Cred ca Ponta, Corlatean si Antonescu ne tradeaza si schimba Directia Vest a Romaniei

UPDATE. Declaratia pe aceasta tema sustinuta la Targoviste. “Se potriveste proverbul: prostul daca nu-i fudul, nu e prost destul”.

Multi oameni s-au lasat pacaliti de declaratiile sforaitoare ale lui Ponta, Antonescu si Voiculescu despe cat de grijulii sunt ei cu binele cetatenilor.

Nimic mai fals! Avem inca o dovada ca Ponta, Antonescu si Voiculescu nu se gandesc nicio clipa la binele nostru, ci doar la interesele lor limitate. Cei trei lideri politici care conduc Romania i-au anulat sansele de a mai intra in spatiul Schengen in viitorul apropiat prin declaratia ca Romania nu mai este interesata de Schengen.

Nu este asa: Romania este pe deplin interesata sa intre in spatiul Schengen. Asa cum am sustinut cu convingere integrarea Romaniei in Uniunea Europeana si am muncit pentru acest obiectiv, asa sustin pe deplin aderarea la spatiul Schengen, pentru ca va aduce beneficii pentru romani.

Ma gandesc in ce cheie sa interpretam declaratiile lui Corlatean, Ponta, Antonescu: nu este asta o forma de tradare a intereselor noastre de cetateni romani, cetateni europeni?

Cred ca, de fapt, USL nu vrea sa respecte recomandarile Mecanismului de Cooperare si Verificare.

Ponta nu vrea sa ceara revocarea ministrilor cu probleme penale, Relu Fenechiu si Liviu Dragnea, nu vrea ca, in continuare, Comisia Europeana sa priveasca cu atentie procesul de desemnare a Procurorului general si a procurorului sef al DNA, nu vrea ca parlamentarii cu probleme de integritate sa demisioneze.

Si, pentru ca USL si Ponta nu vor sa respecte niciuna din recomandarile Comisiei Europene pe justitie si anticoruptie, atunci mint si ne indeparteaza tot mai mult de Uniunea Europeana, intorcand directia tarii spre Est.

USL continua politica de izolare a Romaniei pe plan international.

Vezi sursa articolului aici.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *