Micky Şp., lucrat ca la carte

Micky, dă-ţi tu demisia din PSD şi vino în grupul nostru independent de parlamentari, unde o să fii iubit şi primit cu flori. Plus, o să ai protecţia lui Băsescu, cel mai mare inamic al lui Adrian Năstase. Ce naiba, te-am minţi noi?

(…)

Micky, te caută nişte baieţi, cică ceva cu DNA. Şi cum acum eşti independent, nu ştiu cine te va suştine la ridicare imunităţii, moşule, că am impresia că Băsescu nu prea te place, că erai prietenul cel mai bun al lui Năstase. Hai pa, te mai sunăm noi când ieşi.

Facebook Comments

7 Comments Micky Şp., lucrat ca la carte

 1. antim

  Nu te pricepi cam la nimic , cel mult la …zgoande electorale ..si post… . Pai de ce sa-i mai ridice imunitatea daca e trimis deja in justitie …si nici n-a tras de timp… fiind gravid ? Nu stiu cine-a zis , dar a zis-o bine : CATEII DINTAI TURBEAZA …..

  Reply
 2. geefo

  Adica Micki a fost lucrat de independenti, asta vrei sa zici?Si nu oricum, ci ca la carte, nu? Mai, zoso, domnule Petcu, stimabile, zau, de ce nu vrei sa ramai doar la php?

  Reply
 3. nedormitul

  macgregor

  există o ziaristă-blogăreasă foarte vocală în campania electorală, care a spus că şi-ar fi dorit să moară băsescu şi nu kaczinksky. mai sînt cîţiva care gîndesc la fel. poţi să stai şi în cap, cu nebunii nu te cerţi.

  Reply
 4. mac gregor

  🙂 🙂 🙂

  Grea viata sub Basescu!

  Pont (pt cei care sutin ca Base controleaza justitia):

  Daca Casuneanu era prieten cu Piratul, de ce a trebuit sa apeleze la un politician de rangul doi din PSD ca sa il scape de justitie?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *