Conu Dinu dă declaraţii nu la Parchet, ci la televiziunea duşmanului prieten

Inaintea alegerilor era un banc care spune ca, daca vor castiga alegerile, Nastase, DIP, Agathon si compania vor aduce inapoi banii furati, bani cu care se va relansa România. Bancul ar putea fi adaptat si la PNL, daca ar fi castigat ei, Patriciu ar fi adus inapoi…ma rog, bancuri.

Dinu Patriciu a fost invitat la Money Channel sa isi dea cu presupusul despre cum si ce ar trebui sa faca unii si altii. Am doar două chestii de notat:

 1. e trist sa spui ca acum e nevoie sa dai afara 600.000 de bugetari, cand tu puteai face asta atunci cand ai fost la putere. sunt convins ca un tip inteligent, ca el, si-a dat seama din timp ca o sa fie rau de noi.
 2. subtila declaratie „trebuie sa se renunte la 90% dintre taxe”. corect. dar asta nu inseamna ca se va reduce ceva, doar ca vom sta la un singur ghişeu, nu la 12.

Oricum, de pe margine toti suntem specialisti, inclusiv corijentii la economie si troscangii de pe marginea drumului.

Facebook Comments

7 Comments Conu Dinu dă declaraţii nu la Parchet, ci la televiziunea duşmanului prieten

 1. Marynia

  Conu Dinu e nenea ăla care ghiceşte în stele economice şi căruia îi ies previziunile exact pe dos?

  Reply
 2. Florina

  Macar aia 200.000 pe care i-a incotopenit Tari si tot ar fi fost bine.

  Reducerea de 90% da, da' numai pentru el.

  Ca anul asta da (daca da)doar jumate din datorie. Atit e prins in buget.

  Reply
 3. MicutzaCeKurai

  da banii sterlinsi in munaigaz, aia cind se vor da inapoi sa se relanseze economia? e usor sa-tzi dai cu presupusul despre starea victimei dupa ce ai pradat-o: avea portofelul cam peticit. nici nu stiu de ce m-am mai obosit sa-i dau si chilotzii jos.

  Reply
 4. fanel

  Cu totii au furat in 20 de ani de democratie, dar din cate vad doar cate unii sunt trasi la raspundere. Altii sunt protejati pentru ca fac parte din cei de care suntem mai apropiati ca idee politica.

  Daca noi cei care votam nu am mai fi scindati in pro PNL-isti si pro PD-Listi sau pro PSD-isti din diverse motive:credinta politica, credinta financiara…Romania ar arata mai bine.

  Insa daca stam mereu pe margine acceptam ce ne ofera ca sa-i votam sau sprijini si comentam ca microbistul din tribuna la cum nu da Radoi cu piciorul in balon, nu o sa rezolvam niciodata nimic.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *