Fight Club cu finantisti. Adica Ei cu Ei.

Am deschis bleen.ro în 6 august 2008. Am scris acolo pînă în ianuarie 2010, cînd am trecut pe Blogary. De 3 ani blogul este în adormire iar în acest an va ieși din online. Va fi înlocuit pe server de cincinnatus.ro, despre care vom vorbi la momentul potrivit.

Bleen.ro nu va ieși însă din online fără a face o retrospectivă înainte. 

articol din 12 noiembrie 2008:

Stolo, cu pumnii învineţiţi, deasupra unui Varujan însângerat şi chircit la pământ, prins cu Garda foarte jos.

– Vreau să distrug ceva competent, vreau să împuşc francul, să strâng de gât fiecare contribuabil care nu şi-o trage ca să-şi salveze specia şi să ne mărească nouă baza de impozitare, vreau să deschid vanele tuturor conductelor prin care trece petrolul lui Patriciu, să se acopere de petrol toate plajele franceze pe care a păşit Tăriceanu cu motorul, vreau să respir toate rotocoalele de fum pe care le scoate Băsescu pe gură!

– Stoloooou, Stolooou, nu mai da, Stolooou! Ascultă-mă, Stolooou! Regula numărul unu a Deficitului e: Nu vorbeşti despre Deficit. Regula numărul doi a Deficitului e: nu vorbeşti despre Deficit. Regula numărul trei a Deficitului e: Deficit să fie dar s-o ştim şi noi şi să ne ajungă voturi la toţi. Să se mărească, primesc. Dar să nu crească. Sau să crească pe ici pe colo, prin părţile esenţiale dar să nu se mărească. Căci de la 1 aprilie 2007 zic, şi cu mine toţii urmaşii Brătienilor, Crin, Norica, Adomniţei, Chiuariu, Atanasiu sau Păcuraru: cine nu e cu noi, nu e pesedist adevărat, deci e împotriva noastră.

– Lasă vrăjeala, Armeanule! Zi! Cine cu cine? Ei cu Voi, Noi cu Voi, Voi cu Ei, Noi cu Ei, Voi cu Noi, Ei cu Ei sau Noi cu Noi?

– Ăăă… Noi cu Ei? Nu mai da Stolooou! Ăăă…Ei cu Noi? Nu mai da, gata, gata, mi-a venit. Shit, am pierdut-o iar… Stolooou, nu mai da, Stolooou!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *