Forum şi intranet

În scurt timp, adică astăzi, Asociaţia Blogary va avea intranet (OpenAtrium) şi forum (bbPress). Forumurile (Asociaţia Blogary, Madame Blogary şi Taclale) şi primele topicuri (Constituţia, Sistemul electoral, Regionalizarea, Statul minimal pe forumul Asociaţia Blogary şi Regulile comentariilor pe forumul Madame Blogary) le aveţi deja în sidebarul din dreapta. Atît softul de intranet (mersi @gupi) cît şi cel de forum sînt deja instalate, mai trebuie adăugaţi doar utilizatorii şi făcute mici setări. Avînd în vedere că e deja 4:28 dimineaţa, nu prea mai am energie să-i adaug acum, o voi face azi după amiază, după cafeaua de dimineaţă de la 12:30.

La forum vor avea acces cititorii blogului care doresc să se înscrie, la intranet vor avea acces doar membrii Asociaţiei Blogary.

UPDATE. Vă puteţi înregistra pe forum ca participanţi. În sidebar-ul din stînga, jos, ultimul widget, sub widget-ul AUTORI, e ADMIN – Register. După înregistrare veţi primi pe email o parolă generată automat. Folosiţi-o la prima logare şi nu uitaţi s-o schimbaţi. Participanţii care doresc şi care au activitate pe forum pot deveni moderatori.

UPDATE 2. Cafeaua de dimineaţă se amînă de la 12:30 la 13:30, că e deja 05:54.

Facebook Comments

44 Comments Forum şi intranet

 1. Glook

  Vrui acces la forum si n-am primit nimic. Plus ca daca vreau sa fac din nou cu alta adresa mail imi zice ca Glook e deja registered… E grav doctore?

  Reply
 2. Bleen

  Probabil e în spam. Parola pentru forum e, as usual: karlmarx

  Intră cu ea şi schimb-o după ce te-ai logat.

  O să primeşti şi username şi parolă de intranet.

  Reply
 3. Sare'n Ochi

  ceva nu este in regula. dau click pe asociatia blogary de aici de pe madame si nu ma duce unde am ajuns cand am dat click pe adresa primita inmail. vreau sa ma loghez aici de pe madame, nu ma lasa nici cu userul de asociatie si parola sa, nici cu userul de wordpress si parola sa.

  idem si pe taclale.

  dincolo sunt logat dar nu exista topicurile pe care la vad aici dar nu le pot comenta ca nu ma lasa sa ma loghez 🙂

  Reply
 4. Bleen

  Minoritatea ilegaliştilor care strigă idei revoluţionare în piaţă şi se întîlnesc în locuinţe conspirative să spargă sămînţă.

  Reply
 5. Nea

  Vorba Yebei, parcă am fi nişte ilegalişti care strigă idei revoluţionare în piaţă şi se întâlnesc în locuinţe conspirative să spargă sămânţă.

  Reply
 6. Sare'n Ochi

  am incercat sa ma loghez si la taclale dar n-am izbutit sa-mi dau seama cum. ma loghez cu user-ul de asociatie si parola de acolo sau cu userul de wordpress si parola de acolo?

  Reply
 7. Bleen

  Logatul nu e de colo colo (era şi o echipă celebră: Colo Colo Santiago de Chile). Odată ce ai cont de Blogary şi te loghezi eşti logat şi pe forum. Oricum, poţi posta din aceeaşi interfaţă, e ca şi cum ai comenta pe blog.

  Reply
 8. Yeba

  Ba aici sa birfiti, ca eu n-am parola si presimt ca o sa fie o chestie complexa logatul asta de colo colo. Nu-i mai simplu sa birfim aici si sa discutam chestii serioase la adapost?

  Reply
 9. Nea

  Am auzit că idila Moni-chinezu e manevra lui Lăzăroiu.

  Vrea să altoiească hărnicia şi frugalitatea chinezilor pe frumuseţea Monicăi, care va naşte milioane de români mici (consum redus), harnici şi anorexici.

  Reply
 10. tucu

  Nu Dragos. Cu chinezu. Intrebarea este -Lazaroiu il cunoaste pe chinez?

  Daca raspunsul este da devine evident faptul ca Basescu este vinovat pentru despartirea de Iri.

  Basescu e rau. Astept precizari de la reporterii Realitatii .

  Reply
 11. tucu

  Multam Bleen. Stiam eu ca pot avea o baza in tine.

  Nu esti ca Lazaroiu de care zicea soacra mea panicata de vecina de la 5 ca vrea sa i taie pensia.

  Reply
 12. tucu

  Bleen

  Ador birfele. Cum am vazut ca ai deschis rubrica am si sarit sa vad daca nu e ceva despre Moni. Cind sa birfesc si eu vine situl si zice -logheaza -te. Ce era sa fac? Am incercat si nu a mers ca pensionar fiind nu mi au dat astia si parola. Am citit iar instructiunile , m am inregistrat si de vre o ora astept parola. Crezi ca mai vine sau trebue sa renunt la birfe?

  Reply
 13. Bleen

  Forumul nu creează obligaţia de a scrie o Constituţie imediat după înregistrare. Pentru început se poate deschide un topic cu muzică sau filme în Taclale sau bîrfe politice în Madame Blogary.

  Reply
 14. tucu

  @Eugen

  Nu se poate preleva de CEDO deoarece este vorba de o sentinta definitiva pronuntata in Romania.

  Chestia cu Cedo este o minciuna.

  Singur nu am nici o sansa , am sa incerc sa fgasesc niste ong uri sau asociatii ca sa iasa si cu un oic de scandal. El mi a dat ideea deoarece a a facut plingere penala impotriva lui Boc pt ca nu a depus proiectul de buget in timp util.

  Reply
 15. tucu

  Off Topic

  Stie careva cum si cine poate depune o plingere penala impotriva senatorului Voiculescu pentru ca acesta a mintit cind a dat declaratia ca nu a facut politie politica atunci cind a fost ales senator?

  Reply
 16. Dragos

  Introductiv subtil cu vorba buna/zaharelul:

  Se zice că flamanzii şi valonii au hotărât la un moment dat să împartă Belgia în două: de-o parte flamanzii, de cealaltă valonii. Singurii care au avut de obiectat au fost evreii: Şi noi, belgienii, ce facem?

  Abrupt dintr-o bucata:

  si noi astia, postacii ordinari tip pielea *ulii, ce facem?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *