Catalin Prisacariu: Sova se lauda cu un masterat inexistent la London School of Economics

În CV-ul de pe site-ul Facultății de Drept al Universității București, ministrul PSD Dan Șova se mîndrește cu un Master of Law (LL.M) la London School of Economics (iată, mai jos, captura foto de pe site-ul facultății, realizată acum cîteva minute).

 

În realitate, însă, masterul invocat de Șova în CV-ul oficial de conferențiar al Facultății de Drept nu există. Iată răspunsul primit de la biroul de presă al London School of Economics, la cererea mea:

“Dear Catalin

We have searched our records carefully and can find no record of Dan Coman Şova having been awarded an LLM in taxation from LSE.

Regards
Jess”

 

Sursa:  prisacariu.kamikazeonline.ro

Facebook Comments

4 Comments Catalin Prisacariu: Sova se lauda cu un masterat inexistent la London School of Economics

  1. Rezon

    Sova este victima propriei vanitati si marlanii. Daca era destept si nu tinea atat de mult sa se laude cu un masterat inexistent, ar fi putut folosi situatia in favoarea lui. El fusese la cursuri, fara sa dea insa examenele finale si sa redacteze disertatia. Inteleg ca a cerut si o adeverinta de la LSE ca a participat la cursuri (asta zice el). Deci, s-a inscris, a platit programul si s-a dus doar la cursuri. Daca ma intrebati pe mine,e o distractie cam scumpa, dar sunt banii lui si face ce vrea cu ei. Ar fi putut sa se prezinte ca un tanar insetat de cunoastere, nevanator de diplome, care s-a dus acolo ca sa se perfectioneze. Dar, deh, tentatia de a epata burghejii cu un masterat la LSE a fost irezistibila.

    Reply
    1. dica32

      Ma indoiesc ca a fost la cursuri in acceptiunea LSE, adica cu seminarii obligatorii ca prezenta, lucrari intermediare, proiecte, etc. decat daca intamplator are un doppelganger (am un fin care e inscris acolo pe doi ani si stiu cum trage). Cred ca mai curand a fost si el platitor al unei taxe de inscriere.. si cam atat.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *