Anunţ umanitar

După cum probabil ştiţi iar dacă nu ştiţi aveţi nesperata ocazie de a afla acum, începînd de mîine Madame Blogary se mută din Pallady (ca să nu zic Sălăjeaaa’, că sună naşpa) într-o zonă mai frumoasă, cu mai multă verdeaţă, umbră şi pensionari, adică pe lîngă Parcul IOR. Problema e că la noua adresă internetul va deveni funcţional în circa 7-10 zile. Deci, întrebarea este: ne poate împrumuta cineva un stick de net mobil pentru perioada asta? O să pierdeţi Revoluţia interlopilor în direct dacă noi n-avem net. Vreţi să aflaţi ce se întîmplă, cine e de vină, care-i Leoncio şi cine o joacă pe Isaura, se mărită la final sau se despart şi dacă-l prinde Coldea-Poirot pe SOV Spintecătorul de portofele doar de la Gâdea, Răzvan Dumitrescu, Ema Zeicescu, Stelian Tănase-BBC sau Ciuvică?

Ştiu, momentan ne încearcă o duioşie puberă pentru stick-uri de net mobil dar în zece zile ne creşte net-ul şi scăpăm de ea.

Deci?

Facebook Comments

206 Comments Anunţ umanitar

  1. Florina

    Foarte interesant. Pe A3 se comentează un sondaj în care presa este pe locul 4 la capitolul încredere. Procentul, 61%. Acelaşi cu al celor care consideră comunismul o idee bună.

    Reply
  2. para

    Bibliotecaru' se întreţine cu doamna Macovei, pe blog.

    Post by admin: lalalala.

    Biblio răspunde: Stimate domn, trallalalala.

    Patrupezii stau în ocol, nu ies afară că îi papă lupul.

    Reply
  3. Florina

    "PSD sare în ajutorul liderilor de sindicate, nemulțumiți că trebuie să-și declare averile. La nici două săptămâni de la publicarea în Monitorul Oficial a noii legi ANI, social-democrații au depus o inițiativă de modificare a actului normativ, potrivit căreia sindicaliștii sunt șterși dintre cei care trebuie să-și depună declarații de avere și interese."

    EVZ.

    Reply
  4. Nea

    Aşa deci, suntem subvenţionaţi da mie nu-mi spune nimeni când să trec pe la casierie. Eeee. Sau e decât pentru autori, nu pentru comentatori?

    Reply
  5. Bleen

    "This doesn't mean that there are hordes of North Korean government officials who spend their days surfing indie rock blogs. Such latitude might undermine the morale of government bureaucrats: Once they got on Facebook, they might start learning about capitalism by playing FarmVille."

    Reply
  6. Florina

    Mihai dela HiQ, purtator de cuvint la TSD.

    "Gasca mea nu poate sa stea linistita/ Nici o clipa

    Azi am tot ce vreau/ Daca linga tine stau"

    Buna alegere.

    Reply
  7. Florina

    gabhry_el

    ajunsesem, la un moment dat, sa rid numai auzind "Chomsky". acum numai de ris nu imi arde. aceeasi prostie am facut-o cu Onfray.

    AD,

    de cele mai multe ori,partea amputata este cea a argumentelor,unde, prin compensatie, apare o virulenta suita pe un morman de nisip. sau, ma rog, pe niste caramizi asezate intr-o dezordine naucitoare.

    Reply
  8. MicutzaCeKurai

    Sondajele de opinie care au urmat scandalului (stins prin demisia publică a realizatorului emisiunii Michael Gartner), au indicat că CNN devenise cea mai credibilă instituţie de presă. NBC, care fusese pe locul întâi până atunci, a căzut pe locul patru, după CBS şi ABC. O altă consecinţă a dezastrului a fost evidenţiată de către Hugh Breslin de la WHAG-TV din Hagerstown, Maryland, o filială a NBC-ului: „Ceea ce NBC a făcut cu acea ştire nu poate fu scuzat… Jurnaliştii din filiale sunt scandalizaţi. A fost un lucru groaznic şi ei l-au auzit cu siguranţă de la mine, precum şi de la celelalte filiale care sunt implicate în distribuirea emisiunilor de ştiri ale NBC”.

    Două tendinţe din teoria corporatistă au pregătit terenul pentru scandalul de la NBC. Prima dintre ele recunoaşte că producerea emisiunilor de ştiri provoacă pierderi financiare. În acelaşi timp însă, se presupune că toate unităţile industriei mass-media trebuie să fie profitabile. Deşi ştirile de calitate sporesc credibilitatea unei reţele, nu se mai consideră necesară menţinerea lor, întrucât ele produc mari pierderi financiare. Cea de-a doua tendinţă se bazează pe ceea ce a dovedit emisiunea „60 Minutes” de la CBS, şi anume că emisiunile de ştiri difuzate la orele de maximă audienţă aduc sume importante de bani. Costul lor este cu aproximativ 50% mai scăzut decât al programelor de divertisment. Buletinul de ştiri de la NBC aducea profit, sperând astfel să concureze cu emisiunile informative aparţinând altor reţele. Emisiunea „Dateline NBC”, cu toate că a fost un dezastru jurnalistic, a devenit mai populară în urma scandalului cu General Motors. Şi, deşi părţile au intrat în conflict (a existat chiar o plângere penală), surpriză! acest fapt a adus mai mulţi bani – vorba aceea: „orice publicitate este binevenită”.

    Reply
  9. MicutzaCeKurai

    Deci, nimic nou sub soarele non-informatziei de senzatzie:

    Pe 17 noiembrie 1992, emisiunea „Dateline NBC” a difuzat un material de 15 minute intitulat „În aşteptarea exploziei”. Subiectul acestui material era gradul de siguranţă al autocamioanelor de mare tonaj al General Motors, modelul anilor 1973-1987. Aceste camioane erau proiectate cu rezervoarele de benzină montate în afara cadrului metalic. Reportajul a început cu drama lui Shannon Moseley, un adolescent care a murit într-o autocamionetă pe care o primise de la părinţii săi. Un ofiţer de poliţie descria ţipetele lui Shannon, în timp ce acesta murea în flăcări. Un alt fragment înfăţişează o mamă de 22 de ani, cu chipul înnecat în lacrimi, care şi-a pierdut cele două fetiţe într-un accident similar. Femeia a auzit ţipetele lor în timp ce flăcările înghiţeau cabina şoferului. În plus, în acest episod, „Dateline” a difuzat imaginea unei camionete goale care, lovită dintr-o parte, a izbucnit în flăcări. NBC a numit acest experiment „o demonstraţie neştiinţifică” a modului în care benzina va lua foc dacă rezervorul va fi fisurat în timpul impactului sau dacă combustibilul va fi scos forţat prin capac.

    Ce nu a spus NBC a fost faptul că rezervorul fusese umplut până la refuz şi că pentru a-l închide ermetic fusese folosit un capac neadaptat pentru benzină. De asemenea, sub camionetă fuseseră lipite nişte motoraşe de la nişte rachete în miniatură, pentru a provoca un incendiu chiar dacă rezervorul nu ar fi explodat sau benzina nu s-ar fi scurs în timpul testului de coliziune. Aparatele incendiare erau conectate la o telecomandă şi au fost declanşate chiar înainte de impact. După ce au fost prinşi cu falsul (căci au fost prinşi), NBC a pretins că un cablu defect, de la un far al maşinii vechi care fusese trimisă să lovească autocamioneta, ar fi atins rezervorul, provocând incendiul şi făcând inutile rachetele montate – de aceea prezenţa lor nu a fost menţionată în emisiune.

    De altfel, NBC nu a spus telespectatorilor că estimările lor asupra vitezelor de impact au fost declarate mai mici pentru ambele coliziuni, fapte ce au fost scoase la lumină în urma unei investigaţii atente făcute de către General Motors ca urmare a unui telefon anonim primit de către editorul revistei „Hot Road” care a informat jurnalul comercial asupra adevăratelor cauze care au dus la declanşarea incendiului.

    Reply
  10. MicutzaCeKurai

    Everette Dennis, prim-vicepreşedintele organizaţiei Freedom Forum, observa: „Există o presiune enormă asupra jurnalelor de televiziune în sensul difuzării materialelor filmate şi a ştirilor de senzaţie. O dată ce devin surse de profit pentru reţele, ele vor fi supuse aceloraşi presiuni pe care le-au suportat mereu departamentele de divertisment pentru a-şi păstra audienţa la o cotă ridicată”.

    Reply
    1. Florin Cojocariu

      Micutza, ai bagat 5 comentarii in rafala din care unul peste 2000 de caractere. Usurel, maica. Vezi si pe forum.

      Reply
  11. Galeata cu pixeli

    Stupiditatea intelectualului infectat de ideologie am observat-o la baietii ce scriu la criticatac. Cu o gandire amputata ideologic, sunt /fortati/ sa peroreze ineptii dintre cele mai grosolane.

    Reply
  12. gabhry_el

    la unele instituţii de stat din ţară, reducerea de 25% de pe fluturaşele de salariu e denumită "diminuare Boc"

    să le intre bine în cap bugetarilor cine e de vină

    Reply
  13. MicutzaCeKurai

    e, biensiur, osi an franse (ole, ole!):

    Colette Beauchamps – Le Silence des media: „… trăim un coşmar al non-informaţiei, al subinformaţiei şi al deformării care devine, cu fiecare zi, mai halucinant. Puterea de a informa a devenit o putere exorbitantă în mâinile unor oameni de afaceri pentru care mass-media nu mai sunt întreprinderi de presă a căror responsabilitate este de a informa publicul în mod liber, ci nişte maşini de făcut parale. (…) Posibilitatea mistificatoare a conceptului de «libertate» a presei este atât de mare încât puterea mass-media-ei continuă să pară de neatins şi de necontestat pentru ansamblul populaţiei…”.

    Reply
  14. MicutzaCeKurai

    Gerard de Selys – Mediamensonges: „Ziariştii practică o meserie care poate fi «preţăluită». Ei însoţesc miniştri, şefi de stat, parlamentari, şefi de întreprindere, premii Nobel. Iau prânzul sau cina cu aceştia în mari restaurante şi se tutuiesc reciproc. O revistă din Franţa a scris, de curând, că în Franţa mamele nu mai visează, ca altădată, să-şi mărite fiicele cu tradiţionalii medici, notari, avocaţi sau ingineri, ci cu un ziarist. Foarte preţuită această meserie. Şi este dur să o pierzi. Deci, nu încap riscurile. Nu se contestă. Se compune. Sfârşeşti prin a minţi cu bună ştiinţă sau nu. Şi dacă îţi dai seama, te faci că nu vezi. Excepţiile sunt rare. Rarisime”.

    Reply
  15. MicutzaCeKurai

    ca tot se zice despre de-alde AMP,

    în legătură cu ziariştii, Noam Chomsky (Ideology & Power) scrie: „Trebuie să ne întrebăm ce tip de imagine despre lume au creat aceşti intelectuali şi de ce. Ei bine, ei au creat imaginea unei mase stupide care ar trebui condusă de intelectuali inteligenţi. De fapt, ceea ce noi înşine am descoperit este că aceşti intelectuali, aceste clase educate formează partea cea mai îndoctrinată, cea mai ignorantă, cea mai stupidă a populaţiei. Şi pentru asta există foarte bune motive. Două, în mod fundamental. Mai întâi, în calitatea lor de populaţie alfabetizată, intelectualii sunt primii supuşi unei propagande masive. Mai există şi un al doilea motiv, mult mai important şi mai subtil. Ei sunt organizatorii ideologici (ideological managers). Prin urmare, ei trebuie să-şi interiorizeze propaganda şi să creadă în ea. Şi această propagandă cere ca ei să fie liderii naturali ai maselor. Uneori acest lucru poate să fie adevărat, dar de cele mai multe ori este fals”.

    Reply
  16. Yeba

    Test de sponsorizare a comentatorilor.

    "AMP este ca vinul, se imbunatateste pe masura ce imbatrineste", asta e, daca Marx n-a scris si despre chimie, a ramas Claude sa creada ca nu exista chimie defel, nici macar intre complimente si frustrari, si poa' sa formuleze oricum.

    Doamna Udrea, va rog, am vazut o brățărică de lavă vulcanică, pot spera că…

    Reply
  17. Florina

    Rasfat? Aiurea! "Articolul l-au dat la deruta, dar ce cred ei, ca ma pacalesc pe mine? Pai, ia sa calculeze cineva a cita parte din costul unei perechi de pantofi de-ai Elenei Udrea inseamna un stick? E, uite de-aia, cu toate ca m-am tinut departe, pina acum, si de stinga si de dreapta, m-am hotarit sa public pe criticatac.ro."

    Reply
  18. Bleen

    Cred că AMP rîde şi cu curul de noi. Sîntem "un blog subvenţionat la greu de Elena Udrea" dar n-avem nici măcar un net mobil de rezervă, pentru zile negre. Eu ştiu că sîntem în criză dar madam Udrea (Madame Udrea?) ar trebui să fie ceva mai puţin neglijentă sau zgîrcioabă în ceea ce ne priveşte. Ditai ministrul nu e în stare să ne subvenţioneze cu un stick?

    Articolul de săptămîna viitoare al AMP: "Vrăjeală! E intoxicare. Sînt subvenţionaţi cu o grămadă de stick-uri de la Udrea iar anunţul umanitar l-au dat aşa, la derută şi răsfăţ. Deci, să revenim, eu degeaba am vorbit acum şapte ani cînd le-am zis să…."

    Şi gata cu distracţia. Luni veţi avea un articol serios, din categoria specialităţi.

    Reply
  19. Bleen

    9 voturi negative la un articol din categoria avizier? Unde mai rămîne să votaţi, pe lista de întreţinere de la parterul blocului?

    E un IP care a votat cu minus la 6 articole, în interval de un minut (da la 20.08 la 20.09). De fapt, e normal să nu-i placă, dacă a citit cîte un articol la 10 secunde. Sau, mai bine zis, şi-a adus aminte că nu ştie să citească şi de nervi a dat click pe bulina roşie cu minus.

    Reply
  20. ElCucui

    Apartamente în b-dul Victoria Social-Democratismului zici? Peanuts! Niște sute de mii… Hai, milioane! Sunt vreo două apartamente insă care fac miliardul de euro acum! Pe criză! Ălea în sufrageria cărora funcționează holdingurile unor băieți energici, care au fost atât de deștepți încât să fie prieteni și cu DIP și cu Berceanu. Că deh, banii n-are culoare!

    Reply
  21. Nea

    ElCucui,

    Dacă vreau să ştiu ce avere are omul, caut niţel câte zeci de apartamente din blocurile de pe Victoria Socialismului s-au vândut de câte o agenţie imobiliară inventată peste noapte în anii 90. Câte livezi ale ias-urilor au trecut pe doi bani în proprietatea unui unchi Tamaru. etc.etc.

    Dar el nu le va putea folosi vreodată fără să i se pună cătuşe. Poate copii lui. De aia şi meschinăria gen maşină de serviciu cu japca sau termopane moca.

    Reply
  22. ElCucui

    @Nea, scrie. Dacă vrei să afli ce avere are omu' caută-i pe net declarația de avere. Am mai spus-o p-asta cu prezumția de nevinovăție: Miliadarul neprins e sutimiar cinstit.:)

    Reply
  23. gabhry_el

    Reporter Virtual spune că Liana Alexandru a confirmat demisia.

    Îi prezintă şi un CV. Cu final neaşteptat. 🙂

    – 2001-2002 – Studii postuniversitare la Facultatea de LITERE, Universitatea Bucureşti, specializarea “Perspective actuale în studiul limbii române”. Disertaţie finală: “Mijloace lingvistice de manipulare în presă"

    _______

    Cum ar veni: teoria ca teoria, dar practica a omorît-o. 🙂

    Reply
  24. Nea

    mfg, aş fi tentat să-ţi spun că ai informaţia corectă dar un prim muistru care în ultima zi de mandat semnează un ordin prin care Tuaregul pe care îl folosea trecea la camera deputaţilor (unde urma să treacă şi el) nu va fi bogat nicodată, oricât ar fura. Va fi tot un scârţan cu girofar.

    Reply
  25. morris

    Iar am fost la peste (asa stie nevasta-mea) si vad ca dictatorii se muta. Nu inteleg…nu au si ei subalterni, niste dictatorei, torusi,torici, sa le care bagajele? hmmm, iar va spun lui Ghise sa va trimita la psiholog! Un prieten intreaba daca va trebuie mai multe stickuri si vrea sa va trimita o punga (stiksuri).

    Reply
  26. mfg

    Eu am devenit foarte curios cu privire la averea lui Adrian Nastase. Stie cineva care e de fapt situatia?

    Eu stiu, fara sa imi amintesc exact de la care moguli, ca Adrian Nastase este foarte bogat, din hotii. Am informatia corecta?

    Reply
  27. gabhry_el

    zic să-i faceţi post de şpicheriţă pe Blogary să citească articolele şi comentariile, să nu rămînă şomeră

    păcat de ea… totuşi

    😛

    Reply
  28. gabhry_el

    sper că nu şi-a dat demisia de la Realitatea ca să meargă la Antene…

    da' azi mai era încă pe/la post…

    intrînd într-o frumoasă convorbire telefonică cu Ciuvică

    Reply
  29. filadel

    Florina şi campolungo

    Cu toate că Mugur Isărescu le-a ridicat sprînceana ieri m-aş fi mirat ca maşina de propagandă să ţină cont de ea. Tot înainte tovarăşi, pînă-n şanţ!

    Reply
  30. campolungo

    PSD le-a promis sindicalistilor ca va elimina diminuarea cu 25% a salariilor.

    Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca liderii partidului au acceptat includerea in programul de guvernare a tuturor propunerilor venite de la sindicate, carora le-au promis ca vor elimina diminuarea salariilor cu 25%, daca PSD va ajunge la guvernare.

    Traiasca alianta dintre Partid si Clasa Muncitoare!

    Reply
  31. Niki

    In cartierul TITAN, NET la tot cartieru da o firma de cartier cu nume de cartier (nu dau nume ca sa nu fac relama).Sunt ok, netu cade doar cand se scufunda tot cartierul in bezna.

    Reply
  32. Florina

    Presedintele ecuadorian a fost eliberat de catre armata din spitalul unde era tinut ostatic. 2 morti si 37 de raniti. Acum armata controleaza aeroportul, iar politistii cladirea congresului.

    Reply
  33. Nea

    ElCucui, nu am inteles prea bine, scrie ceva de matusa Tamara in confesiunile unui cafegiu? Eu am citit-o dar nu am retinut asta.

    Reply
  34. Lucian Stefanescu

    draga bleen, sper ca v-ati mutat cu bine si n-ati spulberat sperantele toate. iaca, ma bag si eu in seama cu un link off topic. mi se pare e x t r e m de important ce a spus isarescu, pe bune. multzam!

    Capcana populismului este dominanta in discursul public si reprezinta "drumul spre iad", iar riscul de a promite mai mult decat isi permite economia, care a facut foarte mult rau Romaniei, este in crestere odata cu apropierea alegerilor"

    http://www.wall-street.ro/articol/Economie/93108/

    Reply
  35. ElCucui

    @Florina, Doru nu poate fi comparat cu el insusi. Ii sorb orice clip cu același nesaț! Cu 'Căsuța' doar s-a lansat.

    @Bleen, dezvaluirea identitații am văzut-o abia în seara asta. Dar mai sunt Doru la Roma și toate celalate.

    P.S. Vroiam decât să spun că se poate ajunge de la postări pe internet în cele mai înalte sfere ale politicii. La contacte și cu Regele și cu Temișan (sau Temeșan?) și cu serviciile și cu masoneria. Numai că trebuie să renunțăm la Moldova. Asta e!

    Reply
  36. nedormitul

    În bacău mai am un singur doru. După o îndelungată suferinţă, a rămas cu sechele. De atunci, moldovenii din toată ţara şi mai ales de pretutindeni, i-au spus sechelariu

    Reply
  37. ElCucui

    Nedo, il știi pe Doru de la Bacău de pe youtube? Și el un tip foarte băgat în seamă de politicieni și servicii. Și on-line și off-line.

    Reply
  38. ElCucui

    Nedo, să nu te miri când o să apară nepoții lui Fazekaș cu un partid etnic, paralel cu UDMR-ul. Uite-te tu la mine! (kiwi? Ce naiba-i ăla?)

    Reply
  39. Bibliotecaru

    Relativ la transformarea departamentului în minister, recunosc că nu-mi dau seama ce vreţi să spuneţi, şi nici cum anume doreşte PSD să facă această schimbare…

    Reply
  40. Bibliotecaru

    @ aurelian

    Nu este deloc o bucurie pentru democraţie că cei de la Guvern iniţiază procesul de legiferare, asta ca să nu mai vorbesc despre iniţiarea legilor prin Ordonanţă de Urgenţă.

    Un proiect mai vechi al meu, pentru care nu am găsit destui susţinători, milita pentru un grup de iniţiativă legislativă cetăţenească. Nu a fost să fie, prea puţini cetăţeni au preocupări civice, de unde să strângi sute de mii?

    Oricum ar fi iniţiativa legislativă (mai puţin cea pe calea angajării răspunderii guvernului) legea oricum trece prin foarte multe furci caudine până să ajungă la forma finală. Munca multă rămâne tot la Parlament.

    Iniţiativele legislative ale parlamentarilor ar trebui să fie gata în momentul campaniei electorale şi să fie baza campaniei electorale, tocmai pentru ca democraţia să se exprime prin vot pe ele şi nu pe persoane. Din păcate e mai uşor ca în campania electorală să promiţi mii de km de autostradă. Eu unul am cerut tuturor parlamentarilor, cu care am intrat în contact în campania electorală, iniţiativele pentru următorii patru ani de mandat. Singurul parlamentar care a ajuns în parlament cu o idee de iniţiativă legislativă (la nivel de idee, neformulată pentru depunere în cameră) a fost dl. Silviu Prigoană cu dorinţa de a elimina sectoarele capitalei. Restul au spus doar "vom face un pachet de programe care…"

    Reply
  41. aurelian

    @Bibliotecarul: Guvernul este cel mai harnic parlamentar pe care l-am fi putut alege vreodata in cei 20 de ani de democratie; si daca nu ma crezi, verifica in statistici numarul de initiative legislative… este o tampenie?!? da!

    asadar, in aceste conditii, nu vad de ce spui ca relatia cu Parlamentul a fost execrabila… mie mi se pare a fi una foarte buna. Guvernul legifereaza, parlamentarul doarme astfel ca se realizeaza si separatia puterilor in stat…

    Revenind, sunt diferente intre Departament si Minister, bineinteles… si vad ca PSD vrea sa transforme departamentul in minister…

    Reply
  42. nedormitul

    Cine dracu îşi mai aduce aminte de janos fazekas şi pierre beregovoi? În fine, eu am o mare dilemă. Cu un guvern e simplu, boc e pitic, prost, mă rog, tot tacîmul. Dar dacă va trebui să înjur trei guverne îmi dau demisia de la blogary. Asta e schizofrenie! Igaş bodnăraş crin dăscălescu, emil bocu… Nu mai poooot!

    Reply
  43. Petru Moldovan

    Eu as putea sa-ti ofer o masina virtuala in serverul meu daca te ajuta cu ceva. Daca da, da-mi email si spune ce sistem de operare vrei acolo si se rezolva pana maine. Si banda am destula.

    Reply
  44. Bibliotecaru

    @ aurelian

    Actual nu cred că avem un asemenea ministru.

    Diferenţele de cheltuieli între un minister şi o direcţie nu sunt foarte mari pentru că oamenii din structură rămân cam aceiaşi. Pe la protocol sunt câteva diferenţe.

    Cert este însă că relaţia Guvernului cu Parlamentul este absolut jalnică, şi asta cred că de pe vremea Guvernului Roman. Răspunsul pe care îl oferă miniştrii, premierul sau factorii responsabili de prin instituţii la întrebările parlamentarilor… sunt absolut penibile şi de tot râsul.

    Şi asta în condiţiile când această "haioşenie" epistolară se poate traduce, conform legii, în pedeapsă privativă de libertate.

    Reply
  45. ElCucui

    A! Aici erai? Deși ești ditamai bibliotecarul trebuie să te corectez puțin. 'Confesiunile unui cafegiu' tratează un subiect APARENT facil. Dă la o parte toată povestea cu ‘facilă’ cu cafeaua și ai să vezi că o singură frază de valoare istorică rămâne în picioare – aceea care acreditează ideea că Mătușa Tamara a fost o foarte bogată posesoare de obiecte de artă. Adică Bitner a cumpărat pe bune niște de la ea, cu niște sume fabuloase și pe cale de consecință, Adrian Năstase nu e un mega-hoț. Știi că și Beregovoir a încercat să justifice o șpagă prin vânzarea unor obiecte de artă dar până la urmă a ales o cale mult mai demnă de a ieși din încurcătură.

    Reply
  46. ElCucui

    Ce-nsemnă o zeghe la vremea ei! Oana Niculescu-Mizil rînnoadă tradiția de luptă a familiei, care de la '47-'48 încoace…

    Oare ce naiba mai așteaptă nepoții lui Burtică, Pană, Bobu, Postelnicu, Dincă, Dăscălescu, Oprea, Mănescu, Verdeț, Pățan, Spornic? Ar face guvern majoritar dacă s-ar băga și nepoții lui Janos Fazejekas.

    Reply
  47. aurelian

    Bibliotecare: multumesc da' tot nu-s lamurit de ce avem nevoie de un ministru al relatiei cu parlamentul?!?

    nu-i suficient un sef de departament?

    Reply
  48. Bibliotecaru

    @ aurelian

    Hotărârea Guvernului nr. 411/2007 privind organizarea şi funcţionarea Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul

    http www drp.gov.ro/index.php?id=0,2,0,0,1,0

    Reply
  49. aurelian

    eu am o intrebare: ministrul pentru relatia cu parlamentul cu ce se ocupa?

    coordoneaza soferii care duc ministri la parlament?!?

    Reply
  50. aurelian

    Adica domnu' nastase nu e ministrul justitiei?!?!… apoi nu votez acest guvern ca nu pune oamenii competenti la locul potrivit…

    Reply
  51. ela

    daa,curat ministri:olguta si oana.Georgian Pop este pustiul ala neterminat si obraznic,care ma teroriza pe toate ecranele? Daa,are tinuta.A facut armata?

    Reply
  52. Florina

    Guvernul PSD

    Victor Ponta – Prim Ministru

    Claudiu Manda – Ministrul Finanţelor Publice

    Mugurel Surupăceanu – Ministrul Economiei şi Industriei

    Olguţa Vasilescu – Ministrul Educaţiei

    Adrian Năstase – Ministrul Afacerilor Externe

    Georgian Pop – Ministrul Apărării Naţionale

    Oana Niculescu Mizil – Ministrul Muncii şi al Protecţiei Sociale

    Valeriu Zgonea – Ministrul Transporturilor

    Nicolae Banicioiu– Ministrul Sănătăţii

    Liviu Dragnea – Ministrul Administraţiei şi Internelor

    Dan Şova – Ministrul Justiţiei

    Cosmin Nicula – Ministrul Agriculturii şi Mediului

    Ioana Pop – Ministrul Culturii şi Cultelor

    Robert Negoită – Ministrul Dezvoltarii Regionale şi Turismului

    Cristian Rizea-Ministrul Tineretului şi Sportului

    Cătălin Ivan – Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul

    Reply
  53. ela

    De ce sunteti rautaciosi?Capitalu' intern e la fel de bun.Repatriaza banii furati in ultimii 20 de ani,cumpara resurse pe care le evalueaza la 2 lei si 3 ciuperci.Si iaca banii la buget.

    Reply
  54. Florina

    "Presedintele Traian Basescu a precizat ca Ministerul Administratiei si Internelor trebuie sa intervina in forta in cazul violentelor provocate de clanuri sau grupari din zona crimei organizate. In acest sens, presedintele Romaniei a accentuat necesitatea unei politici de toleranta zero in cazul incalcarii legii, inclusiv in situatiile in care se aduce atingere demnitatii si integritatii fizice a personalului MAI", se arata in comunicat.

    Dupa sedinta CSAT.

    Reply
  55. campolungo

    @ Florina

    Grila aia de impozitare pedeserista mai adauga 2-3 miliarde de euroi la gaura bugetara. Dar nu-i nimica, cica ne-mprumuta rusii dupa ce rupem acordul cu FMI. Si dupa alegerile din RM, daca ies bine. Bine pentru cine? Pai, pentru creditori. Mai adauga vreo 2 miliarde dupa refacerea legii pensiilor in varianta pdsr, cu protegiuirea pensiilor speciale, si inca vreo 3 miliarde dupa cresterea salariilor intregului popor bugetar asuprit de Basescu. Si atunci sa vezi cum sare establishmentul lui Putin cu lozul.

    Reply
  56. Florina

    Se amina, eventual, pina mai aproape de congresul PSD, de pe 16.Care PSD tocmai ce a mai schimbat o data grila de impozitare:

    venituri mai mici de 12000lei, nu se impoziteaza

    venituri intre 12000 si 48000 – 15%

    venituri intre 48000 si 144000 – 25%

    venituri peste 144000 – 35%.

    Reply
  57. Florina

    Aha, poate se amina. Ca sa mobilizeze sindicalistii, zic ei, ca sa fie pregatiti mai bine, zic eu. In sensul ca decizia CCR poate fi anuntata si pe 6 sept. seara si nu mai au oamenii timp sa faca pancarte.

    Reply
  58. poweraxxel

    Nu stiu daca a aparut pe undeva un text ca sa dau link …

    Au dat doar pe sticla din cate stiu, dupa care s-a lasat tacerea ca era cam negru omu' de la PSD din studio …

    De asta le era frica PSD-ilor, de faptul ca daca dau nume se fac de caca instantaneu …

    Reply
  59. Nea

    De ce nu bagi clicknet? Se activează imediat, e f fiabil, etc. (nu lucrez la Romtelecom)

    Au si o optiune mobil, cu stick

    Reply
  60. elena

    Buna,

    Am biroul in bloc cedru pe lucretiu patrascanu si va pot ajuta cu net aici fara probleme(in caz ca e aproape de voi)…din pacate nu am stik

    bine ati venit in zona..!

    Reply
  61. poweraxxel

    Realitatea a dat deja cateva nume vehiculate de eventuali minsitrii in guvern PSD: Rizea, Negoita, Mizil, Olguta Vasilescu, Ponta bineinteles, Nastase, Sova, si alti cativa pitpalaci …

    Reply
  62. Europa

    Poate ca Ponta ar putea baga 100 de somalezi intr-o cabina telefonica dar (mai mult ca sigur ca) niciodata nu va putea baga 100 de baroni PSD-isti in 13 ministere.

    Reply
  63. Bleen

    Nu mai daţi link-uri. Comentariile cu link-uri intră la moderare. Deocamdată. În viitor o să intre direct în spam, mai ales dacă link-urile sînt de pe realitatea, antene, jurnalul etc.

    Reply
  64. nedormitul

    auzisem că se eliberase cuibul cucuvelei şi era cam nefolosit. zona era bună, cu parc, aveaţi şi wireless ambiental, nici nu simţeaţi…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *