Sorin Ionita: Va guverna PDL cu Ponta din 2013?

În loc de atare campanie informată şi pro-activă, PDL şi aliaţii săi stau la remorca evenimentelor, răspunzând politicos la glumiţele lui Ponta şi lăsând ca agenda publică să fie definită de Fenechiu şi Ghişe. Marile ştiri generate de opoziţie au fost nunta lui EBA şi faptul că alianţa are – pam, pam – slogan, anume “Sus inima”, ce va fi probabil asezonat în campanie cu nişte cântări de Oastea Domnului adecvate. Acest mesaj “centrat în valori” sigur îi dă deja lui Ponta insomnii. Aşa ne asigură strategii PDL, care de o săptămână plimbă pe ecrane un sondaj cu USL stabilă faţă de luna iunie, când a câştigat masiv localele, dar în care ei îl citesc în mod curios o tendinţă de scădere.

Sorin Ioniță este, în mod clar, un înflitrat uselist care ar trebui condamnat. Dacă nu vrea sus inima, atunci să i se scoată și să-i fie ridicată cu forța. Asta după ce va fi fost ars pe rug cu feștila democrației.

Sursa: EVZ (acolo puteți citi articolul integral)

Facebook Comments

21 Comments Sorin Ionita: Va guverna PDL cu Ponta din 2013?

 1. cristian_v

  Ionita are dreptate. Opozitia de dreapta se prezinta mizerabil, desi are munitie din belsug, pot sa traga si cu tunul in guvernarea Ponta.
   
  Probabil o parte este lene si comoditate si frica de justititie. De ce sa ne agitam? Pentru reforme? Reforme care sa ne bage in puscarie, sa ajungem sa ne fie frica sa vorbim la telefon, cum bine zicea unul mai bine orientat decat noi? Nu e mai bine sa lasam perechea Ponta-Pivniceru sa ne rezolve si pe noi pe langa ai lor? Iar la un 20% la parlamentare mai toti astia bazati o sa fim in parlament. Ura, ce frumoasa e viata.
   
  Asta pe de o parte, ma refer mai ales la garda veche.
   
  Pe de alta parte e impotenta. E nevoie de sange proaspat in PDL&Co, oameni cu cariera, oameni credibili, oameni care sa poata sa se exprime clar si percutant la TV. Greu, daca nu imposibil de gasit in baltoaca politica romaneasca.
   
  Din aceasta dilema nu putem iesi. 

  Reply
 2. bogdaniulian

  prea mult centru si prea multa exaltare ortodoxa in alianta asta. de aici sentimentul pur romanesc al resemnarii. le propun sa caute neamtu sau baconschi o cantare de-a lor dar sa-i puna versurile din miorita si sa o adopte ca imn.

  Reply
  1. Rosu

    @bogdaniulian Asa, asa, dam vina pe ce nu ne pica noua bine… Orice este de vina, atata timp cat nu este atitudinea sau faptele proprii… Acuma este ortodoxia, pe care toti ateii si liber-cugetatorii o echivaleaza cu pasivitatea si resemnarea…
   Ca unul sau altul este lenes, ca altul e dezinteresat sau contra-interesat, ca altii vor sa prinda doar un loc la parlament, astea toate vin din ortodoxie…
   Doar ca nu imi aduc aminte cand mi-a predicat ultima data la biserica cineva ca a fi lenes, oportunist si cu doua fete sunt valori fundamentale ortodoxe…

   Reply
 3. Rezon

  Alina Mungiu sugera ieri un slogan alternativ: „Sus creierul!”. Dupa multi ani, sunt in sfarsit de acord cu ea.

  Reply
  1. Rosu

    @Rezon Domnule… sus orice, numai sus oadata!! Ca atata o potrivim si o tocmim de pana iesim cu ea in targ nu mai e nimeni la cumparare… limonada aia de dreapta, zic…

   Reply
  2. valid

    @Rezon inima-i de stinga. mai bine ar fi zis:”sus ficatul” si ar fi avut sanse sa aiba ecou si la adversarii politici gen mona pivniceru, crin antonescu, sau nicu vacaroiu.

   Reply
 4. Bleen

  ”În schimb, alegătorii democrat-liberalilor au fost „mobilizaţi” de declanşarea operaţiunii de suspendare, partidul crescând în iulie la 16,3%, iar în august la 17,8%.” (REALITATEA)

  Reply
  1. Stelian D

    @Bleen I-o fi mobilizat genialul „sus inima”, ca si mie imi vine sa sar de trei ori in sus cind aud asemenea slogan intelighent! Din greseala in greseala, stim…

   Reply
 5. Victor S. Popaliciu

  fortele democratice conduse de MRU vor cistiga alegerile din toamna.. USL va ajunge in 2 luni la 38-40% si se va rupe. doctorul ponta cu 5-10% incredere distruge PSD-ul iar acestia vor realiza ca au nevoie de Ioan Rus.

  Reply
 6. SimonaM

  Va fi înfierat corespunzător și proptit cu ”Așea NU” la gazeta de perete. De dreapta. Peretele de dreapta.

  Reply
 7. Victor S. Popaliciu

  guvernul ponta va cadea inainte de alegerile din toamna. Avem nevoie de un premier independent si profesionst precum Mugur Isarescu care sa organizeze alegerile si sa opreasca declinul economic generat de incompetenta doctorului ponta.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.