Geoană, la a doua ţopăială precoce

După retragerea lui Năstase din cursa electorală, a lui Iliescu din toate funcţiile deţinute în PSD (avea mai multe???) şi după depunerea candidaturii de către Ponta, pe mine mă încearcă o presimţire cu iz de flamă violet: pentru a doua oară în cîteva luni, Geoană a ţopăit prematur, ca să nu zic precoce, că nu-i frumos. Gata. Ăsta-i tot articolul. Articol pe care l-am scris din două motive: a mic) Florin Cojocariu e la Hilton, la un bairam ISP, aşa că noi, proletariatul blogaric, ne putem face de cap şi băga ce articole vrea bicepsul nostru leftist (nedo, bagă un articol scurt de stînga, ceva cu impozite mari, ciocane şi steaguri roşii, bagă un Che, o Mădălina Manole, un Marx, o Engels, un Lenin, o Troţki); be mic) ca să pot să mă laud după ce-şi rupe gîtul Geoană şi să v-o arunc în faţă, zîmbind superior: V-am zis eu?

Facebook Comments

35 Comments Geoană, la a doua ţopăială precoce

 1. Dan Patrascu

  Eu cred ca Geoana ii cam invarte pe toti si stie sa se foloeasca inclusiv de Vanghelie care oricum e mai prostanac decat Geoana.

  Ma gandeam ca poate il invita Geoana si pe Crin Antonescu sa voteze in Congresul PSD. Nu de alta, dar ar fi un vot in plus.

  Reply
 2. gabhry_el

  Hai, că m-am învrednicit io:

  Zici: "Daca Basescu este acuzat ca are tendinte autoritare, atunci Mircea Geoana si-a dat silinta sa-l intreaca".

  Zic: mai degrabă Vanghelie are tendinţe autoritare şi Viorică tendinţa "dacă mor io, duc cu mine partidu' "

  Geoană are decît tendinţa să ţopăie.

  Reply
 3. Bleen

  Liderul PSD Cristian Diaconescu a declarat, marţi seară, la Antena 2, după ce Rodica Nassar a anunţat retragerea sa din cursa pentru şefia PSD, că momentan este candidat la prima funcţie în partid şi că îl irită cei care îi anticipează deciziile.

  Reply
 4. Bleen

  Cristian Diaconescu îşi va retrage candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD şi va candida pentru cea prim-vicepreşedinte în echipa lui Mircea Geoană a anunţat, marţi seară, vicepreşedintele PSD Rodica Nassar

  Reply
 5. Razvan Cucui

  gabhry_el, merge de șapo, cu Bunicuta mentinuta artificial in viata politica vreme de 4 ani si familia PSD care isi da acordul sa fie decuplata de la aparatul de partid.

  Oare se retrage si din spatele lui Geoana?

  Reply
 6. gabhry_el

  Dacă Bunicuţa se retrage pe bune, în maxim 2 ani e lîngă Ceau.

  Partidul, aparatul de partid o ţine în viaţă.

  Eu îi doresc să prindă – eventual în puşcărie – scutu' făcut.

  Reply
 7. mece

  ION ILIESCU.

  “Un document din Arhivele Naţionale, privind stenograma şedinţei Secretariatului CC al PCR din 10 februarie 1970, prezidată de către Nicolae Ceauşescu, ne arată modul în care tratează activul de partid actul de creaţie, respectiv filmul, privit ca „unul dintre cele mai importante mijloace de propagandă“. De precizat că discuţia politrucilor are loc în contextul scandalului stârnit de apariţia, în 1969, a filmului Reconstituirea, realizat de Lucian Pintilie.

  (…)

  Ion Iliescu:„Filmul a creat o stare de spirit nocivă“ – (…) Să se pună în practică ceea ce s-a stabilit aici, ca să existe un control riguros de la început până la sfârşit, de la concepţia însăşi asupra filmului, de la concepţia politică a regizorului şi să se dea la realizat numai filme care prezintă toate garanţiile din punct de vedere politic şi ideologic.

  (…)

  1957

  „În această perioadă, în unele institute de învăţământ superior şi îndeosebi la Timişoara şi Cluj, o serie de elemente reacţionare au agitat printre studenţi idei anarhice, liberaliste, demagogice şi chiar duşmănoase, au făcut agitaţie împotriva disciplinei universitare, împotriva programei de învăţământ, mergând chiar până la a cere scoaterea din program a marxism-leninismului şi a limbii ruse.“

  (Din Raportul prezentat de Ion Iliescu la 10 ianuarie 1957 la Plenara CC al UTM, în urma manifestărilor studenţeşti din centrele universitare în contextul Revoluţiei din Ungaria. P.570, vol. Istoria comunismului din România. Documente 1945-1965, Editura Humanitas, 2009.)

  1990

  „Eu vreau încă o dată să-mi exprim întreaga recunoştinţă din partea populaţiei Capitalei pentru prezenţa dumneavoastră (n. red.: a minerilor), utilă şi eficientă. Vreau să mulţumesc pentru spiritul organizat în care v-aţi prezentat, în care aţi acţionat, să mulţumesc conducătorilor dumneavoastră, inginerului Cozma şi celorlaltor lideri sindicali care au fost în fruntea dumneavoastră, alături de noi, care ne-au ajutat în aceste zile.“

  2010

  Ion Iliescu referitor la scutul antirachetă pe care SUA urmează să-l instaleze pe teritoriul României: „Eu aş fi cam împotrivă“.

  http://www.revista22.ro/articol-7620.html

  Reply
 8. Florin Cojocariu

  stinga obraznica ce sinteti! A moderat Stoica: foarte bun si coerent, cu umor si substanta, ca de obicei. Apoi, a vorbit Boc, cam aceeasi placa, insa ceva mai convingator. Am un pasaj in care se plinge de starea drumurilor, e genial:) Teodor Baconschi, foarte bun, un scurt discurs despre crestin-democratie. Funeriu, la obiect. Inca doi vorbitori, Stanomir si un nume de care nu-mi amintesc, reprezentanti ai conservatorismului.

  Sebastian Lazaroiu asculta atent si preocupat. Am ghicit cam 50% lume de prin partid, 30% presa si 20%. Max 150 de persoane.

  Am plecat inainte de final, mi-a fost greu sa ascult interventia lui Romeo Raicu care a vorbit despre cum s-a rupt PD din FSN-ul lui Iliescu. Cam neinspirat.

  Pe ansamblu nu a parut pierderea de vreme cu care ne-au obisnuit genul asta de intilniri. A fost un tur ar principalelor curente de dreapta din PDL. A observat si Stoica am observat si eu: Lume de calitate, fara talibani la tribuna sau in sala. Vorbitori buni. O stare de bine care inspira optimism. Departe de atmosfera apasatoare din alte vremuri.

  In weekend am sa ascult inregistrarea sa scot niste extrase.

  Reply
 9. mece

  chestiunea retragerii din KGB e ceva mai complicată, dată fiind simbioza: Iliescu e Putin în KGB, KGBul e Putin în Iliescu.

  Reply
 10. gabhry_el

  ULUITOR

  Un prostănac groparul PSD!

  Bătrînul Edec, fondatorul, efigia, frontispiciul, Alfaşiomega partidului a fost îngenuncheat de un phrostănac!

  Învingem împreună, băeţi!

  Reply
 11. Criştian Preşconiu

  Păi cin' şă iaşă? Ponta? Nu cred. Poate ieşe un alt PŞD şi vom fi în bancul cu PNŢCD. PŞD-Ilici, PŞD-Geoană, PŞD-Cluj, PŞD-Mitrea, PŞD-Mazăre, PSD-etc.

  Oricum nu şe vedea vreo urmă de rivaluţie, ci mai mult de konieţ lista.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *