Blaga era sub pat cind Boc lua masuri de austeritate

Elena Udrea (Hotnews)

Am fost ținta preferată a campaniilor de presă. Eu nu spun că dacă nu ne-am fi bătut mai mult pentru Guvernul Boc, nu am fi pierdut un milion de voturi. Sunt unii care au preferat să își protejeze imaginea. Eu vă asigur ca sub președinția mea PDL merge cu propriul candidat la alegerile prezidențiale. Niciodată nu voi fi de acord că PDL să intre la guvernare pe ușa din dos, ca partid – balama.

 

Păcat că programul politic al moțiunii Udrea e atît de stîngist și de slab, că doamna nu vorbește deloc rău. Are dreptate. Mulți uită astăzi că la greu cei care au ieșit în față și și-au luat șuturi au fost Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea sau Monica Macovei, în timp ce Blaga, Frunzăverde, Videanu, Cezar Preda și ceilalți în cel mai bun caz s-au ascuns și au tăcut, în cel mai rău caz au atacat reformele și măsurile guvernului Boc. Blaga nu face cu ochiul USL-ului și electoratului stîngist de ieri de azi.

Facebook Comments
Publicat
Din categoria Stiri

De Bleen

Mirel-Valentin Axinte (Bleen) scrie despre politică începînd cu august 2008, cînd a deschis blogul bleen.ro. Pînă în iulie 2014 a fost fondator, redactor șef și autor la Blogary. Din iulie 2014 s-a retras.

Un comentariu

  1. Sa nu uitam ca  PD-L-ul e un fost partid de stanga care intr-o noapte a devenit de dreapta. Unii inca nu s-au adaptat…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *