Ohanesian şi sinapsa fantastică

Afară e sîmbătă iar Ohanesian se plictiseşte: „Omar Hayssam a avut legături politice în toate partidele. În PD-L a avut legături fantastice şi a şi sponsorizat şi campania electorală a unui înalt personaj.” Mda… ştiu cine e personajul: Emil Boc.

Facebook Comments

3 Comments Ohanesian şi sinapsa fantastică

 1. nedormitul

  ah, dacă patriciu ar fi fost luat în vizor de dna pentru terorism! în fond, el vinde substanţe explozibile, nu? :mrgreen:

  Reply
 2. Leon cel Treaz

  E ceva mai prozaic decat isi imagineaza Ohanesian (Ionescu pe romaneste). Hayssam a sponsorizat Alianta DA Suceava la modul general, iar in particular i-a sponsorizat, ca de obicei, pe toti maharii PSD de la centru, in frunte cu Nastase, in eventualitatea ca va castiga Bombo. De ce Suceava? Pentru ca avea afaceri in judet, ape minerale, brazi si paltinasi, i-am avut nuntasi, pana ce i-am omorat si

  i-am trimis sub forma de cherestea in Liban si Siria, si era recomandat sa te pui bine cu toate partidele, ca nu se stie niciodata ce se poate intampla, ceea ce s-a si intamplat inclusiv in Suceava, unde a castigat dreapta.

  Reply
 3. Zexe

  E foarte posibil sa fie Emil Boc :), dar nu pricep de ce a avut Omar simple legaturi politice cu celelalte partide, si doar in PD-L aceste legaturi cu personaje inalte au fost fantasice. Poate a dorit sa spuna ca a avut legaturi stiintifico-fantastice, nu?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *