Linkuri si offtopice – 24 octombrie 2013

foto: HMS Victoria

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.


14:48 – Cu ce sloganuri ar putea candida Cătălin Predoiu la președinție. Fostul ministru a înscris la OSIM mai multe variante – paginademedia

E clar. Că PDL e populat de retardați mintal e deja de notorietate. Dar nici măcar imbecilitatea pedeliștilor nu poate fi atît de mare. Ceea ce înseamnă că avem un iepuraș la prezidențiale și că Antonescu este candidatul real al PDL.

14:42 – Antonescu: PNL, cât va fi la guvernare, nu susține majorarea cotei unice – EVZ
14:39 – Chiţoiu: PNL nu susţine şi nu va susţine orice măsură de creştere a cotei unice de 16%. Reacţia lui Dragnea – Mediafax
14:37 – Dragnea despre creşterea cotei la 22%: O frântură din discuţia USL a fost dată pe surse, erau simulări – Mediafax
02:14 – Secretarul american al Apărării: Montarea elementelor antirachetă continuă în România, în pofida divergenţelor cu Rusia – Mediafax


Facebook Comments

28 Comments Linkuri si offtopice – 24 octombrie 2013

  1. Bleen

    Europa e o cloacă a iresponsabilității, comunismului și rusofiliei. E normal ca americanii să ne spioneze. Fără americani Europa va dispărea de pe harta lumii. E normal să vrei să știi ce gîndesc și zic și fac o adunătură de cretini imprevizibili, ca să nu ai surprize șocante, să nu se autodistrugă și să te distrugă și pe tine. Nu e spionaj, e psihoterapie. Europei trebuie să i se ia șireturile și cureaua, să i se capitoneze pereții, să i se încuie bine ușa și să fie ținută sub atentă observație și pe pastile.

    Reply
    1. Yeba

      Cred că nu trebuie să ne facem iluzii sau să exagerăm. Ți se pare că Administrația Obama e o cloacă a responsabilității, anticomunismului și rusofobiei? I se iau sireturile și cureaua spre a-i fi date lui Putin.

      Reply
      1. Nea

        E situaţia clasică: infirmierul nu e cu nimic mai zdravăn la cap decât pacientul. Singurii care acţionează raţional şi eficient sunt tocmai ruşii şi alţi asiatici, care-şi urmăresc interesele.

        Reply
  2. DanCanada

    George Soros (83 de ani) a varsat 25mii $ pt o campanie ‘Ready for Hillary’. Da, aia Clinton, aia cu Bengazi, aia cu ‘What difference does it make?’ Deci tanti Clinton nu stie sigur daca o sa candideze sau nu pentru 2016, da’ nenea Soros a bagat niste bani deja.

    Reply
  3. Bleen

    Tolontan sponsorizează pe Facebook linkuri din ”investigația” lui despre gala Bute. Între un articol în care constată imparțial nevinovăția lui Voiculescu în dosarul ICA și o limbă demnă în curul aceluiași Voiculescu trebuie să aibă omul niște preocupări.

    Reply
  4. Bleen

    Ponta, Antonescu și Blaga ar trebui să iasă în conferință comună și să dea numele mafioților ”de la toate cele 3 partide reprezentative”.

    Reply
  5. Yeba

    Temă de articol pe regionalizare (zic și eu): ce reiese din cazul de la Slatina, cu vicepreședintele CJ Olt, Marius Oprescu. Documentare fb – înregistrările 23, 24 oct – emisiunea Esențial, A3.

    Reply
  6. Bleen

    Alegerile din PDL pentru prezidențiabil sînt atît de corecte încît Predoiu și-a înscris deja la OSIM sloganurile pentru alegerile prezidențiale din 2014.

    Reply
    1. Lipst

      Bine că nu a înscris şi „Bună ziua”, „Salut”, „Pa”, „Servus”, „Hai Noroc”, „Să aveţi o zi bună”…

      Reply
    2. Yeba

      Sunt pe bază de echilibru, balanță…. Nu-i așa că și gândești cât de bine i-ar sta ministru al Justiției?

      Reply
  7. Bleen

    Ce or fi discutat americanii cu Ponta despre dosarul lui Dragnea? Dar despre o posibilă candidatură a lui Dragnea la prezidențiale? Sau despre o obligatorie candidatură a lui Ponta la prezidențiale? S-o fi întors Ponta de la Washington cu ordinul de candidatură în raniță?

    Reply
      1. Gramofonu'

        A facut o gramada de drum pentru un comunicat „Ramine cum am stabilit”. Dar partea buna e ca se contorizeaza la capitolul „PIB vizitat”.

        Reply
        1. DanCanada

          Curios, nimeni in Romania nu se intereseaza cam cit costa o asemenea calatorie (avion, securitate, cazare etc). Si sa fie un scop clar, nu barba. Daca e sa ne luam dupa ce-au spus aia de la WH, totul putea fi rezolvat printr-o discutie telefonica.

          Reply
          1. Yeba

            Printre altele, poporul PSD, trup din trupul poporului însuși, are caracteristica de a ține coada sus, ca orice capră râioasă. Nu ne uităm noi la banii ăia. Cel mult plângem la Dana Grecu că venitul minim e prea minim.

            Reply
    1. adina

      La doua zile dupa vizita lui Ponta, Biden l-a sunat pe Basescu, aflat la Bruxelles. Printre scutul de la Deveselu si criza din Siria, Biden a adus în discutia cu Băsescu „potenţialul mare de
      creştere economică al României în următorii ani dacă aceasta va continua să dezvolte un mediu de afaceri predictibil şi transparent”. Cu alte cuvinte a vrut sa fie sigur ca Ponta relateaza corect acasa ce note a luat la scoala.

      Reply
  8. Rheia

    Mă sună deunăzi un amic: „Soro, știi cu cine vorbești?” Eram băgată într-un Gantt, n-aveam chef de bombonerii, că ar fi trebuit să-i răspund cu întrebarea dacă și-a făcut în sfîrșit operația de schimbare de sex. M-am mulțumit să mormăi că da, știu să citesc de pe displayul telefonului. „Vorbești cu cel mai achitat definitiv om din România!” Ah, da. Procesul. Amicul meu a fost inculpat într-un proces instrumentat de DNA, început acum opt (8) ani. Întîmplător, pe amicul meu l-a rechizitorizat, ca să zic așa, un anume Claudiu Dumitrescu. „Știi cine e Claudiu ăsta?” „Nț.” „Adjunctul unuia Papici, că de ăsta precis ai auzit!” De Papici auzisem. În fine. Motivul, mă rog, cauza procesului, n-are a face aici. Am și uitat, de fapt, cine cu cine se războia și se dădea în gît, amicul meu fiind o muscă-n lapte colaterală. De curiozitate, am scanat și eu nițel știrile din presă pe tema asta. Doar Jurnalul și Ziua au zis ceva, acum două zile. Sigur că nu-i știre națională. Nici valoarea așa-zisului prejudiciu, nici personalitățile inculpaților, nu-s importante. Dar ar fi putut deveni, dacă-i profita cine știe cărui politician. Asta, apropo de ce zicea Bleen, că totul e politică. Ba bine că nu.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *