Udrea, peste Blaga intr-un sondaj realizat printre votantii PDL

Nu știm dacă a fost introdusă și Macovei în sondaj. Cel mai probabil votanții au fost întrebați pe cine preferă între Udrea și Blaga.

sursă captură

Facebook Comments

11 Comments Udrea, peste Blaga intr-un sondaj realizat printre votantii PDL

  1. Rezon

    E prea putin relevant sondajul pentru Conventia din 23 martie. Atunci vor vota doar delegatii, care sunt alesi pe spranceana de nea Vasile.

    Reply
  2. Devocika

    Nesemnificativ și irelevant ! Pentru funcția de președinte PDL vor vota numai unii membri de partid, cei cu delegații.

    Reply
    1. Bleen

      Devocika E relevant ce se va întîmpla după cu PDL. 42% din 16% e 6.72%. Din 40% (prezența la vot) înseamnă 2.7%. 2.7% dintre români au încredere în Blaga îl preferă pe Blaga șef PDL.

      Reply
      1. Devocika

        Bleen Dă-mi un sondaj cu și despre Monica Macovei ! Acela ar fi o radiografie / diagnostic pentru șansele de reabilitare a României. Cei 2,7% care îl preferă pe Blaga nu fac decât să întărească șansele de scufundare în nisipurile mișcătoare ale lui „las-o bă că mege și așa”. Dacă am o rudă în spital vreau să știu mai degrabă ce șanse are să se vindece, nu ce șanse are să moară.

        Reply
      2. Bleen

        Bleen Devocika calcul neinspirat pentru ca nu demonstreaza nimic, avand in vedere procentul mic care ar rezulta si din datele referitoare la Udrea. Concluzii pe genunchi, pentru ca nu se stie pe cine ar „prefera” la conducerea PDL romanii care voteaza alte partide. Pun pariu ca nu pe Macovei.

        Reply
        1. Bleen

          andrei_p Bleen Devocika Din cîte zicea Barbu Mateescu  și Geoană stătea bine la încrederea populației în 2005, numai că aveau încredere în el pedeliștii și băsiștii că-l termină pe Iliescu și PSD-ul. Pun pariu că Blaga e idolul militanților PSD și PNL.

          Reply
        2. Bleen

          andrei_p Bleen Devocika Aici vorbim de nucleul dur al pedeliștilor, cei care au fost la vot. În mod normal, ai fi crezut că ăștia-s fani disperați Blaga. Nu e chiar așa. Ar fi interesant de aflat cum stă Macovei la cei care au votat Băsescu și PDL în trecut și nu au mai votat în 9 decembrie (uite, eu de exemplu, mă număr printre ei).

          Reply
        3. Bleen

          Bleen andrei_p Devocika Barbu Mateescu de acord ca preferintele votantilor altor partide sunt irelevante in acest caz. Observatria mea era legata tocmai de faptul ca tu i-ai bagat in ciorba asta, calculand cati dintre romani il prefera pe Blaga, dar fara sa stii dorintele alora de voteaza alte partide, care sunt si ei romani.

          Reply
        4. Bleen

          Bleen andrei_p Devocika si eu ma numar printre acestia. Eu insa ma numar si printre cei care prefera exclusiv Macovei, sau afara din partidul asta.

          Reply
        5. valid

          Bleen andrei_p Devocika eu am fost la vot si am votat pdl ptr ca cel putin aici erau „mai votabili” decit in alte parti, dar mie chiar si udrea mi se pare putin ptr un partid adevarat de dreapta (nu uit ca blaga a rezistat dupa socul alegerilor si datorita faptului ca udrea a fost exptrem de relaxata cu el (probabil simplul fapt ca a trecut pirlezul i-a adormit ptr o perioada simtul critic ) si nu a pus problema debarcarii lui cind motive erau girla. monica macovei sau nimic, cam la asta se reduce de fapt dreapta la ora actuala ptr mine

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *