Linkuri si offtopice – 10 noiembrie 2013

foto: capitaliști odioși cu gaze de șist pe unde nu te aștepți

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


18:48 – 3 de ani de la cel mai lung cutremur înregistrat în România – DIGI24
13:50 – John Engler, fost guvernator Michigan, la emisiunea „După 20 de ani”: N-ar fi o surpriză ca în spatele PROTESTELOR faţă de gazele de şist să fie Rusia – Mediafax
03:19 – Situl de campanie al democratului Bill De Blasio (cel care a cîștigat ccu 70% alegerile pentru Primăria New York-ului)

Minority and women-owned businesses constitute only 3 percent of New York City’s government’s spending. New York State manages 10 percent and has a goal of doubling that share. Bill de Blasio believes in the importance of un- locking the entrepreneurial potential of women and minority-owned business, and realizes that because of New York City’s inherent diversity, purchasing from MWBE’s invariably increases the amount of city dollars spent right here in the five boroughs. As mayor, Bill de Blasio will direct Small Business Services to dramatically increase the number of officially registered MWBE firms eligible for city contracts, and will empower a Deputy Mayor with the responsibility of increasing diversity in city contracts and procurement.

Nazism, comunism, corectitudine politică și alte experimente sociale sinistre. Pe lîngă democrații americani și Marx pare Reagan.

03:11 – EVIL: NYC Mayor-Elect Bill De Blasio Pledges To Open More Abortion Clinics, Close “Sham” Pregnancy Centers – isthatbaloney

As mayor, Bill de Blasio will work to ensure that all women in New York City have access to quality reproductive health care. De Blasio will work with providers to ensure adequate protection for clinic access by ensuring close coordination with the NYPD, clinics and clinic access volunteers. In addition, he will continue New York City’s appeal of a judge’s order overturning New York’s local law to regulate sham crisis pregnancy centers, and if the law is ultimately struck down, he will work to craft new regulations to prevent these centers from masquerading as legitimate healthcare providers.

Citatul e luat de pe situl de campanie al lui De Blasio.

Crisis Pregnancy Center – a non-profit organization established to counsel pregnant women against having an abortion. CPCs generally provide peer counseling related to abortion, pregnancy, and childbirth, and may also offer additional non-medical services such as financial assistance, child-rearing resources, and adoption referrals.

02:02 – When You’re Strange – Youtube

Între 1990 și 1994 am ascultat Doors și Zeppelin pînă la epuizare.


Facebook Comments

28 Comments Linkuri si offtopice – 10 noiembrie 2013

  1. Bleen

    Bucurenci: ”Zidul Berlinului a căzut tot în urma unor demonstrații pașnice.” Demonstrații de forță pașnice ale lui Reagan și Thatcher. Bine, plus cîteva revolte înăbușite în sînge de tancurile sovietice și partidele comuniste.

    Reply
    1. Rosu

      exact genul de oroare care cuprinde mintile netede, spaland calea unui nou val de totalitarism… Nu politicile de rezistenta la cantecele de sirene bolsevice ci tovarasia dintre oameni au zdruncinat masinaria comunista… Acum se inghesuie multi sa recupereze ce considera ei ca e inca „functional” dintr-o masinarie de mancat suflete… Uitand ca e de fapt fier vechi…
      Fascinatia pentru „schimbarea lumii” este cale sigura catre doua prapastii: nebunia sau ideologizarea completa. Toate miscarile extremiste care au existat au avut din ambele: si nebuni si servitori orbi fanatici ai ideologiei.

      Reply
    1. Yeba

      Emil Cioran, parafrazând un citat celebru din Scrisorile persane (Montesquieu, ăla cu separația puterilor în stat, cu L’esprit des lois), in care doi persani veniti la Paris sunt intrebati intr-un salon „comment peut-on etre persan”?

      Reply
      1. Rheia

        Mulțumesc frumos! (Bănuiam eu ceva, dar cum mi-e antipatic Cioran, probabil sper întotdeauna reflex să nu fie vorba de el) Scrisorile persane, hm? Ehehei, începusem să le citesc prin clasa a noua, dar m-am întrerupt pentru Vulpile în vie, deși să mă bată zeii dacă-mi mai amintesc de ce. (Probabil vreun amorez chitit să mă impresioneze mi-a dat ideea.) Știi ce-mi pare rău? Că nu există spiritism pe bune. Tare l-aș mai întreba pe generalul Marshall, ăla cu Planul, ce-ar face el, dacă i s-ar da acum pe mînă România!

        Reply
  2. Bleen

    Uite, aici am nimerit-o bine (într-un comentariu pe Facebook, la Baconschi):

    Jocul se numește: ”Cum să-i prostim pe proști”, iar la dreapta e plin de disperați care, poate că în timpul liber sînt oameni inteligenți, dar cînd vine vorba de politică sînt atît de dispuși să se mintă, să se lase mințiți, să se autoiluzioneze, încît devin proști. Și nu se vor învăța minte niciodată. Și vor reacționa violent de fiecare dată cînd cineva le va atinge miturile cu care le place să se mintă.

    Reply
  3. Bleen

    Pentru cînd vorbește dreapta o să-mi iau o tastatură vomitproof.

    Teodor Baconschi
    Vad ca s-a umplut FB de oameni cu vederi de dreapta ingroziti ca Blaga vinde PDL la PNL (partidul penalilor securisti). Oameni care ne asigura ca nu vor inghiti o asemenea escrocherie politica. Nu stiu de unde atata mirare. Asta era planul lui Blaga de la inceput.

    Reply
    1. Canadiana

      Noroc ca Blaga a fost umilit public, ca i-a zis Antonescu: „Hai sictir”. Mai mare satisfactie nici ca-mi putea genera vreo alta replica.

      Reply
    1. audax

      Dupa primul episod am vrut sa renunt. Dupa cateva zile am zis: hai sa incerc si cu al doilea. Apoi, intr-o saptamana m-am uitat la toata prima serie. Cred ca este unul dintre cele mai bune seriale aparute in ultima vreme. Are o poveste continua, nu povesti de fiecare episod, coerenta, spusa bine, iar actorii din rolurile principale sunt chiar buni.

      Reply
  4. Bleen

    Unificarea dreptei se poate face doar în PDL dacă considerăm PDL un partid de dreapta sau se poate face doar excluzînd total PDL, dacă PDL nu e un partid de dreapta.

    Dar Udrea și MRU vor și partide personale (impropriu spus partide – sînt doar secretariate personale), vor și foncții și guvernare. Și probabil că Blaga are față de prostul clasei și s-au decis să-pl prostească. Dar nu asta e problema. Să-l prostească pe Blaga cît vor ei, dacă reușesc (deși cînd ești mai prost decît Blaga e destul de greu să-l prostești). Dar să nu-și imagineze că pot prosti electoratul de dreapta. Pe de o parte zic despre PSD și PNL că ar fi votați de proști, în timp ce ei ar fi votați de deștepți (mă rog, nu i-a votat nimeni niciodată, deci nu putem ști), însă în realitate își consideră electoratul potențial o adunătură de retardați care pot fi păcăliți cu ”altfel de politică”, ”cei 58%”, ”staul de drept” și ”unificarea dreptei” cînd de fapt e vorba despre cum se aranjează ei pe partea de locuri de europarlamentar, funcții, acces la guvernare, candidtură la prezidențiale, CV și un post băbănuț și comod după prezidențiale, monedă de negociere cu PSD și PNL, imunitate și impunitate.

    Mepiștii și feciștii trebuie să renunțe la minciună și trebuie să renunțe la a-și considera retardați mintal potențialii susținători. MP și FC sînt despre Elena Udrea, despre MRU și despre locuri la europarlamentare pentru refuzații lui Blaga. Nu sînt partide în adevăratul sens al cuvîntului, și de aceea se și agață cu disperare de ”unificarea dreptei”, adică de PDL și Blaga. Nu vor să intre în PDL, fiindcă acolo e șef Blaga și nu prind locuri la europarlamentare. Vor alianță cu PDL, să cîștige funcții de europarlamentar pe spezele PDL, apoi să părăsească PDL-ul, dacă Blaga nu pică. Pentru MP și FC unificarea dreptei e doar folosirea PDL-ului în scopuri electorale, doar pentru a nu rămîne băieții și fetele fără coledzi.

    Și-au făcut partide, dar nu vor să candideze cu ele în alegeri. Partidele lor, MP și FC, sînt doar pentru talente, fițe și atacuri la PDL, în perioada dintre alegeri. La alegeri însă, își caută cu disperare un partid mare pe care să-l paraziteze.

    ”Strategia Falcă” a fost un eșec, strategia rămînerii lui Udrea în PDL, în condițiile în care MP îi aparține, de asemenea a fost un eșec.

    Au plecat din PDL fiindcă era fesenist și a făcut blat cu USL, ceea ce este adevărat și acuzațiile se confirmă (amploarea blatului a fost mult mai mare decît își imaginează cineva), însă acum vor să se unifice cu PDL deși e fesenist și blatist.

    Din două, una:

    1. Ori PDL e fesenist, blatist și stîngist și atunci unificarea dreptei nu poate cuprinde și PDL-ul.

    2. Ori PDL nu e fesenist și blatist, și e dreapta și intră în ecuația unificării, caz în care mepiștii și feciștii nu au niciun motiv să nu intre în PDL prin fuziune prin absorbție (are brand vechi, are structuri, e un partid pe bune, nu un secretariat personal).

    Reply
    1. Bleen

      Și apropo de impostură etică:

      Macovei ce zice despre alianța PNL-PDL? A sunat-o vreunul dintre jurnaliștii de casă s-o întrebe? Sau avea ”telefonul închis”?

      Reply
  5. Yeba

    Sa-i spuna cineva lui MRU ca e tanar. Unu, e pacat sa-si strice sanatarea si doi, are sanse mai mari data viitoare.
    Avea sanse si-acum, daca stătea lipit de Base si avea perspectiva, nu umbla sa se aleaga deputat.
    Mă si mir ca n-a-observat ca olimpicii au alt regim de viata si de renuntari decat baietii de la Liceul Industrial nr. 1, care pun de o miuță in spatele blocului.
    Să-i spună cineva deci că e foarte tănăr, nepermis de tânăr, chiar în minorat politic.

    Reply
  6. Canadiana

    E absolut sinistru ca guvernul sa intervina in aparatul reproductiv al femeii. Ce sa inteleg din delcaratiile lui Blaso: ca va mari cota din buget destinata finantarii clinicilor de avort? Pai asta inseamna ca va micsora bugetul pentru politie si lege. El combate criminalitatea direct la sursa, prin controlul populatiei. Nici Hitler n-a avut atata imaginatie.

    Reply
  7. Bleen

    În comparație cu MRU, Antonescu e un jemanfișist relaxat și sănătos psihic atunci cînd e vorba de obsesia patologică pentru președinție.

    Reply
  8. Yeba

    De Blasio văz că are 70% Poate e bine să încurajeze avortul și diversitatea, în felul ăsta ei pre sine se răresc direct și/sau prin creșterea corupției și a infracționalității.. 90% mi s-ar fi părut liniștitor, scădea simțitor numărul victimelor inocente.

    Reply
  9. Yeba

    MI se pare că SRS nu a fost lucrat, e altceva la mijloc. Din ce aud la B1 rezultă că în presă se știa de mult de făcătură, e o ciorbă reîncălzită.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *