Gramada de rahat numita PNL

Daca maine se ia o gramada de rahat proaspat de dimensiuni medii si se pune pe ea o eticheta pe care sa scrie “PNL”, vom avea imediat un numar n de oameni de calitate si familie care vor trage adac in piept mireasma…

Facebook Comments

7 Comments Gramada de rahat numita PNL

 1. geronimo

  PNL e o înfundătură fără speranță! Cu o asemenea adunătură de impostori, sigla PNL a ajuns un simplu vestigiu. Mai scârțâie in vânt precum firmele cu „Saloon” sau „Sheriff” in orasele-fantoma din Vestul american. Buna doar ca obiectiv turistic..

  Reply
 2. geronimo

  Aaaa, e vorba de Gigi Berbec-ali ! Nu imi mai aminteam cine-i pușcăriabilul care trecuse pe NV testul limbajului elevat, al manierelor si al stomăcelului delicat.. Daca la bulău va arata ca poate mânca arpacaș, va da de râs probitatea examenelor de intrare in PeNaLe..

  Reply
 3. eugeni

  Si inca ceva. Trecutul pnl? Care este ala? Iti spun eu. Este o ramura a FDUS (frontul democratiei si unitatii socialiste) , format din aia care nu erau membrii de partid(dar simpatizau) , care participau la alegeri girand democratia socialista. faptul ca s-au chemat pnl este similar partidului conservator a lui voiculescu  (si asta are trecut?),care si-a insusit frauduloas  a numele.

  Reply
 4. eugeni

  Pnl nu se va destrama. Se vor gasi, aceeasi mirositori de gramada maronie, oameni care sa zica: stati oameni buni ca nu asta este mirosul adevarat al PNL. O sa indeprteze crusta, o sa inspire si in transa o sa zica mai apoi: vedeti ce v-am spus, iar hipsterii adunati  in jur o sa zica fericita: da ai dreptate

  Reply
  1. ovidiuss

   eugeni „PNL nu se va destrama”
   Poate nu destrama dar actuala orientare si structura de conducere va disparea. In momentul asta ea consta pe de o parte in banii si propaganda lui Voiculescu, iar pe de alta in gura mare a lui Antonescu, precum si dintr-o clica de mediocritati din jurul lui. Adevaratii liberali au fost eliminati din joc.
   Miza acestui partid sunt interesele financiare ale lui Voiculescu si mai ales evitarea puscariei. Eu cred ca la un moment dat Voiculescu isi va negocia imunitatea cu Nitu-Ponta-Basescu iar in schimbul acestei imunitati (se vor gasi greseli in rechitizitoriu, se va grajdeniza cazul lui cumva) ii va retrage sprijinul financiar PNL-ului Antonescian si va inceta cu propaganda nationalista si anti-europeana/anti-americana a trustului sau media. 
   Miza e doar justitia asa ca metoda care a mers ca sa se imbanzeasca PSD-ul  si Ponta, va merge la fel si pentru Voiculescu-PNL. Cat despre Antonescu, el actioneaza din convingere, chiar crede ce spune, dar fara sprijin finaciar si mediatic nu va putea continua. 
   Adica orice ar fi, chiar si in cel mai nefericit caz, adica in caz ca Voiculescu-PNL chiar ajung sa aiba „success la public”, ei vor fi redusi la tacere si interesele EU si US in Romania nu vor fi periclitate. Diferenta va fi doar ca Voiculescu nu va face puscarie ci doar va tace in schimbul imunitatii judiciare.

   Reply
   1. eugeni

    ovidiuss 
    Eu nu vorbeam de ce va face varanu’. Eu ziceam ca pnl este intradevar o gramada maronie care s-a format din anii ’90 cand a participat la guvernare, girand guvernele de stanga de atunci. A sustinut colaborat fructuos cu psd-u’ fara nici cea mai mica greata doctrinara, toate aste insotite de strigaturile de pe margine ale „gospodinelor”.

    Reply
 5. ovidiuss

  Antonescu a reusit sa indeparteze sau marginalizeze toate valorile din PNL, si mai vechi, cu nume si cu greutate, sau mai tineri si cu viitor  politic (ex. Cătălin Cherecheş, primarul de Baia Mare, reales cu 87% !)..si s-a inconjurat in schimb de nulitati loiale ca sa-si securizeze pozitia. Partea buna pentru adversarii PNL e ca asemenea indivizii nu sunt de drum lung…PNL are trecut dar nu are viitor, cand Antonescu va pica PNL se va destrama complet.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *