Femme fatale

To advertise yourself as both smart & sexy is not only narcissistic, it is also inefficient and tacky. It makes you look greedy; and ultimately foolish. Also, it is the easiest way to be misunderstood by your awfully heterogeneous „target audience”. By playing both cards at once, you will not only lose both, but you will also live to see both qualities turned against you.

Sadly, all unwise women religiously believe in conventional wisdom, therefore most unwise women force themselves into the limelight by recommending themselves through trendy clichés, like smart & sexy.

Nobody told them that managing such (supposedly) dangerous attributes is solely a matter of self-control; and that self-control is solely a matter of true wisdom.

And so a wise woman knows that being considered smart & sexy is irrelevant to the two vital questions:  „will I ever get laid?” and „will I ever get a Nobel prize?”

If you feel you are smart & sexy, go home and work on your greed level. Those dudes from the Royal Swedish Academy of Sciences cannot handle a woman like you. Not just yet.

femme fatale 2

(Foto: maggiemcneill.wordpress.com)

Facebook Comments

10 Comments Femme fatale

 1. TaVinci

  O femeie care nu isi propune sa fie naturala dar despre care, dupa ce porti o conversatie, sau mai multe, te lasa sa iti tragi singur concluziile fie ele si la modul: e si sexy si smart omul din fata mea, spune multe despre tine ca om.
  Nu se poate sa ai de pierdut daca le etalezi pe amandoua sau chiar mai multe. Se paote in schimb sa fii scarbita de audienta de care ai avut aprte.
  Si oricum, in definitiv, cei ce vor ramane langa tine si te apreciaza reprezinta fix audienta pe care ti-o doresti, frumosul pe care il admiri la acei oameni.
  Misoginismul cu siguranta nu mai are loc (in acest secol) aici, iar daca experientele din ultima vreme ti-au dovedit contrariul nu ceda si in niciun caz nu le valida existenta prin astel de postari.
  Vei avea your target audience in timp (one male at a time, chiar si femei ca si ele e oameni), tu ramai naturala si …cam atat.
  Simplu, nu?

  Reply
 2. Florin

  Excelent finalul, mi-a mers la inima: those dudes did love an asshole like Obama, world champion of political correctness, how would someone expect them to ever handle such a women? Anyway, nu ma pricep la frantuzoaice care fac politica in Romania…

  Reply
 3. Ioana

  Evident ca o femeie nu poate sa fie si frumoasa si desteapta. Daca doamne fereste esti desteapta ( sau ca sa nu folosim termeni vagi, chiar te pricepi la jobul tau si esti apreciata pentru asta) trebuie neaparat sa te ingrasi, sa-ti pui ceva haine nasoale pe tine, sa nu-ti mai speli parul si asa mai departe. Este imposibil sa-ti faci job-ul cum trebuie si sa arati bine in tot acest timp. Si spun job pentru ca cu siguranta nu este luat in calcul faptul ca ai putea avea propriul business. Cine a mai pomenit o femeie sefa? :)))

  Reply
   1. Ioana

    Mi se pare corect. Cand cineva nu e de acord cu tine, e un prost :))
    eu sper ca sunteti desteapta :)) sa fie bine, sa nu fie urat macar.
    ps: mi-ati facut ziua mai frumoasa cu replica aia.

    Reply
 4. yeba

  Corecții politici se scoală de dimineață ca să continue discuțiile despre epilatul eficient din care s-au întrerupt aseară ca să calce niște rufe. „Și Mariță, și domniță”, ca băieții.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.