Crăciun fericit!

Facebook Comments

29 Comments Crăciun fericit!

  1. Florin

    Vă recomand cartea anterioară a lui Boia, "Germanofilii", despre Unire și primul război mondial. Mi se pare senzațională, demontează documentat o mulțime de mituri care au ajuns să ne otrăvească prezentul. Apropos, nu regăsesc în ea deloc teza "intelectualului care n-are ce căuta în politică", mai mult, în perioada cu pricina elita intelectuală și cea politică se cam suprapuneau.

    Reply
  2. Selvyn Agiacai

    Tuturor membrilor si cititorilor Blogary si NR, un Craciun fericit, un 2012 plin de surprize placute si impliniri, dar, in primul rand, sanatate si virtute!

    Reply
  3. nightmare

    Va doresc ca magia Craciunului sa va lumineze inima si sa va intareasca bucuria de a impartasi, de a spera si de a schimba viata voastra.

    Craciunul este cea mai frumoasa speranta, pentru ca in ea viata noastra gaseste sensul, speranta devine certitudine, intunericul devine lumina.

    Craciunul sa va aduca liniste, bucurie, fericire si pace!

    Cine poate rezista vibratiei stelei de Craciun? Spiritul Craciunului ne uneste si ne face mai umani.

    CRACIUN FERICIT !!!!

    Reply
  4. tucu

    La multi ani tuturor, sa se implineasca toate visele si sperantele.

    PS. Urarea nu se refera la cei ce spera sa i vada pe Antonel si Tontanel la putere.

    Insa de visat pot sa viseze.

    Reply
  5. eugen

    ..e ora patru, am iesit de la servici, in colt la alimentara din piata amzei s_au bagat portocale, m_asez la coada, nu_i mare, n_ajunge pana_n maghweru, da cate 2 kile, dua pensionare din fata mea zic ca dimineata la unic au avut bomboane de pom si ciocolata chinezeascaiar prin spate plecau unii cu banane si ness la cutie, ajung , iau , apoi pregatesc sa am laindemana buletinul ca langa gradinita, la alimentara se da salam de vara, iau si doua paini, siapoi in statia de autobuz langa podgoria o felicit pe nevasta_mea ca mi_cusut bine nasturii la palton ca altfel iat pierdeam vreunul, ajung acasa, lumina_i luata_ de , varf de sarcina_ ai auzit cea zis azi la radio tovarasul antonescu, cica_n bpn a propus sa creasca salariul cu 3o de lei da tovarasul ponta a zis in biroul politic executiv sa creasca cu 5o de lei iar la mamele cu mai multi de 4 copii sa le dea la salariu 100 de lei, vezi cancepe telejurnalul pe antena 3, schimba banana la televizor ca_i ramasa antena pe bulgari, maine ma duc la munca ca nea chemat secretarul de partid, dam si noi o leaca cu matura prin curte, vezi sa razi coaja la portocale s_o bagam cand facem un cozonac, iar nu_i presiune la gaze si merge doar un ochi la aragaz, poate saptamana viitoare gasim si niste oua ca vine 30 decembrie… craciun fericit.

    Reply
  6. Mih

    Lumina-va steaua, lumina

    Veste sa va vina

    Despre Pruncu-abia nascut,

    Cel fara de vina.

    Bucurati, va bucurati

    Oameni buni si frati

    Pentru Prunc si Maica lui

    Colinde cantati.

    Sufletul sa se-nsenine,

    Dorul sa se-aline

    Caci in Noaptea de Ajun

    Mare veste vine.

    Gand curat si fapte bune

    Viata sa adune

    Pentru asta s-a nascut

    Prunc Isus in lume.

    Craciun fericit tuturor!

    Reply
  7. Bleen

    Ca şi primii creştini sau ţăranii care învăţau Biblia de pe pereţii bisericilor din cauză că stăteau mai prost cu cititul şi scrisul şi eu am învăţat Noul Testament din poze. E vorba de un album de-al mamei mele cu artă religioasă ţărănească (celebrele icoane pe sticlă transilvănene din sec XVII) pe care mă uitam cînd încă nu învăţasem să citesc. Pentru mine întotdeauna imaginea creştinismului va rămîne cea dată de icoanele pe sticlă transilvănene.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *