Liftul ep.1

Happy Fish, 2008

Facebook Comments

29 Comments Liftul ep.1

 1. alt vlad

  filmuletul e misto, dar zicea cineva mai sus ca e un fel de monty python a la roumaine. Umorul britanic nu sta atit in replica cit in reactie. Actorii sunt buni, scriptul nu e cine stie ce.

  Reply
 2. Petru Moldovan

  @Bleen

  Nu exista decat 2 browsere pe piata: IE si derivatele de Mozilla. Daca lucrezi la servici cu produse care merg numai pe IE sau eventual si pe Firefox (ca altfel nu primesti suport tehnic mai sus si eu trebuie sa dau suport tehnic mai jos) nu iti prea vine sa le incerci si pe celelalte decat atunci cand ceva merge rau de tot, si filmuletul asta nu-mi merge nici macar in Firefox, asa ca am increcat cu Chrome si numai in ala din cele 3 mentionate mai sus mi-a mers.

  Oricum sper sa trecem pe HTML5 si sa scapam de mizeria aia de Flash care e cea mai frecventa cauza de blocare a unui calculatorul care ruleaza Windows dupa debuggerul lui Visual Studio (si in cazul asta e scuzabil din motive tehnice, dar in cazul lui Flash nu).

  Reply
 3. Bleen

  Cît despre Băse, important e să-i strici planul inamicului, fie că te retragi, fie că-i arăţi o breşă (oportunitate) de nerefuzat, fie că o iei pe arătură în lateral cu flancul la vedere, fie că te dezbraci în curul gol şi mergi în cap.

  Deja demersul suspendării s-a mai decredibilizat cu un glonte tras în aer. Şi nu au prea multe. Sînt curios cînd vor face al optulea anunţ de iniţiere a suspendării şi din ce motive.

  Reply
 4. Mycroft

  Nici la mine nu merge. Alt browser nu instalez, credeam ca l-ati postat sa se vada. Daca nu, d-apai atuncea, nu 😉

  Reply
 5. Petru Moldovan

  Gata, am rezolvat, am vazut un film de 2 lei in Google Chrome. In IE8 sau Firefox oricum nu merge, asa ca presupun ca filmul e in ultimul format de Flash posibil publicat azi sau ieri si inca nu exista update ca sa te duca la versiunea asta absurda. Filmul de azi care merge cu softul de maine…

  Oricum filmnul e cam prost, in schimb jocul de glezne al lui Base e genial. Vedem si noi un articol pe tema asta azi-maine, Bleen ?

  Reply
 6. Petru Moldovan

  @Galeata cu pixeli

  Sa dau dublu-click pe ce? Mie imi apare un dreptungi de poza sparta cu o cruce rosie pe diagonala in stanga si atat.

  Bine, eu as da dublu-click de exemplu pe poza lui Ponta daca as sti ca-i adaug acolo la poza niste cosuri sau ceva, dar din pacate aici nu stiu inca pe ce am incercat sa fac dublu-click…

  Ma rog, o sa incerc si cu alt browser…

  Reply
 7. Petru Moldovan

  @Bleen

  Ba nu merge, cel putin nu in Windows 7 cu IE 8 si ultimul racnet de Flash… Si nu mi-a cerut sa instalez ceva, pur si simplu nu merge.

  Pe de alta parte relativ la ce spuneam mai sus Base merge bine de tot, e la parametri maximi. Politicianism din ala pur, sah la care el da din scurt mat, dar oricum tot cu el tin ca restul par a fi cam fara minte…

  Reply
 8. Florin Cojocariu

  Cite ceva din culise: asta e rezultatul strategiei de la sfirsitul lui 2007, facuta cu Musat si Hancu. Strategia spunea asa: scandal cu cap, tabloid pentru oameni inteligenti, Monty Phyton romanesc. Regizat si scris de Musat, cu diverse contributii. S-au filmat 4 episoade in 2 zile, s-au montat doar doua iar proiectul a fost omorit imediat dupa plecarea mea. Costuri ridicol de mici. Montajul, de remarcat, e Codrin Iftodi. Serialul e bazat pe schema unui bloc de firme ipotetic, ai carui locatari sint o replica a societatii romanesti. Radiografia se face in lift, intre etaje.

  Reply
 9. Petru Moldovan

  Sa comentez ce? O poza sau un film care mie nu imi merge?

  Mai bine sa comentam ce meserias e Lazaroiu ca a venit Base cu lovitura asta neasteptata: situatia era ca daca valideaza legea aia ei gasesc pretext si il suspenda, daca nu valideaza legea pe tampeniile lui Ponta il suspeda iara (ca aici incalca pe bune Constitutia ca se baga in ciorba Parlamentului fara sa aiba voie), asa ca desi acum 2-3 saptamani spunea ca i se pare corect ca varsta de pensionare sa fie egala pe sexe, azi s-a razgandit si a re-trimis legea pe motiv ca el vrea la femei cu 2 ani mai putin ca la barbati. Croseu de stanga la ficatul lui Ponta, sau cum se numeste chestia asta?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *