Lupta de clasa se ascute

Ponta se poziționează din ce în ce mai spre dreapta (aceasta cred că va fi și platforma după care va candida la prezidențiale), Antonescu își ia rolul de opozant în serios și se distanțează de PSD, în timp ce restul partidelor sînt încă în derută, deși au început unele regrupări și cred că dreapta de ieri va fi stînga de mîine (de fapt nu cred, sînt convins).

Ponta și Antonescu sînt ca doi candidați între cele două tururi la prezidențiale. Ponta își fixează și întărește poziția, în timp ce Antonescu, venit din urmă, încearcă să strîngă adepți la învinșii din primul tur și la marginalii revoluționari.

Începînd cu 1 octombrie această rubrică va fi accesibilă doar membrilor Comunității Blogary (membrii Asociației Blogary, sponsori, donatori, autori, comentatori vechi).

Facebook Comments

4 Comments Lupta de clasa se ascute

  1. Yeba-Raisa

    Mă gândeam câte contorsiuni logice îi trebuie lui Ponta ca să candideze de pe o platformă de dreapta, că mai bine candidez eu fiindcă ăștia doi sunt complet iresponsabili și e o ocazie istorică să n-ai adversar zdravăn la minte, plus că Funeriu n-are simț politic, când zbang! Lumina adevărului:
    Dreapta se poziționează la stânga și cum acolo a găsit ocupat s-a dus mai încolo, în stânga stângii, deci i-a făcut ea temele lui Ponta la Contorsiune.

    Reply
    1. Bleen

      Ponta va candida de pe o platformă de dreapta doctrinar vorbind, nu declarativ. Declarativ va fi pesedist cu poporul, de stînga.

      De pe o platformă declarativă de dreapta, doctrinară de stînga, vor candida Funeriu și ceilalți.

      Sîntem într-o gravă nepotrivire de roluri. Niminea nu e în corpul potrivit. E nevoie de schimbări de sex. Toți ăștia de dreapta au un suflet de stînga într-un corp de dreapta, toți ăia de stînga au un suflet de dreapta într-un corp de stînga.

      Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *