Micky Mao certat cu mogulii

S-au schimbat mogulii la Realitatea TV, s-au schimbat si presedintii la PSD. Dar se pare ca nimeni nu a invatat nimic. Aceeasi piesa, alte personaje.

Sebastian Ghita – „M-am rugat de ei, le-am adus, i-am zis lu’ Ponta “ba, o f.. pe m…, fac 1.2 rating, te duci la televizor!” S-a dus, saracul. Mi-a zis: “ma duc, ma, in p… mea, fac, zic, dau breaking news, fac ce vreti voi, na, vin eu la televizor”.

Citatul poate fi gasit aici.

SOV: „Mircea Geoana a fost aici si a venit sa se relaxeze, am palavragit o gramada. Era incordat si am incercat sa ii creez o stare de relaxare.”

Citatul e prea celebru ca sa mai dau sursa. E vorba de celebra seara la spa.

Sa remarcam totusi diferenta de tratament in cazul Ghita si SOV fata de slugile lor de la partid.

Facebook Comments

18 Comments Micky Mao certat cu mogulii

 1. judex

  @Marius, 19.17:

  ..cam asa ma gandeam si eu, ca experiente traumatizante din copilaria mogulara (similare sau, cine stie, colective) ar fi putut crea confuzia care ii macina si acum, la maturitate/senectute/senilitate, cu privire functiile capetelor in cazul primatelor.

  Reply
 2. nedormitul

  Pînă la urmă, vîntu nu va păţi nimic. A fost o întîlnire între un adult şi un copil care au discutat despre sex. Aştept înregistrarea cu ciocolata

  Reply
 3. judex

  Acum cred ca s-au adunat suficiente informatii ca sa facem portretul robot al mogulului.

  1) Stilul oral al mogulului in discutii personale.

  O prima observatie este ca fondul principal de cuvinte folosite de mogul sufera modificari importante in raport cu limba literara folosita in proza de sorginte urbana. O a doua observatie interesanta, insa, este filiatia cu exprimarea orala uzuala a aurolacilor si a fotbalistilor cu statut de rezerva in liga lui Mitica (cei pusi sa joace doar in jocurile in deplasare, unde e rost de dat la gioale): referiri inevitabile si frecvente la o serie infinita de parabole ale reproductivitatii, exacerbarea potentei sexuale chiar si cu prilejul unor evenimente fara aparenta legatura, cum ar fi inter-samituri de natura politica, economica, fiscala sau finaciara. S-ar parea, la prima vedere, ca multimea mogulilor pare sa provina, din acest punct de vedere, din lumea poetilor, prin selectie stilistica (CTP si Dinescu, doi exegeti in materie, ne-au dezvaluit o parte a secretului, prin referirile la poeziile de pre-maturitate ale lui SOV).

  2) Stilul discursului mogular adresat publicului.

  Se pastreaza tema reproductivitatii si a elogierii misogine a propriei sexualitati. Doua cazuri clasice: invitarea masei de alesi politci ai neamului la contabilizarea unor organe ale mogulului politic promovate pe baza proximitatii lor de aparatul reproductiv; clasica arma mediatica a megapoliticianului a indemnarii adversarului sa-si dovedeasca "barbatia" in disputele purtate la TV tabloide – aici as remarca, totusi, corectitudine politica generala a mogilor si mogulasilor, dovedita de evitarea cu grija a disputelor pe teme rasiale, in general (doua exceptii notabile, datorate poate neatentiei autorilor: alogenia invocata de Severin si evidentierea provenientei rrome la care face referire acum SOV pentru dovedirea puterii).

  De ce NU sunt, totusi, mogulii exponentii fotabalistilor si poetilor, ci ai altei arme, alta data

  Reply
 4. Bleen

  E un comentariu de pe FB, de pe wall-ul lui Teodor Tiţa. E posibil totuşi să fie coincidenţă, e totuşi o poantă evidentă. Pe de altă parte, la cît de jos a ajuns Caţavencu (şi mă refer la talent şi umor, nu la caracter, că acolo deja e la 11 km sub nivelul mării) nu m-ar mira să nu le vină nici măcar poantele evidente şi să fie nevoiţi să le fure de pe bloguri sau FB.

  Reply
 5. VASILER.

  Domnule Lazaroiu, conform ,,seductiei" dumneavoastra, urmeaza ultima schimbare !!! Nu spun care, vorba clasicului in viata ,,de ce va este frica nu scapati".

  Apropo, este vremea maialurilor, a ,,coafarii" oilor si berbecutilor, cum de nu mai iesiti la un balmos, un stufat, lumea va asteapta sa le tundeti oile, asta a mai ramas, ca pe ei saracii i-ati tuns de anul trecut.

  Reply
 6. tucu

  Pt Dl Lazaroiu -special.

  Dle Lazaroiu Dvs credeti ca intre Sebastian Ghita si Dna Ponta- mama esxista o asemenea relatie? Eu nu .Este clar ca Ghita ne dezinformeaza.

  Reply
 7. tucu

  Pentru inbunatatirea rating ului PSD ,RTV si Antena 1,2,3 etc an o propunere:

  PSD ul sa-l aleaga ca lider pe Catalin Botezatu.

  Asta face rating,are aceleasi pozitii ca si Bonbonel si la nevoie poate sa le mai coase si cite un costum de haine PSD istilor amariti..

  Sediul PSD poate deveni rentabil prin gazduirea diverselor colectii semnatae Catalin Botezatu.

  Chilotii Botezatu vor deveni obligatorii pentru fiecare cur PSD ist.Chilotii vor avea brodati in fata cei trei trandafiri .Tot in fata va fi brodata si sageata liberala care va indica pozitia fiecarui membru

  O data cu inregistrarea oficiala a USL ca secretar general al uniunii poate fi ales Alfonso -hair stelist liberal- sa aiba si Crin o bucurie.

  Reply
 8. Ivan Zubeldian

  SL nu a dat link-ul, totul e aici: http://www.paginademedia.ro/2011/04/stenograme-sp

  Doi prostovani, toată aura de mister și inteligență a lui Vântu s-a dus naibii. Cât despre Ghiță, sper că și-a semnat ieșirea din afaceri cu următorul citat: "da, ma rog, mie-mi place să creadă ăştia că-s papagal, eu am supravieţuit cu mutra asta de băieţel …probabil că îmbîătrânesc, în p— mea, nu mă mai crede nimeni.."

  Reply
 9. Marius Delaepicentru

  Ha! PSD; de la Miki-Şapgă, la Mickey-Floci*. 

  ––––––

  *Mao e ideograma pentru păr/floci (pentru conformitate: 毛)

  Mi-amintii de un banc cu Bulă:

  -Bulă, ce vrei să te faci cînd vei fi mare?

  -Păros.

  -?

  -Păi, dacă soră-mea, cu un petic atîtica ▼/ cîştigă o căruţă de bani, îţi dai seama io!?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *