Macovei: Scrisoare catre pedelisti

Stimati presedinti ai filialelor judetene PDL,

Dragi delegati la Conventia Nationala Extraordinara a PDL,

Dragi membri PDL,

Am facut un tur de forta luna aceasta, prezentandu-mi Motiunea “Reformistii” in multe filiale PDL din tara. Au ramas cateva in care nu am putut ajunge, din motive obiective, si nu am putut sa ne intalnim fata in fata, sa stam de vorba despre cum vreti sa arate PDL in perioada urmatoare.

Eu stiu cum vreau sa fie PDL: un partid politic mare, puternic, cu o voce clara de dreapta, un partid politic deschis catre societate si membri noi, modern, in care ideile sunt pretuite si opiniile sunt libere.

Vreau ca PDL sa faca opozitie zilnica, la baioneta, pentru a expune abuzurile puterii si a-si indeplini rolul dat de electorat in decembrie 2012.

Vreau ca PDL sa fie un partid politic care sa ofere oamenilor, electoratului, candidati integri, fara probleme penale, onesti, competenti.

Vreau ca PDL sa militeze pentru reducerea interventiei statului in economie, sa incurajeze intreprinzatorii, sa sustina alocarea a 6% din PIB pentru educatie, pentru ca tinerii sa fie performanti.

Vreau ca promovarea in partid si in functiile publice sa se faca pe baza de competenta, iar membrii de partid sa fie consultati periodic, inclusiv intre campanii.

Sunt doar cateva din dorintele mele legate la PDL, mesajele cu care am sustinut in tara Motiunea “Reformistii”.

Le multumesc tuturor celor care au venit sa dezbatem viitorul PDL si propunerile noastre pentru tara. Am intalnit destul de multe situatii in care la discutii nu au fost invitati toti delegatii la Conventia Nationala Extraordinara si am atras atentia asupra acestui lucru.  Celor cu care nu am reusit sa ma intalnesc le transmit sa aiba curaj si sa priveasca spre viitor.

Monica Macovei

 

P.S. Va rog ca, in spiritul transparentei si al unei competitii oneste, sa diseminati aceasta scrisoare delegatilor la Conventia Nationala Extraordinara a PDL si membrilor de partid din filiala dumneavoastra.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *