Offtopice – 6 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments

20 Comments Offtopice – 6 aprilie 2013

  1. Yeba

    Cristi Pârvulescu: „În fond, toate țările iau bani de la Uniunea Europeană”. Și circulă liber, domnule, vorba unuia de la Dilema, ți-e și frică să ieși din casă.

    Reply
  2. Bleen

    RIM: Pentru o cît mai bună funcționare a telefonului Blackberry urmați pașii:
    1. Dezinstalați aplicațiile
    2. Dezinstalați sistemul de operare.
    3. Folosiți un ciocan.
    4. Cumpărați-vă un iPhone, HTC sau Samsung,

    Reply
  3. Bleen

    Blaga răsplătește performanța:
    Cantaragiu e vicepreședinte PDL. Ca șef al filialei Giurgiu a reușit să obțină la primăria municipiului Giurgiu 980 de voturi (2.84%), la consilieri județeni filiala a obținut 12.51% iar la parlamentare 9.85%. Acestea, dincolo de implicarea într-un dosar de corupție, sînt realizările proaspătului vicepreședinte al PDL, protejatul lui Vasile Blaga, domnul Cantaragiu.

    Reply
  4. Amelia New

    Senzational: Nea Vasile recunoaste ca pana acum PDL n-a avut nici creier si nici voce: Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, in deschiderea lucrarilor CNC, ca reuniunea este la fel de importanta precum Conventia Nationala din 23 martie pentru ca vor fi alese „creierul” si „vocea” Partidului Democrat Liberal.

    Reply
        1. Yeba

          Bleen, nu te mai prefăcea că nu știi. E o replică mișto în context, mai ales dată ție, care faci raționamente dincolo de febrele momentelor. Cine e MRU?

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *