Bleen, vacanta si MRU

Bleen e într-un fel de cvasi-vacanță de  o zi, două, trei, ceea ce nu e chiar atît de grav, atît în vedere că n-a avut parte de niciun fel de vacanță anul acesta. Oricum, politic nu se mai întîmplă nimic zilele acestea, și, fie vorba între noi, e greu de crezut că se va mai întîmpla ceva în următoarele luni, avînd în vedere că prietenii Ponta și Blaga, Fenechiu și Videanu, Mazăre și Berceanu, Șova și Cezar Preda nu se vor călca reciproc pe bombeu. căci, vorba aceea, mafiot la mafiot nu-și scoate ochii și nici gînd să se atace la bugetul furat pe cap de lider de partid.

Sperăm totuși ca înainte de alegeri să facem și noi ca americanii și să ne anunțăm favoriții, să facem o listă cu candidații pe care îi susținem în alegeri. Chiar sperăm să putem face asta. Personal, în ceea ce mă privește, îl susțin pe Mihai Răzvan Ungureanu. Am explicat aici de ce (România și USL, țintă a eurosceptismului), chiar dacă nu pe înțelesul tuturor.

Facebook Comments

4 Comments Bleen, vacanta si MRU

  1. razvanpasq

    Eu il sustin pe Funeriu. Are biografia, experienta si realizarile politice, decenta si indrazneala pentru a ma reprezenta. Si, de ce nu, din 2014 pentru a conduce Executivul. Sper sa reapara in arena, si pe alte teme decat educatia.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *