Eu cînd vreau să iob, hui!

Internet is porn, spunea o vorbă din bătrîni. Ce te faci, însă, dacă eşti în curul internetului şi ai un f5 de ţîţă de hrănit? Văzînd că din trei plaforme, cinci ziare şi două îngheţate la cornet nu faci trafic cît să justifici ieşirea de pe print, îl îndopi pe micuţ cu ştiri la grămadă, fără să îţi pese de conţinut. Cum e greu să găseşti o ştire din faţa tastaturii, iar în şcolile de jurnalism înveţi să faci ştire şi din rahat, din rahat bitch, şi din bitch portal de ştiri, ce s-a gîndit Mamiţica? Bă, mă întreabă CNA-ul de sănătate? Nu! Potera? Nu!  Andreea Marin de la UNICEF? Nu! Mă întreabă cineva de trafic? Vîntu! Ia să bag eu un porno politic cu ruşi! Aici intervine o mică problemă. Mititelul s-ar putea să strîmbe din nas, iar lăpticul să se strice. Cum procedăm? Aducem o doică, pe Laura Andreşan. Injectăm nişte lapte praf în ochii cititorilor online şi zerul în silicoanele Laurei, apoi îl servim cald, a doua zi. Făcătura ar putea să dea roade, însă seamănă ca două picături de lapte cu laba lui Paul Păcuraru*.

După cum vedeţi, ştirea nu este una oarecare. Aşa că Mamiţica îi va trimite filmuleţul, în primă fază, lui Patriciu pentru efecte speciale, Răzvan Dumitrescu va ţine ceva pe palme, iar Adrian Ursu şi Oana Stancu o vor întoarce pe toate fesele la Biberonul de foc, împreună cu împricinaţii Liviu Negoiţă, Dan Matei Agaton, Ioan Rus, Dorin Cocoş, etc. Societatea civilă şi curva vor fi reprezentate de Mugur Ciuvică, în cazul în care nu se oferă mamelucul Săftoiu.

* Cazul Păcuraru a fost omis. Păcat, ar fi dat un pic de savoare…

Facebook Comments

75 Comments Eu cînd vreau să iob, hui!

 1. omen

  http://www.msnbc.msn.com/id/34438879

  A 45-minute time exposure made for circular star tracks is seen over this run-down barn along County Road A near Iron River, Wis., on Feb. 15. During the time exposure, the barn was lit with a battery-powered spotlight, using a technique called light painting.

  Reply
 2. MicutzaCeKurai

  @zic ca omen

  lasatzi antimul sa vina la mine))))))

  caci sunt baiat de baiat/si-am talent la impaiat… si-mi plac femei/in spetzial cu curu mare/ca-s baiat inteligent/si am valoare

  Reply
 3. omen

  @para: e o diferenta 🙂 blogul lui Preda atrage/a oarecum un alt spectru de..'cititori'. pe scurt, fusese invadat de microbi pana daduse in cangrena, de nu mai ramasese decat 'chirurgia'(de aia e moderare 100% pe acolo, am trecut en passant). plus ca blogul lui Preda are alta functie: eu cred ca e un fel de trompeta 😈

  asa incat, fusese invadat de diversi psihopati cu pata pusa pe Basescu, frustrati, snobi, ce mai, o fauna diversa :mrgreen:

  in plus, acolo era unu' singur, C Preda, care mai avea si alt job, plus ca e politician si avea de demonstrat un "point".

  si ca s-o spunem pe aia dreapta, C Preda a inceput sa modereze cand diverse personaje de pe acolo, mai mult sau mai putin ilustru necunoscute, au inceput sa-l cloneze pe fratele sau G Preda si sa spuna niste porcarii in numele lui. cam pana acolo a mers "toleranta" lui C Preda :).

  again, that's ironic, somehow 🙂

  pe blogary sunt vreo 3 moderatori, care practic sunt permanent la computer :mrgreen: si practica sex triplu 'safe'(n=ai vazut, modereaza de 3 ori la rand, se face si sedinta 😆 )

  cititorii de blogary au alta abordare, are blogul suficienti anticorpi, fara "moderare". genul "antim" nici nu ar pricepe ce l-a lovit si de unde, n-are nevoie saracu' de moderare.. 😆

  Reply
 4. MicutzaCeKurai

  @

  zic sa-i dam domnului antim posibilitatea sa-si defineasca pozitzia. poate-i place capra – si animal si pozitzie. (contra, vesnic contra)

  Reply
 5. omen

  io mi-s pt freedom of spici. antim trebuie lasat sa se desfoase, am vrut sa(-i) zic si eu ceva aseara, da' am zis sa-l mai las. si cand colo, gata, s-a taiatara resursa de fun 😀

  tztz..

  Reply
 6. MicutzaCeKurai

  @antim este, cum va mai spuneam, nitzel… cretin

  de ce-l bagatzi in spam? eu l-am bagat in ma(biiiiiip!)sa (pardon, m-am abtzinut).

  lasatzi-l sa faca spume, nu spam – noi cu cine ne mai distram?

  Reply
 7. para

  neamţu ţiganu, dacă treci pe-aici, ai nişte postări despre economie la Theophyle, cu comentarii despre decizia Curţii de la Karlsruhe, prin care Germania face ceva pe ea de BCE:

  " Curtea Constitutionala Germana practic a refuzat transferul catre UE a anumitor competente cheie ale Parlamentului German aratind ca UE nu are legitimitatea Parlamentului German, intrucit nu exista un “popor european”. Prin urmare, in anumite situatii specifice, Germania isi poate baga piciorul in UE. Una peste alta, pina imi dau si eu seama cum sta treaba, un lucru e clar. Curtea Constitutionala a interzis Parlamentului German transferul anumitor prerogative cheie catre UE. Decizia e cu o bataie extrem de lunga, si, pentru mine, inseamna cvasi-ingroparea UE pe termen lung." Cetăţean

  http://theophylepoliteia.wordpress.com/2010/04/29

  Reply
 8. antim

  Ce seriosi sunt pedelicii cand doarme nedormitul … Ce erotisme v-o mai …supura …Si v. stoica ce liberal …adoptionist , vest , est , copii , apoi …oligarhi …?

  Reply
 9. Pingback: Ciprian Muntele » Blog Archive » fluier eu când vreau? fluier!

 10. MicutzaCeKurai

  @para, sugereaza-i lui theo sa nu mai fie de 3 para-le (sau para-lele), please!

  Tradatoriceanu, nu Basescu l-a complimentat pe Boureanu drept tinar cu muci in freza…

  in rest, atitudinea in fatza legii ANI a bouleanului (do you have election? yes, evely molning), este chiar una de putzoi cu muci in freza.

  Reply
 11. para

  theophyle s-a radicalizat:

  "Tragedia legii ANI continua. Demnitarii vor tine la secret unde au proprietati, cum si cand le-au dobandit, unde au actiuni si pe cine au imprumutat, iar liderii de sindicat nu vor mai fi obligati sa-si declare averile si interesele, toate acestea daca Senatul adopta noua lege ANI in varianta Guvernului, aprobata deja de Camera Deputatilor. Guvernul a adus o lege ani slutita si violata de clasa politica care numai de aceasta lege avea nevoie. Colac peste pupaza deputatul, PD-L Cristian Boureanu, baiatul pe care Basescu il numea tanarul cu muci in freza, continua sa dezavueze partidul din care face parte si sa saboteze interesele electoratului care l-a votat. Boureanu si el cu state vechi de afaceri necurate, a reclamat faptul ca punerea sub sechestru asigurator a bunurilor unei persoane, inainte ca instanta sa se pronunte asupra vinovatiei acesteia, ii poate “nenoroci viata” respectivei persoane.

  Adica hotul este nenorocit si pagubitii sunt fericiti. Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, i-a replicat ca sechestrul este provizoriu si a subliniat ca sustine in continuare aceasta prevedere.

  Cu toate explicatiile pe care le-a dat ministru, “amendamentul Boureanu” a trecut, ciuntind si mai abitir legea ANI. Asadar reprezentantii “aripii liberale” din PDL au dat libertate la hotie. Aripa liberala compusa dintr-o stafie, Stolojan, o mumie, Stoica si niste gainari de felul baiatului cu mucii in freza poate sa-si ia adio de la adeziunea mea."

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   Nu inteleg rabufnirile lui Theophyle. Deunazi a dat cu Lazaroiu de pamint, acuma il face pe Stoica mumie. Asociez "radicalizarea" asta si cu partizanatul bizar al hotnews-ului, mai precis a lui Tapalaga, pe care iarasi nu-l inteleg prea bine. Nervii astia nu cred ca sint intimplatori, sint niste miscari serioase de trupe prin PDL, probabil ca vedem taberele conturindu-se si in online. Totusi, daca Theophyle ar sti macar de munca lui Stoica la ISP si felul in care incearca sa sprijine curentele altele-decit-liberale, poate ca ar fi mai putin hazardat in epitete.

   Reply
 12. val_one

  @para,păi,nu.atrag atenţia că vreau doar să învăţ.de la voi,nu de la alţii.dacă n-o să-mi mai placă la voi,n-o să mă mai vedeţi pe-aici. 🙂 🙂 🙂 my two para`s!

  Reply
 13. para

  @val_one

  Nu eşti flamandă, nici valonă, nici flămândă. Atragi atenţia că se uită la noi generaţiile viitoare, care ne vor întreba: "How could you let it happen?"

  Reply
 14. para

  Râsu' plânsu'

  Pleoapă cu dinţi, cu lacrimă mânjită,

  sare căzută în bucate,

  dovadă că nu pot trăi numai acum

  sunt amintirele mele, toate …

  Dovadă că nu pot vedea fără martori

  e copilăria, adolescenţa mea,

  dublând nefiinţa acestei secunde

  cu nefiinţa ei de cândva.

  Ah, râsu' plânsu'

  ah, râsu' plânsu'

  mă bufneşte când spun

  secundei vechi putrezind în secunda

  de-acum.

  Ah, râsu' plânsu'

  ah, râsu' plânsu'

  în ochiul lucrurilor reci

  şi-n dintele lor muşcător, ca şi sceptrul

  neinventaţilor regi.

  Reply
 15. MicutzaCeKurai

  bey, @antime,pe ochii nedormitului sunt niste felii de fructe confiate (adicatelea, in caz ca ai deschis mai tirziu blogul, niste felii de kiwi uscate si tavalite in zahar – procedeul poate fi si invers, banuiesc). de ce sa se spele pe creier?

  noroc cu tine gata spalat pe articolul respectiv, nu? dar, ramine intrebarea: de ce-a trebuit sa-tzi confiezi creierul? si-apoi sa-l tavalesti prin prostie?

  @nedormitule (mincatzi-as ochisorii)))),

  ce-ar fi sa-ncepem o discutzie despre fonfleuri, fonfletari si gaini ce nasc pui vii – poate ar intzelege lumea mai bine fenomenului lui "iob sa hui"?

  Reply
 16. antim

  Nedormitul, n-ar fi mai simplu sa te culci , din cand in cad (poti sa incerci si cu o femeie , daca suferi de lipsa …de somn ), si sa nu te mai chinuiesti …oripiland pe altii ( un spalat pe fata ai incercat ) ?

  Reply
 17. MicutzaCeKurai

  presarii n-au disfunctzii erectile. ei au mai multe motive de satisfac (tzie sau cere? – ma rog). banii de la sefu', mangaierea pe ceafa ("mama ce i-ai tras-o!", "da, sefu', sa tratzi, ma bucur ca v-am satisfacut"), superioritatea de/in (mai ales in) breasla/gasca samd.

  presarii trag si si-o iau orgasmic 7/24 (cu bonusuri duminica si de sarbatori).

  Reply
 18. antim

  Nedormitule …prost de grija altora , turcescu , pora , cristoiu …n-au fata sau le tii tu ..spatele fara… perdea ?

  Reply
 19. Turnofftheglory

  Cunnilingusul lui Ciuvi merge doar in compania Firei, in rest e laba generala. Baieti fara oua. Pariez ca jumatate din politicieni si impotenti. Uita-te cata frustrare s-a adunat acolo. La presari disfuntiile erectile cred ca sunt mult mai grave.

  Reply
 20. MicutzaCeKurai

  in codul penal sexul este infractziune daca se comite adulter si/sau daca se obtzin foloase materiale ne-taxabile de catre stat/militzieni/pesti/politicieni de pe urma practicarii acestuia (acesteia? – ca-i cea mai veche meserie?).

  Reply
 21. nedormitul

  turnofftheglory

  unii oameni şi-ar scoate la produs şi mamele quality dacă nu le ies charturile. sexul în sine nu ne interesează în ecuaţia dată.

  habar n-am dacă sexul e o infracţiune, ar trebui să-l întrebăm pe mugur ciuvică, el ştie mai bine.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *