Cele mai bune comentarii ale saptaminii 13 – 19 august 2012

LOCUL 1 (23 like-uri)

1 day ago from livefyre Democraț›ia in România ș™i inamicii ei, azi isterizaț›i de parchet ș™i DNA

Cu referință la funcția deliberativă din articol.

Văd că listele lovesc din nou, și lumea se teme că vom afla cu am rămas doar vreo 16 milioane toți, și CCR va fi forțată să valideze referendumul și ce ne facem etc, etc.

Eu am soluția la teama asta. 

Cei care nu știu cum se procedează cu atribuirea CNP, cu documentele de stare civilă și cu listele electorale, să închidă televizoarele și să meargă la bere/ la pescuit/ la mall. Nu vă uitați la televizor până nu aflați că Băsescu s-a întors la Cotroceni. Ne scutim toți de un mare efort nervos. Mulțumesc.

LOCUL 2 (22 like-uri)

6 days ago from livefyre Naziș™tii ș™i useliș™tii. Istoria se repetă. Cum a preluat USL preș™edinț›ia ț›ării.

Se întorc olimpicii acasă!

Printre ei şi medaliatul cu aur la proba de Plagiat, Victoooor Pontaaa!

 

37 minutes ago from livefyre Precizăƒri legale pentru miniștrii Duș™a ș™i Stroe ș™i pentru toate persoanele implicate zilele acestea în ”actualizarea”€ listelor electorale pe baza căƒrora s-a desfăƒș™urat referendumul | Madame Blogary

imi permit cateva consideratii teoretico-pornografice fata de conduita colegilor de breasla (teoretic) de la CCR (anticipat, sa ma scuze fetele).

bai, 7 baieti si 2 fete, pe litera legii, situatia sta in felul urmator: se da una bucata situatie juridica, adica numarul persoanelor inscrise pe listele electorale permanente, CERTIFICATA prin niste acte juridice (administrative colective de natura lor, nu am spus-o eu, ci raposatul Iorgo, fie-i tzarana grea), adica listele in baza carora s-a desfasurat referendumul, semnate de 4 functionari publici, prezumate a fi LEGALE si a exprima situatia REALA.

prezumtia este atat de puternica, incat doar o instanta de contencios administrativ sau penala o mai poate rasturna, prin hotarare irevocabila. dupa cum stiti, voi nu sunteti asa ceva, deci nu aveti competenta de a aprecia legalitatea si temeinicia actelor in cauza, ci le luati ca atare, de bune si legale, la botul calului.

dat fiind faptul ca au fost „consumate” material, respectivele acte NU mai pot fi retractate, modificate, rectificate si asa mai departe. in aceste conditii, SOLICITAREA DE ACTUALIZARE „acolo unde nu s-a facut” sau alte kkturi de genul asta e IN AFARA LEGII, nu mai zic a BUNULUI SIMT JURIDIC (da, in mod paradoxal, exista asa ceva pt aia care-l au si in general, ceea ce, din cate vad, nu e cazul).

referitor la informatiile pe care aveti dreptul de a le solicita de la diverse institutii si autoritati, apai aici e loc de comparatie intre forta juridica a unor acte administrative si cea a unor fituici indoielnice, semnate de diversi penali, comparatie in urma careia, evident, cele dintai PREVALEAZA.

in concluzie, ati generat si alimentat tot circul asta penibil, care dureaza de aproape 3 saptamani, prin simplul fapt ca nu sunteti capabili sa ganditi cu capul si cu legea in fatza, ci cu interesul sau alte excrescente care nu se vad cu ochiul liber.

practic, ati instigat  si favorizat savarsirea de catre diversi fraieri cu capul gol, dar plecat, a unor falsuri si abuzuri pentru care, probabil, vor avea mult de tras.

in concluzie, daca nu va e cu suparare, situatia PE ACTE VALABILE a stat in data de 02.08.2012, sta astazi si va sta si in data de 21.08.2012 in felul urmator: 18.292.464 persoane inscrise in lista pt referendum/8.459.053 participanti = 46,24% < 50% +1 = INVALIDARE cu majoritate de 9-0.

CLAR ? CLAR !

 

LOCUL 3 (20 like-uri)

6 days ago from livefyre Naziș™tii ș™i useliș™tii. Istoria se repetăƒ. Cum a preluat USL preș™edinț›ia ț›ăƒrii.

5 days ago from livefyre Guvernul Ponta ori trebuie săƒ-ș™i dea demisia, ori trebuie săƒ-ș™i dea demisia

Emil Stoica ete fleosti, si noricai nicolai ii place sa se imbrace in rochii.

 

2 days ago from livefyre Codul lui Hammurabi, varianta Blogary

Simpatici astazi aia de la Antena3:

„Doamnelor si Domnilor in curand imagini cutremuratoare, ecou al unor vremuri pe care le credeam demult apuse. Terorii instituite de procurorii lui Basescu ii cad victime una dupa alta comunele batranilor nostri. Dupa o viata de munca cei ce le-ar putea fi bunici calailor DNA sunt smulsi din altar, rastigniti cu mainile pe biblii si azvarliti in dubele noii Securitati, bratul armat al Regimului Basescu, totul sub privirile incarcate de deznadejde ale celor pregatiti sa ia din nou drumul pribegiei. Moartea, disperarea, infernul coboara iarasi asupra celo…cel…cum? 

Ma scuzati, dam legatura acum echipei noastre de pe teren. Imagini senzationale in exclusivitate doar la A3 cu Lady Gaga plimbandu-se prin parcul Herastrau. Prin telefon, alaturi de noi si europarlamentarul Gigi Becali”

Habar n-am daca e lovitura de stat sau nu. Stiu insa ca e distractiv! Si inca nu s-a terminat. E bratul lung al legii vs. limba lunga a presei!

LOCUL 5 (18 like-uri)

5 days ago from livefyre Guvernul Ponta ori trebuie săƒ-ș™i dea demisia, ori trebuie să-ș™i dea demisia

Ce trist: Adrian Nastase este inghesuit intr-o celula cu o suprafata mai mica decat cea a tablourilor pe care le detine.

LOCUL 6 (17 like-uri)

3 days ago from livefyre O modestムhartムstrategicム(2)

Nu stiu, poate ca este cumva raspunsul la ultima ta intrebare:

„Nava militara americana USS Fort McHenry a sosit de miercuri, 15 august, in Portul Constanta pentru o vizita programata in cadrul parteneriatului militar SUA-Romania, a informat joi un comunicat dat publicitatii de Ambasada SUA la Bucuresti, citat de Agerpres.”

Sursele din port au spus ca pe aceasta nava a fost incarcat un colet, din care, desi respectivul colet avea marimea unui varan, se auzeau mieunaturi…;)

2 days ago from livefyre Codul lui Hammurabi, varianta Blogary

Toti prietenii mei magistrati imi spun acelasi lucru. Putin ne pasa de Basescu, vrem doar sa ne facem cu adevarat meseria. (Asta dupa ce m-am luat de nu stiu cate ori de ei ca nu li se auzise gura pana acum decat cand tipau cu Costiniu si Pivniceru in frunte dupa sporuri pensii)

2 days ago from livefyre Codul lui Hammurabi, varianta Blogary

 teocharis  Rezon in rezumat, situatia sta in felul urmator:

  • avizul e consultativ;
  • termenul de emitere e de 30 de zile (termen procedural, calculat pe zile libere, prima si ultima nu intra in calcul) de la sesizare, dar este un termen de recomandare, astfel incat depasirea lui nu afecteaza valabilitatea avizului;
  • propunerea nu poate fi inaintata in lipsa avizului.

 concluzie: revocarea/numirea in termen scurt sunt la mana CSM.

5 days ago from livefyre Guvernul Ponta ori trebuie săƒ-ș™i dea demisia, ori trebuie săƒ-™și dea demisia

Puciul asta a scos si ceva bun la lumina:

– justitia sta pe picioarele ei

– serviciile n-au tradat

– occidentul nu accepta derbedei 

LOCUL 7 (16 like-uri)

1 day ago from livefyre Democraț›ia in România ș™i inamicii ei, azi isterizaț›i de parchet ș™i DNA

Lecția despre trolling de astăzi:

Cînd dați peste trolling prețios-relaxat-cu-argumente-și-dubitații (ăștia-s trollii cu experiență, nu postaci), băgați la enervare. Nu intrați în clinciuri cu ei. De obicei, respectivii joacă rolul neutrilor care au întrebări și îndoieli, dublate de argumente. Tonul e calm spre zen pe xanax. Vor cere explicații, ca niște cetățeni respectabili și care nu înțeleg prea bine despre ce e vorba. Evident, că totul merge doar într-un sens.

”Nu vă supărați, doamnă, căci după nick presupun că sînteți doamnă, sper că nu am greșit, dar dacă am greșit, vă cer scuze, dar am înțeles, dacă n-am înțeles bine, vă rog să mă corectați, că în 2009, la alegerile prezidențiale, la Paris, au existat grave suspiciuni de fraudă. Nu am urmărit cu atenție subiectul, dar se pare că nu era fizic posibil să voteze atîtea persoane cîte voturi au fost. Nu știu dacă ambasadorul de la Paris din acel moment, domnul Teodor Baconschi, actual lider PDL, a investigat cazul și a luat vreo măsură. Gurile rele zic că el însuși ar fi fost implicat în fraudă. Sper că nu e adevărat. Oricum, eu nu vreau să cred așa ceva. În condițiile în care rezultatul alegerilor prezidențiale din 2009 a fost decis în urma voturilor din străinătate, este important, pentru legitimitatea președintelui, pentru democrația de la noi, pentru imaginea publică a țării, să se stabilească adevărul. Nu am cunoștință despre rezultatele anchetelor. De fapt, nici nu știu dacă au existat anchete. Mă puteți lămuri? Eu nu urmăresc scena politică cu foarte mare atenție (locuiesc în Germania și afacerile îmi ocupă tot timpul) și este posibil să fi scăpat știrile despre anchetele Parchetului privitoare la frauda masivă din 2009 de la Paris. Cu mulțumiri, Gigel Trollu Relaxat.”

Nu intrați în subiectele lor. Nu-i înjurați de mamă. Nu-i înjurați deloc. Umblați cu certitudini relaxate. Zugrăviți-le realitatea politică cît mai negru (pentru ei).

”Ați avut dreptate, dragă domnule, sînt o doamnă. Din cîte cunosc eu, anchetele s-au finalizat. Dincolo de suspiciuni, în 2009, la Paris, nu au existat fraude. În cîteva dosare, de pe întreg cuprinsul țării, au existat chiar și cetățeni care au fost băgați la pușcărie. Este important pentru tînăra noastră democrație că în sfîrșit, justiția a atins acest subiect tabu, al fraudei electorale. Pentru toate există un început. Este important pentru tînăra noastră democrație ca Oprișan, Dragnea, Atanasiu, Fenechiu, Samson să intre în pușcărie. Faptul că șeful Mafiei, Adrian Năstase, a intrat în pușcărie, faptul că Iacubov, mîna dreaptă a lui Hrebenciuc, a intrat în pușcărie, faptul că SOV; tatăl spiritual al PSD și PNL, a intrat în pușcărie, mă face să privesc cu încredere și optimism spre următoarele arestări și condamnări ale liderilor mafiei, mă refer, evident, la liderii PSD și PNL. Sînt convinsă, dragă domnule, că frauda masivă nu va rămîne nepedepsită, și că baronii locali ai PSD și PNL vor fi arestați și condamnați. bla bla bla”Acesta se numește apărarea siciliană ”Muie la șefii tăi pînă-ți sare țandăra” Poate că respectivul e fan Adrian Păunescu. Atunci băgați: Păunescu era o jigodie și un porc care se futea în cur du Dinu Săraru. Niște poponari. Poate că e ecologist. pișa-m-aș pă copaci.

Nu-l ataci pe el, îi scrii calm și ataci la enervare tot ce are el mai sfînt (Voiculescu, de exemplu) și o faci complice, ca și cum ai porni de la premisa că și el e de acord și că e bine penru noi toți: Îi bagă p-ăștia la mititica și îi fute un păros tatuat în cur. Îi fute în cur, nu tatuat în cur, dragă domnule. Să mori de fericire, nu alta! Nu te bucuri?”

3 days ago from livefyre MRU întreabăƒ, poporul răƒspunde

Intrebat de jurnalisti despre impresia pe care i-a lasat-o concertul sustinut de Lady Gaga presedintele interimar Crin Antonescu a raspuns scurt: „O manifestare discretă.”

3 days ago from livefyre O modestムhartムstrategicム(2)

Am scris pe 11 despre atacul din partea instituților de stat și a vestului, pac, procurorii începură să-i ia p=ăștia pentru fraudă și Gordon să-i castreze cu spărgătorul de gheață, ca-n Basic Instinct. Cum vorbii ieri de Mona Pivniceru, pac, p pozară în mașina lui Andrei Năstase și anunță că n-o mai interesează MJ. 

Ce mai vreți? Vreți să plouă mîine? Vreți să batem, în sfîrșit, și noi pe cineva la fotbal? Vreți să vină Moș Crăciun în toiul verii? Vreți să cîștigați la Loto, vreți să se împace Bianca cu Prințul? Doar spuneți, și dorințele vor deveni realitate.

6 days ago from livefyre Naziștii ș™i useliș™tii. Istoria se repetăƒ. Cum a preluat USL preș™edinț›ia ț›ăƒrii.

Am vorbit cu asta micu’ al meu, e necajit ca-i mai iese un dintisor. Mi-a spus ca daca nu-mi convine cum grangureste sa-l pup in fund.

N-am putut.

M-am uitat, insa, in pampers. Cred ca e si de la laptele praf, dar ce am deslusit acolo:

 – maine, in CCR, se ia decizia de lamurire a „eratei”. Actualizarea e blocata. Apoi, chiar daca nu maine, se decide invalidarea, cu 6-3. Parlamentul nu are ce face (vezi si declaratia lui Voicu de azi), Basescu revine.

– circul e facut pentru maximizarea scorului la parlamentare si pentru a-l refixa pe Basescu ca si tinta. Vin vremuri grele.

– Dreapta, din pacate, nu exista. Dar, asa amarata, rapciugoasa, jegoasa, n-o sa pot vota USL sau sta acasa.

Cu restul pampersului o sa manjesc clanta lui KK mal.

2 days ago from livefyre Democraț›ia in România ș™i inamicii ei, azi isterizaț›i de parchet ș™i DNA

Interesanta dezbaterea de mai jos. Cum vad lucrurile, foarte scurt si fara pretentie de analiza:

– cu toata mandria (profunda) de a fi transilvanean, trebuie sa recunosc ca suntem cam batuti in cap, conservatori care va sa zica. Ceea ce se dovedeste a fi un lucru bun la, sa zicem, referendumuri

– nu cunosc pe nimeni – de la taximetrist la taran – care sa-l aprecieze pe Oprescu

– poate multi cu Antonescu, de acord cu Bleen, dar cred (intreband oamenii) ca MRU l-ar bate aici. Nu stiu de ce, e mai asezat, nu are acel „misto”, atat de apreciat, bag de seama. Oamenii mai au inca un filon de respect pentru „domnucul cel destept”.

– USL a castigat, e adevarat, dar PD a fost catastrofal din toate punctele de vedere (in special ca si oameni), dar s-au pastrat inca pozitii puternice. Ar fi o paine de mancat pentru o Dreapta inteligenta, spun eu. Am scris inteligenta, nu PD

– a contat enorm, fundamental, decisiv, o alta asezare a lucrurilor, data istoric de Viena

Evident, nu suntem altfel, la fel de buni/rai, lasi/eroi, poate mai harnici. Sigur mai inceti. Nu vedeti, nici DNA inca n-a ajuns la noi.

6 days ago from livefyre Naziș™tii ș™i useliș™tii. Istoria se repetăƒ. Cum a preluat USL preș™edinț›ia țării.

Antonescu, către sportivi: „Ceea ce faceți pentru această țara este maxim. Nimeni nu poate face mai mult”

Ati auzit ba vaduve si orfani ai Romanilor din Afganistan ce zice domnul presedinte: „Tac’to mai bine facea badminton!”

 

LOCUL 8 (15 like-uri)

2 days ago from livefyre Codul lui Hammurabi, varianta Blogary

 promaa2002 A explicat-o deja Dănileț. Văd că ești încîntat că Băsescu intervine în CSM. E ca și cum ai fi încîntat că Ponta intervine în CCR. Nu este absolut nicio diferență.

 

 

2 days ago from livefyre Democraț›ia in România ș™i inamicii ei, azi isterizați de parchet ș™i DNA

Kafkapeulita , are you real? Mda, stabiliserăm că ești, era ceva cu oameni vii și rate în bancă. Cifra a fost azvârlită la TV, am auzit-o live. Nu ți-e jenă?! Zi și de flotă !! N-ai ambiție dacă nu zici!

Puteau, dar uite că nu s-au depus. Sau s-au depus de persoane/organizații care nu și le mai asumă, care au primit răspuns că nu se verifică etc și acum nu le mai dă mâna să recunoască! Camioane de probe, ziceau. Dar clănțăne.

Ia du-te pe uliță! Vei afla că Băse a câștigat că s-au furat voturile la Paris. Tot de la A3. Știi câte persoane au votat la Paris?! Pe listeee, kafkaaa, numărate și trimise la MAE? 3 700 de persoane (trei mii șapte sute!)

5 days ago from livefyre Guvernul Ponta ori trebuie săƒ-ș™i dea demisia, ori trebuie săƒ-ș™i dea demisia

Nu mai rezist tensiunii. Ma duc in oras sa fac cuiva un copil

 

2 days ago from livefyre Codul lui Hammurabi, varianta Blogary

Relu Fenechiu: „USL este îngrijorată de mutarea competiţiei politice pe terenul justiţiei”

 Eu cred ca USL e ingrijorata de revolta magistratilor care nu mai vor sa se intoarca la vremea lui Nastase

3 days ago from livefyre O modestムhartムstrategicム(2)

S-a supărat MRU. ICCD se transformă în partid. În sfîrșit, o veste bună de pe flancul drept.

Mihai Razvan Ungureanu:

„La ora actuala suntem cel mai mare ONG din Romania. Avem aproape 15 mii de membri si sunt convins ca putem ajunge rapid si la 100.000. Avem sedii in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Arad, Brasov, vom avea in curand si la Iasi, la Constanta, la Ploiesti, vom mai avea cateva in Bucuresti si vom acoperi toata tara, asa ca pana duminica astept raspunsurile voastre la intrebarea: ne transformam in partid sau ramanem un club de discutii, o bazaiala etica pentru partidele politice?!PDL este un partid mare, dar care nu si-a baut inca ultimul pahar de cucuta. PNTCD este un partid cu trecut mare, dar, din pacate, fara prezent, care isi doreste, desigur, un viitor. Noua Republica este un partid fara trecut, fara prezent si fara viitor, care isi doreste si el ceva. (…)Vrea cineva sa se inscrie in PDL? E liber sa o faca. Vrea cineva sa se inscrie in PNTCD? E liber sa o faca. Vrea cineva sa se inscrie in Noua Republica? Eu, unul, nu! (…) Avem doua variante: ori ramanem un club de discutii, ori devenim partid politic si intram in joc”

 

LOCUL 9 (14 like-uri)

5 days ago from livefyre Guvernul Ponta ori trebuie să-și dea demisia, ori trebuie să-și dea demisia

norica a aparut la tv proaspat barbierita

Facebook Comments

60 Comments Cele mai bune comentarii ale saptaminii 13 – 19 august 2012

  1. Rezon

    Sugestie: un update la articolul http://www.blogary.ro/2012/08/nazistii-si-uselistii-istoria-se-repeta-cum-a-preluat-usl-presedintia-tarii/#lf_comment=34054963, cu un link spre traducerea in engleza facuta de good fellow mbuliga (well done, sir!)

    Reply
    1. mbuliga

       @Rezon Multumesc, articolul lui Bleen e excelent!
       
      Poate ar fi buna si o traducere in romana a explicatiei lui Cory Doctorow a lui „Coase cost” (despre costul organizarii unei activitati si de ce e important ca azi acest cost a devenit accesibil tuturor cetatenilor), ca sa intelegem mai bine lumea. Mai dau o data linkul spre explicatie (si recomand calduros cartea „For the win”, cu plusirile si minusurile ei). 
       
      For the win (vezi download for free): http://craphound.com/ftw/
       
      Linkul la explicatie: http://chorasimilarity.wordpress.com/2012/08/15/coase-cost-and-web-2-0-explained-by-cory-doctorow/
       
       
       

      Reply
  2. Rezon

    Sugestie: un update la articolul http://www.blogary.ro/2012/08/nazistii-si-uselistii-istoria-se-repeta-cum-a-preluat-usl-presedintia-tarii/#lf_comment=34054963, cu un link spre traducerea in engleza facut de godd fellow @mbuliga (well done, sir!)

    Reply
  3. nedormitul

    felicitări, simona! eşti fericita cîştigătoare a unui televizor plasmă cu 200 de canale full hd. modalitatea de ridicare a premiului o vei afla în această seară în prima pauză publicitară a știrilor antena 3.

    Reply
  4. Taticu

    Hehe, totul tine de antrenament, munca. Planul e facut pentru cele 24 de laicuri.
     
    In timp ce toti rad, canta si danseaza pe forum – ca niste greierasi -, Taticu se apuca de antrenament, ca o umila furnicuta muncitoare.
     
    Un pic de lege de la @EleBelele , niste cataif de la @Canadiana , o incruntatura de la @Florina . Umor ca si @Rezon  sau fratele @Gramofonu n-am, dar se poate compensa prin munca, multa munca, Taticule! Nu uita, nimeni nu da 24 de laicuri doar asa, locul I nu cade din cer. Munca, disciplina, sudoare.
     
    Plus ca pot sa injur la idiotii din PD, fara sa ma repet, mai mult decat @Bleen . Iar cand va veni ierna grea a clasamentului de duminica viitoare, cine o sa rada? Cine o sa vina sa ceara, necajiti, niste graunte de laicuri? Ei. Si atunci, cu mainile peste burta, zambind, Taticu’ o sa-i intrebe: „dar toata saptamana ce-ati facut? V-ati distrat, ati ras si ati chefuit pe forum”.
     
    Hai, Taticu’, hai furnicuta. Hai ca se poate!

    Reply
    1. Bleen

       @Taticu Cam greu să primești laicuri aici, unde nimeni nu citește. Toată lumea e pe forum, acolo se trafichează laicurile.

      Reply
    2. Rezon

       @Taticu  @EleBelele  @Canadiana  @Florina  @Gramofonu  @Bleen 
       
      De dragul preciziunii, trebuie spus ca cele mai de succes comentarii ale mele sunt printre cele mai lipsite de umor. Deci, poate ar trebui sa reconsideri un pic schema tehnico-tactica

      Reply
      1. Rezon

         @Taticu  @EleBelele  @Canadiana  @Florina  @Gramofonu  @Bleen 
         
        Adica, vreau sa spun, caterinca-i buna, dar nu te duce departe in Panteon la Madame

        Reply
  5. Taticu

     @Bleen trebuia sa lasi clasamentul asa cum a fost initial.
     
    Nevasta-mea e asa bucuroasa de asta nou, ca iar trebuie sa fac sex.

    Reply
  6. Taticu

    Servici, n-am. M-au dat afara ca nu m-am mai dus, odata cu boicotul.
     
    Nevasta-mea ma paraseste, ca monitorizez A3 si OTV. Plus ca, cica, „ce ficior esti daca nu poti strange 24 de likeuri?”
     
    Pruncii imi plang cand ma vad, „a venit tata, iar e sub linie”, de zici ca-s combinatia intre liste si Crin.
     
    Sunt cu nervii la pamant. 24 de laicuri?!? Imposibil!
     
    Urasc Dreapta!

    Reply
    1. Rezon

       @Taticu Te inteleg. Dar raspunde sincer la o intrebare. Crezi tu ca ti-ar fi mai bine cu putoarea aia de CritcAtac?

      Reply
      1. Taticu

         @Rezon Se face clasament pe laicuri? Ma, io ma mut si la Ciutacu, numai sa nu ma mai bata nevasta la cap!
         
        Sa mi se dea si mie ceva!

        Reply
    2. Rezon

       @Taticu Inlumina ultimelor actualizari, comentariul tau plin de venin este lovit de o caduca nulitate

      Reply
        1. EleBelele

           @Rezon  @Bleen aha, merci de traducere. probabil ca n-am injurat suficient cat sa dobor recordul ever :-))

          Reply
        2. Rezon

           @EleBelele  @Bleen Recordul inca imi apartine, pentru un comentariu scris dintr-o inima si-o rasuflare, despre bunicu, in ziua incarcerarii Lui Insusi. Sa nu injuri

          Reply
      1. Yeba

         @Florina  , țțțț, reușiți fără loc. Erau ăia, săracii, care luau peste 5.00 în condițiile în care ultimii admiși aveau 8.80… Le rămânea consolarea că în alte condiții… dacă erau mai multe locuri…

        Reply
        1. Yeba

           @Rezon , nț. Lista acelora nu era publică și erau anunțați înainte de examen, era eliminatorie, ca Desenul la Arhitectură. 

          Reply
        2. Canadiana

           @Yeba  @Rezon la teatru erai admis fara loc din pricina obarsiei putrede. mama a fost asa. dar culmea, a intrat la drept. bolsevicii tot cu gandirea stramba au ramas.

          Reply
  7. SimonaM

    În primul rând doresc să mulțumesc puciștilor, familiilor lor, precum și membrilor CCR pentru ocazia oferită de a mă face remarcată.
    And their mothers, too.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *