Trollii lui Blaga cu IP de PDL

(click pe imagini pentru rezoluția maximă – pentru a închide o imagine, click tot pe ea).

UPDATE 2.

Întrebarea care se pune e: cîți din susținătorii lui Blaga de pe net nu sînt de fapt conturi fake pe care scriu cîțiva postaci plătiți? Cu cîțiva oameni care stau la partid de dimineață pînă seara și postează și comentează pe Facebook, Twitter sau bloguri de pe cîteva zeci de conturi fake de fiecare poți da impresia că e plin internetul de susținătorii lui Blaga și detractorii lui Macovei și Udrea. E și asta o metodă de a intimida și demobiliza susținătorii contracandidaților și de a da impresia indecișilor că trendul e favorabil unuia dintre candidați. Mai urît e cînd folosești resursele partidului pentru a ataca contracandidați la șefia partidului.


UPDATE.

Văd că deja oamenii au descoperit IP-ul (e IP-ul PDL-ului, e public). Uite-l:

În același timp, Vasile Blaga, culmea tupeului, vorbește de fair play:


Vasile Blaga și-a pus trollii la treabă. Conturi false de Facebook care comentează pe Facebook (la profilul lui Vasile Blaga și pe grupurile Moțiunile PDL și Piața Victoriei 2012) sau pe bloguri (Blogary, poate și altele). Și care o atacă pe Elena Udrea. Cu IP de PDL.

Iată unul. Karen Schengen se numește contul, este fals și a comentat pe Blogary și pe Facebook. Ideea e următoarea: cum e atacat Blaga, apare și Karen și spune: Vreau unitate împotriva USL. Dacă nu-l vreți pe Blaga de ce nu recunoașteți că o vreți pe Udrea? Udrea stîngista care vrea să se unească cu PSD etc. Toți cei care zic ceva de Blaga sînt fani undercover ai Elenei Udrea și Karen intră și îi demască.

Veți recunoaște punctajele echipei Blaga (Udrea-UNPR-Piedone-Prigoană-tocuri – cititorii Blogary are trebui să fie extrem de familiari cu mesajele, doar le-au mai întîlnit la noi în comentarii), la care se adaugă mesajul: ”Eu aș vrea să cîștige Macovei, dar n-are șanse” În același timp postează filme cu Blaga și îi ia apărarea lui Blaga peste tot. ”Toți cei care îl atacați pe Blaga sînteți cu Udrea dar nu recunoașteți, eu aș vrea să cîștige Macovei dar n-are șanse. Avem nevoie de unitate.”

Pozele de pe profilul lui Karen sînt luate de pe un site porno.

Dacă bagi IP-ul  în adress bar și dai enter îți intră site-ul pdl.org.ro. Nu dau public IP-ul. Deocamdată. Dacă cineva neagă, îl dăm public, ca să ne susținem afirmațiile cu dovezi.

Cu alte cuvinte, Elena Udrea e atacată pe Facebook și bloguri de cineva care lucrează la PDL.

Comentarii pe profilul de Facebook la lui Vasile Blaga:

Comentariu pe Blogary la postarea ”PDL va fi al lui Băsescu sau nu va fi deloc”

Pozele de pe profilul de Facebook Karen Schengen:

Pozele au fost luate de pe site-ul acesta (milforsex):

Profilul lui Karen. Născută în 29 ianuarie 1975, în Sibiu, locuiește în Frankfurt:

Comentează din București:

Ba mai mult, cu IP de PDL:

E fană Blaga:

Am și prieteni comuni cu ”Karen”:

E și în tot felul de grupuri (Inițiativa Civică de Centru Dreapta, Moțiunile PDL) în care și postează după punctajul echipei Blaga:

Postează același videoclip pe mai multe grupuri (aici e pe grupul Piața Victoriei 2012, cel de dinainte e pe grupul Moțiunile PDL):

UDPATE.

Încă o dovadă că e IP-ul PDL:

Facebook Comments

96 Comments Trollii lui Blaga cu IP de PDL

 1. Pingback: Frica de Băsescu sau cum cîștigi legitimitate furînd identități și simboluri | Blogary

 2. Pingback: Trollii lui Blaga se întoarce | Blogary

 3. Dacul Schengen-Basist Liber

  Important este sa nu plece si cu numele de PDL , fiind seful partidului !!! Adica inainte de alegeri ….

  Reply
 4. Ted Schengen Michael

  Ori pleaca Blaga ori pleaca ceilalti ! Nici Udrea n-ar ramane sub sefia lui Blaga care ar vinde partidul la Kg pe masa penele-ului !Sa vedem ce electorat va avea Blaga , cu ce se va duce-n PNL ? , doar cu isprava c-a spart PDL-ul ? Nu obtine mare lucru pe asa isprava ! Interesul PNL-ului e sa capteze electoratul de dreapta odata cu distrugerea infrastructurii PDL , una fara alta nu-i multumeste ! Anticipez ca vor fi dezamagiti , Blaga ajunge in PNL fara izmene politice !

  Reply
   1. Rheia

    Gramofonu Bre, să-ți fie rușinică, dai lincuri d-astea de făcut femeile serioase să-și piardă trei minute din viață bălind degeaba la nește poze feic!

    Reply
    1. Gramofonu

     Rheia  Alea „transformation” se fac simplu: mai intii faci pozele cu burta supta, dat cu ulei, cu culori pe patratele, tras de fiare etc, pentru poza „dupa”; dupa 2 ore, timp in care bagi doua kile de cola cu chipsuri, stergi uleiul si culorile, umfli bine burta, stringi din umeri si te cocosezi si faci poza „inainte”.
     Cam ca politicienii si alegerile, doar ca la ei „inainte” si „dupa” sint invers 😀

     Reply
  1. Canadiana

   Yeba Pentru astfel de „emanatii”, ca si cea de mai jos, a lui Gramofonu, ar trebui sa ne puna @Bleen un buton special marcat „greata”.

   Reply
   1. Gramofonu

    Canadiana Yeba Hai, bre, daca nici ala de mai jos nu e trolling profesionist…Mai stiai ceva de el? uite, acum stii 🙂 arta! la fel ca actorul ala de-am uitat cum ii zice (ca eu nu-i zic).

    Reply
    1. Yeba

     Gramofonu Canadiana, nu înțeleg nimic. Care trolling? Vanghele e de-a dreptul literatură, ritm, repetiții stilistice, sintaxa. Blata e politică pură, viziune, strategie, onestitate, you name it.

     Reply
    2. Yeba

     Canadiana, pt tine de la A3, Carfur dixit: „Fetita mea s-a intors acum din Scoția și era să întârzii la emisiune, că m-a ținut să-mi povestească despre scoțieni. S-a dus undeva într-un parc și au năvălit scoțienii pe ea, au întrebat-o de unde este, ea le-a răspuns și ei au rugat-o să rămână acolo, să-și ia serviciu. Ea le-a spus „A, nu, eu fac niște poze aici și mă întorc în țara mea” iar ei tot insistau, extraordinar de prietenoși”. Îți imaginezi scena?

     Reply
    3. Canadiana

     Yeba Canadiana Fetita are asa, vreo 23 de ani, e siliconata si cu botoaxe si cu eticheta de pret ca la braga? 
     Insist: vreau butonul cu greata.

     Reply
    4. Canadiana

     Yeba Bleen  Si aproape ca ceda, biata fetita, invinsa de atatea implorari. Dar tocmai pe cand era pe cale sa cedeze la rugamintile, oh, prietenosilor scotieni, vazu o lumina rosie orbitoare venind de la est. Si atunci se sui pe tanc, isi dadu silicoanele jos si se indrepta hotarata catre marea lumina rosie.

     Reply
    5. Yeba

     Bleen, exact. Dar a apucat să declare în altă emisiune că el, ca persoană particulară, nu are umor.

     Reply
 5. Gramofonu

  On topic:
  „Sunt complicat si va rog sa fiti toti complicati, dar sa fim
  eficienti, ca, daca suntem complicati si nu suntem eficienti, degeaba
  suntem complicati. Si in aceste circumstante tot o sa spun niste ganduri
  ale mele, care ma preocupa si ma preocupa si ma preocupa si ma tot
  preocupa, pentru ca ma preocupa”, a spus Vanghelie, citat de Mediafax.

  Reply
  1. geronimo

   GramofonuCe pacat ca nu l-a trimis USL la înaintare pentru cauza Schengen! Poate reușea sa-i.. „complice”..

   Reply
 6. Gramofonu

  Revenind la subiect, conform punctajului din manualul de incepatori
  „Trolling-ul pentru To(n)ti”, mesajul ala e de nota 3. Din 10.
  Constructia personajului – 1. Efectul – dezastru, nici macar 0 nu se poate acorda.
  Dupa
  cum imi imaginam, trolling-ul e o nisa bunicica, motiv pentru care au
  si aparut aplicatii de trolling, care genereaza mesajele. Deocamdata e una
  in varianta beta, dar in mod cert aplicatia nu poate avea rezultate mai
  proaste decit ce s-a expus aici.Stiti cum e teoria: evoluati sau dispareti 🙂

  Reply
 7. Yeba

  Temă de reflecție în caz de dat cu mopul http://www.realitatea.net/cu-ochii-pe-romania-4-membri-ue-cer-sanctionarea-tarilor-care-incalca-statul-de-drept_1130130.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

  Reply
 8. Nea

  Ce analiză, ce Gupi? Poate că Bleen nu ştie ce culoare au ochii prietenei lui, dar e destul să vadă o felie din decolteul aşa-zisei Karin ca să ştie că aparţine, de fapt, lui Peaches. Şi, dacă se încordează niţel, îşi aduce aminte şi adresa site-ului ei oficial.

  Reply
 9. gupi

  Prin 2008 am făcut o analiză a partidelor pe net, uite aici: http://www.hangarhosting.info/2008/09/27/partidele-pe-net/
  La data respectivă, PDL avea site-ul http://www.pd-l.ro și folosea platforma Joomla pentru publicarea de informații. Domeniul pd-l.ro (înregistrat în 7 aprilie 2008) NU era nici atunci si nu este nici acum înregistrat în numele partidului, persoana cu drepturi administrative fiind una fizică. Puteti însă observa în analiză că la data respectivă erau mai multe domenii de partide înregistrate asa.
  În 2008, adresa IP a site-ului pd-l.ro era 85.186.159.50 iar în acest moment adresa este este 86.120.158.109 *vezi unealta de analiză http://www.intodns.com/pd-l.ro). Prima adresa IP apartine UPC, a doua apartine RDS Business (vezi http://whois.domaintools.com/86.120.158.109). Repet, RDS Business, nu RDS Rezidential (aia ce dau IP la tot apartamentul)

  Acuma, dată find arhitectura internetului, site-ul pd-l.ro trebuie corelat cu o adresă IP de către un nameserver (un fel de agent de circulație care știe adresele din sat). În mod normal, un site web ar trebui să aiba măcar trei nameservere, dar nu mai mult de șapte. Ei bine, pd-l.ro are un singur nameserver, și anume ns.pd.ro, nameserver care este găzduit la aceeași adresă IP, 86.120.158.109. Guess what ? Și domeniul pd.ro e înregistrat pe persoană fizică! (verificați asta la rotld.ro, link-ul de whois)În acest moment dacă scriu în browser http://www.pd-l.ro, sunt redirectat automat către http://www.pdl.org.ro, domeniu înregistrat în 3 mai 2009 și găzduit la Hostway. Redirecționarea o face un script de pe adresa http://86.120.158.109/index.html, adresă care este servită automat oricărui vizitator ce accesează http://www.pd-l.ro.
  Verificând domeniul pdl.org.ro observăm că …. surpriză: domeniul e înregistrat tot de o persoană fizică, neexistând o legătură directă între domeniu și PDL (probabil, o astfel de legătură există în sens invers în statutul PDL dacă acolo găsim numele oficial al site-ului
  web al partidului). Părerea mea personală e că fie organizarea IT în partid e cam moale, fie Gigelul ăla ce a înregistrat domeniul și-a protejat poziția, luând domeniile în nume propriu (ce, mă dați afară ? plec cu tot cu site-ul vostru!).

  Concluziile le trageti singuri. 

  PS: adresa IP nu este informație cu caracter personal, așa că nu aveți pretenții de anonimat cât timp scrieți de acasă sau de la birou.

  Reply
 10. Bleen

  Lătrăii lui Blaga în loc să tacă se fac și mai mult de rîs. Bă frate, dacă ești prost făcut grămadă stai pe burtă, că poate nu se prinde lumea sau uită.

  Primirăm un trackback de la un blog de lătrăi. Prostul satului face pe Shcerlock.
  http://i46.tinypic.com/mr3joh.jpg
  Boul ăsta nu știe că Blogary folosește Livefyre și că fiecare comentariu apare în dashboardul livefyre și este importat și în wordpress. Astfel, fiecare comentariu apare în două interfețe de administrator: cea a blogului (wordpress) și cea a Livefyre. 
  În primul caz e Livefyre, în cel de-al doilea caz e wordpress.
  Mai zice cretinul (sau cretina) că doar eu știu dacă acea Karen este sau nu aceeași cu cea de pe Facebook și altă dovadă nu există. Ei bine, aici a cam belit-o. Karen a comentat pe Blogary cu contul de Facebook. Pam pam. 
  Dovada:
  http://www.livefyre.com/profile/11817875/
  Nu mai zic de ”i-ați serviciu”. Cam ăsta e IQ-ul și cam asta e limba română a trepădușilor lui Blaga. Nu e de mirare. Cît de imbecil să fii să faci trolling de pe serverul partidului? Cît de redus mintal să fii? Cam tot atît de redus mintal cît să fii fan Blaga.
  http://i46.tinypic.com/1giyyf.jpg

  Reply
   1. Yeba

    Și pentru sacra-ți misiune să-ți iei o poză de pe un site de călugărițe… Până și trollii lui Blaga au nevoie de consiliere politică. Adică să fii troll, fan, susținător sincer în virtual, whatever și în această calitate, zbang! poza de tractir, identificabilă. Și o poză cu Podul Minciunilor era mai inspirată.

    Reply
 11. Bleen

  Blaga și echipa  pot s-o înjure pe Dana. Malefica asta mică băgă IP-ul în address bar și dădu enter de-i intră pdl.org.ro. Mie nu-mi dădea prin cap. Tot femeia, domle, tot femeia…

  Reply
  1. meioza

   Bleen, n-ai deloc dreptate! În moțiunea Macovei e plin de atacuri la persoana USL-ului, e normal să fie supărată echipa lu’ Blaga…

   Reply
 12. Gina Schengen Dumitrescu

  hi hi hi sa ma pup :)))) Cat a insistat acest nick sa-i dau ADD si eu, Batman, Batman….. 😀

  Reply
 13. Florina

  Emil Boc: Este clar că utilizează o aripă din PDL care s-a aflat în cercul domnului Blaga, încă de la candidatura din 2011,  pentru a destructura într-o formă sau alta PDL. Eu sper că toţi cei care complotează la asemena structură să nu aibă şansă de izbândă în PDL. Nu voi accepta, cu toată fiinţa mea, ca PDL să dispară şi să se transforme într-o rotiţă a PNL. Apărarea identităţii şi blazonului PDL, trebuie să fie o mândrie pentru orice PDL-ist.
  Citiţi mai mult: http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-evz-emil-boc-este-utilizata-o-aripa-din-partid-care-s-a-aflat-in-cercul-lui-va-102734.html#ixzz2MyUAWLRo http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-evz-emil-boc-este-utilizata-o-aripa-din-partid-care-s-a-aflat-in-cercul-lui-va-102734.html#ixzz2MyUAWLRo 
  EVZ.ro 

  Mîine dimineaţă, integral.

  Reply
 14. Bleen

  Ca să nu mai spun că știu și persoana care e în spatele contului. Stilul comentariului de pe Blogary și mesajele de pe Facebook cu punctajul oficial al echipei Blaga și cu obsesiile vechi de ani de zile devoalează persoana respectivă.

  Reply
  1. LunguVictorEugenMihai

   Bleen asta-i ca aia cu el si ea dupa sex. iar ea-i numara ouale cu tandrete si lui ii place nespus. iar el o intreaba: dar de ce-ti place asa de mult sa-mi numeri ouale? ca mi-e dor de ale mele – zice ea.
   cred ca si io stiu cine-i Karen – dar una mai urata de pe site-uri porno n-a gasit?

   Reply
  1. Yeba

   Agentul Bad Ass Tweety , asta s-a convertit, iniţial a vrut să intre la mânăstire şi luteranii n-au mânăstiri.

   Reply
  2. Gramofonu

   Agentul Bad Ass Tweety Uite, poti sa deschizi si o firma, nisa exista, clienti stabili sigur o sa ai, si cu ceva noroc le faci si lipeala intre ei pentru un ciubuc.
   Eu imi deschid o masonerie, sa-si faca si sor’mea casa.

   Reply
 15. Bleen

  Am mai verificat o dată. E IP-ul PDL-ului. Vasile Blaga folosește resursele partidului pentru a-și ataca contracandidații.

  Reply
 16. valid

  nu ne place de udrea, dar din poze reiese ca am vrea sa aratam ca ea. corect ar fi fost sa si puna poze cu un gusat.

  Reply
 17. Ionut Dumitrescu

  ba, o singura nelamurie am: cum plm ati gasit siteul de pe care au luat pozele cu care i-au dat un chip lui „Karen”? :))

  Reply
  1. Rheia

   TI M-am luat după poză și m-așteptam să citesc doesn’t mazărenfazăr. Mai schimb-o și tu, că sperii femeile însărcinate…

   Reply
   1. Yeba

    Rheia TI , nu sunt de acord. Eu sufăr că e prea mică poza. Lasă-l acolo, o piedică în calea uitării, să știe lumea lumea ce votează.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.