Luca Niculescu – președinte TVR

Asta-i tot.

Facebook Comments

17 Comments Luca Niculescu – președinte TVR

 1. Leon cel Treaz

  @

  LN si-a facut rost de niste dusmani redutabili in TVR. Gasca dominanta e pesedista. De aceea Sassu s-a simtit ca peste in apa, iar noi, cand dadeam drumul la tv, il vedeam pe Sassu facand cercuri mici in televizor, ca intr-un acvariu.

  Reply
 2. mishulake

  presedintele Basescu s-a simtit bine fiind intervievat de Luca Niculescu, parerea mea.

  LN mi s-a parut a fi un tip destupat, nu stiu cat le are cu marchetingu…

  Reply
 3. Fe Ingineru'

  nu-mi vine sa cred! in sfarsit un om a carui telecomanda(sau sfori) nu se afla in mainile lui basescu??? ceva nu e in regula! de ce ar pune un profesionsit competent la conducerea unei televiziuni mizerabila si aservita?

  Reply
 4. Anton

  Tipul nu e rau, e inteligent si e de mult in presa. Are insa probleme de sanatate si nu cred ca ar rezista intr-o functie ca asta

  Reply
  1. Florin Cojocariu

   Poate ca e bine sa zic ca nu e vorba de o stire pe "surse". Imi place mult, mi se pare un profesionist talentat, dincolo de simpatii politice. Are si aerul acela civilizat, "altfel", al celor formati pe afara, aer de care presa are nevoie pentru a iesi din cercul vicios al isteriilor de toc-șou.

   Reply
 5. Pingback: Încă două nume pentru şefia TVR « Adrian Tudor. Jurnalist în România.

 6. MicutzaCeKurai

  Luca Niculescu

  PR Award

  Este în prezent redactor şef al RFI România, funcţie pe care o ocupă din anul 2000. În 1995 absolvă Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, din cadrul Universităţii din Bucureşti, iar în 1996 obţine diploma de masterat în Jurnalism European în cadrul Centrului Universitar pentru Studiul Jurnalismului din Strasbourg. Din 1993 până în 2000 este jurnalist pentru RFI România, iar din 1996 devine corespondent în România pentru Radio France, Liberation. Între 2006 şi 2007 este realizatorul emisiunii „Afaceri Externe”, difuzată pe postul de televiziune The Money Channel, iar în 2007 lucrează pentru postul naţional de televiziune, ca realizator al emisiunilor „Fără Frontiere” şi „Europa Ne Priveşte”. Scrie articole pentru Dilema Veche şi Lettre Internationale.

  A primit de asemenea o serie de premii pentru activitatea sa profesională de-a lungul timpului: în 2003 este ales Personalitatea Francofonă a Anului, premiu oferit de Camera de Comerţ Franceză în România şi Ministerul Român al Culturii. În 2007 câştigă premiul 1 la secţiunea Reporter European acordat de Reprezentanţa Comisiei Europene în România, iar în 2008 îi este decernat Premiul Asociaţiei de Televiziune din România pentru cel mai bun talk-show.

  nu-l cunosc. este bun?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *