Blaga nu iubeste portocaliul, trandafirii si ”verde-nrourat”

Culmea e că PDL-ul va fi vîndut tocmai de acela care a pozat în marele apărător al identității partidului, al adevăratului spirit pedist. Blaga a rămas în fruntea PDL ca să apere partidul de cei răi care voiau să-l asimileze, desființeze.

Crin Antonescu a declarat în 2010 că vrea să desființeze PDL. Nea Vasile, acest Burebista al PDL, i-a îndeplinit dorința și misiunea.

Cînd scriam că Blaga va vinde PDL și îl va vărsa în PNL, ziceați că-s răutăcios și am ceva cu nea Vasile.

16 noiembrie 2012, De ce se roaga Vasile Blaga de Crin si de PNL?

PDL este un partid aflat în pragul desființării. Dacă nu se agață de o alianță cu PNL (în condițiile impuse de PNL, inclusiv susținerea la prezidențiale a lui Crin Antonescu – abia aștept să văd trepădușii făcîndu-i campanie lui ”Căcărău”), vor urma migrații masive către PNL și PSD, care vor șterge probabil partidul de pe harta politică. Demobilizarea și dezorganizarea la PDL au trecut de orice limite cunoscute în politica românească iar singurul lucru care îi mai poate mobiliza pe pedeliști este prezența la guvernare chiar și din postura de remorcă, de al doilea partid.

26 ianuarie 2013, Prezidentiale cu Ponta, Antonescu si Blaga. Fuziunea PNL-PDL.

Scenariul Frunzăverde (nu știu dacă e al lui, nici nu știu dacă chiar există un astfel de scenariu, dar dacă nu există cedez gratuit drepturile de autor lui Frunzăverde) – este un scenariu de absorbție a PDL de către PNL, sub pretextul intrării PNL în PPE și de teama revenirii lui Băsescu în PDL. Poate nu absorbție, hai să zicem fuziune, însă partidul rezultat se va numi PNL, din cauza forței și vechimii brandului.  O astfel de operațiune ar putea avea loc între 2014 și 2016, urmînd ca la parlamentare să se prezinte ”Dreapta unită” de Frunzăverde și cei doi șefi ai lui, Crin și Blaga. Pînă atunci, PDL va fi curățat de ”băsiști”, condiția principală a unei apropieri de PNL.

Bine că va primi de la Iohannis funcția de prim ministru. Asta ar trebui să-i consoleze pe pedeliști.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *