Asul de Cupa

Dreapta se unește încet dar sigur.

Facebook Comments

6 Comments Asul de Cupa

  1. geronimo

    „Rivalâtiia bunului simt”  i-a însănătoșit PNL-ului stomăcelul  in mod subit. Acuma înghite orice, oricât,  la orice ora din zi sau din noapte. Nu mai au ulcerații, grețuri etc.. Inghit la greu, ca un decantor sadea.
    PS. 
    Când ma gândesc ca in iarna trecută liberaloizii returnau, fără excepție, invitațiile de consultări la Cotroceni mai ales pe motivul explicit al lehamitei de a împărții același aer, aceleași încăperi, acelasi timp si acelasi decor cu.. „trădătorii” in genere, si cu „trădătorii” UNPR in mod special… Li se apleca de atâta proximitate cu Base si trădătorii.. Acuma ii bagă in sân cum ii prind si pe unde-i găsesc. Ba, încă si pei cei mai ciumați, pe bubonicii portocalii..

    Reply
  2. geronimo

    :))  Imi aduce aminte de pamfletul filosofic  „Bucătăreasa si mâncătorul de oameni” – al lui Andre Glucksmann. Blaga, bucătăreasa-șefă invitata la pregătirea „bucatelor”, iar PNL mâncătorul hulpav de pedelaci. gata fezandați, rumeniți, asortați.

    Reply
  3. andrei_p

    Ma intreb daca pdl, pnl si udmr pot forma majoritatea in parlament, sau daca nu, cati le-ar mai trebui.

    Reply
    1. geronimo

      andrei_p  PNL nu mai e partid un politic asa cum am putea crede, si cu atat mai putin liberal : PNL   e o grupare de talibani antioocidentali care se decantează continuu sub ochiul sever si „exigent” al lui Crin Antonescu si sub cel vigilent al lui Dan Voiculescu.. Atat!
      Sincer, stiind prea bine ce Iluzie periculoasa reprezinta astazi o alianta pe dreapta cu triberalii, nu ma sfiesc sa afirm ca pana si întrebarea mi se pare.. suspecta

      PS
      Vorba lui Bibicu, mai degraba cu PPDD decat cu PeNaLe

      Reply
      1. andrei_p

        geronimo andrei_p sunt curios daca pot, pentru ca sunt sigur ca si ei au un plan. Aducerea pe cai mari a lui Johannis in partid, de pilda, nu mi se pare intamplatoare. Apropo de PS ul tau, mai degraba cine? Bibicu? .. mi se pare suspect.

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *