Antonescu, Ponta sau Blaga?

Aveam două articole pe țeavă, unul despre Rusia și UE, și celălalt despre fuziunea dintre PDL și PNL,  însă, din lipsă de chef și inspirație n-am scris nimica. Așa că, pentru a trage de timp cît îl scriu p-ăla cu fuziunea, vă las cu un sondaj.

Alegeri prezidențiale 2014. Turul I. Ce alegeți?

Vezi rezultatul votului

Loading ... Loading ...
Facebook Comments

23 Comments Antonescu, Ponta sau Blaga?

  1. Rheia

    Aseară i-am văzut razant pe cei doi cimpanzei, Antonică și Pontănel, hlizindu-se ca proastele-n tîrg în fața ziariștilor,dar n-am avut timp să aflu de ce. Poate aflu azi. Ăștia se reproduc în fiecare seară?

    Reply
  2. Bleen

    Va rog sa observati din rezultatele sondajului de pana acum cat de lejer poate Antonescu castiga in turul doi. Ca sa nu-i dau satisfactie lui OstapB care pare sa fi descoperit tara cu un singur destept (fara a se numi explicit), ma clasez singur printre prostii care nu voteaza, dar care practic ii pun(em), prin lipsa de participare, alegerile la picioarele lui Antonescu.

    Reply
  3. Rheia

    De ce te-ai șters, Maître Ostap, tocmai cînd mă pregăteam să-ți dau Like?! Nu-i frumos să lași damele cu ochii-n soare… (ptiu, acum am văzut că e poza lui Blaga deasupra)

    Reply
    1. Augustin

      OstapBNo amu sa imi fie scuzata sinceritatea dar cine e mai prost, cine scrie in DW chestiuni socante de ultima ora sau cine il citeaza pe ditamai
      Horaţiu Pepine ca al treilea fel de prost?

      Reply
      1. Augustin

        RheiaAugustinCa sa il citez pe Ion Cristoiu:

        „Domnul Horatiu Pepine nu pune la indoiala presa romaneasca de azi.
        Explicabil. Ar fi fost nevoit sa sustina ca ziarul Cotidianul, la care
        domnia sa scrie tot ce-i trece prin cap, exprima interesele omului de
        afaceri Sorin Marin.

        Orice teorie, oricat de generala ar fi, porneste de la un fapt
        concret. De unde a pornit Horatiu Pepine pentru a ajunge sa transpuna in
        Romania lui 2006 tezele lui Lenin din 1917?”

        Reply
  4. Amelia New

    Fidela (inca) principiului de non-absenteismului de la vot (la alegeri), n-am putut sa raspund la acest sondaj. Lipseste varianta: „pe toti deodata” sau „pe niciunul”. 
    Off topic: (i) Base nu a fost la B1, a fost la Digi24; (ii) n-a sustinut-o decat cu jumatate de gura pe MM (la pachet cu EU). Morala: mai bune spalam vase.

    Reply
    1. Augustin

      Rheia PSD-ul l-a scos la incalzire pe Oprescu – independent deci nu strica majoritatea usl in parlament iar PNL pe Iohannis in caz ca inainte de alegeri Oprescu e mai bine pozitionat decat Crin. 
      Eu ma intreb ce o sa faca notorii puscariasi dupa ce ies. Nu de alta dar ii si vad in postura lui lapusneanu – cand am sa ma scol pe multi am sa popesc si eu. Oare nu vor sustine un radical?

      Reply
      1. Rheia

        Augustin Astă-vară eu am observat două absențe, surprinzătoare pentru mine, în gloata pucistă. Cel puțin la nivel mediatic: Oprescu și Vanghelie. (Mă rog, chiar și nea Nelu mi s-a părut cam molicel în declarații, dacă stau să mă gîndesc bine.) Eu nu spăl vase, intru în bucătărie doar ca să beau apă, deci nu mă-ncumet să fac analize. Așa, ca impresie de amatoare, situația cred că-i mult mai complicată decît poate mintea mea să bănuiască. Nu neapărat fiindcă ar fi la treabă niște strategi politici uber-iscusiți, ci fiindcă materialul uman cu care trebuie să lucreze e submediocru. Uite la popîndăul cîrn de Nicolăescu, ăsta ar trebui deja să aibă cinci cururi, la ritmul în care-i bate gura….

        Reply
      2. Bibicu

        Augustin
        parca il vad pe Nascase cum se repede in ei si le striga: daca voi nu ma vreti, eu (tot) va vreau……

        Reply
  5. andrei_sam

    Eram cat pe ce sa-l votez pe Diaconescu, crezand ca e Cristian Diaconescu :))
    Oricum referitor la Cristi Diaconescu am senzatia ca acum face practica pe langa Basescu, si ca a fost tinut special departe de politica in ultimii ani. Poate ca va candida independent, sustinut de PDL-ul lui Macovei sau a lui Udrea. Cred ca are sanse sa-l bata pe Antonescu.

    Reply
    1. revealer

      andrei_sam Eu chiar l-am votat pe Diaconescu crezand ca e Cristian…
      Cat despre sansele lui impotriva lui Antonescu (sau al oricarui contracandidat pro-european) depind foarte mult de cati dintre cei 60-70% nehotarati/nepasatori/nu se duc la vot reuseste sa mobilizeze.

      Reply
      1. Sam85

        quaddelta Pai Basescu l-a iertat si l-a adus pe calea cea dreapta 😀 
        Daca Basescu l-a iertat, cred ca e ok, you can let go too .. 
        In plus, mi se pare carismatic si cu limba suficient de uite ca sa ii faca fata lui Antonescu.
        In fine, e doar o parere, nici macar nu stiu daca candideaza. 
        Intre el si Macovei as vota Macovei fara sa stau o secunda pe ganduri.

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *