TRU e pragmatic. Nimic nou.

După o postare lungă, lălăită și chinuită, a cărei concluzie e că trebuie să fim pragmatici și uniți sub stindardul lui nea Vasile, TRU, cel mai pragmatic viitor beneficiar de salariu și pensie de europarlamentar, își ia ce merită. Nu e mult și nu pierde TRU din cauza unui simplu comentariu salariul de europarlamentar pentru următorii cinci ani și nici pensia pentru tot restul vieții (3.5% din salariu pentru fiecare an de mandat – TRU face 5 ani de mandat, adică 17.5% plus încă un mandat sigur, dacă nea Vasile ”Tatăl Nostru” rămîne șef peste PDL, poate ajunge la 35% pensie din cca 7000 de euro – 2500 euro pensie nu e puțin lucru). Însă e bine să i se amintească și lui, și celorlalți pe care i-ar putea înșela în continuare, cine e și care îi e locul. Indiferent de cîte mii de euro ar avea pensie, unui servitor e bine să i se reamintească că e servitor.

Facebook Comments

7 Comments TRU e pragmatic. Nimic nou.

  1. adina

    Nu stiu ce-i ala imaps, o fi vreo abreviere secreta intre astia de dreapta si nu stiu eu. Insa MRU sigur stie. In alta ordine de idei, pe Feisbuc se mai si poate edita o postare. TRU insa nu e vedeta de Feisbuc, asa ca nu se incurcaa el cu d-astea.

    Reply
  2. BarbuMateescu

    Motivul pentru care am dat like, pentru că o explicaţie e necesară în context: un om care scria de obicei strict pe un plan ideologic-aerian a emis câteva idei concrete şi plauzibile apropo de electorate, publicuri-ţintă şi dezechilibrul de facto stânga/dreapta.

    Reply
    1. Rheia

      BarbuMateescu Să știi că era necesară! Cît pe-aci să-mi sară plombele, uf, bine că ne-ai lămurit.

      Reply
      1. BarbuMateescu

        andrei_p BarbuMateescu Bleen a explicat de ce nu i-a plăcut articolul. Like-ul meu era foarte vizibil, am considerat că era util să-mi exprim şi eu punctul de vedere pe larg.

        Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *