Leadership-ul Realitatea TV & Academia Caţavencu are cuvîntul:

„Eu vin dintr-o mahala ţiganească. Vin pîn’ pîrnaie, pîn’ contrabandă cu d’ăştia. Asta e o lume… Eu am făcut eforturi disperate să nu mă dau în fapt de unde vin şi cine sînt. Prietenu’ tău Măgureanu îţi poate confirma că mi-a dat ok-ul să împuşc rakeţii care vor să (ininteligibil) pe teritoriul României. […] Şi că am împuşcat sute nu zeci. Şi cînd spun împuşcat mă refer la propriu. […] Toată reţeaua de bulibaşi din România lucra pentru mine. Toată. Pă’ timpu’ certificatelor de proprietate. […] Ca tine, la modul cel serios, am îngropat prin dealurile de pe acolo din Moldova, am îngropat la propriu.”

Listen!

Sorin Ovidiu Vântu

Ca să rămîn în stilistica high life-ului care patronează Realitatea-Caţavencu: ăstuia i-o sug cu sau fără batistă cîteva sute de jurnalişti. Nu ştiu exact cîţi, luaţi şi voi lista cu angajaţii Realitatea-Caţavencu şi număraţi-i.

Ăştia le sînt aristocraţii. Intelectualii îi vedeţi zilnic pe Realitatea şi îi citiţi în Caţavencu.

Mai multe detalii, pe Hotnews.

Facebook Comments

27 Comments Leadership-ul Realitatea TV & Academia Caţavencu are cuvîntul:

 1. Mih

  Anunt Publika:"Dealurile Moldovei"TV angajeaza jurnalisti/moderatori/analisti RTV cu experienta si emotii recente.A se prezenta cu CV si batista din dotare.

  Reply
 2. Marius Delaepicentru

  Io nu cred că racheţii ăia sunt îngropaţi pe dealurile Moldovei. S-ar fi simţit în producţia la hectar. Dacă sunt sute de victime, înseamnă că gropile trebuie să fi fost în asfalt.

  Reply
 3. Florina

  Codruţ Constantinescu pe Facebook:

  "Am murit de ras la asta: "În timp ce era urcat în dubă, Vîntu a fost atins la un picior de către poliţişti, moment în care acesta a început să ţipe." Un barbat care a omorat sute de raketi pe teritoriul Romaniei nu suporta sa fie atins la piciorurse…"

  Reply
 4. Dragos

  @Sebastian Lazaroiu

  ma bate gandul sa-i trimit d.lui Vintu, in puscarie, niste batiste cu monograma T.B.

  credeti ca voi fi arestat ?

  Reply
 5. Florina

  "sov a trait intotdeauna periculos, ce i se intampla acum face parte din destinul oisnuit al acestei personalitati romanesti. daca el prin aceasta exprimare buruienoasa l-a speriat pe dl ghita, care are doi metri…"

  Claudiu Săftoiu

  Reply
 6. anarchix

  ba tu, ba tu! de un million de ori!!!!! de fiecare data cand zici, eu zic de cate ori zici tu + 1!!!! E bine asa?

  Reply
 7. anarchix

  Evident, inregistrarea este egala cu 0, din moment ce in RO cel inregistrat trebuie sa-si dea acordul (daca inregistrarea se face fara mandat).

  Eu unul cred in executia sumara de tip drive-by sau sharp shooter cand vine vorba de jeguri de genul lui vantu. Nu ca dom' ghitza ar fi mai curat la suflet…

  Reply
 8. Bleen

  Şi două tari, de la Roxana Iordache:

  1. Arestarea lui SOV e făcută ca să se distragă atenţia de la Bucşaru.

  2. Ăla care a dat publicităţii înregistrarea audio pune în pericol siguranţa naţională pentru indiscreţia cu rackeţii şi SRI-ul lui Măgureanu.

  Reply
 9. Merechene

  Goodfella Ghitza ne-a aratat ca se poate. yes, he can!… nicio problema, va veni si randul lui candva. 😀

  Reply
 10. Bleen

  :))))) Tot de pe facebook:

  "sigur n-are legatura cu gropilea alea sapate pe dealurile Moldovei in campania "Romania prinde radacini"? :))"

  Reply
 11. ribelalu`

  si uite asa un idiot pe nume Adrian Cosmescu a avut gura (mana) aurita cand si-a denumit blogul "sovliber.blogspot.com".

  asteptam cu interes si alte initiative de gen: felixliber, nastaseliber, severinliber, nicolesculiber samd

  Reply
 12. Sebastian Lazaroiu

  ”Vreau sa va comunic ca incepand de azi si eu am decis sa deschid o vanatoare crunta impotriva domniei sale si a tuturor celor care il sprijina”.

  Pasiunea pentru vanatoare e mai veche se pare. De pe vremea cand vana racketi pe dealurile moldovei.

  Reply
 13. Sebastian Lazaroiu

  ca sa fiu sincer, dupa faza cu lesinul, as pune la indoiala autenticitatea inregistrarii. poate ca laura calciu si a bagat si aici coada?

  oricum, daca e real, putem intelege groaza cuplului comic soviani-striblea cand intra in emisiuni. niciunul nu si doreste sa sfarseasca pe dealurile moldovei

  Reply
  1. Ivan Zubeldian

   Aștept cu interes editorialul lui Bușcu despre nemernicul Ghiță precum și analiza literară a lui CTP pe metaforele lui SOV.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *