Radiografia labei la televizor

Gata! Pînă aici! A devenit insuportabil!

Să se pronunţe justiţia şi să se termine circul! Că nu se va întîmpla asta încă vreo cîteva zile, hai, o săptămînă, e clar. Că o să se dezbată hotărîrea, oricare ar fi ea, nu mai încape îndoială. Dar tot se vor sătura şi ei să mestece aceleaşi cuvinte pînă la înec. Vor rămîne, pînă la urmă, fără aer de la atîtea zbierete indignate. Şi chiar le va fi necesară o pauză de recuperare după delirul care nu mai conteneşte de 6 zile. Nu de alta, dar trebuie să se refacă pentru următoarele situaţii în care va suna din nou mobilizarea. Că de ruşine sau bun simţ nu poate fi vorba, m-am lămurit.

Ceea ce am văzut şi auzit în aceste ultime zile vizează absurdul. Nimeni din cîrdul asurzitor nu are vreun dubiu. S-au specializat într-o gimnastică a neuronilor pentru a ajunge la aceeaşi concluzie, încît te miri că nu le-au cedat sinapsele. Îşi închipuie că practicînd contorsionismul lingvistic te conving că ei sunt profunzi, că abordează problema din toate unghiurile. Aş! Se plimbă printr-un labirint al cărui traseu îl ştiu la perfecţie.

Avocaţi implicaţi sau nu în cauză încearcă să explice un singur lucru: de ce trebuie judecat în libertate Vîntu.* De ce ar trebui reţinut în continuare, mult mai puţin spre deloc.** Se ia la puricat nu fiecare cuvînt, ci fiecare literă din legislaţie. Ca să obţină ce? Influenţarea judecătorilor? Să discute, să explice, dar după ce se pronunţă instanţa de judecată. Să jubileze sau să vitupereze, după caz. Dar după, nu înainte de aflarea verdictului. Sau să fie dezbatere, cu păreri pro şi contra, în egală măsură. Şi în aceeşi scenografie sau în presa scrisă se condamnă, culmea ipocriziei, cam tot de către aceeaşi, justiţia televizată. Păi cine vă obligă să o faceţi? V-a asaltat o armată de jurişti? Au ocupat mesele invitaţilor şi v-au somat să-i lăsaţi să vorbească? Nu voi i-aţi chemat?

Pe cei care se simt datori să se exprime cu privire la latura intelectuală a cercetatului penal, mi-e şi jenă  să-i calific. Am aflat că împricinatul are o bibliotecă uriaşă, lecturată semnificativ, că manifestă înclinaţii literare concretizate, în tinereţe, în poezii, ce mai tura-vura, numai om de mare cultură nu ni s-a spus că e. Şi, ca o confirmare, în faţa instanţei, ucenicul literelor a citat din Goethe. Bun, foarte frumos, bravo lui, dar interesează pe cineva, în contextul dat, lucrurile acestea? Dacă tot îl pasionează literatura, să-şi scrie biografia, că timp pentru aşa ceva e posibil să aibă. Sau bani să i-o scrie altcineva, că poate a mai rămas ceva la ciorap, nu cred că e nevoie să facă colaje din ziare şi emisiuni TV.

La fel de bine poate să-şi includă într-o carte despre viaţa-i şi problemele de sănătate. Nu-i necesar să se spună de ţîşpe ori pe zi că a rămas cu sechele de poliomielită, oricum se ştia de mult. Iar în privinţa suferinţei la inimă, măcar să se pună de acord guriştii şi tastiştii, că nu-i tot aia dacă are montate nişte stenturi sau a fost “ despicat la propriu” pentru o complexă operaţie pe cord.

Partea emoţională a poveştii ar putea stoarce lacrimi, cred ei, altfel nu-mi explic de ce o prezintă. Fire simţitoare, nu îşi lasă prietenii la greu. Unuia, aflat peste mări şi ţări, îi trimite bani de-o aspirină, de-un avocat sau de ce o mai fi avînd omul nevoie. Ba mai are grijă şi de familia lui, că deh, respectivul nu poate, condamnat definitiv fiind la 15 ani de închisoare. Altuia, intuindu-i încordarea de dinaintea confruntării finale din campania pentru preşedinţie, i-a făcut o invitaţie la el acasă, să se relaxeze. Imposibil de refuzat, după cum se ştie.

Am aflat şi că-i mare iubitor de animale, din bucata lui de pîine mai hrăneşte şi un cîine. Mă rog, mai mulţi, dar numai unul a avut privilegiul să-şi vadă radiografia labei la televizor. În urma unui incident nefericit, ce-i drept, dar de unde să ştie oamenii cu puşca că el latră de bucurie că au venit musafiri? Pentru educarea telespectatorilor în spiritul dragostei faţă de animale, căinarea cu lacrimi în ochi a patrupedului, ca şi scurtul instantaneu de anatomie canină nu ar fi un lucru rău, dar nu puteau şi ei să facă o emisiune separată pe tema asta?

Cum la fel de bine se poate realiza un spectacol-fluviu cu corul de conspiraţionişti. Cîntă pe mai multe voci, fără dirijor la pupitru, dar cu partitura învăţată, armonia e perfectă. Nimeni nu falsează, acordurile-s ample şi finalul exemplar. Pe note de salarii şi pensii diminuate, taxe mărite, împrumuturi FMI şi greve, se interpretează sonata procesului politic, compusă laborios şi perfid de către maleficul inamic. Care nu a lucrat singur, însă, ci beneficiind de profesionişti cu ureche bună şi textieri de rechizitorii.

Dar pentru o zugrăvire ca la carte a persoanei aflate, momentan, departe de cei care cu drag şi preţuire o menţin prezentă în spaţiul public, mai lipsea o mînă de vopsea. Ei bine, ieri a fost dată. Aşa am putut afla măreţele planuri pe care le avea cel căruia, pe nedrept i se spune doar om de afaceri: reformarea şi modernizarea României. Pentru care, în ciuda sănătăţii şubrede, a pierdut sute de nopţi, discutînd cu un prieten.

Ei bine, mare om, mare caracter, n’est pas? E nimeni altul decît SOV. Cel care s-a recunoscut în stenograme.

Vă sărut cu dragoste!

Să se facă odată dreptate!

* Avocaţii implicaţi în cauză este firesc să pledeze pentru eliberarea clienţilor lor.

** Ştiu, şi aici s-a discutat, majoritar contra eliberarii.

Facebook Comments

146 Comments Radiografia labei la televizor

 1. aurelian

  gradinare: mai usor cu pensiile pe scari; in sistemul actual nu conteaza cati bani ai platit tu sau cati au platit pensionarii actuali la vremea lor, ci conteaza cati bani se incaseaza acum, in acest moment.

  Statul nu are cum sa produca mai multi bani in fondul de pensii altfel decat tiparindu-i.

  Contributia ta la sistemul actual este evaluata in numar de puncte si cam atat.

  PS: un sfat dezinteresat: daca esti tanar, fa-ti pensie privata, cu o contributie cat mai mare… nu astepta sa-ti dea statul, ca s-ar putea sa nu mai aiba de unde

  Reply
 2. gradinarulcarpatilor

  campolungo , lumea are mai multe dimensiuni decat cea in care traiesti tu .Pari filiform , ca fatele cu care defilezi . Tu stii de unde vin banii la pensii . Tu stii cu cat am cotizat eu pana acum la pensii ? Dar cei 6 milioane de pensionari ? Acum vii si le spui ca nu sunt bani ? Daca nu sunt bani nu trebuie sa sufere ei , tu care guvernezi trebuie sa-i faci , ca de aia esti la guvernare nu pentru circ si hotie .Nu te pricepi, te duci acasa si nu incurci 22 de miloane de romani . Guvernarea lui ,,N-AM , s-o faceti la voi acasa , nu in vazul lumii si in huzurul in care traiti .Tu nu vezi ce nulitati au ajuns in functii de conducere ? Pentru ca au cotizat la campania presedintelui trebuie sa-i rabdam sa-si continue dezastrul in care ne afunda pe zi ce trece ? Astia-s ministri? Funeriu habar nu are ce inseamna invatamantul , debiteaza sabloane de pe internet si vrea sa-l credem ca stie ce face . Uita-te la Udrea , crezi ca se poate dezvolta Romania cu chichite avocatesti de istante cel mult orasenesti si rasfat desantat ?

  Reply
 3. aurelian

  @Florin: stiu si eu!? nu cred ca Basescu este cel mai potrivit… deja si-a consumat capitalul de incredere in acest sens iar toate proiectele patronate de el au ajuns sa fie ciuntite de diverse comisii si comitii chiar cu ajutorul propriului partid…

  un nou partid?!? poate, n-ar fi o idee rea de platforma

  Reply
 4. Bibliotecaru

  @ parapluie

  Nu are nici o legătură cu adevărul. Această instantă nu a judecat cazul, ci motivele cererii de arest preventiv. Cazul este cu totul altceva.

  Observ la televizor o stare de efuziune sentimentală a comentatorilor pe care am regăsit-o şi în cazul domnului Dan Diaconescu. Această eliberare nu are nici o relevanţă în judecarea cazului. Există însă o relevanţă în faptul că sistemul "arestat până la decizia contrarie" nu este un sistem corect.

  Reply
 5. campolungo

  In 2010 intentia de a ruina e transparenta, publica si premeditata fara jena. Ultima ineptie aruncata public de tatucul peneleilor ne arata ceva mai grav: din aceste ruine, ale justitiei, ale statului de drept, ale finantelor publice, vor iesi victoriosi escrocii fabricati de ceausism, securitate si de mafia politica. Vor cumpara pe nimic tot ce mai poate fi cumparat in Romania, chiar cu pretul falimentului total.

  Reply
 6. AccesDirect

  @campolungo:

  incepe sa le placa pentru ca sunt prosti. nici un interes particular, nici un punct de vedere partizan nu te poate determina, daca ai ceva in cap, sa te rinocerizezi facand galerie raului care ne ruineaza vazand cu ochii.

  Reply
 7. campolungo

  Vantu nu a fost eliberat de justitia romana, ci de o coterie de mafioti ancorata in institutiile sale. Chestia asta e si pozitiva. Au iesit la lumina. Decizia de eliberare e revoltatoare pentru toti cei fara rahat in cap.

  Reply
 8. Hantzy

  Daca iau comment-ul lui campolungo si schimb adrisantul, oare trece? Ia sa vedem:

  Binele lui Boc? Ia-l si sterge-te la cur cu el. Intrdu-ti si stampila votat cu ocazia asta. Dupa ce ca sunteti spalati pe neuron, mai iesiti si-n public.

  Reply
 9. campolungo

  @AD

  Dupa ce-au lasat bugetul patriei pe butuci si Romania in faliment, astia mai vor odata. Si cica-i bine. Ori sunt prosti, ori incepe sa le placa.

  Reply
 10. AccesDirect

  @aurelian: ar merge si o tragere la sorti electronica dintr-un corp de magistrati care au sustinut niste examene serioase si carora li se face publica, in detaliu, toata activitatea. De exemplu cauzele care au ajuns la CEDO si au fost pierdute, decizii controversate, sanctiuni, etc

  Reply
 11. campolungo

  @gradinaru

  Bietii pensionari? Cu ce-i platesti ma? Scoti tu 5 miliarde din buzunar? Binele lui Crin? Ia-l si sterge-te la cur cu el. Intrdu-ti si stampila votat cu ocazia asta. Dupa ce ca sunteti spalati pe neuron, mai iesiti si-n public.

  Reply
 12. AccesDirect

  Binele care ni-l vrea Crin il doresc dusmanilor mei. La fel si bunul lui simt.

  De fapt nu ma surprinde ca esti penelist, asa sunt explicabile unele din reactiile tale aici pe blog.

  Reply
 13. Amelia

  Cristina Rotaru (judecatoarea care a votat contra eliberarii) a mai avut opinie separata si intr-un alt caz controversat (nu mai stiu care). O fi dintre "lupii tineri"?

  Reply
 14. aurelian

  @Mihaela:

  am o idee de proiect: CSM, procurorul general al Romaniei si presedintele ICCJ ales prin vot direct si legea raspunderii magistratului.

  Florin si-a notat-o si speram sa facem ceva cu ea…

  Reply
 15. gradinarulcarpatilor

  O mai fi si binele de-l vrea Crin .Si nu are nici atatia ,,scheleti " in dulap .Parca si poporul ar cam vrea …Oricum nu s-ar lupta cu mogulii , altii trebuie s-o faca si sa fie o lupta adevarata nu doar pentru procente in popularitate ….

  Reply
 16. AccesDirect

  gradinarule: nu inteleg ce insinuezi tu acolo. lucid are dreptate dpdv istoric cu modelul italian.

  "cealalta varianta" care ar fi, in ce consta ea, la ce face referire?

  Reply
 17. gradinarulcarpatilor

  AccesDirect , l'ucizi …se cred multi , dar daca nu iau in calcul si cealalta varianta poti sa-si zica cel mult …translucizi .

  Reply
 18. mihaela

  Daca mai planificati vreun ceai ce-ar fi sa fie cu reforma CSM. trebuie ca in timp sa existe o presiune a societatii pentru ca acesti domni si doamne in robe nu mai au nici rusine, nici scrupule. Parerea mea este ca daca inregistrarile conv. nu erau publicate SOV nu facea nici ale 5 zile de bulau

  Reply
 19. AccesDirect

  Ii asteptam pe Emil Stoica, pe abelardo si pe artagosul infatuat Selaru sa aplaude victoria "statului de drept".

  de acord cu lucid.

  Reply
 20. gradinarulcarpatilor

  Florina , pana la urma cel mai afectat din toata tarasenia a iesit cainele , si ala ,doar cel batran .Ai cam avut dreptate , esti Casandra . Bietii pensionari , au trait toate ororile secolului 20 , dar dupa cum a inceput urmatorul , Boc le-a venit de hac .

  Reply
 21. lucid

  Ba da, s-a terminat. FINIS ROMANIAE! Sistemul nu va putea fi dislocat decat curgand sange, iar cum mamaliga nu explodeaza fara fitil extern doar un scenariu italian, un mix de extremisti fanatici gen brigate rosse si procurori&anchetatori sinucigasi ca DellaChiesa, plus o presiune ferma a Uniunii Europene ar putea schimba, in minimum un deceniu, lucrurile. Dar e greu de crezut – maica Rossiya ne asteapta cu bratzele deschise sa ne sugrume cu traditzionalul sau liubov.

  Reply
 22. Europa

  De-acum inainte, toti cateii lui Vantu il vor lua la misto pe Basescu:

  "Domnule presedinte, unde sunt rechinii? de ce nu sunt in puscarie?"

  Oribil!

  Reply
 23. gradinarulcarpatilor

  Europo, pana in 2050, voiam sa-mi vad nepotii pensionari sa ne intre si noua in casa 20-30 % din pensia lui Vacaroiu .

  Reply
 24. Nea

  În acest ceas de măreaţă victorie, acord Ordinul Rozeta Vînturilor cu colon şi alifie domnului Emil Hurezeanu.

  Uraaa!

  Reply
 25. mihaela

  Au fost eliberati; am pariat corect pe madame Costiniu; conform modelului, Vantu va fi judecat peste vreo 10 ani, dupa prescriptie

  Reply
 26. AccesDirect

  Daca SOV ramane in arest, tonomatele o sa spuna ca decizia a fost comandata de la Cotroceni in timpul acestei intarzieri. 🙂

  Reply
 27. gradinarulcarpatilor

  Europo , cand am intrat in tine ti-am facut toate poftele , acum lasa-ne in specificul nostru , daca nu , parafrazand voci autoritare ,poti sa te arunci de pe blog , sau sa te duci pe un blog de americani daca vrei sa iti satisfaci nevoile .

  Reply
 28. Amelia

  Europa: nu pot sa fiu explicit de acord cu tine ca ma vede dictatorul si ne trimite pe forum (stii cum sunt dictatorii :lol:)

  Gradinaru: dictator tanar 😆

  Reply
 29. Amelia

  Nea: si eu as vrea, dar nu se poate: Codul penal zice ca nu poate sta mai mult decat autorul infractiunii pe care l-a favorizat 😆

  Reply
 30. Europa

  @Amelia (recunosc ca nu habar n-am ce reguli exista aici. Pt mine, singura regula e sa nu fii vulgar in exprimare. Alta regula nu exista pt mine.

  Pai hai sa ne apucam sa dam copy-paste la toate articolele din codul penal, ca sa fim in tema 🙂

  Sau mai bine sa "tacem".

  Se pare ca Olgutza Vasilescu si Prigoana au totusi sprijin in ideile lor de punere sub control a internetului.

  Reply
 31. Amelia

  Europa: durerea dictatorului e off-topicul si "schimbul de mingi" intre comentatori (e tanar si nu stie ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate 😆 )

  Reply
 32. Amelia

  Opinia separata se consemneaza impreuna cu hotararea instantei/majoritatii judecatorilor(a intrebat cineva mai sus daca…)

  and… the winner is?

  Reply
 33. morris

  Bleen , noi cei din Buc., putem juca duminica un sah, o tabla, in parcul IOR cu dicatatorii? Asa, ca un ceai Blogaresc, tovarasesc.

  Reply
 34. gradinarulcarpatilor

  Prea multa RTV va strica ochii …si va si indeparteaza de mantuire : ,,Incrancenatii nu-l vad pe Dumnezeu ". Orbire totala , lasati-l pe Vantu , problema adevarata e proasta guvernare …

  Reply
 35. Europa

  In cazul in care Vantu va ramane in arest, mai urmeaza inca doua recursuri legale.

  Unul pt eliberarea pe cautiune si altul pt eliberarea sub control juridic.

  Parca la Catalin Voicu asa a fost.

  Reply
 36. Bleen

  Din 1 octombrie Madame Blogary se lasă de Sălăjaaa' şi se mută, lîngă parcul IOR, înapoi în Lucreţiu Pătrăşcanu. Asta e ştirea zilei, nu SOV.

  Reply
 37. Europa

  Eu oricum am pregatit "Oda bucuriei" dar si "Requiem"

  Sa vad la care-i dau drumul.

  De baut, un pahar de sampanie tot beau. Indiferent ca-l beau de bucurie sau de ciuda 🙂

  Reply
 38. morris

  @Europa, spuneam de aia o mana, cum le spui. dar suntem si noi, dupa blogurile gri. Nu stiu de Costiniu o sa spuna cum a votat. Poate tine o conferinta de presa? 🙂

  Reply
 39. Europa

  Se fac publice deciziile individuale ale judecatorilor sau doar "la pachet"?

  Ca poate Costiniu voteaza pt incarcerare iar celelalte doua voteaza pt eliberare.

  Ar fi pacat sa ne varsam zoaiele in capul "vinovatei din oficiu" 🙂

  Reply
 40. Europa

  @morris

  spui: "Toata presa corecta"

  Da-mi te rog cateva exemple. Cred ca de i-am numara pe toti, ne-ar ajunge degetele de la o mana. (Ar mai si ramane cateva libere) 🙂

  Reply
 41. SadPeoplesHappyCount

  Mai, am inteles!

  Vintu trebuie judecat in stare de arest preventiv pentru ca reprezinta pericol social.

  Dar soferul lui? E in arest preventiv sa nu incalce vreo regula de circulatie? Poate influenta ancheta? E pus la popreala precum erau inmormintati slujitorii impreuna cu regii pe care-i slujisera? E doar o unealta, nu un suflet de om?

  Ori si-a pierdut drepturile cetatenesti, atunci cind s-a angajat la Vintu?

  Reply
 42. morris

  Va sta SOV la parnaie. Costiniu nu e idioata sa-si puna in cap toata presa corecta. Il lasa pe om la zdup, 29 zile, ca sa arate ca e "lup tanar". E o tactica sa spele rusinea cu sotzul. Mai tarziu, altcineva o sa-l scoata.

  Reply
 43. Europa

  Pe de alta parte…

  Daca ne gandim ca niste "amarati" ca Nastase si Copos au reusit sa evite contactul direct cu instanta timp de peste 1200-1300 de zile, nu cred ca mai are vreo relevanta faptul ca Vantu va sta (sau nu), 29 de zile la arest.

  Reply
 44. Europa

  Eu zic sa mai avem rabdare inca vreo 40 de minute.

  Si dupa aceea ne "recalibram" 🙂

  Abia astept sa vad ce efect au avut asupra judecatorilor, acuzatiile lui Vantu la adresa justitiei.

  Pt ca sustinand repetat ca e mana lui Basescu in toata afacerea, Vantu acuza de fapt justitia care, chipurile, ar fi manipulata si controlata 100% de marinar.

  O sa-l elibereze judecatorii ca sa-i demonstreze Vantului ca ei fac ce vor, nu ce vrea Basescu?

  Sau o sa-l inchida, pt a-i arata lui Vantu ca nu le pasa de amenintarile sale voalate la adresa justitiei?

  Hai, ca nu mai sunt 40 de minute. Mai sunt doar vreo 35 🙂

  Reply
 45. Platon

  va inselati daca credeti ca doar "cazul" SOV vizează absurdul. sa vedeti absurd pornind de la tavanul cazut la mol vitan

  Reply
 46. flash

  cavaler rozeta vintului in grad de maresal, cu lantisor la rozeta, emil huhurezeanu, pentru curlimbism devotat si feroce

  Reply
 47. gabhry_el

  Vîntu nu l-a favorizat atît pe Popa, cît pe SOV

  sau

  favorizîndu-l pe Popa, Vîntu s-a favorizat în primul rînd pe sine însuşi

  prieten i-e Popa, da' de el i se rupe sufletu'

  Reply
 48. poweraxxel

  PS: daca Vantu scapa vor spune ca n-a fost nici o problema, daca ramane in arest ca o anumita parte a presei a facut pe papagalul … A dracului treaba! Urasc miseii, fricosi si incapabili sa isi asume o pozitie inainte de a se intampla lucrurile …

  Reply
 49. morris

  Cavaler gradul 1, Rozeta V -B Chireac. CTP, grad 2 (pt ca nu e asa sigur ca Chireac, ca SOV va fi liber. Decorarea in direct la 10 pt Romania, Rtv.

  Reply
 50. Florina

  bogdan

  nu e gluma.

  flash

  nu-i vorba numai de mine. si ok, schimb canalul dar transmisia continua. ar fi ca si cind as incerca sa ignor mizeria, ascunzind-o sub covor. prefer sa o studiez.

  Reply
 51. Nea

  Propun să instituim un ordin (nu ştiu dacă ne permite Constituţia) numit Rozeta Vînturilor, pe care să-l acordăm în diverse grade, celor care se fac demni de el.

  Reply
 52. flash

  filmul asta, "revolta din spital", imi pare deja-vu, deja-manger. din 2000 (DOUA MII!!!!!) de angajati intr-un spital tre sa plece vreo 150 ca sa le mai ramina bani si pentru aspirina. o fi asta motiv de rascoala, sau vreun mijloc de abatere a atentiei de la un subiect banal, cum ar fi arestarea lui vintu, de exemplu, catre un eveniment extraordinar, cum ar fi restringerea cheltuielilor prin concedieri sau reduceri salariale

  Reply
 53. morris

  La spitalul din Braila, dupa o lupta intre bodyguarzi si asistente, infirmiere, femei de servici, brancardieri si paznici de noapte, dupa un asediu de 20 de ore, protestantii au incendiat reanimarea si sala de asteptare cu Molotoave, petarde si artificii. Dupa ore de lupta, 7 bodyguarzi au murit, 2 femei de serviciu au fost injunghiate cu cozi de matura si 16 infirmiere sunt in coma. Medicul sef a fost despuiat, uns cu untura si acoperit cu fulgi de gaina. Aparitia sa pe balconul spitalului a starnit rasul masei de privitori de la terasele din zona. Conflictul a fost aplanat odata cu interventia clanurilor interlope din oras, care sunt inruditi cu bodyguarzii si asistentele. Reporterul adjunct al realitatii tv a fost ranit de o seringa, acum e la reanimare, dar dupa incendiu…nu stim nimic. Sunt Cristian Zarescu, Rtv.

  Reply
 54. cosorul lui moceanu

  deci, a poliomierlit-o sov, candidatul la oscar pentru interpretarea, de excepţie, a suferinţei, în dauna lui hayssă-mi bag, ori ba?

  Reply
 55. flash

  florina, intreb si eu, nu dau cu paru': daca nu-ti place si nu-ti place ce vezi pe un program la tv, de ce nu treci pe altul? pe de alta parte, la ce te-ai fi asteptat de la slugile lui vintu, la obiectivitate si bun-simt? cind vreodata au dovedit-o? singura dintre capusele rtv care a coborit stacheta mult sub limita permisa de limbo-dance e, intr-adevar, hurezeanu. o perioada de absenta, macar pina la pronuntarea sentintei finale in cazul arestarii, ar fi fost de-o mie de ori mai de inteles, si de apreciat, decit prostituirea in direct si la ore de maxima audienta.

  Reply
 56. Florina

  pentru ca ecologia inseamna, in primul rind, igiena. de care n-ai dat dovada de cite ori ne-am intilnit pe vp.

  felicita-ma in gind pentru eleganta exprimarii.

  Reply
 57. mihaela

  Poti sa adaugi si linia de atac Basescu este ca Vantu, lansata de CTP si la care tocmai s-a aliniat pe VP si Laura cernahorschi (ei fac parte din aripa subtila a deontologilor)

  Reply
 58. gradinarulcarpatilor

  Florina spune-i lui Bleen sa-l intrebe pe Gotiu daca am apelat vreodata la cianuri la intalnirile pe bolg . Tu de ce nu-i spui ca sunt ecologist verde .Acum are grija araturilor …de toamna …

  Reply
 59. gradinarulcarpatilor

  morris , eu aici plantez si ingrijesc , restul labe1…pe a3 ( cand o face-o anca )…rtv ( ce te preocupa pe tine e subiectiv , citeste mai atent titlul postarii )

  Reply
 60. parapluie

  După cum lumina se defineşte pe sine definind şi întunericul, tot astfel adevărul este norma sa şi a falsităţii, zise Spinoza sughiţând.

  Reply
 61. gradinarulcarpatilor

  Toata nebunia lumii inclusiv ,decaderea ei morala , s-a produs dupa introducerea observatorului ca parte a realitatii observate .Nimic nu mai e absolut , totul e relativ la …observator si la sistemele de referinta pe care si le defineste …subiectiv .Un singur lucru a ramas absolut …Ideea . Ea nu are nevoie decat de exprimare intr-o structura gramaticala nefalsificabila , de un autor absolut in afara oricarei forme de manifestare a ei in lume . Felicitari autoarei pentru CURaj …

  Reply
 62. mihaela

  Vantu si-a lasat apologetii in offside cind a spus ca l-a sprijinit pe Base la suspendare. Asta nu inseamna ca deontologii Realitatii cinta cum le spune patronul?

  Daca atunci au executat ordinul, sa-i credem ca acum vorbeste numai constiinta lor profesionala ?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *