66% dintre romani cred ca MRU va fi candidatul ”Dreptei” la prezidentiale

Beat that!

Sursa: REALITATEA

Facebook Comments

69 Comments 66% dintre romani cred ca MRU va fi candidatul ”Dreptei” la prezidentiale

    1. Rezon

       @VladRusu Este o combinatie de pasare Phoenix cu cruce in cioc si leu rampant, cu doua chei in membrele superioare. Simbolistica e destul de transparenta.

      Reply
    2. Nea

       @VladRusu E cocoşul (roşu, binenţeles) înghiţit pe jumătate de câinele din ogradă şi ţinând în cioc crucea, ca să i se ierte culoarea şi în gheare 2 pontoarce identice, semnificând redundanţa)

      Reply
    1. BarbuMateescu

       @Rezon Neamţu îşi întinde braţele pe bancheta din spate. Zâmbeşte larg. Închide ochii. Rosteşte pătruns de moment:
      – I-am păcălit pe toţi. Au strâns semnături pentru mine şi i-am dat afară. Am întins funii de usturoi pe scenă. L-am insultat pe MRU, l-am manipulat pe Falcă şi totul ca să ajung la acest moment. Nimeni nu s-a prins. (râzând) Mai e cineva aici? Mai eee ciiiinevaaaa aaaaici?
      Şoferul:
      – Da, eu şi cu casetofonul pe care dădusem din greşeală REC. Cred că s-a înregistrat totul. Şi aveţi grijă cum închideţi portiera, că acolo sunt microfoanele SRI-ului şi dacă le faceţi praf treceţi pe la casieria Senatului, că e bun al statului.

      Reply
        1. Bleen

           @BarbuMateescu 
           
          Colegiile lui Falcă (mun Arad) în 2008:1 – (50.7%) – Lucian Riviș-Tipei
          2 – (50.4%) – Claudia Boghicevici
          3 – (55.3 %)  – Adrian-Henorel Nițu
           
          Nu cred că va candida din partea PDL. Cred că Falcă îi va face hatîrul să-l trimită la PNȚcd.

          Reply
        2. Florina

           @Bleen  @BarbuMateescu @Canadiana 
           
          NR şi-a făcut datoria, ce mai contează NR? Poate măcar acum va fi clar pentru foarte mulţi că a avut un singur scop – şi de asta s-au şi întîmplat anumite lucruri acolo – să-i asigure lui Neamţu ascensiunea. 

          Reply
        3. BarbuMateescu

           @Florina  @Bleen  @Canadiana Dacă nu candidează la Falcă în colegii, s-ar putea să fie ronţăit la redistribuire. Pentru că şi USL va avea dreptul la mandate în Arad. Şi le va căpăta în colegiile în care Falcă nu a scos 50%, adică în celelalte, în care sunt locuri libere pentru PNŢCD şi Forţa Civică.

          Reply
        4. BarbuMateescu

           @Bleen  @Florina  @Canadiana N-are cum. Din toate colegiile lui Falcă s-au ales parlamentari PDL, care au şi rămas în PDL. Ar trebui să convingă pe unul dintre ei să candideze în altă parte.

          Reply
        5. Canadiana

           @BarbuMateescu  @Bleen  @Florina era un colegiu eliberat de ovidiu marian – pdl plecat la pnl. ala e revendicat tot de pdl, nu?

          Reply
        6. Bleen

           @BarbuMateescu  @Canadiana  @Florina Anul trecut în toamnă aveau un spot în care la baroni și mafioți era băgat și Neamțu. Cred că l-au șters demult. 

          Reply
        7. EleBelele

           @Bleen  @BarbuMateescu  @Florina  @Canadiana la drum de seara, poate ma lamureste si pe mine cineva: ce pm au vazut astia la MN? dac-ar fi femeie, as spune ca o are poleita, da’ asa chiar nu-mi explic; eu din bou nu-l scot, nu dau doi bani pe el, ba chiar ma irita, atat el, cat si adunatura aia a lui de ciudati.

          Reply
        8. razvanpasq

           @Bleen  @BarbuMateescu  @Florina  @Canadiana La fel cum in Brasov deciziile le ia Scripcaru.
          In judete nu mai conteaza partidele, acolo conteaza Intaiul. El decide cine si unde candideaza, el dupa ce se consulta cu ceilalti 2-3 sefi de partide importanti. Sistemul asta de vor i-a apropiat..

          Reply
        9. BarbuMateescu

           @EleBelele Pile-Cunoştinţe-Relaţii. Fără astea făcea Noul Imperiu, nu Noua Republică, şi tot nu-l lua nimeni în seamă. Deci nu apărea la teveuri, rămânea o voce obscură pe Contributors, nu apărea pe nicio scenă, deci niciun usturoi, 0 locuri în parlament. Aşa sunt mulţi oameni de dreapta (şi, apropo, de stânga) prin România – n-au PCR la vreunul din cei 20-30 de oameni cu impact într-un partid mare.

          Reply
    1. EleBelele

       @Bleen da’ a aflat ca trebuie sa se si inscrie intr-unul din partidele alea? cu constituirea NR cum ramane? se dizolva inainte de a se infiinta pt lipsa organelor de conducere?

      Reply
  1. Bleen

    Dacă o să avem un Ponta (aproape sigur) sau Oprescu versus MRU, MRU trebuie să lucreze mult pe Transilvania și Moldova, pe Externe și stabilitate, pe omul sistemului, pe competență și echilibru, pe liniște și pace. Na, cam zis-o.

    Reply
        1. BarbuMateescu

           @SimonaM  @Florina  @Bleen Eu propun drept candidat la primărie un om cinstit, capabil şi inteligent. Locuieşte în sectorul trei, deci a văzut cu ochii lui ce înseamnă buna administraţie. Este o persoană carismatică, ştie să comunice, îşi poate face singur mesajele întrucât are experienţă în marketing şi are voinţă (dovadă: a putut să se lase de fumat). Poate intra într-o discuţie în contradictoriu şi cu Papahagi şi cu Vanghelie, şi îi poate învinge pe amândoi. În plus, e de dreapta. În concluzie, dacă se caută primar al capitalei, vi-l propun pe Bleen.

          Reply
        2. BarbuMateescu

           @SimonaM  @Florina  @Bleen N-ai zis nimic de partid şi n-am zis nici eu 🙂 Ai spus că trebuie să ne căutăm primar, am dat o sugestie. Nu e fezabilă, mergem spre alt candidat potenţial şi capabil, unul poate din clasa politică actuală.

          Reply
        3. SimonaM

           @BarbuMateescu  @Florina  @Bleen LOL.
          Mă gândeam la lipitori de afișe și șoșonari.
          Că afișe știm să facem, și furnizor de lipici găsim noi :))

          Reply
        4. BarbuMateescu

           @andrei_p  @BarbuMateescu  @SimonaM  @Florina  @Bleen Clipurile lui Bleen o să fie simple: o să ia 20 de secunde din orice clip Nicuşor Dan de anul ăsta, se dă pauză, apare un X mare pe ecran, totul se face alb-negru şi o voce serioasă zice: „Nu aşa. Bucureştiul trebuie să fie altfel decât ce-ai auzit în clipul ăsta. Votează-l pe Mirel Axinte.”
           
          Acuma că mă gândesc, poate că-l folosim pe Liviu Negoiţă în campanie, că are voce OK şi oricum n-o să aibă ceva de făcut atunci.

          Reply
        5. Yeba

           @Pataphyl  @SimonaM  @BarbuMateescu  @Florina  @Bleen Eu zic să fiți serioși, și blogul cine-l mai ține? Diaspora ar fi profund dezamăgită. Dar ne-am resemnat, că oricum nu mai eram pe liste… 

          Reply
        6. Rezon

           @Pataphyl  @Yeba  @SimonaM  @BarbuMateescu  @Florina  @Bleen 
           
          Nu cred ca va putea. Alistar va fi presedintele ANI si va dicta incompatibilitatea intre calitatea de primar si cea de blogger

          Reply
        7. Rezon

           @Pataphyl  @Yeba  @SimonaM  @BarbuMateescu  @Florina  @Bleen 
           
          Altfel, exista potential. Va aparea Madame Mayory.

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *