Crin realizeaza. Si se ingrozeste…

Întrebat ce sentiment îi dau rezultatele sondajelor conform cărora 45% dintre români l-ar vota pentru Cotroceni, Antonescu a subliniat că „e o presiune, nici vorbă de mândrie”. Îngrozitor! Să te trezeşti mai devreme de ora 13 şi să stai la slujbă. Asta da presiune!

Facebook Comments

35 Comments Crin realizeaza. Si se ingrozeste…

 1. Hantzy

  @tucu,

  Lazaroiu a spus deja de cateva ori ca USL va obtine nu mai mult de 40%. Acum doar intareste ce a spus atunci sub alta forma.

  Reply
 2. andrei p

  Hai ca la muscat Antonescu de poponet s-a dat unda verde de la sefie de-o gramada de vreme. Eu ma pregatesc de infulecat din poporasul nostru roman, saracutul, ca nu mai corespunde.

  Reply
 3. tucu

  Dl Lazaroiu arunca fumigene pentru a descuraja electoratul USL.

  Daca ,conform ultimului , penultiomului antepenultimului si viitorului sondaj ,USL va cistiga cu 65 % cum credeti voi ca Crin va lua numai 45% .

  Restul de 20% pe cine voteaza Domnule Lazaroiu?Aud?

  Reply
 4. Marius Delaepicentru

  Nu degeaba vorbea Bombonel de două Românii. Una doarme în futelniţă, cealaltă pe sofa.

  Cred şi eu că Morfeu I-Dormitorul*) e îngrozit mai ceva ca preşedintele Mircea-Săltarul I, trimis de Mihaela Porfirogeneta pe divanul SOVereignului Deep Purple (pentru ca ea să se întîlnească în zi de post cu dragul său paj Dragnea).

  În consecinţă, doamna Recamier la pus pe Hipnot I-Retorul*) să exerseze pe sofa, la simulator, pînă se pune la punct cu sofismele prin alunecare, sub atenta îndrumare a echipei hocheistului Puc-cel-Mic şi a bedonistului Andon.

  Pa, şi puc!

  –––––––

  *) similar cu tradiţia salică japoneză, numele depinde de starea de viu sau mort a suveranului, cu deosebirea că dreptul salic român prevede schimbarea numelui suveranului în funcţie de starea de veghe sau de somn.

  Reply
 5. ribelalu`

  Crin are atat in sondaje pentru ca deocamdata se "bate" in sondaje cu Dan Diaconescu si Vadim. Iar candidatii astia sunt desemnati de ziare, nicidecum de partidele politice. Cand s-or desemna candidatii atunci sa faca astia sondaje. Si nici atunci nu sunt credibile (vezi situatia alegerilor din 2009 si din Moldova). "Candidati" d-astia cu 45% au tot fost, unii au si castigat primul tur al alegerilor (Iliescu, Nastase, Geoana). Asta nu inseamna ca au iesit si presedinti (cu exceptia lui Geoana, care a topait ca presedinte de 3 ori).

  Deocamdata, dupa parerea mea, orice discutie despre sansele candidatilor la presedentie este prematura.

  Reply
 6. Huitzilopochtli

  Functia de presedinte al Romaniei este destinata lui Crin Antonescu. Odata mutat la Cotroceni isi va realiza visul de a dormi la servici si de a lucra de acasa. Simultan.

  Reply
 7. judex

  @Marius, 14.49:

  Ai un spirit de analiza de invidiat, ai descifrat clar cursa pe care ne-o intinde Sebastian Lazaroiu cu cheia sa pascaliana.

  Ai dreptate, esenta bataliei politice din Ro post comunista este descifrabila in atitudinea fata de somn/veghe, si nu fata de (o)presiunea dictatoriala.

  Astfel:

  1) Fortele nationaliste au arborat flamura cu "Desteapta-te romane !"

  2) Primul presedinte-(a)dormitor, III I-ul a impus moda cu "Un presedinte pentru linistea dvs.", asigurand astfel sforaitul in conditii optime.

  3) SOV-ieticii, apoi, au profitat de instaurarea linistii, preluand stafeta cu "Dormi linistit, FNI (sau echivalent) vegheaza pentru tine"

  4) Viitorul, sub semnul inceputului concilierii intre indemn si interogatie, la nivel national: : "Dormi linistit, nu vezi ca si Presedintele doarme pentru tine ?"

  PS

  Cheia pascaliana oferita de SL este, evident, o cursa, iar suprapunerea cu sarbatorile pascale este un artificiu inselator si premeditat, caracteristica a majoritatii mesajelor alegorice ale consilierului presedintelui adresate publicului, mai toate cu tinta subliminala.

  PS2

  …chiar ma-ntreb serios daca Cri nu este manipulat, din umbra, de SL&comp…

  Reply
 8. tucu

  Postarea lui @marius d mi a ibnspirat sloganul electoral al candidatului floricol

  ""Sa dormiti bine!""

  Problema este daca cei 45% alegatori de Crini se vor trezi la timp ca sa apuce sa voteze.

  Reply
 9. eugeni

  Oameni buni, pai sa vedem, logic si aritmetic:

  1. CA lucreaza 4 hr pe zi.

  2. 60% din poporeni il vor prezidente.

  3. Cat tre' sa lucreze pe zi CA ca sa fie 100% la 100%?

  Raspuns: 100/60*4= 6,66 hrs. (rotunjit in favoarea lui)

  Concluzie 1: Lui CA nu ii este frica. in ultimile zile va lucra 6.66 (rotunjit in favoarea lui) si va castiga.

  Concluzie 2. Ar trebui sa ii spunem de pe acum dl. Prezidente da tzara.

  Concluzie 3. Heil CA.

  Reply
 10. judex

  @nedo, 15.11:

  Esti un tradator ! Pe urmele lui Severin, care a cedat Insula Serpilor Ucrainei, tu tocmai ai cedat banatul – japoniei ! Sa-ti fie rusie de Dinu Patriciu !

  Reply
 11. Marius Delaepicentru

  România la răscruce: republică sau somnarhie electivă?

  Dacă românii vor aboli opresivul imn naţional (deşteaptă-te române) vor avea dreptul să vorbească şi în somn.

  Mai rămîne o problemă de nomenclatură: şeful statului se va numi dormitor sau deşteptător?

  Parcă aud (în somn) ştirile de la ora 5: "Dormitorul Crin împreună cu noptiera sa Adina… la invitaţia… au efectuat o vizită în… Vizita a fost un coşmar. Acuzaţiile de poluţie a mediului s-au dovedit întemeiate. "

  Reply
 12. Dragos

  "Crin realizeaza. Si se ingrozeste…"

  … daca as fi in locul cuiva, nu spun cine, persoana importanta, as fi terorizat de-a binelea de o intrebare: "De cine ati fost invins ?".

  Nu de alta, dar "nu de Securitate, ci de presa Securitatii" este marca inregistrata Milu'®

  Reply
 13. VASILER.

  Domnule Lazaroiu, o fi adevarat ca 45 % dintre romani il vor pe Crin presedinte??????? Ca se vezi, nici Basescu nu a avut un asemenea procentaj ! Care o fi cauza ?

  Apropo, mai era unul de care zicea Basescu ca nu ii place sa se scoale dimineata, il stiti? Oare ce cota de incredere are acuma ? Hai sa vad daca stiti despre cine este vorba si cand se vehiculau aceleasi stiri despre el.

  Reply
 14. jay

  Da, asta se trezeşte la ora 13 şi sta la slujbă pana la 17… Da' Base se mai trezeste in perioada programului de lucru sau doar mai spre seara, ca el e schimbul III (adio, femei…)?

  Reply
 15. tucu

  Cred ca in articol s a strecurat o eroare.

  Vroiati sa spuneti ""145% dintre romani l ar vota pe Crin "" si mai e loc de crestere.

  Reply
 16. Florina

  Şi să stai la slujbă pînă la 17.30! Patru ore şi jumătate??? Zău, oameni sîntem, haideţi să nu-l condamnăm la un asemenea chin.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *