O lume cruda si nedreapta

marian comentează la articolul anterior:

„cum puteti sa va bucurati de “acest genocid”?,inteleg ca sunte-ti de acord cu masurile luate de frustratul nostru ministru Funeriu…nu am nimic impotriva era nevoie de camere,era nevoie de putina ordine!!Dar nu este cazul sa sarim cu gura ca “ASTA E ADEVARATA VALOARE A SCOLI ROMANESTI”!! Hai sa fim seriosi !!!! cati dintre voi a-ti comparat subiectele de anul acesta cu cele de anul trecut?Cati dintre voi sunteti in tema cu programa scoala si cu subiectele de la bac?

Aici ave-ti programa de la bac,proba geografie(o partea din ea )

b. românia şi uniunea europeană
1. formarea uniunii europene şi evoluţia integrării europene
2. caracteristici geografice, politice şi economice actuale ale uniunii europene
3. statele uniunii europene:
– privire generală şi sintetică
– franţa, germania, regatul unit, italia, spania, portugalia, grecia, austria
4. românia ca parte a uniunii europene:
– oportunităţi geografice ale româniei cu semnificaţie pentru uniunea europeană
– românia şi ţările uniunii europene – interdependenţe geografice, economice şi
culturale
5. problema energiei în uniunea europeană şi în români

La statele UE sunt cerute 8 state ! si noi primit Ucraina care nici macar nu este in Uniunea Sovietica…si sunt n exemple atat de la romana cat si de la alte materi de cerinte care nu erau in PROGRAMA !!!!!”

Fără comentarii.

PS via @Florina:

Banc de pe evz:

– Ce ţi-a picat la bac?

– Tot liceul.

Facebook Comments

46 Comments O lume cruda si nedreapta

  1. judex

    1) Funeriu in lupta cu sistemul seamana atat cu Sf. Gheorghe in lupta cu balaurul, cat si cu Vanghelie in lupta cu bacalaureatul.

    2) Tepele promise de Basescu au aparut azi in gradina lui Funeriu, deocamdata ca suport pentru sperietorile care trebuie sa populeze ogorul invatamantului dupa insamantarea reformei.

    Reply
  2. val_one

    curat discriminare, Florina. 🙂 de aici şi pînă la reclamarea bac-ului din acest an ca neconstituţional nu mai e decît un pas…

    Reply
  3. val_one

    Mih, asta chiar e o ştire ce nu poate fi trecută cu vederea. poate avea implicaţii interesante. 🙂

    Reply
  4. Yeba

    @marian, vezi ca eu am comentat dincolo, ma repet pe scurt, esti varza la gramatica si la logica, suntem multi care le cunoastem mai bine decit stii tu cluburile, daca-ti poti imagina, si daca tu crezi ca asta e genocid, OK, nici termenul asta nu-l stii. Afla deci rezultatele sunt prea bune pt situatia reala. Salutam genocidul chiulangiilor, ai nimerit pe blogul gresit.

    Reply
  5. Merechene

    Ivan Zulbedian

    l-am vazut ca-i plac detaliile, am crezut ca-i de-al meu. 😀 dar vorba lui @anarchix moare si dupa aceea, familia cere despagubiri companiei: utilajele erau defecte!

    Reply
  6. 1

    alt genocid?

    tocmai când scăpasem teferi din celelalte: bugetari, pensionari, mămicuţe, bebeluşi…

    Reply
  7. anarchix

    Cel mult i-as pune sa taie bilete sau agenti de paza.

    Exclus strungari si mecanici. La ce reading comprehension au, n-ar intelege o iota din protectia muncii.

    Reply
  8. Costin2

    @ marian: Ucraina era în programa de bac: fireşte, nu la ”România şi UE”, ci la punctul A. 6.: ”Ţările vecine României”.

    Reply
  9. Marius Delaepicentru

    Pariez că ecologiştii pregătesc un material care să facă responsabile SUA pentru efectele colaterale ale încălzirii globale, motivînd astfel recolta slabă de bace şi drupe la hectar, precum şi excesul de tăuni.

    Concluzia neecologistă este însă mai simplă: abdomenul pe carte!

    Reply
  10. Emil

    Cismigiu & Co.

    Despre demnitatea muncii de profesor.

    Cat despre rezultate…. pai daca nu mai tine, sa ne apucam de invatat! Asa cum era, ce rost avea? Mai ales cand toata lumea spune ca e prea GREU!

    Reply
  11. judex

    In viziunea lui Iliescu&haoleo, greseala de neiertat a lui Funeriu este ca incearca sa puna pe roate un sistem care pune in pericol "scoala vietii" ca singura cale de dobandire a legitimitatii profesionale si sociale. Vanghelie si epopeea luptei sale eroice, de decenii, cu bacalaureatul delimiteaza clar grupul celor care vad in examenele scolare adversari care trebuie eliminati cu orice pret (fie el exprimat in euro, sau prin instituirea unei taxe de protectie asiguratoare de trecerecerea testului).

    Reply
  12. Bleen

    Adresa de mail a comentatorului este validă. IP-ul e de Bihor (oraşul nu vi-l zic). Pare un comentariu autentic deşi, avînd în vedere greşelile flagrante, te gîndeşti că e o farsă.

    Reply
  13. vali.d

    Nu pot sa inteleg de ce se urla ca a fost un dezastru bac-ul asta? Adevaratele dezastre au fost cele de pina acum. Cel de anul asta nu a facut decit sa oglindeasca care e nivelul scolii romanesti. Si 46% nici nu e chiar asa de rau. Tot ce sper este ca sa nu fii asistat doar la un experiment si in toamna si anii urmatori sa se continue ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat.

    Reply
  14. mishu jamie

    Mai Mareane, dupa cum scrii bag sama nici la romana n-ai luat BAC-ul. A-ti? Sunte-ti? Marsha la loc in banca ta, loaza. Pentru azi ai nota 2. Si sa vii maine cu parintzii tunshi!

    Reply
  15. Bleen

    Copilul şi profesorul se bat pentru rezultate bune în ramură dar nu mai au motivaţie cînd văd cine e şef la ANAF (Marica)

    D-aia nu cîştigăm noi Premii Nobel, că e lumea stresată de DNA. Nu mai poate omu' să-şi facă o vilă şi să-şi ia trei gipane din banii de funcţionar că hop, SRI, ANI, DNA, ANAF, nu mai poate Fiul sau Fiica Omului să copieze la Bac că hop, sare Funeriu şi o stresează şi pă ea/el, şi pă profesor, şi pe directorul şcolii.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *