Linkuri si offtopice – 21 septembrie 2013

foto: Aguirre der Zorn Gottes

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


16:05 – THE UNIVERSAL DESTINATION OF SOCIALISM – John Hinderaker, Power Line

16:02 – The High Price of Minimum Wage – Thomas Sowell, Newsmax

15:56 – “Parents, you need to question these people!:” Shock video of dad arrested at school meeting after challenging Common Core – Michelle Malkin

15:53 – Impresia mea este ca in ultimele saptamani, prinsi cu evenimentele din tara tindem sa neglijam trei teme de importanta globala – Dragoș Paul Aligică, Facebook

15:50 – The Guardian: ‘Thoroughly Rational’ Women Choose Sex-Selective Abortions – Media Research Center

15:47 – Pope condemns abortion in strongest pro-life comments to date, day after controversial interview – John-Henry Westen, LifeSiteNews

15:28 – UN REPORT TAKES THE STEAM OUT OF “CLIMATE CHANGE” – John Hayward, Human Events

15:25 – Pelosi: Let’s face it, Republicans hate Obama because he’s eloquent and “nonpartisan” – Allahpundit, Hot Air

15:23 – Oh, rapture: Electric car-charger manufacturer/DOE grant recipient goes kaput – Erika Johnsen, Hot Air

15:21 – Former NFL star threatened with lawsuit from parents of kids who trashed his house? – Mary Katharine Ham, Hot Air

15:08 – 6 characteristics of viral posts – Aaron Windeknecht, Campaigns & Elections

14:12 – Poll: Most Americans Support Federal Shutdown to Defund ObamaCare – The John Birch Society

14:07 – Help Kickstart World War III! – TheSecondCityNetwork, Youtube

13:32 – Liviu Mihaiu: Am fost în excursie în Noua Zeelandă pe banii RMGC | VIDEO – EVZ 

13:28 – Opt Out – The Exam – Creepy Uncle Sam – YouTube

13:26 – Preşedintele Băsescu sesizează Curtea Constituţională în legătură cu legea referendumului – Mediafax

Facebook Comments

21 Comments Linkuri si offtopice – 21 septembrie 2013

  1. Florina Neghină

    Luca Niculescu
    La pranz, cu doi prieteni straini veniti pentru prima oara in Bucuresti. La un moment dat unul ma intreaba : „nu inteleg de ce pe harta pe care am primit-o de la hotel, statiile de metrou sunt scrise gresit. Nici una nu corespunde realitatii”. Nu pricep ce vrea sa spuna, ii cer sa imi arate harta. O harta a centrului orasului, cu toate strazile, cladirile importante ( Ateneu, palatul CEC etc ) si cu multe puncte rosii pe care scria „ME”. „Astea nu sunt statiile de metrou ?” imi spune prietenul meu. „Nu, ii raspund, nu avem atatea statii in centrul orasului”. Ceva mai tarziu, uitandu-ma pe spatele hartii, descopar si legenda. ME = masaj erotic ! Pe harta primita de la hotelul de 5 stele in care locuia. Asta da, promovarea imaginii orasului…

    Reply
  2. Florina Neghină

    „Atât timp cât sunt eu primar în Baia Mare, Romaltyn Mining nu va primi autorizaţie de funcţionare orice demersuri ar face. E mai importantă viaţa oamenilor, natura, mediul ambiant decât o investiţie ce temporar creează nişte locuri de muncă, iar într-un final comunitatea are de suportat consecinţele poluării istorice. Indiferent de situaţie şi presiunile economice din jurul acestei companii, răspunsul rămâne unul negativ”, a punctat Cătălin Cherecheş.

    http://www.agerpres.ro/media/index.php/htcfeed/item/224391-Maramures-Primarul-Catalin-Chereches-refuza-eliberarea-autorizatiei-de-functionare-unei-companii-miniere.html

    Reply
  3. Florina Neghină

    De pe Facebook.

    How many Anarcho-Communists does it take to change a lightbulb?

    Nobody knows. Last time it was attempted there was a riot after one person started to climb the ladder and others complained that this was some hierarchical shit and would not be tolerated.

    Reply
  4. Bleen

    Sînt aproape convins că Nicușor Dan va candida la prezidențiale.

    Vom avea așa: Ponta (PSD), Antonescu (PNL), Dan Diaconescu (PPDD), UDMR, Nicușor Dan (Dreapta Unită și Revoluționară), Predoiu (PDL). Nu știu dacă PDL poate fi convins să renunțe la candidatul său și să-l susțină pe Nicușor Dan (celelalte partide, mici, sigur vor fi convinse).

    Nicușor Dan coagulează ”dreapta disperată”, hipsteri care nu au mai votat, antiuseliști, ecologiști, bicicliști, lume mișto. Între cele două tururi toată lumea îl va susține pe Antonescu (ecopenele, un țăcănit pe cale de vindecare, dreapta noastră, a fost ministru CDR și membru DA, a semnat contractul cu Nicușor prin care se obligă să refacă Hala Matache și să nu mai exploateze aur, gaze și oameni) împotriva pesedistului mafiot cianurist Ponta.

    Dacă se va întîmpla așa (99% cred că așa se va întîmpla) în al doilea tur, dacă Ponta și Antonescu sînt pe muchie, îmi iau 37 de ștampile de acasă și le pun pe toate pe Ponta.

    Reply
  5. Florina Neghină

    Am zis ceva despre Papahagi la offtopicele de ieri, continuu aici cu două capturi. Pe care, iniţial, am considerat că nu are rost să le pun, dar acum cred că-i mai bine să se vadă omul în toată splendoarea desfăşurării.
    Şi cu asta, pentru moment, închei cu Papahagi, că-s lămurită pe deplin.
    Deci, săptămîna trecută, din absolut senin, după mai multe dialoguri extrem de civilizate, mă trezesc că sînt numită lichea. I-am răspuns.
    Azi noapte, a vrut să se clarifice doctrinar cu colegii şi prietenii noştri de la ÎLD. După care ne-a blocat pe toţi.

    Reply
    1. adina

      Probabil ca Papahagi se vede ca facand parte dintre ecologistii integrali. Desi nu cred ca „integrali” e cuvantul potrivit, ci mai degraba si-a dorit sa zica „integri”. Adica oameni integri, morali, in opozitie cu capitalismul salbatic, imoral. Pe mine insa altceva ma intriga: cum se face mineritul ecologic ? Cum faci minerit fara sa modifici mediul inconjurator, pietre, copaci, iarba ?

      Reply
  6. Bleen

    Cristian Ghinea
    18 hours ago
    Văd că e o modă printre panglicarii din curtea școlii să se uite superior la Nicușor Dan.

    Diverți răhăți cu ochi care au acces la ziar/site/blog pufăier superior. Uite-l pe ăla care se agită cică pentru oraș. Ha ha ha.

    Dar nepoții rahaților cu ochi vor avea un oraș mai mișto pentru că a fost odată un Nicușor Dan. Așa un-cool cum e el.

    Reply
  7. Bleen

    Nicio reacție față de introducerea contribuției de sănătate pe chirii, o măsură mult mai nocivă decît exploatarea de la Roșia Montană.

    Reply
    1. Florina Neghină

      Păi cine să aibă reacţie? Opoziţie avem? Poate doar cînd le convine lor să aibă vreo reacţie. Oamenii au altele, ale lor, de rezolvat. Societatea civilă e la proteste mişto, pentru cauze mari, nu pentru fleacuri din astea care, dacă dispare capitalismul, dispare odată cu ele. În miştocimea lor nu-şi permit să devină pămînteni, cu probleme banale de genul unei contribuţii în plus la stat.

      Reply
  8. Bleen

    Nu va fi niciun scandal. Privatizarea nu ucide. Cianura nu ucide. Statul ucide, jigodiilor! Statul maximal ucide. Socialismul ucide. Etatismul ucide. Iresponsabilitatea numită solidaritate socială ucide. Căcații mișto ucid. Să vă luați de braț cu Arafat, Rogozanu, Ghinea, Pora și căcații mișto care salvează copaci și mai ales încearcă să-și salveze sau recîștige funcțiile și finanțările (din care i-a scos Ponta – de ce credeți că toată intelectualitatea și justițiarii și oengiștii sînt așa disperați?) Dacă Ponta îi termină p-ăștia financiar și îi scoate din joc pentru totdeauna, de la marile mituri justițiare pînă la marile mituri intelectuale, merită o statuie, chit că nu i-o va face nimeni niciodată.

    Ceea ce nu înțeleg mulți e că miza nu e cianura. Miza sînt funcțiile pierdute. Miza sînt jocurile pe bursă – apropo, Ponta ar merita și o statuie pentru socră-său; statuia milionarului pe bursă – și nu e singurul, și mătușile de revoluionarii și unchii de oengiști sînt la fel de buni jucători pe bursă).

    Alexandra Olteanu, dansatoarea din trupa Loredanei, aflată în comă, a murit – Sănătate > EVZ.ro http://ow.ly/p4jmF

    Reply
    1. Yeba

      Păi rezultă că stângiștii ăștia sunt cei mai ai dracului capitaliști, direct pe bursă! Bine, numai ăia care binemerită de la societate.
      Te mai miri că dreapta a devenit stânga?!

      Lasă, bine le face! Eu zic așa: ziua să stea-n proteste că au salarii mici/n-au grădinițe/n-au medicamente și seara să salveze Roșia Montană.
      Sper să le reușească.

      Dacă aș expat de corporație în RO mi-aș zice așa: Se lozincărește cu jos capitalismul (s-ar putea ca ăia din poza de la Hâncu să fie ca decerebrata cu chitara, iar exploatarea zăcămintelor s-o echivaleze cu exploatarea omului de către om).

      Dacă identific vreun angajat de-al meu, acesta trebuie neîntârziat dat afară.

      Pentru că un om care crede sincer și în timpul lui liber că este exploatat și capitalismul nu este bun ori e prost, ori îmi sabotează firma când vine la muncă. Iar dacă nu crede și iese totusi la manifestație are probleme (de personalitate – e neîmplinit, neiubit, nevrozat „search safety in number” – sau de caracter).
      Deci chiar aș fi proactiv în a vedea nițel ce mișcă pe acolo.

      Asta cu „search safety in number” n-ați zice, dar e din Jane Austen, era deșteaptă rău. De orientare conservatoare, for that matter.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *