11 septembrie 2001

11.09.2001 – filmul evenimentelor

Facebook Comments

6 Comments 11 septembrie 2001

  1. DanCanada

    Da, imi aduc aminte si-acuma – eram la servici si cam toata lumea a plecat mai repede, desi Toronto e departe de NYC. Toti – nedumeriti, scirbiti, speriati… Ma gindeam ca oamenii aia erau ca noi, au muncit ani buni sa ajunga in turnurile alea.
    Clipurile la ce s-a intimplat se gasesc peste tot. Mai rar insa se gasesc clipurile palestinienilor dansind de bucurie pe 12 septembrie 2001 – astea au cam disparut de pe net. Nu „da bine”, ca doar Islam e religia pacii nu-i asa? Atunci, pe 12 Septembrie am inceput sa citesc mai multe despre Islam, am fost chiar uimit cum poate o religie sa indoctrineze atit de mult niste oameni.
    In tot rahatul asta Islam vs West, sint doua prostii mari pentru care il consider pe W. Bush vinovat: afirmatia ca Islam = pace etc (nu l-a intrebat nimeni asa ceva, nu trebuia sa vorbeasca in plus) si faptul ca a intrat in Irak si Afganistan.

    Reply
    1. ny2

       @DanCanada nu numai palestinienii dansau, eu am vazut iordanieni urland de fericire si aratandu-le degetul mijlociu colegilor lor americani impreuna cu niste idioti de albanezi kosovari care isi botezasera anterior un bulevard principal din Pristina cu numele „Bill Clinton”

      Reply
      1. DanCanada

         @ny2 Sa te arunci ca un kamikaze in blocurile alea e una, da’ sa te bucuri la asa un dezastru in care atita oameni nevinovati au murit, mi se pare culmea abjectiei. Si sa dispara imaginile de pe internet e o cenzura tacita care de fapt ascunde sub pres, cocoloseste si intretine mizeria din Islam. W. Bush trebuia sa zica atunci: hey guys, you have some skeletons in your closet, let’s work together to root them out.

        Reply
      2. Merechene

         @ny2  @DanCanada iordanienii aiadespre care vorbesti se considera inca palestinieni. bunicii si strabunicii lor sunt de fapt palestiniei, daca ii intrebi ce sunt, iti vor raspunde: I’m Jordanian, but my grandfather was palestinian.

        Reply
        1. ny2

           @Merechene  @DanCanada probabil ca ai dreptate, dar din pacate nu erau singurii arabi beti de fericire, mai erau si tunisieni, si marocani, etc

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *