Neamtu face preselectie pentru Unitatea Dreptei

Modesta propunere e să nu fie primit nimeni în afară de Neamțu. Ideea articolului e că nu te poți asocia cu oricine cînd e vorba de unitatea dreptei.

Nu poți cu MRU, par egzamplu, căci e înconjurat de pesediști oploșiți și pepedediști anexați:

Că așa stau lucrurile în cazul lui MRU, știm. Încă n-am identificat politicienii în jurul cărora s-ar dori unitatea dreptei și care au taxat nemilos oamenii de afaceri, pentru a cheltui apoi milioane de euro în beneficiul firmelor de partid:

Funeriu? Boagiu? Baba? Ritli? Nazare? De Ecaterina Andronescu sau Pricopie nu poate fi vorba, că n-a pus nimeni problema unității dreptei în jurul lor. Deci nu te poți asocia nici cu PDL sau Funeriu.

Nu te poți uni cu Băsescu (sau sub Băsescu, mai bine zis) că trebuie s-o lăsăm mai moale cu mesianismele. De la Coposu încoace nimeni nu a avut autoritatea morală pentru a uni dreapta sub un singur sceptru. Din 1995 pînă acum România a fost pe butuci. Noroc că a venit Neamțu. 

Nici Macovei nu e un lider incontestabil?

Nici Udrea și nici Blaga nu trec de Neamțu, acest Sfîntul Petru al Dreptei:

Să revenim însă la începutul articolului, acolo unde Neamțu își justifică propriile asocieri:

Dacă asocierea cu aceste personaje politice este justificată de o cauză mai mare, ce cauză mai mare decît un loc de parlamentar poate exista?

Psihiatric vorbind, articolul din Adevărul e un pas înainte față de criza de mesianism, paranoia și mania persecuției din acel interviu în care acuza pe toată lumea pentru eșecul de la alegeri (eșecul său, nu al ARD) și care conține și deja faimoasa declarație:”Sînt prea puternic ca să mă simt trădat de oameni mici!”

Facebook Comments

5 Comments Neamtu face preselectie pentru Unitatea Dreptei

  1. ribelalu

    Dar de ce frate sa fie unita? De ce sa ni se livreze iar un candidat „unit” pe care daca il vezi pe strada iti vine sa-i tragi flegme? E bine asa…faramitata. Cine rezista – bine, cine nu – si mai bine.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *