Felix, punctul 15 şi atacurile informatice la adresa Blogary

Atacurile informatice la adresa blogary.ro continuă vehement (au început la 12.55). De unde vin, nu ştim încă. Acum se adună probele. De vină este punctul 15, probabil. Presupun că atacurile  nu se vor încheia pînă cînd Felix nu va primi certificat de revoluţionar şi de dizident şi va fi şters ca turnător din scripte şi din memoria publică (asta cu ştersul din memoria publică nici nu e greu – spălatul pe creier e la mare modă zilele astea şi, mai mult decît atît, funcţionează!).

UDPATE.

Must-read:

Tineret, mîndria ţării

De ce vă temeţi de violenţă, bă?

Pseudorevoluţia românească: nu vrem reforme, vrem protecţionism

De ce e aşa de greu de acceptat că unii o duc decent?

Facebook Comments

45 Comments Felix, punctul 15 şi atacurile informatice la adresa Blogary

  1. Selvyn

    am mai scris, si revin : 13 mii de oameni reprezinta Romania? EU NU CRED ASTA, insa noi n-avem timp, fiindca avem de muncit…. Iar graba cu care cer Pontenescu, Corlatenii si sosia mai tanara a lui Felix Alegeri anticipate, este ca simt ca de fapt, lumea asta, care demonstreaza, este din bazinul electoral al OTV-ului, cel putin dupa revendicari!

    Reply
  2. Dragos

    da, si eu incep sa consider ca olecutza de galceava precum cea din P. Univ. este necesara ptr. trezirea la realitate a politicienilor. ceasul 12 a sunat, acu' depinde de "facultatile" (mintile) fiecaruia.

    Reply
  3. andrei

    Incep tot mai mult sa cred ca asta e planul lui Basescu pentru ca PDL-ul inghetase intr-un proiect pur teoretic. O revitalizare a civismului activ era necesara pentru ca toate partidele s-au indepartat nepermis de populatie. Basescu a vazut asta si isi joaca o carte politica valoroasa. Alba ca Zapada ar putea reveni ca optiune posibila, fulger.

    Reply
  4. poweraxxel

    18.01.2012 ora 16:00 Nici o camera live nu mai transmite imagini pe internet din Piata Universitatii. Avand exclusivitate, televiziunile precum Antena3, RealitateaTV si RomaniaTV isi pot permite sa prezinte in ce lumina vor ele evenimentele. Fara alta sursa de informare, este un exemplu din “democratia” care va urma cu protejatii lor la putere (USL). Asa cum pe vremea lui Nastase nimeni nu spunea nimic altceva decat ce doreau unii, la fel se intampla si acum. Doar ca media este in curtea opozitiei …

    Reply
  5. mac gregor

    Ar fi fost o escrocherie ca USL sa castige pe presiunea strazii. In cele 6 luni sau cate mai sunt pana la alegeri, USL trebuie sa isi prezinte planul lor de schimbare. Sa vedem daca vrem planul asta si cat e de bun.

    Aproape cred ca toate manifestatiile astea sunt o escrocherie pentru a sari peste aceasta etapa.

    Reply
  6. Dragos

    @all

    tinand cont si avand in vedere ultimele evenimente contondente ce au culminat cu atacurile josnice la platforma blogary si, implicit, la postacii sai, ticalosii ce ar fi scos din papuci chiar si pe campionul olimpic la zen, Lama Dalai, doresc sa va adresez sincere felicitari ptr. faptul ca v-ati abtinut sa sariti cu Kama Sutra pe mamele posesorilor de limbi ce trateaza hemoroizii d.lor Vintu, Felix, Ghita, gen.

    observ cu deosebita placere ca ratiunea&omenia au invins, ati tinut cont ca Ciutacu, Badea, Dragoteasca, R. Tudor, Grecu, Gadea, gen sunt si ei oameni in care bate o inima ce pompeaza sange rosu, ce simt enorm si vad monstruos.

    felicitari !

    Reply
  7. anna

    Nu stiu daca ati citit ceva despre marea stire care circula zilele trecute , cum ca la Opera din Cluj , regizorul Alexander Hausvater a indemnat spectatorii sa protesteze impotriva Dictaturii .

    Aseara , Dana Grecu si apoi Gadea i-au luat regizorului un mic interviu .

    Incercati sa aveti rabdare si sa ascultati de la min 13.25 in primul link si de la min 48 in cel de-al doilea link.

    http://inregistrari.antena3.ro/view-17_Jan-2012-L

    http://inregistrari.antena3.ro/view-17_Jan-2012-S

    Reply
  8. Glook

    Liviu Iordache: pe aia nu-i baga nimeni in seama din oficiu. Asa le trebuie daca muncesc prea mult si nu-si dau timp sa gandeasca. Francezii au o vorba pentru situatiile astea: 'les absents ont toujours tort' (un fel de 'absentii au intotdeauna o atitudine gresita').

    Reply
  9. Liviu Iordache

    Poate se va raspunde si celor care stau acasa, dupa 8-10 ore de munca si 2 pe drum, si nu doar celor 500 de domni si doamne care se socializeaza in piata, ce ziceti? Pentru ca acesti 500 de oameni sa aiba vreme, de la ora 14 la 24, sa stea in piata, restul de citeva milioane trebuie sa stea acasa, pentru a se odihni, ca miine o iau de la capat cu munca! De ei tine cineva seama?

    Reply
  10. Nea

    Oameni buni, dar se poate:

    Aşa cum în anumite părţi din Europa tocmai ce s-a interzis cuvântul domnişoară, dar nu şi virginitatea în sine, la noi să se interzică cuvântul turnător, dar nu şi felixia.

    Reply
  11. poweraxxel

    Curios sa vad si eu cum arata miscarea pe care unele televiziuni de stiri si opozitia o lauda ca fiind o noua “revolutie”, m-am decis sa trec pe la Universitate. Asa incat, in jurul orelor 19,00 dau o tura in zona. Cand ajung acolo, surpriza!!! O mana de oameni, aliniati pe treptele din fata Teatrului National, scandand la intrarile in direct ale reporterilor fixati cat mai aproape de ei. Vis-a-vis, un palc de oameni strans uniti in reflectoarele unei alte camere … si cam atat. Dau drumul la radio pe frecventa Realitatii si ascult socat declaratiile aberante si fataliste ale prezentatoarei, cu adrenalina peste limita de parca vazuse valul de apa din filmul “2012″. Peste 600 de manifestanti! Ma mai uit odata in zona, poate sunt ascunsi pe dupa boscheti! In final, ma lamuresc. Este iarasi o campanie de genul “noi vrem respect”. Ajuns acasa, dau drumul televizorului sa vedem daca acolo se vad “peste 600 de manifestanti”. Filmarea este in cadru restrans. Nu se vede spatele, iar din cand in cand ca se se mai estompeze efectul cadrului restrans latit pe tot ecranul mai vedem o alta fereastra cu invitati sau diverse … Comut pe Antena3. Exact acelasi lucru, doar invitatii sunt altii. Aceleasi teme de discutie, cu manipulari brodate pe inceputuri de adevar. Concluzii tendentioase, catre aceleasi vechi sloganuri rostogolite de luni si luni de zile … Camera web din Piata Universitatii de pe site-ul jurnalul.ro nu mai functioneaza de cateva zile. Imaginile ar fi spart monopolul informatiilor impuse de unele televiziuni de stiri care au interesul de a se cunoaste doar ce prezinta ele. (Am gasit ulterior pe unul din site-urile pro).

    Reply
  12. Selvyn

    fratilor, traim intr-o lume de nebuni, carora si PDL-ul, prin vocea SG-ului Oltean, le da dreptate… in strada sunt azi sub 5000 de oameni in toata tara ( in rapoartele mele, as fi scris 5k 🙂 ) ne reprezinta cei din strada? pe cei care avem un program prima casa (1,2,3), pe cei care beneficiem de cota unica (respect Stolojan & Vosganian-da, nu dati cu pietre in mine, e si el autor!), pe cei care binemeritam cota unica (din cei aproape 4 milioane de lucratori la privat si creatori de valoare adaugata, ca sa nu spun marxist, plusvaloare (!) sigur NU ne reprezinta oamenii care merg in piata sa se planga

    Iar pentru posessorii de VW Golf 5, Citroen C4, sau Renault Megane Fluence (indiferent daca este a voastra sau a firmei, indiferent daca este proprietate sau in leasing operational) care au participat in la aceste manisfestari, am numai cuvinte de scarba: cum p**a mea puteti sa fiti anti-Basescu, nu va ganditi ca daca va veni Ponta, vom avea cota progresiva pe salarii? adica vom lua 50% din banii de azi??????

    Reply
  13. Selvyn

    vb Cercel, Doctorand la Durham, altfel mare oras universitar. pe TMC! al cui mai este The Money Channel, stie cineva? 🙂

    Reply
  14. Selvyn

    @ liviu iordache

    RESPECT! si nu sunt din Peluza Sud!

    PS mai vb acum un "bou" ( a se citi articolul lui Bleen) care mai este si doctorand la Durham, care comenteaza la greu… probabil a primit mult…

    Reply
  15. Liviu Iordache

    Unde s-a mai pomenit o taracu 5 televiziuni nationale de stiri care sa reziste pe o piata de cel mult 1 milion de telespectatori transmitind 10 ore pe zi aceleasi imagini: 500 de niste unii care striga te miri ce? Mai mult, pe baza acelorasi "protestatari" sa ceri sa-si dea demisia inclusiv membrii academiei romane, tot, ca a iesit poporul in strada-scuar-piateta-fundatura etc. In fine, ati mai pomenit ca 3.400 de oameni din 62 de localitati, dintr-o tara alta decit Vanuatu, sa dicteze structura politica de pe o zi pe alta?

    Reply
  16. sfantu sisoe

    Un tânăr a apucat să participe doar câteva zeci de minute la protest, când mama sa a intrat în mijlocul protestatarilor şi l-a lovit în repetate rânduri cu palmele pe fiul său, scoţându-l din mulţime, întrebându-l în mod repetat: "Ce ţi-au dat mă, bani?!", relatează Mediafax.

    În cele din urmă, tânărul a părăsit mulţimea şi a plecat împreună cu femeia. Câteva minute mai târziu, o altă femeie, împreună cu fiul său minor, a venit să-şi ia soţul din rândul protestatarilor, lovindu-l cu palmele şi întrebându-l de ce nu stă acasă.

    Întrebat de reporteri de ce îl loveşte, femeia a refuzat să răspundă, bărbatul fiind cel care a declarat că i se promiseseră alimente dacă va participa la proteste. "De trei zile stau aici. Au zis că îmi dau şi mie alimente", a spus bărbatul, fără să răspundă însă cine îi promisese alimentele. Tot în timpul protestelor, jandarmii mehedinţeni au scos din mulţime un bărbat care era băut şi care intrase în conflict cu protestatarii.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/protestatari-scosi-in-p

    Reply
  17. sfantu sisoe

    de pe bloguri adunate,

    azi lia olguta psd:

    Eu sunt fan Mazare. Am mai spus. A dat autorizatie de miting o luna, a dat ceaiuri la manifestanti si i-a promis o mama de bataie prefectului daca nu-i lasa corturile unde se dau ceaiuri si mai ameninta cu amenzi. In plus, i-a avertizat pe jandarmii din Constanta ca daca se ating de protestatari, iese si el sa se bata cu ei. Si le promite el ca toti cei care au batut manifestanti, vor raspunde cand USL vine la guvernare. Cum sa nu-l iubesti?

    Reply
  18. anarchix

    @ bleen.

    aud ca ti se face reclama la antene sa te stie boborul mai bine.

    Retine ca legea cu privire la portul de arma pentru autoaparare a fost amendata, facand portul de arma pentru cetatenii normali mult mai accesibil. Un Carpati poate fi achizitionat la mai putin de 500 RON.

    just my 2 cents…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *