofic, off topic. Oare persoanele care au avut suficiente maşinuţe când erau mici, tot Livefyre beta testează în vremurile astea interesante?

  Reply
 126. sanantonio

  Alex D Ăsta a văzut că nu i-a reușit sinuciderea lui Năstase și vrea să-l taie-n două. 

  Reply
 127. Alex D

  Acuma vreau și eu să știu: e de așteptat să apară vreo dovadă solidă că spectacolul de aseară a fost regizat? Sau o să ne scăldăm în dramă până la următoarea știre interesantă?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.