Linkuri si offtopice – 9 noiembrie 2013

foto: Santiago de Chile

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


19:15 – Occupy – Sanatoriul de spălați pe creier – Youtube

Megaofnul vorbește, mulțimea de spălați pe creier repetă.

14:28 –VIDEO. Un bărbat s-a luat la bătaie cu un indicator rutier – DIGI24

Dacă Ponta îi taxează, de ce să nu-i și batem

13:29 – Ponta: PSD merge singur la europarlamentare. Avem adversari, nu duşmani. Obiectivul, câştigarea alegerilor – Mediafax

Facebook Comments

4 Comments Linkuri si offtopice – 9 noiembrie 2013

  1. Bleen

    Îmi pare rău pentru MRU, dar dacă PDL e o insulă, FCMP e o meduză eșuată. iar dacă FCMP se crede insulă, PDL e supercontinentul Pangeea.

    Reply
  2. Rheia

    (Asta mergea la articolul despre prezidențiabili, dar abia acum mi-am amintit-o.) Cică primarelui dă București i se spune, printre iobagii lui de la Primărie, „Oprescuie”, fiindcă acum cîțiva ani, la o mare, mare ședință cu constructorii nemți și austrieci, unde aceștia din urmă erau cumva în culpă, a venit și le-a spus distinșilor săi osapeți (care erau „top executives”, oameni cu păr alb și nenumărate titluri de Herr Doktor pe cărțile de vizită): „Bă, azi vă dau m*ie! Domnu translator, fix așa să le traduci cum am zis, că le dau m*ie, dar pentru că sînt bine dispus, uite… (aici cică a scanat cu privirea masa pregătită cu gustări și sticle de suc) sînt băiat bun și le-o dau cu kiwi!” Cînd i-am povestit maică-mi faza, că și eu abia săptămîna asta am aflat-o de la un martor ocular, n-a avut decît un singur comentariu: „Vai, și ăsta vrea să ne fie nouă președinte?!” Păi să vedem dacă o să aibă destul kiwi.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *