Ori sîntem bărbați de stat, ori nu mai sîntem!

Hai, nu vă mai căcați pe voi! Ori sîntem golani, ori nu mai sîntem! Ori sîntem bărbați de stat, ori nu mai sîntem! Păi nu prea sîntem, bag seama. Adrian Năstase nu merita să fie președintele României. Nici prim ministru. Nu merita să fie nimic. Nici măcar șeful Mafiei. E laș.

Sînt mii, zeci de mii, sute de mii de oameni care au făcut pușcărie. Pentru o tîlhărie, pentru un furt, pentru o crimă. Unii au luat șase luni, unii au luat 4 ani sau 25 de ani sau închisoare pe viață. Meritat sau nu. Au făcut, au tras pentru ce au făcut. Ai furat, ai tîlhărit, au venit polițaii să te ia, te porți ca un bărbat (e un fel de a spune, nu e sexism – știți voi ce vreau să zic), chiar dacă totul în jurul tău se prăbuștește, chiar dacă lumea ta se năruie. Ai demnitatea să stai drept fie că ești tîmplar, zugrav, tinichigiu sau profesor de franceză. Fie că ești din Tecuci, Frătești sau Iași. Fie că ai 24 de ani sau 47 de ani, că ești holtei sau tată de familie cu 4 copii. Mai mult, dacă ești bărbat de stat, ești obligat, repet, obligat, să fii demn. Să dai un exemplu. Să ții capul sus, să înghiți. Să te îmbraci calm și să te duci cu polițiștii. Ești un model. Ești cel care în momente de cumpănă își asumă responsabilitatea.

Îl compar pe Adrian Năstase cu sutele de mii de deținuți de drept comun, de sutele de mii de bărbați sau femei care și-au asumat greșelile, și-au asumat responsabilitatea și au mers acolo unde a decis justiția că trebuie să meargă.

Sper că jigodiile de la teve nu vor avea tupeul să meargă cu comparația mai departe. Sper ca în țara în care s-a întîmplat ce s-a întîmplat între 1945 și 1990 să nu aibă cineva tupeul și nesimțirea să facă dintr-un mafiot slab de înger cine știe ce erou. E un hoț laș. Atît.

Adrian Năstase și-a arătat micimea și lașitatea. A arătat că e slab și e incapabil să-și asume responsabilitatea. Poate că ceva a plesnit acolo, poate că ceva s-a rupt. Nu știu. Dar omul Adrian Năstase un om slab. Mai mult, bărbatul Adrian Năstase nu avea ce căuta în politică și în conducerea României. Dacă eram în război cu Rusia, Suedia, Bulgaria, Ucraina sau China și Adrian Năstase era luat prizonier și ținut în lagăr 2 ani? Sau 5 ani? Sau 8 ani? Sau 17 ani? Dacă veneau ăia la el și îi cereau să dea pe goarnă toate secretele de stat?

A avut puterea, a dispus de ea cum a vrut. A furat, a înșelat, a umilit, a mințit. A făcut-o știind că nu poate fi tras la răspundere, știind că în țara asta unul ca el nu poate fi făcut răspunzător niciodată de nimeni. În țara pe care o conducea el nu exista stat de drept sau justiție, în țara condusă de Adrian Năstase doar fraierii răspundeau, doar neajutorații. România s-a schimbat între timp. Și Adrian Năstase trebuie să răspundă. Aici nu merge cu ”nu mă mai joc”. Este datoria lui de cetățean și, mai mult, de bărbat de stat, să accepte deciziile justiției, regulile statului de drept și responsabilitatea propriilor sale acțiuni. Este datoria lui față de ceilalți. Ca om de justiție, de drept, ca bărbat de stat, Adrian Năstase trebuie să accepte demn, bărbătește, senin, decizia justiției, a statului de drept, a concetățenilor lui.

Încercarea lui Ponta, a useliștilor și a presei de țarc de a profita politic de lașitatea și incapacitatea lui Năstase de a-și asuma consecințele propriilor fapte e o josnicie previzibilă.

PS. Am înțeles că s-a împușcat în gît. Nu știu mai mult. Unii zic că a fost o făcătură de doi lei. Nu știu. Ideea e că e laș, fricos și incapabil să-și asume consecințele propriilor acțiuni într-o lume liberă, într-un stat de drept, în care el a fost dovedit corupt.

PS2. Astăzi voiam să scriu despre demisia lui Ponta. O lăsăm pe mîine. Adică azi, că e 3.49. Apropo de Ponta: te duci la spital, la mentorul tău, la omul care te-a adus și te-a promovat în politică, la omul care te-a îndrumat cînd ți-ai scris teza de doctorat (sic!), la un frate mai mare, la un prieten. Ce faci acolo? Profiți de moment ca să cîștigi puncte politice, ca să-ți ataci dușmanul politic. Mă mir că nu a făcut mătănii să moară Năstase, ca să aibă ocazia să țină discursuri mai teatrale.

PS3. Kamikaze: ”Prima declarație a lui Adrian Năstase, după internare: ”Un fleac. M-am curuit.”

Din cîte văd acum pe Facebook și în comentarii la Blogary, se pare că lumea s-a distrat copios în ultimele ore. Am prins știrea cu împușcătura după 7-9  beri, la terasă (sărbătoream încătușarea), așa că am primit-o destul de serios și filozofic, așa cum primești orice breaking news după 7-9 beri.

RECONSTITUIREA

Facebook Comments

228 Comments Ori sîntem bărbați de stat, ori nu mai sîntem!

 1. GeorgianaMocanu

  Ioan Cazacu: „Dacă se admite cererea noastră de amânare a executării, Adrian Năstase nu mai poate fi încarcerat în următoarele şase luni.”

  Reply
 2. Bleen

  Instalez varianta nouă de LiveFyre. Asta înseamnă să dezactivez comentariile cîteva minuțele. Nu vă șperiați. Și nu trageți în pianist.

  Reply
 3. sanantonio

   @GeorgianaMocanu 14 zile? pentru ce? nevastă-mea și-a scos fierea și a doua zi a plecat acasă? Ăstuia îi spală coaja de la julitură 14 zile? Or fi calendaristice sau lucrătoare?

  Reply
 4. florentin

  ceva imi spune ca distractia ar trebui sa inceteze. Totusi nu este priveghi sa petrecem 3 zile. Acum trebuie vazut si apreciat impactul pe care acest gest il va avea asupra clasei politice. Presedintele cred ca nu va fi suspendat acum de 322  ci de toti parlamentarii. Verestoy va veni in carje sa voteze suspendarea in parlament. Acum vor imcepe adevaratele plati ale inmormantarii politice ale lui AN.

  Reply
 5. hope18

  am inteles bine? „nu exista posibilitatea sa fie transportat la spitalul penitenciar????”(!!!!!!!!!!!)

  Reply
   1. GeorgianaMocanu

     @gupi zice unul acum la B1tv că  AN a fost curajos pentru că a vrut să-și ia viața! Duamni feri!

    Reply
    1. gupi

      @GeorgianaMocanu a zis Shakespeare mai demult: „Ah că n-am o arbaletă să-i trec o săgeată prin ochiuu ăla holbat!”

     Reply
   2. mishulake

     @gupi  @GeorgianaMocanu aseară a mers pe ambulanță fără, de frică să nu și le smulgă

    Reply
  1. murfi

    @ics tot de acolo
   3 mai 2002, Ioan Mircea Paşcu, ministrul Apărării Naţionale, declară: „Viaţa ziariştilor e scurtă, iar sănătatea este şi pentru ei un bun prea de preţ care nu trebuie pus în pericol prin lansarea unor dezbateri cu înalt consum emoţional, stresant”.

   Reply
   1. ics

     @murfi si asta imi place:
    16 iulie 2002, baronul de Gorj, Nicolae Mischie, era mai transparent: cine va mai critica măsurile Consilliului Judeţean va înfunda puşcăria

    Reply
   1. sanantonio

     @murfi Ce bou sînt. Mă gîndeam la Ponta. Trebuie neapărat să consult un doctor, sînt obsedat. Doctorul Ponta o avea vreo fereastră între consultații?

    Reply
 6. tiestoster

  Deci în cel mai bun caz stă 8 luni (la peste 60 de ani poți fi eliberat după 8 luni în condiții de bla bla bla) – 14 zile de spitalizare cât văd ca a zis Lascăr. Încă un an pe bară și înapoi în structuri. Observați că mi-a trecut de tot entuziasmul de aseara 🙂

  Reply
   1. tiestoster

     @poweraxxel se ocupă cine trebuie. în fine, mai știi ? poate ne liniștește bleen 🙂
    ce mă întristează pe mine e că 90% din publicul de știri pe care-l cunosc se uită la neștirile lor. potențialul de prosteală (sau prosteala punct, ce mai tura-vura) e imens (ă). o fi nevoie de piața universității 3 ? sau 2, ca ”2” nu prea a fost 2.

    Reply
 7. Rheia

  Că tot pomenirăți de Vîntu: Ioana Vlas a fost de jde ori mai bărbată decît Năstase, la faza asta. 

  Reply
 8. poweraxxel

  „In acelasi apartament si-a tras in glont in gat, miercuri seara, dupa ce a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru deturnarea a circa 1,5 milioane de euro, in campania electorala din 2004.Cateva ore inainte de acest gest, el incredinta cotidianului Jurnalul National un text care trebuia publicat cu ocazia aniversarii sale, in care vorbea despre pasiunea „nu doar pentru tablouri, ci si pentru apicultura” a unui om „normal”, care nu se teme sa munceasca la ferma sa din Cornu.”

  Reply
 9. Rheia

  Fraaaate, pe mine aproape că m-au păcălit! Azi-dimineață cînd mi-a spus șoferul, șocat, bietul de el, că a-ncercat Năstase să se sinucidă, mi-a stat și mie jena-n gît vreo cîteva minute! (Asta e, am glanda milei supraponderată…) Noroc că există Internetul. Și neurostimulatori de luciditate. Îmi vine să-mi trag palme. Cît de fraier mai poți să fii azi în România, chiar dacă nu te uiți la televizor?!

  Reply
  1. Glook

    @Rheia http://medlive.hotnews.ro/suicidul-este-intotdeauna-patologic.html
   Ca sa stim despre ce vorbim cand vorbim despre sinucidere.

   Reply
   1. sanantonio

     @Glook  @Rheia Dar despre simularea sinuciderii ai găsit vreun tratat medical? Tratat în sensul de lucrare scrisă, nu vindecat.

    Reply
    1. Glook

      @sanantonio  @Rheia http://www.scribd.com/doc/55080196/12/III-2-SINUCIDEREA-CA-FORM%C4%82-SPECIFIC%C4%82-A-CONDUITEI-AUTODISTRUCTIVE
     Pagina 46

     Reply
  2. OstapBender

    @Rheia Nu-o grav, pentru ca e chestie de manipulare emotionala. Ceva de genul. Cum s-ar zice nu-i o rusine sa fi fost „afectat”, ca omeni suntem.

   Reply
 10. OstapBender

  Asemenea lui Lazarescu, pacientul Nastase a fost plimbat de la sectia „Tamponari usoare” la sectia „Sinucideri usoare”.

  Reply
 11. Bleen

  Văd că lumea e îngrijorată că se îngroapă plagiatul lui Ponta. Nu se îngroapă nimic. Problema lui Ponta nu ține de prima pagină a ziarelor și de prime-time-ul televiziunilor, acolo unde Năstase și fularul Burberry pot sta liniștite. Problema lui Ponta e mult mai gravă. E o problemă politică, nu mediatică. E vorba de impostură academică și politică, e vorba despre minciună, despre reprezentare internațională, despre prestigiu național, de relații externe. Alica lui Năstase nu șterge plagiatul lui Ponta. Poporul oricum nu era teribil de interesat și impresionat de unul care nu se știe ce ar fi copiat (care e problema???). Însă problema lui Ponta nu este electorală și de audiență populară. Năstase nu a distrat atenția de la cazul Ponta și nici măcar nu a amînat finalul carierei politice a acestuia.

  Reply
  1. sanantonio

    @Bleen Putem fi de acord că nu sîntem de acord? Cel puțin în ce privește amînarea finalului de carieră a lui Ponta.

   Reply
  2. SimonaM

    @Bleen Pe plan internațional e clară treaba.
   Dar dacă bizonii care pun ștampila nu pricep despre ce e vorba, la toamnă Victoraș este iar ”legitimat de votul popular”, și degeaba toată jena..

   Reply
   1. Rheia

     @Boghy  @Bleen  Redactia Kamikaze Măcar de-ar ajunge pînă-n trompele lui Eustachio, alea de mai sus de gît. 

    Reply
 12. OstapBender

  De ce nu a incercat in „cusca Faraday”, pe care zice ca o are la subsol. Acolo unde vorbesti si nu te aud baietii de la Interceptari.

  Reply
 13. OstapBender

  Era un episod din M*A*S*H „Sometimes you can hear the bullet”. In cazul de fata, un mare faaas…

  Reply
 14. OstapBender

  Tot de pe Hotnews: „Ca si in cazul Kennedy Iliescu ne va explica cum ca nu toate misterele pot fi elucidate. Probabil a mai fost un tragator (Ostwald, Basescu, Ponta ?)”

  Reply
  1. IonescuLatul

    @OstapBender Ati urmarit aseara la rtv pe la 1 si ceva, 2? Deja nu mai vorbeau de Basescu, dar m-a surprins ca-i numarau greselile lui Nastase de cand e Ponta mare prost. La un moment dat parca am auzit-o pe tantita aia care a fost si la B1 spunand „…a trecut peste capul lui Ponta…”. M-a bufnit rasul…

   Reply
 15. hope18

  Valeuuuuuuuuuuuu !Medicii au transmis la b1 traseul glontului.Eu cred ca e un glont naravas. De aseara se tot misca pe trasee diferite

  Reply
 16. Sam85

  Sper sa-si revina omul cat mai repede.Si sa faca apoi 30 de ani de puscarie.
  Oricum ar fi, eu parca incep sa am incredere in justitie: 
  – avem primari in puscarii (de la toate partidele
  )- avem fosti ministrii in puscari
  i- acum un prim-ministru
  Sper justitia sa nu se opreasca aici, chiar daca vad ca presiunile au inceput, atat din partea politicienilor cat si a presei aservite.

  Reply
  1. Mistral

    @Bleen Un Comentariu pe Piticigratis :
   jemoi iunie 21, 2012 la 3:59 am
   „Interesanta manipulare.
   1.imediat dupa aflarea sentintei de condamnare, la Antena 3(cu vreo 2 ore inainte de `sinucidere`), radu tudor a inceput sa bata apropouri ca Adrian Nastase detine un pistol de 9 mm pe care-l tine in biblioteca si ar putea sa faca o prostie.
   2.Inainte de sosirea ambulantei acelasi Radu Tudor primeste in direct un mesaj care ii spune ca domnul Adrian Nastase s-a impuscat cu un revolver.Radu Tudor citeste mesajul cu un calm de invidiat.Nu pare deloc surprins.nici cei din platou.Celelalte posturi de stiri au luat stirea dupa abia 30 minute(lol).
   3.Sosestea ambulanta.Medicii nu par deloc grabiti.De obicei in cazuri de impuscaturi medicii fug ca disperatii sa opreasca hemoragia si sa salveze viata pacientului.In cazul Nastase ei parteau mai preocupati sa fixeze ambulanta in garaj.n-am vazut nici un medic fugind.
   4.iese Nastase pe targa,infasurat la gat cu o esarfa fara nici o urma de sange.In acelasi timp pe siteul de la Cancan apare politistul care ar fi incercat sa-l opreasca pe Nastase sa se sinucida.omul nu prea avea sange pe el.Mai mult sange iti curge cand te lovesti la fotbal.
   5.Antena 3 si restul posturilor comuniste raspandesc zvonul ca Nastase s-a impuscat si glontul i-a ramas in gat.Medicii de pe ambulanta si de la spital repeta ca Nastase e constient si ca starea lui este stabila,motiv pentru care va fi operat dimineata.La antena 3 se prefigureaza ideea ca Nastase e in pericol de moarte desi toate cadrele medicale spun ca nu avea nici pe dracu.
   6.PSD-ul `luat prin surprindere`(ca doar nu stiau dinainte) aduce doi liceeni la spital cu o pancarda in care il injura pe Basescu.Ponta tot pe basescu il injura la spital.
   7.Casa lui Nastase este inchisa de gabori.Apare seful investigatiilor criminalistice de pa langa Parchetul de langa Inalta Curte de nush ce care ne informaeaza ca s-a tras un singur glont iar glontul a fost gasit si este in camera,nu in gatul lui Nastase.Pana la urma in gatul lui Nastase ce este?
   in ce hal au ajuns si astia…………… ”
    
    

   Reply
   1. Mistral

     @Bleen Si alt comentariu fain , tot de-acolo ( piticigratis ) :
    Davanci iunie 21, 2012 la 10:38 am
    ”Pai cum sa se impuste in gat, Radule?? Mai oameni buni, eu numai ce m-am zgariat odata putin la gat cu o lama fara sa ating nicio artera din aia plina de sange de-i zice jugulara, mi-a curs sange de am zis ca ma curat! Si doar ma zgariasem!! De omul asta SE ZICE ca s-a IMPUSCAT!! E elementar Watson!!!! Cum draqu sa te impusti, sa te ranesti superficial, chipurile, si sa nu vedem strop de sange pe fata, pe camasa, pe maini, pe fularul ala strans la gat atat de elegant!! S-au vazut cateva imagini destul de clare cu el fara ca patura aia albastra sa-l acopere pana la GAT …ce naiba?? Ii era frig la 30 de grade cate au fost aseara? unde e sangele???? Pe mine intrebarea asta ma dispera!! Si vad ca nimeni nu-si pune problema!! A avut timp sa se spele, sa-si schimbe camasa?? Sa-mi dea cineva un argument logic, daca o fi vreunul!
    RĂSPUNDEDavanci iunie 21, 2012 la 10:59 am
    HAHAHHAHAHAH…deci nu mai pot! Citez: ” Aceleaşi surse au precizat că glonţul cu care fostul premier a vrut să se sinucidă a intrat în corpul acestuia prin partea stângă, zona muşchiului sternocleidomastoidian, a trecut pe lângă cartilagiul tiroidian, apoi a ricoşat sub claviculă şi a ieşit prin dreapta, prin muşchiul deltoid”….. Domn’le dar ce glont!!! Cum a fost cu uciderea lui J.F Kennedy? cu glontul ala care a zburat , s-a oprit in aer cateva secunde, a ricosat, a ocolit si toate la un loc?? :))) ”
     
     

    Reply
    1. Mistral

      @Bleen Nu se pot verifica politistii care au venit in Zambaccian ? Daca pui totul cap la cap ( si esti bolnav de scenarita ) toata povestea nu are sens decat daca unul dintre POLITISTI a tras . Rezulta rana pe stanga ,ziaristii pe faza ,  ambulanta care astepta , linistea Coanei Dana , fularul … . , cererea de amanare a executarii pedepsei .
     Deci o varianta este ca” L-au Sinucis ” . Dar am mai zis si inainte :  poate m-am tampit  .

     Reply
 17. sanantonio

  Așa cum anticipam, subiectul plagiat s-a dus pluii de suflet și nu se mai întoarce. S-a rătăcit prin coclauri. Vom urmări cu nesaț telenovela aiuristică a Năstase Saga, pînă va depăși numărul de episoade ale Tînărului Neliniștit. Multe alte subiecte vor veni și vor pleca, pînă vom uita că premier e Ponta și Androneasca e fost viitor ministru. De asta mă temeam, asta se întîmplă. Cartușul lui Năstase a nimerit 3 iepuri.

  Reply
 18. Boghy

  Va dati seama ca nu o sa-l mai vedem in parlament  pe Bombo ? Nu mai are voie sa candideze. Ramane fara „coledzi”. Ce se fac alegatorii din Valea Calugareasca ? O sa ne fie dor de fularul lui.

  Reply
 19. OstapBender

  Se poate spune ca „e cusuta cu ata alba***”?! ***ata=fir subtire de bumbac folosit la cusut tot felul de chestii

  Reply
 20. OstapBender

  Manipulari emotionale, cum  a fost si cea cu „copilul lovit.” Justitia rationala lovita cu manipularea emotionala.

  Reply
 21. Florina

  Gigi a stat în puşcărie, DD a stat în puşcărie, Patriciu, la fel. Cătălin Voicu a făcut 1 an şi trei luni de puşcărie. Păi pe lîngă Năstase, ăştia sînt curajoşii neamului. 

  Reply
  1. Nea

    @Florina Nu-l uita pe Bivolaru, tot din Tărtăşeşti, tot din pesedea, se pare că tot frate de sânje cu Bombo. Şi ce frumos defila Bombo atunci cu delegaţia PSD anti-puşcărie, să-l libereze pe Bivolaru

   Reply
   1. Boghy

     @Nea  @Florina Chiar, unde-i Bivolaru acu’ ? Nu am mai auzit de el. O fi prin cele tari calde sa-si rontaie agoniseala ?

    Reply
 22. hope18

  Trag primele concluzii pe ziua de azi:
    1.usl a scos cuvantul DEMNITATE din Dex. E pe cale sa scoata si cuvantul PLAGIAT
    2.aud ca nastase va suferi si o operatie estetica.Pe scurt: „Leana n-a muritttttttttttttttttt,Leana se transforma”(remarcati am pus ghilimele)

  Reply
 23. TI

  toti „ai nostri” sunt socati si devastati (blaga zice ca e o tragedie)
  nimeni nu-si ia niste precautii, nimeni nu asteapta niste date independente, nimeni nu remarca faptul ca toate informatiile provin exclusiv de pretenarii politici si medicii de partid, nimeni nu a vazut rana etc

  Reply
 24. LunguVictorEugenMihai

  “florin minescu: Se pare ca a intrat in biblioteca sa-si ia ceva de citit in concediu dar nu a gasit decat cartile lui Ponta. Cred ca oricine ar fi facut la fel ! ” Un comentariu la un articol. (furat de pe un alt site de la Victor L. – care nu sunt eu)

  Reply
  1. Boghy

    @LunguVictorEugenMihai Ce imi place mie cum toata lumea (inclusiv eu) specifica acum cand citeaza din altii. Iata un efect benefic. Sa-i multumim primului-plagiator.

   Reply
   1. LunguVictorEugenMihai

     @Boghy pai daca citare nu e, nimic nu e. ti-o pot confirma Patriciu, Vantu, Voicu, Bradisteanu, Negoita (Robert), Ponta samd

    Reply
   2. hope18

     @Boghy  @LunguVictorEugenMihai
     „cartile din carti se fac”(hi hi hi hi) Creier ce-ti mai trebuie?

    Reply
 25. MarianPreo

  In urma incidentului „regretabil”, procurorii au perchezitionat resedinta lui Nastase, ridicand mai multe arme banuite ar fi  „letale” pentru A. Nastase”
  Arc cu sageti cu ventuza in varf.
  Un pistol cu gaze.
  Un pistol cu apa.
  Mai multe „arme albe”, marca „Only for Kids”, din plastic(cutite,iatagane..etc).
  Precum si mai multe truse LEGO, cu care ulterior acesta ar fi putut construi alte arme letale…

  Reply
  1. Daniel Francesco

    @SimonaM
    Pai, uite ce declara Ion Ilici Iliescu la intrebarea daca l-ar fi gratiat pusa de Realitatea TV:
   „Tinand seama de toata conjunctura in care s-a produs acest lucru”, „cred ca da”
   Apoi a adaugat:
   „Dar sunt momente de declic, chiar si la un om de forta, cum este Adrian Nastase. A fost un act pe care eu nu l-am inteles”,

   Reply
  1. uitaroh

    @Daniel Francesco Oare va ajunge biletul la presa? Oare, oare?
   Doamne da, ca io sunt foarte curios de felul meu.
   Vreau sa vad cum gandeste un sinucigas.

   Reply
 26. Glook

  Ieri am dat pe TVR International in timp ce faceam haleala (mama nedemna ce sunt n-a mai lasat pe cartoon network) si l-am ascultat pe Varujan Vosganian cum repeta in nestire ca nici un politicin nu e vesnic la putere si din cand in cand se mai plangea de carierele politice distruse de justitia romana. De tot rahatul. Normal ca nime nu moare cu scaunul politic lipit de cur, eu ma mir ca abea aseara s-a prins.

  Reply
   1. sanantonio

     @EleninaNicuţ  @Florina Legătura anatomică. I-a stat plagiatul în gît lui Ponta și s-a resimțit la Năstase. Se întîmplă în cazul multor gemeni să sufere de afecțiunile fratelui, chiar dacă sînt la distanță. Legătura e și mai puternică între înrudiri famigliale.

    Reply
  1. sanantonio

    @Mistral Din schema respectivă se vede clar că glonțul era din cauciuc și a ricoșat de vreo 15 ori lovindu-se de pomeți, bolta palatină, esofag, faringe, laringe, amigdale scoase mai demult și glanda tiroidă.

   Reply
   1. SimonaM

     @sanantonio  @Mistral Io cred că l-a împușcat bilețelul de adio. Se vede clar din traiectorie.

    Reply
    1. Mistral

      @SimonaM  @sanantonio Ma uit ca prostu la poza cu Fularu pe targa  si nu vad nimic .  Camasa-i calcata , omu barbierit , fularu la locul lui , sange nema  .Cred ca m-am tampit .

     Reply
    2. sanantonio

      @Mistral  @SimonaM Dacă te uiți cu atenție, se ițește o bucățică de pansament în partea dreaptă a gîtului. Mă înduioșează, totuși, pedanteria extremă. Adică eu bat la ușa lui Sf. Petre, dar aș dori mai înainte  să mi se dichisească nodul la eșarfă? Crede că impresionează pe cineva, acolo sus, sau acolo jos, cum ești îmbrăcat?

     Reply
    3. LunguVictorEugenMihai

      @Mistral  @SimonaM  @sanantonio ai putea vedea ca este fular Burberry – peste 300 de oiro bucata.

     Reply
    4. Mistral

      @LunguVictorEugenMihai  @SimonaM  @sanantonio Aranjat de Dana  : ” Stai maica sa  nu te vada tara nearanjat „

     Reply
    5. sanantonio

      @LunguVictorEugenMihai  @Mistral  @SimonaM habar n-am ce e ăla, eu nici costum n-am. Cred că tot ce am în șifonier costă 300.

     Reply
 27. Madalina Grunberg

  Ce spunea acum ceva timp CRIN: „Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, la Pro Tv, ca nu doreste schimbarea lui Traian Basescu si Emil Boc „pentru a se intoarce la Adrian Nastase din 2004” si ca nu ar sustine un Guvern PSD, indiferent daca din acesta ar face parte sau nu Adrian Nastase, potrivit Mediafax. Crin Antonescu a adaugat ca nu sustine nici o eventuala candidatura a guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, la Presedintia Romaniei, el transmitandu-i acestuia sa nu mai faca afirmatii generale, „de neatacat din Patagonia pana in Suedia”.”

  Reply
 28. florentin

  aseara pe langa doctorul bradisteanu si beuran a sosit de urgenta si doctorul Ponta. Sfarsitul nu poate fi decat fericit.

  Reply
 29. zimi

  Dottore Victor Ponta a fost la spital in calitate de plagiatore (de renume mondiala) adica specialist in plagi. Adrian Nastase nu a vrut sa se sinucida , el a vrut sa-l impuste pe Basescu care-i statea in gat. Propune aducerea in tara a unor specialisti straini pentru a-i salva viata

  Reply
  1. SimonaM

    @Daniel Francesco Cum să lupte??? Nu tocmai se împușcase?
   I-au dat alt script, ce mama dracului???

   Reply
   1. Daniel Francesco

     @SimonaM
    Da, unii preiesc un script vechi. Cineva trebuie sa-i spuna lui Toni Grebla ca la putere este guvernul USL. Iata ce a declarat:
    „Cine a dat dovadă de frenezie în a executa un mandat cu consecineţele  de aseară, va trebui să răspundă. Dacă se aştepta frumos această dimineaţă, probabil nu se ajungea la aceste lucruri. Erau căi de comunicare cu dl Năstase,  putea fi convenit telefonic  un termen în care să se predea, pentru că nu  era un criminal..”,   
    Teoretic, implicate sunt Ministerul de Interne şi Ministerul Justiţiei” 
     
    http://www.rtv.net/toni-grebla-cine-a-dat-dovada-de-frenezie-in-a-executa-mandatul-va-trebui-sa-raspunda_33241.html#ixzz1yPV6etfY
     
     

    Reply
    1. uitaroh

      @Daniel Francesco  @SimonaM Oare in Romania exista institutia negociatorului? Stim noi, ca in filmele americane.
     Era bun aseara un negociator in Zambaccian.
     Cu siguranta ar fi transat lucrurile mai finut si nu s-ar fi ajuns aici.

     Reply
 30. bladhaund

  Stiti voi, femeia lui, îndurerată, smulgându-și părul de deznădejde, împreună cu bieții copilași care rămâneau pe drumuri, flămânzi și cerșetori, au stat aseară acasă. Păi uite de ce, cam asta era la ei în casă înainte să vină milițienii să-l ridice:
   
  Dana Năstase: „Până aici, Ady! M-am săturat de aroganța și prostia ta! Ți-am spua de o mie de ori să te potolești cu șpăgile, „cadourile” și lăcomia! Ți-am spus că o să ți se înfunde! Nu m-ai ascultat! Până aici! Eu bag divorț, să știi! Nu mai vreau să aud nimic de tine! Pentru mine, tu nu mai exiști!”
   
  Copiii: „Tată, ai aruncat asupra noastră un stigmat pe care nu-l mai putem șterge! Cine suntem noi acum? Copiii unui infractor! Păi cum mai putem noi scoate capul în lume?! Gata, noi nu mai avem tată! Nu mai vrem să știm de tine și nu mai vrem să auzim nimic de tine! Nu mai vrem nimic de la tine! Uite, ia-ți înapoi vilele, ia-ți Audi-ul, ia-ți liceul în Elveția plătit pe fundație de prietenii tăi, ia tot! Nu mai vrem nimic!”
   
  Ady N: „Măi copii, eu pentru voi am făcut tot! Ca să aveți voi de toate! Să vă fac oameni, mă! Mă loviți direct în inimă! Ah, nu mai pot! Îmi pun capăt zilelor! Dar cu ce, că n-am gloanțe!!!”
   
  Copilul: „N-ai gloanțe? Lasă că mă duc eu să cumpăr. Stai că plec cu Audi-ul A6 prin fața ziariștilor și vin înapoi în 10 minute!! Să te văd eu atunci cum mai blufezi tu, tată!”
   
  Mai departe, nu mai știu ce a fost…
   
  Dar acum sper ca se explică de ce familia îndurerată nu a vrut să știe nimic de el aseară și se explică și de ce fi-su’ a plecat puțin, nu pregătea deloc comedia, ci se dusese la magazin, nu știa săracul cu tăticul său vroia cu adevărat să-și puie capăt vieții crude…

  Reply
 31. Bleen

   Lucian Mindruta 
   
  ”Premiera medicala mondiala la spitalul Floreasca. Medicii vor efectua prima operatie de implant de glont!
  Iau glontul de acasa de la Nastase si-l pun in el, sa nu cumva sa credeti ca televiziunile si doctorii v-au mintit toata noaptea.”

  Reply
 32. SimonaM

  Până spre prânz aflăm că și-a tras o invizoacă în ureche…
  Tocmai ce ascult la tv cum or să-i curețe rănile. Pă bune? Acuma? Azi-noapte ce-au făcut? L-au lăsat așa, să-i intre scame de la fular în bubă?

  Reply
  1. uitaroh

    @SimonaM Azi noapte nu aveau audienta suficienta!
   Audienta pe a3 se masoara incepand cu ora 9:00. :)))
   Audientele a3 vor fi cu siguranta proba in instanta.

   Reply
 33. SimonaM

  Personal, mă simt jignită de tot bâlciul ăsta deliric. Cât de proști pot să ne creadă?
   

  Reply
  1. gupi

    @SimonaM mai mult, esti jignită pe banii tăi. Plasturele din piele de șarpe ce-o să i-l pună lui Năstase o să coste exorbitant!

   Reply
 34. Nemo

  via kamikaze:
   
   
  DNA a ucis orice boare de Vântu Pe deal în Moldova e roșu pământu Rămăsese-Arogantul, fierbinte și gol, Se-auzise că-i place s-o ia la nămol.
  Dar de o vreme arestul îl paște Și umed visează, cu condamnați, Procurorii pornesc vânătoarea de capete Vânătoarea ouălor din munții Carpați.
  I-e sete de cultură, și ei-i fac semn să meargă Dar pe trăgaci, o, deget, amarnic te mai clatini! Se simte legat prin lux de hoțul care va trăi Cel asuprit de lege și de datini.
  Sticlea în ochii-i umezi ceva prea liniștit Știa că va rata și n-o să moară, I se părea că retrăiește-un mit Al omului care se-mpușcă într-o doară.
  Antenele vuiră, căzute în genunchi Și ridicară gura, ”Maestre!” să îi spuie, Și-atuncea el, Năstase, cu ultimii rărunchi Își desfăcu prohabul și le dădu o muie.
  Apoi, împleticit, s-a dus și l-au închis Cu prizonieri robuști ce vor să-l ia de coarne Și-au tresărit cu toți când gardianul Le-a șuierat cu bucurie: ”Aveți carne!”
  ”Ce-i inimă? Mi-i frică! Vreau să trăiesc și-aș vrea Tu, iartă-mă, hoție, tu, căprioara mea! Mi-i rău. Ce lung îi dușul! Și curul, ce adânc! Plâng. Vrea să-i zic ”tata”. Mănânc săpun. Mănânc.”

  Reply
  1. Nea

    @gupi Am crezut că şi-a tras un glonte în gâţi.
   Apropo, glontele nu mai de calibrul 9, ci 4.5 mm. Adică alică de pistol pneumatic, care se ia de la magazin cu buletinul, că nu e considerat armă letală.

   Reply
   1. sanantonio

     @Nea  @gupi un glonț de AKM are 7,62. Am dat exemplul ăsta pentru că majoritatea bărbaților de-aici au făcut armata și știu despre ce vorbesc.  Ăla rupe tot, mai ales cînd e tras de-aproape. Imaginați-vă ce face un glonț de 9mm. Nici față nu mai avea, doar din suflul armei. Idiot cu patalama.

    Reply
    1. SimonaM

      @sanantonio  @Nea  @gupi Nu mai e de 9. E de 4 și-un sfert. Și-a făcut ravagii. Patru bube are-acuma…

     Reply
    2. sanantonio

      @SimonaM  @Nea  @gupi 4 si-un sfert? nu e și jumate? in curind vom afla că era pistol cu capse și s-a ars de la pucioasă.
      
      

     Reply
    3. Florina

      @SimonaM  @sanantonio  @Nea  @gupi 
      
     La ce televiziune te uiţi? Eu tocmai am aflat de la Realitatea că e vorba de două plăgi, iar operaţia complexă, efectuată de o echipă multidisciplinară din cei mai buni medici din România, este de microchirurgiee şi constă în curăţarea plăgilor. 

     Reply
    4. Nea

      @sanantonio  @gupi Aţi fost pe munte, la Mălăieşti? Pe aproape e o unitate de vânători de munte, şi se distrează trăgând cu armele de calibru 7.62 în stâlpii cu marcajele de traseu. Stâlpii sunt din ţeavă de oţel şi groase ca pe mână. Gloanţele astea intră şi ies prin ţevile şi tablele alea indicatoare alea mai uşor ca „glonţul de 9 mm” tras de la 2 cm prin gâţii lui Bombo.

     Reply
 35. TI

  daca dai pe goagal pe penetrating neck wounds sau similar, spune ca aproape intotdeauna implica hemoragie masiva si incapacitatea de a vorbi; ma rog, asta e in cazul ranilor pe bune
  la bombo tratamentul adecvat e sa-i puna un plasture roz
  ultima stire: au fost 4 rani si a lasat si mesaj de adio

  Reply
 36. poweraxxel

  Nu pot sa nu remarc lacomia cu care unii colegi ai lui Nastase se infrupta din potentialul capital de imagine al unei lacrimi stoarse la capatul patului “suferindului” …
  Remarc de asemenea curajul instantei de a isi face datoria, o datorie cu care sistemul de justitie era in intarziere de atatia ani.
  V. Ponta: “Mă gândesc dacă dl Băsescu este fericit acum”. Demagogul de Ponta n-a inteles niciodata ca nici fericirea si nici parerea lui Basescu nu conteaza atunci cand justitia isi face in sfarsit datoria. Demagogul de Ponta n-a inteles ca Basescu s-a “lipit” pe o dorinta publica, a romanilor. Acea dorinta a fost vis-a-vis de A. Nastase, ironic, exact sloganul din ultima campanie a USL-ului, “sa se faca dreptate”. Ponta n-a inteles niciodata ca, condamnarea lui A. Nastase n-a fost o datorie a justitiei fata de Basescu sau Uniunea Europeana ci fata de romanii care au suportat o dictatura mai adevarata decat inchipuita “dictatura” a lui Basescu.
  Ambulanta chemata la resedinta lui Nastase a stat acolo destul de mult timp in asteptare, ceea ce poate parea cam ciudat incazul in care cineva se impusca in zona gatului …
  Plecarea a fost mai degraba a unui pacient cu guturai decat a unuia cu rana la gat. In mod normal, ambulanta trebuia sa plece cu un astfel de pacient in cel mai scurt timp posibil, in ce-a mai mare viteza, pacientul trebuia intubat si monitorizat cu tot felul de aparate pentru ca putea inclusiv sa se inece cu sange …
  Declaratiile doctorilor sunt ambigue, oarecum partinitoare unui eventual scenariu.
  Ambulanta era de tip C2.
  Este o minune faptul ca, la Antena 3, Radu Tudor stia atat de multe detalii atat de repede fata de momentul in care acestea s-au intamplat 
   

  Reply
 37. Nea

  Am auzit că s-a declanşat o anchetă a procuraturii. În acest caz, ar trebui ca procurorul să fie lăsat să vadă plaga. Eventual, însoţit de un medic legist. Miroase a sustragere de la executarea pedepsei, nu e glumă.

  Reply
 38. poweraxxel

  cum am spus inca de aserara. .. este incredibil cum un om atat de slab si de las a tinut Romania cu bocancul pe gat … Acum se vede ca n-a tinut singur acest bocanc, ci Romania era subjugata de trepadusii din jurul lui, “sistemul” care ii conferea puterea si infailibilitatea pe care credea ca o are. Astazi, cand s-a trezit ca toate astea sunt egale cu zero, si-a aratat adevarata fata, aceea de las, pentru ca numai lasii fug de asumarea unei situatii (cautand calea sinuciderii), fie ca este ea corecta sau nu…
  Ca roman, mi-e rusine ca un astfel de om a avut puterea pe care a avut-o. Locul lui era la tratament nu in functia de prim ministru.

  Reply
  1. Nea

    @poweraxxel Orice dictatură are o regulă internă de funcţionare. Ca un magnet, dictatorul polarizează toţi slugarnicii din jur, care devin, la rândul lor, dictatori pentru alţii mai mici. Nord-Sud sau Plus-Minus, până la ultimul lacheu. De asta o dictatură e mai stabilă pe termen scurt decât o democraţie.

   Reply
 39. zimi

  Manipulare ordinara sau incomtenta.
   Comportament incalificabil al medicilor de la salavare inloc asa- i puna un pansament steril dupa dezinfectarea ranii i-au pus un fular plin cu microbi in jurul gatului . De ce nu i s-apus o perfuzie , sau a fost o simpla rana minora ???
   
   Declaratii Serban Bradisteanu la Antena 3: Este internat la terapie intensiva, stabilizat si foarte probabil vom intra in operatie in cursul diminetii. Glontul a intrat in regiunea mijlocie a gatului. Nastase e diabetic, cardiac, hipertensiv. E aparent calm, vorbeste.
   PS . sunt linistit din echipa de medici care- l ingrijesc fac parte Mircea Beuran ( medic cardiolog) si celebrul medic Serban Bradisteanu ( specialist in cancer ) ei sunt medici in care PSD are incredere deplina.

  Reply
  1. Nemo

    @zimi Beuran e chirurg, Bradisteanu e chirurg cardiovascular, autorul primului transplant de inima din Romania(daca n-o fi altul cu acelasi nume, la acelasi spital, ca io n-am teveu).
   amandoi sunt pesedisti, primul dovedit plagiator, al doilea cu dosare penala pt mita, scapat la final ca „deh” e autorele primului transplant, desi el e o canalie.
   oricum, daca plaga aia e in zona gatului, ar fi trebuit operat de chirurg ORL, nu de pesedistii de casa.
    
   dupa cum spuneam, telenovela o sa prinda la greu. hasta la vista. patrie de beurani …si mangi.

   Reply
 40. Nea

  Bucătăria, aveţi grijă să returnaţi la magazie alea 250 g arpacaş ridicate azi dimineaţă, nu mai e nevoie, deocamdată.

  Reply
 41. Nea

  Se vede că a început poliţia să-i mai adune pe infractori: Azi noapte nu mi-au mai furat oglinzile.

  Reply
 42. DanCanada

  Daca are „rani” multiple, or fi de la alice. S-o fi „impuscat” de forma cu o arma de-aia care tragi dupa ratoni.
  Numa’ ca Bombo e un raton mai mare. Acu’ dobitocii de la PSD/USL au sa zica „vedeti?!? saracu’, e nevinovat – daca a vrut sa se sinucida ?”
  Au fost detinuti politici care au suportat temnita grea, torturi si au iesit OK. Bombo nu.
  Politicienii romani sint cei mai labagii dintre toti.

  Reply
 43. Pataphyl

  http://www.stareapresei.ro/puscatura-lu-nastase-treisprezece-intrebari-32404.html (Dacă citez nu-i plagiat, nu?”:
   
  „1. De ce nu s-a împuşcat Adrian Năstase când a aflat sentinţa, undeva după ora 17.00, ci la peste şapte ore mai târziu, atunci când Salvarea deja venise şi poliţiştii erau la câţiva metri de fostul premier?
  2. Dacă a vrut să se sinucidă, vânător experimentat fiind, de ce a folosit un pistol şi nu o armă de doborât mistreţi, ca să fie sigur că nu dă greş?
  3. Un vânător experimentat ştie. Ştie şi un prăpădit de fost pifan ca mine, care a făcut armata la infanterie, la TR: dacă vrei să te sinucizi nu-ţi pui ţeava armei nici sub bărbie, nici în piept, ca Vasile Milea pe 21 decembrie 1989, nici în fund, nici în burtă, ci numai şi numai în gură, ca să fii sigur că-ţi zbori 100% creierii. De ce nu a procedat astfel Adrian Năstase?
  4. Dacă nu a procedat astfel, nu cumva a intenţionat să se sustragă astfel de la executarea pedepsei?
  Condiţii pentru aceasta există. Întâi ar fi chemat salvarea pentru o lipotimie (de la căldură, nu-i mergea aerul condiţionat în casă, săracul), apoi a aşteptat să vină poliţiştii, să fie aproape, după care, lucid, calm, la peste şapte ore de la momentul aflării sentinţei, a simulat că-şi trage-un glonte-n cap, ca să se rănească superficial cel mult şi să fie ascuns de colegul său de partid Şerban Brădişteanu în safe-heaven-ul politicienilor PSD care fug de Justiţie.
  5. De ce stă pe targă Adrian Năstase cu picioarele îndoite, dacă este slăbit, după ce a încercat să se sinucidă? Când ţi-ai tras un glonte-n gât şi eşti rănit nu-ţi arde de picioare-ndoite, ai alte probleme mai mari.
  6. De ce nu se vede nici măcar o picătură de sânge, nicăieri?
  7. Când soţul tău are o astfel de problemă, stai lângă el îndurerată, cu broboada pe gură, plângând. Unde este soţia-eroină Dana Miculescu-Năstase?
  8. Unde sunt perfuziile, măcar dintre cele cu ser fiziologic? Unde este aportul de oxigen necesar pentru un pacient în presupusa stare a lui Năstase?
  9. De ce nu au venit la locul presupusei tentative de sinucidere medicii legişti?
  10. Când vrei să te sinucizi şi trebuieşte pen’ca să fii operat, operaţia are loc a doua zi?
  11. De ce poartă Adrian Năstase fular la gât? Îi este frig?
  12. Să ne înţelegem asupra unui lucru simplu: în Zambaccian s-a auzit sau nu s-a auzit o împuşcătură?
  13. Un om care a vrut să se sinucidă se uită în jurul lui din targă, la lume, ca barza la Ford?”
   

  Reply
  1. Merechene

    @Bleen de fapt glontul a ricosat din perete in perete, trecand prin gatul lui de 3 ori.mare noroc a avut nemernicul.

   Reply
    1. Merechene

      @Bleen eu ma mai uit si eu la CSI:NY si ia ceva timp sa gasesti glontul. operativi politistii romani

     Reply
 44. rezon

  Singura revelație a zilei de ieri este că am avut un premier emo.
   E timpul să ne intoarcem la subiectele serioase: refacerea dreptei, plagiatul lui Ponta si condamnarea lui Nastase.
  Lui Năstase îi doresc refacere rapidă, pentru a-și executa pedeapsa, ca orice condamnat.

  Reply
 45. Nemo

  via report virtual:
   
  „Update la editorial:
  Misterul a fost elucidat. Năstase nu a încercat să se sinucidă cu un pistol de 9 mm, așa cum se văitau băieții de la Antena 3, ci cu un pistol cu gaze. De aceea nici nu avea sânge pe fularul de firmă. Are două zgaibe superficiale. Așadar am avut dreptate. N-a vrut să se sinucidă, ci doar să tragă puțin de timp să-și petreacă ziua de naștere într-un mediu cu aer condiționat.”

  Reply
 46. Nemo

  report virtual la cald, excelent:
  http://www.reportervirtual.ro/2012/06/sinucigasul-o-noua-piesa-alt-actor.html
   
  „Oricum, azi, Adrian Năstase a intrat de două ori în istoria postdecembristă. Este primul premier condamnat la pușcărie, iar aici îmi ridic pălăria pentru coana Justiție, apoi este tot primul fost premier care a vrut să se sinucidă un pic. Ar trebui să fie mândru de isprăvile sale, isprăvi pe care i le recomand și elevului său, respectiv Victor Ponta, un individ atât de prost, încât mă mir că are curajul să mai apară în public. Abia aștept să văd cum revine înspumat cu substanțe chimice de la Bruxelles, unde oamenii de stat din Europa îi vor da cu generozitate UE cum plagiate.”

  Reply
 47. Nemo

  cica e vorba de „mai multe plagi impuscate”. mortul deci s-a impuscat de 5 ori.
   
  „Fostul premier Adrian Nastase va fi supus unei operatii pentru a i se scoate glontul din gat.  Năstase are o plagă latero-cervicală, aproape de vena jugulară, produsă cu o armă de foc de calibrul nouă milimetri, au declarat, miercuri noapte, pentru MEDIAFAX, surse medicale.”
   
  ramane cum stabilit, s-a impuscat un pic in pielea de pe gusa, dupa ce s-a barbierit in prealabil.
   
   @Bleen  as vrea sa-ti impartasesc entuziasmul, dar aia e tara lui Mos Craciun din basmul ACZ, by Lazaroiu.
   
  off topic la sinucigasul asta caruia i s-a strecurat glontzu’ printre jugulara si carotida(e cam de juma’ de mm spatiul):
  -chiar ma gandeam zilele astea cum se aseaza frumos basmul lui Laza, cu 4 actori.
  Scufiţa Roşie 26%
  Fetiţa cu chibrituri 25%
  Moş Crăciun 23%
  Capra cu trei iezi 15%
   
  USL=Scufita Rosie( aka PSD), plus Fetita cu chibrituri(aka PNL, aka Crin) 26+25=51%. exact cat au luat aia.
  Mos Craciun=DD(nu e inca 23%, dar aici vom vedea cati telenovelisti sadea exista).
  Capra cu 3 iezi=15%. da’ exact 15%. ma rog, vreo 17%.(cei 3 iezi, pt ca al lor va ramane PDL sunt BVB-ul).
   
  hopefully, de acum urmeaza sa se nasca ACZ…
   
   
   
   
   

  Reply
 48. bladhaund

  Via HN: „UPDATE 3:05 Procurorul Valentin Horia Selaru: Se pare ca Nastase Adrian ar fi incercat sa se sinucida. S-a deschis un dosar penal. Au fost ridicate mai multe obiecte printre care un revolver si un proiectil. Arma era detinuta in mod legal. Este foarte probabil sa se fi tras un singur foc de arma.”
   
  Un foc, da? Pistolul era incarcat cu glontul magic al lui Kennedy, ce nu e clar, a intrat si in umar si in gat, de 3 ori.
   
  Si n-am priceput daca era cu gaz sau ce ce era. Asta zice revolver. Un Colt 45, de exemplu?

  Reply
 49. rezon

  Un tremură-nădragi ca Năstase n-ar fi meritat să ne conducă nici măcar într-un război cu lumea lui Peter Pan.

  Reply
 50. Nemo

  toate astea sunt frumos spuse, dar au un defect: e vorba de rational.
   
  iar la tembelizor se joaca un momentul asta o telenovela, la un popor la care prind telenovelele(din pacate).

  Reply
   1. Amelia New

     @Bleen  Iar n-ai niciun pic de compasiune pentru un biet sinucigas (parca vaz un breaking news la a3 etc :mrgreen:).
     
    Poate ca macar unul din cei cateva zeci/sute de angajati de la Floreasca va avea curajul sa dea in vileag toata butaforia. 

    Reply
  1. Florina

    @Nemo 
    
   Sper ca de cîtă vreme se uită lumea la telenovele, măcar să ştie care sînt alea foarte proaste şi alea mai răsărite. 

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.