Procesul Etapei cu baba leşinată

http://www.youtube.com/watch?v=Rzgwj41qD-I

drepturi de autori video: Kamikaze

şi making of cu baba leşinată, tot de la Kamikaze (Iulian Tănase: „Ştie cineva numărul de la 112?” Augustin Julea: „Baba asta face trotuarul aici de cînd o ştiu.”)

Facebook Comments

18 Comments Procesul Etapei cu baba leşinată

 1. Bleen

  V-am zis eu, bre, că e campanie? Deci, să recapitulăm: niciodată din 90 un politician din opoziţie nu a fost aşa de atacat de Adevărul, România Liberă, Evenimentul Zilei, Liiceanu, Pleşu, Cărtărescu, Tismăneanu.

  Reply
 2. Merechene

  @Florina

  acum sunt la munca, ma razbun si eu pe cine pot. 🙂

  p.s. finalul povestirii nu i-l doresc,doamne fereste, din contra, sa traisca pana la adanci batraneti cu astfel de nurori! 😀

  Reply
 3. Yeba

  Uitindu-ma bine la personaje, m-am gindit ca ar fi suficienta o nora ca reporterita. Mie mi-e mila de madam Anghel-greva-foamei devenita analist TV, ca acum o sa aiba concurență, i.e. pe madam Tudose-lesin – si asta n-o sa stie sa țină la preț.

  Reply
 4. 1

  n-a interesat-o inima, dar s-a îngrijit de cap: şi-a pus fes să nu dea cu el direct de asfalt

  baticul sau năframa o protejau prea puţin la căzătură

  Reply
 5. Yeba

  Deci Vantu a angajat numai mentally challenged cu acte, cum e posibil sa vrei sa mai bagi o data batul in viespar si sa incerci sa credibilizezi un asemenea autogol cu argumentul:

  "Cu o jumătate de oră înainte să leşine venise pe scările primăriei să ne spună să anunţăm salvarea, că se simte rău"… Serios? Inseamna ca pb reala e ca e senila si nu stie sa ajunga acasa…

  Pai nu i-ar sta mai bine intr-un camin de batrini?!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *