Ochiul creştin-democrat şi triunghiul amoros BVB

La cîtă secretomanie e în jurul noii orientări doctrinare a PD-L, la cît mister învăluie filozofia politică a domnilor Ioan Oltean şi Vasile Blaga, nu m-ar mira ca noua siglă a PD-L, pritocită în mare secret de areopagul organizaţiei de bază, compus din Ioan Oltean, Valeriu Stoica, Emil Boc şi Marian Jean Marinescu, să arate cam aşa:

logo pdl

Adică un ochi creştin-democrat învăluit în misterul triunghiului amoros Blaga-Videanu-Berceanu.

Facebook Comments

16 Comments Ochiul creştin-democrat şi triunghiul amoros BVB

 1. liana vasile

  buna hotatiu. nu inteleg de ce se iau toti de tine, eu te tin minte cum erai in anul 4 de liceu , camd plecam de la orele floricai la o prajitura la unirea.

  Reply
 2. zexe

  @gabhryel, uite ca acum am bagat de seama, cand mi-am schimbat monitorul monocrom, cu unul color. Tu ai avatar violet? Acum inteleg de ce cautau social-democratii in campanie consilieri daltonisti pentru Geoana. Sau macar discromatici, pentru joburile de asistent. De altfel, din cauza ca violetul a ajuns o culoare purtata foarte des in ziua de azi, social-democratii au hotarat sa isi aleaga presedintele legati la ochi.

  Reply
 3. oldhashu

  Bre Blogary, stiu că te dai madamă, da' tomna ce dădui un șpiț cu remotu lu medelinu Antenei conservatoare pentru prostiile mestecate acoloșa și trecui la matale pentru o porție de aer deștept.

  Alt subiect nu putuși mata a naște?

  Subțire morcovu, zău, găina e înca puicuța de câteva luni, zama luuunngă…

  @Bleen, te-au consumat serios prezidentialele astea! 😉

  Reply
 4. zexe

  Ochiul va fi violet, desigur, iar piramida va fi inlocuita cu un cos de mere. Altfel, viziunile reformatoare ale imaturitatii politice vor fi revarsate pe bloguri sub forma lor academica "Ana are mere". Contributia celor trei, Preda si Macovei, se va materializa in definitia sloganului reformatorilor "Daca nu noi, atunci cine?"

  Reply
 5. Bleen

  Nu se cred cei mai importanţi, chiar sînt. Ei guvernează şi trebuie luaţi în seamă. Dacă pentru mişculaţiile interne din PD-L nu trebuie să dea seamă (mă rog, aşa zic ei, deşi eu cred că membrii şi votanţii PD-L au dreptul să ştie ce are de gînd partidul), pentru guvernare chiar trebuie să răspundă şi să fie cît se poate de transparenţi.

  Reply
 6. Peter

  Pai daca se cred cei mai importanti din tzara asta… Lumea chiar ii ia in seama. Sunt o problema natzionala, nu-i asa?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *