Prin oamenii fostei Securitati, USL vrea sa controleze justitia si presa

Instrumentul trio-ului Voiculescu – Antonescu – Ponta in atacarea institutiilor statulului de drept este in aceste zile un senator PNL care a recunoscut public ca a colaborat cu Securitatea si care acum cere desfiintarea Agentiei Nationale de Integritate si amputarea puterilor Consiliului National al Audiovizualului.

Desfiintarea ANI i-ar face fericiti pe politicienii care nu vor sa li se controleze averile, dar ar incalca prevederile Mecanismului de Cooperare si Verificare, care a cerut crearea Agentiei: “instituirea, astfel cum s-a prevazut, a unei agentii de integritate cu responsabilitati privind verificarea averilor, a incompatibilitatilor si a potentialelor conflicte de interese, cu rolul de a pronunta hotarari cu caracter obligatoriu, pe baza carora sa se poata aplica sanctiuni descurajante”.

Taierea atributiilor CNA ii lasa cale libera colaboratorului Securitatii Dan Voiculescu, patronul trustului Intact, sa intensifice atacul mediatic asupra justitiei ori impotriva altui inamic personal, fara a primi sanctiuni. O fosta angajata a lui Voiculescu, senatoare USL, si-a propus sa „amendeze” legea Consiliului National al Audiovizualului si sa se implice in „procesul de redresare a TVR”.

Toate demersurile din aceste zile par sa fie coordonate de Voiculescu, colaborator al Securitatii si inculpat penal. Voiculescu este aparat si de Ponta, care a spus recent ca judecatorul de la Tribunalul Bucuresti, care a decis sa trimita dosarul inculpatului Voiculescu la Inalta Curte de Justitie si Casatie, a gresit si a cerut CSM sa il cerceteze.

Cheia atacurilor din ultimele zile este in buzunarul lui Voiculescu, care vrea sa controleze Romania si dupa 23 de ani de la Revolutie.

Vezi sursa articolului aici.

Facebook Comments

13 Comments Prin oamenii fostei Securitati, USL vrea sa controleze justitia si presa

 1. geronimo

  Monica Macovei este unul dintre foarte putinii politicieni romani care vorbesc concret, la obiect, fara generalitati si pretiozitati tâmpe,  care spun totul si in acelasi timp nu spun nimic. Vorbeste concret, ca americanii. Vorba cronicarului : „loveste drept la țenchiu”   (la țintă)

  Reply
 2. geronimo

  Monica Macovei este unul dintre foarte putinii politicieni romani care vorbesc concret, la obiect, fara generalitati si pretiozitati tâmpe  care spun totul si in acelasi timp nu spun nimic. Vorbeste concret, ca americanii. Vorba cronicarului : „loveste drept la țenchiu”   (la țintă)

  Reply
 3. Nea

  Parcă scrie la sfânta Constituţiune că puterea executivă e separată de cea judecătorească. Suspendarea lui Ponta, ceva?

  Reply
  1. Gramofonu

   Nea Si staborul cum procedeaza, a? vezi ca nu stii?
   Sa ne pupe UE undeva, ca noi tinem la traditiile noastre.

   Reply
 4. Pingback: Justiția plebei, justiția parlamentarilor și călcarea în picioare a Constituției | Copacul din pădure

 5. Bleen

  Viorel Timaru”Angajez om.
  Ofer: salariu între 4000-6000 lei lunar, plus 4000 lei lunar pentru locuinţă, indemnizaţii, maşină cu şofer, bonuri de benzină, diurnă la deplasări, telefon de serviciu.
  Cerinţe: … Hm… pfff… Păi… nu trebuie să ştiţi nimic, nici măcar gramatica limbii române. Nu trebuie să faceti nimic. Prezenţa la serviciu e facultativă, dar dacă veţi participa la şedinţe veţi primi o indemnizaţie de 6000-9000 lei, plus diurnă dacă veniţi din provincie. Dacă intrati în grevă parlamentară, veţi primi toate drepturile băneşti fără nicio obligaţie de prezenţă etc mofturi. Aveţi dreptul să participati la jocul de societate „referendum jos basescu”. Mai trebuie să apăsaţi un buton când se votează, dar puteţi ruga un coleg n-o facă, ajunge unul pentru 5-6. Alte obligaţii nu-mi mai amintesc dar vă voi anunţa pe parcurs. 
  Rog seriozitate.”

  Reply
  1. Nea

   BleenFoarte important: nu se cere cazier judiciar. Dimpotrivă, condamnările, stagiile în puşcărie şi procesele penale în curs constituie plusuri pentru candidaţi. 
   Candidatura nu trebuie depusă personal, postul poate fi primit şi prin redistribuire. 
   În afară de salariu (pe care vi-l stabiliţi prin consens, fără control din afară), ofer un pachet atrăgător de beneficii: imunitate în faţa legii, posibilitatea creării de reţele mafiote sau participării la reţele existente, oportunitatea de a colabora cu organizaţii aflate la Moscova, cantină cu preţuri rămase la acelaşi nivel de pe vremea lui Ceauşescu. 
   Încurajăm lucrul în echipă. Dacă aveţi prietene, veţi primi o sumă generoasă pentru angajarea lor în diverse funcţii: secretare, consultante, asistente.

   Reply
   1. Gramofonu

    Nea Bleen De asemenea, se ofera sejururi gratuite in strainatate. Intrucit team-building-ul este apreciat in compania noastra, sejururile sint si pentru secretare, consultante, asistente. Inscrierea la aceste sejururi se face de comun acord cu ceilalti angajati ai companiei, in limita bunului simt (care, de altfel, nu constituie o cerinta pentru angajare).
    Studii necesare: scoala vietii.

    Pentru bucuria clientilor nostri, angajatii sint incurajati sa participe la talk-shows.
    Nota-recomandare: clientii nostri apreciaza discutiile despre subiectele comune, din viata de zi cu zi, cum ar fi discutiile despre animale. Clientii nostri sint voyeuri, astfel incit la angajare sint preferati candidatii cu o viata personala diversa. Clientii nostri sint masochisti, astfel incit produsele livrate acestora trebuie sa le faca rau. Deoarece tot ce nu-i omoara ii face mai puternici, pentru aceste servicii se vor percepe tarife marite.

    Reply
   2. Gramofonu

    Nea Bleen
    De asemenea, se ofera sejururi gratuite in strainatate. Intrucit
    team-building-ul este apreciat in compania noastra, sejururile sint si
    pentru secretare, consultante, asistente. Inscrierea la aceste sejururi
    se face de comun acord cu ceilalti angajati ai companiei, in limita
    bunului simt (care, de altfel, nu constituie o cerinta pentru angajare).
    Studii necesare: scoala vietii.

    Pentru bucuria clientilor nostri, angajatii sint incurajati sa participe la talk-shows.
     
    Nota-recomandare:
    clientii nostri apreciaza discutiile despre subiectele comune, din
    viata de zi cu zi, cum ar fi discutiile despre animale.
    Clientii nostri
    sint voyeuri, astfel incit la angajare sint preferati candidatii cu o
    viata personala diversa. Clientii nostri sint masochisti, astfel incit
    produsele livrate acestora trebuie sa le faca rau. Deoarece tot ce nu-i
    omoara ii face mai puternici, pentru aceste servicii se vor percepe
    tarife marite. In cazul in care prefera sa le cumpere din alta parte, vor fi obligati sa achite si contravaloarea serviciilor noastre.

    Reply
 6. Canadiana

  Uite asa scrie un lider adevarat: cu subiect, predicat si viziune. Punct ochit, punct lovit. Mamelucii dreptei ar fi avut de la cine invata.  Si sa nu mai zica Dl. Aligica ca n-are cine. Are cine. E timpul pentru punct si de la capat.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.